![]() |
|
|
#24391 |
|
Registered User
![]() |
U Mrki ovaj mali i Santosa je jeben igrać kad bi se njega doćepali!Kolika je njegova cijena?
|
|
|
|
|
|
#24392 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#24393 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Real Madrid otvorio pregovore oko dovođenja Džeke
Madridski Real započeo je pregovore koji bi mogli biti okončani dovođenjem bosansko-hercegovačkog napadača Wolfsburga, Edina Džeke, na Santiago Bernabeu... Piše to minhenski Merkur, a prenose svjetski mediji. Manchester United i Chelsea već se godinu dana spominju kao moguća odredišta BiH-nogometaša, a u posljednje vrijeme s Otoka se javljaju Arsenal i financijski moćni Manchester City, kojem 40 milijuna eura odštete ne predstavlja baš nikakav problem. Ta četiri engleska kluba, uz talijanske Milan i Juventus, te španjolske sile Barcelonu i Real Madrid, svjetski mediji najčešće spominju kao moguće odredište nastavka karijere Wolfsburgovog napadača. Sada je, tvrdi se, u akciju dovođenja silovito krenuo Real čiju su predstavnici službeno otvorili pregovore s još uvijek aktualnim njemačkim prvacima. Navodno je predsjednik sportskog društva Real, Florentino Perez, odustao od nakane da u klub dovede Waynea Rooneyja, te se okrenuo opciji koja u dres "kraljeva" oblači Džeku.
|
|
|
#24394 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#24395 |
|
Registered User
![]() |
Navodno Di Maria potpisao za Juve
|
|
|
#24396 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Nije za juve, već za real madrid.. 34,5 miliona
http://www.goal.com/en/news/12/spain...i-maria-report Last edited by Efekat leptira; 07-05-2010 at 07:30. |
|
|
|
|
|
#24397 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#24398 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24399 |
|
Registered User
![]() |
Ma jutros sam vidio kao obajvile neke portugalske novine da ide u Juve... nakon par sati izaslo da je Real. ... jb majku ovaj real sve pokupova majku im, a ovi nasi nemaju ni za kafe
|
|
|
#24400 |
|
Registered User
![]() |
Report: Juve sign Di Maria
Friday 7 May, 2010 Portuguese newspaper A Bola claims Juventus have signed Benfica's highly-rated attacking midfielder Angel Di Maria. The 22-year-old Argentina international is widely regarded as one of the brightest talents in world football. A Bola understands that Juventus have put together a deal worth €30m plus Tiago, the Portuguese midfielder who is currently on loan at Atletico Madrid.
|
|
|
#24401 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
PRODULJENJU ugovora s Milanom, koji mu prestaje vrijediti krajem aktualne sezone, nada se uskoro 37-godišnji napadač kluba Filippo Inzaghi.
Vremešni nogometaš koji dres Rossonera nosi od 2001. godine ove je sezone nastupio u 23 utakmice talijanskog prvenstva, a u njih samo četiri od početka. Postigao je dva pogotka. Kroz sva je natjecanja ubilježio tek devet startova u utakmice. "Unatoč tomu, osjetio sam se važnim dijelom momčadi. Prihvaćam sve odluke trenera, ali sljedeće sezone želim biti još važniji za Milan i zato se nadam da ću i ostati u klubu", kaže. Iz Milana su ranije govorili da će Inzaghiju produljiti ugovor onog trenutka kada klub matematički osigura nastup u Ligi prvaka. Dva kola prije kraja Serije A to još nisu učinili. "Klub i ja njegujemo poseban odnos. Ostanak želim zbog još jednog razloga, namjera mi je prestići Marca van Bastena na popisu najboljih strijelaca kluba. Kratak sam tri gola..." Igrom sudbine moglo bi se dogoditi da legendarni nizozemski napadač bude Inzaghijev trener već sljedeće sezone. Naslućuju to talijanski mediji koji ga favoriziraju pri izglednom odlasku Leonarda s te pozicije. Inzaghi se nalazi na sedmom mjestu vječne ljestvice najboljih strijelaca kluba. Postigao je 121 gol. Vodeći Gunnar Nordahl u šest je sezona zabio 221. Slijedi ga Andrij Ševčenko sa 175 postignutih golova.------ jedan napadac rijesen za iducu sezonu.tooooooo! )) |
|
|
|
|
|
#24402 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ma dobar je Pipo za klupe. Ne trazi puno para, ne zauzima ni puno mjesta jer je vitak :Ppp A uvijek ga je dobro imat za nekih kriznih situacija, jer nikad nisam vidio igraca koji se bolje snalazi pred golom od njega. Mene je nakon onog finala protiv Liverpoola kupio za cijeli zivot. Jedan je Pipo! :Ppp
|
|
|
|
|
|
#24403 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Što se mene tiče, nemam ništa protiv da pippo odigra još jednu sezonu s klupe kao treći napadač.. džeko, marco, pippo i zigoni mi se čini kao prihvatljiv kadar u napadu (pata i magiju ne računam u sam špic iako su ofanzivni igrači)
|
|
|
|
|
|
#24404 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
pa jedino to.ak ce sjediti na klupi onda moze.i nek zabije ta tri gola i prestigne van bastena.a vidim da su skoro svi uvjereni da je dzeko nas,a ja se s tim ne slazem bas.jer citam da se real poceo zanimat za njega.sto znaci da mi nemamo platezne moci da se s njima utrkujemo.a djeko je sam izjavio unatoc tome sto navija za milan,izjavio da napusta wolfsburg i da odlazi u neki veliki klub pa makar to ne bio milan.a uostalom ne ovisi to o njemu skroz vec o njegovom agentu.ti jadni pohlepni ljudi mnogo toga drze u svojim rukama tako da ako ce pobijediti zov za parama ode djeko u real.
a ovo za di mariju iz benfice.jebote kakav igrac,ima strasan potencijal.kad se samo sjetim onog njegovog gola kad je noge ukrstio i zabio ga s 20m.al naravno,jos jedan dobar igrac na trzistu a nasa uprava nije kurcem maknula.nista novo. |
|
|
|
|
|
#24405 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Pise se da Joe Cole ima problema sa Chelsiem oko produzetka ugovora...
On bi nam super legao kao desno krilo,da Pato napokon moze igrati cistog spica.Mada plata bi MOGLA biti problem... Ali se ipak nadam njegovom dolasku...![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|