AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2010, 02:48   #24391

Stam

Registered User

Stam is on a distinguished road
U Mrki ovaj mali i Santosa je jeben igrać kad bi se njega doćepali!Kolika je njegova cijena?
Stam is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 04:33   #24392

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
vidis to i mene malo jebe s van bastenom sto covjek zna da se pogubi kada vodi ekipu.allegri vjerojatno nece doci iako je meni on sasvim ok ako se bira između ove trojice.ali ipak ce to biti galli na kraju iz sljedecih razloga:njime se moze manipulirati i vjerojatno nece traziti puno para.da slazem se najbolje je vidjeti na klupi capella,spalettija ili prandellija(del neri ne zasluzuje da se spominje u istoj recenici sa ovima-moje misljenje s kojim se ti ne moras sloziti) ali mi jednostavno njih ne mozemo ili ne zelimo placati.inace prandelli se spominje u talijanskim medijima kao sljedeci talijanski izbornik a spalletti kao trener juventusa ako propadne sa benitezom(a moguce je da ce rafa ici u spanjolsku sljedece sezone osobito ako ga pozove real madrid).
Moje neko mišljenje je da 80% kvalitetnijih trenera neće doći voditi "ovakav milan".Svaki će tražit određena pojačanja da može napravit svoju ekipu kako je on vidi na terenu a ne ove prosvirane igrače koji su mu nametnuti i to je mogao samo leonardo uradit i zato je i bio najjeftinije i najbezbolnije riješenje za ovu našu nazovi famoznu struku(galliani & co).Zna se ko leti na kraju sezone ako nema rezultata i zato vam se ostavlja logično riješenje galli jer će on opet bit najbezbolnije i najjeftinije riješenje jer već su spomenuti mladi igrači iz primavere a on radi s njima i znači po meni je stvar posve završena i samo se čeka objava na kraju sezone.Ovo je sve tužno i jadno i ovo vam je današnji milan jadan i tužan sa kojim se svi sprdaju ko što neko reče dosta vam je kad je jedan predsjednik catanie rekao da milan nema 10-15 miliona da plati jednog maxi lopeza.Šta nam rade da ih đavo nosi više,pa ako nisu u stanju da hrane ovaj klub onda nek nešto rade po tom pitanju i nek se ponude na tržište jer će bit i više nego zainteresiranih kupaca.Nije mi jasno kako mogu dopustit da svaka fukara blati ime ac milan a pogotovo ovi smradovi iz intera jer ljudi su daleko ispred nas po svemu i po parama i kvaliteti i borbenosti i sad nam se onako podrugljivo smiju i govore kako mi skupljamo igrače koji su višak u svojim klubovima i kako nama valja sve što drugima nevalja i ruku na srce nisu ništa pogriješili i tu im se nemože apsolutno ništa zamjerit i ovakva će nas politika odvest u propast.Ne mislim doslovno u propast ali zna se gdje ovo vodi i u ovih nekoliko godina polako ali sigurno gubimo onaj stari sjaj.Pa ljudi inter sada polako postaje ono što smo mi bili nekad i to strašno boli i zbog toga mogu samo reć da sam duboko razočaran sa ovim stanjem u klubu i neznam više šta da napišem i svi se stalno ponavljamo kao papagaji da treba ovo da treba ono kad tamo sve kontra toga se radi i duboko sam razočaran i neznam više šta bi napisao,vjerujte mi nemam više živaca da išta pišem a opet nemogu a da barem nešto od svog mišljenja ne iznesem ovdje na forum
mugello is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 05:22   #24393

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Real Madrid otvorio pregovore oko dovođenja Džeke

Madridski Real započeo je pregovore koji bi mogli biti okončani dovođenjem bosansko-hercegovačkog napadača Wolfsburga, Edina Džeke, na Santiago Bernabeu...

Piše to minhenski Merkur, a prenose svjetski mediji.

Manchester United i Chelsea već se godinu dana spominju kao moguća odredišta BiH-nogometaša, a u posljednje vrijeme s Otoka se javljaju Arsenal i financijski moćni Manchester City, kojem 40 milijuna eura odštete ne predstavlja baš nikakav problem. Ta četiri engleska kluba, uz talijanske Milan i Juventus, te španjolske sile Barcelonu i Real Madrid, svjetski mediji najčešće spominju kao moguće odredište nastavka karijere Wolfsburgovog napadača.

Sada je, tvrdi se, u akciju dovođenja silovito krenuo Real čiju su predstavnici službeno otvorili pregovore s još uvijek aktualnim njemačkim prvacima. Navodno je predsjednik sportskog društva Real, Florentino Perez, odustao od nakane da u klub dovede Waynea Rooneyja, te se okrenuo opciji koja u dres "kraljeva" oblači Džeku.
Old 07-05-2010, 06:42   #24394

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mugello View Post
Moje neko mišljenje je da 80% kvalitetnijih trenera neće doći voditi "ovakav milan".Svaki će tražit određena pojačanja da može napravit svoju ekipu kako je on vidi na terenu a ne ove prosvirane igrače koji su mu nametnuti i to je mogao samo leonardo uradit i zato je i bio najjeftinije i najbezbolnije riješenje za ovu našu nazovi famoznu struku(galliani & co).Zna se ko leti na kraju sezone ako nema rezultata i zato vam se ostavlja logično riješenje galli jer će on opet bit najbezbolnije i najjeftinije riješenje jer već su spomenuti mladi igrači iz primavere a on radi s njima i znači po meni je stvar posve završena i samo se čeka objava na kraju sezone.Ovo je sve tužno i jadno i ovo vam je današnji milan jadan i tužan sa kojim se svi sprdaju ko što neko reče dosta vam je kad je jedan predsjednik catanie rekao da milan nema 10-15 miliona da plati jednog maxi lopeza.Šta nam rade da ih đavo nosi više,pa ako nisu u stanju da hrane ovaj klub onda nek nešto rade po tom pitanju i nek se ponude na tržište jer će bit i više nego zainteresiranih kupaca.Nije mi jasno kako mogu dopustit da svaka fukara blati ime ac milan a pogotovo ovi smradovi iz intera jer ljudi su daleko ispred nas po svemu i po parama i kvaliteti i borbenosti i sad nam se onako podrugljivo smiju i govore kako mi skupljamo igrače koji su višak u svojim klubovima i kako nama valja sve što drugima nevalja i ruku na srce nisu ništa pogriješili i tu im se nemože apsolutno ništa zamjerit i ovakva će nas politika odvest u propast.Ne mislim doslovno u propast ali zna se gdje ovo vodi i u ovih nekoliko godina polako ali sigurno gubimo onaj stari sjaj.Pa ljudi inter sada polako postaje ono što smo mi bili nekad i to strašno boli i zbog toga mogu samo reć da sam duboko razočaran sa ovim stanjem u klubu i neznam više šta da napišem i svi se stalno ponavljamo kao papagaji da treba ovo da treba ono kad tamo sve kontra toga se radi i duboko sam razočaran i neznam više šta bi napisao,vjerujte mi nemam više živaca da išta pišem a opet nemogu a da barem nešto od svog mišljenja ne iznesem ovdje na forum
upravo tako,teško je da će netko od zvucnih imena preuzeti milan(pod time mislim na spalletija,capella ili prandellija jer allegri nije zvucan on je talentirani trener ali jos se mora dokazati).svaki trener koji dođe za sobom donosi neke novosti koje se manifestiraju kroz taktiku i dolaske igraca.upravo zato milanov trener biti ce galli jer ce se tako javnosti mazati oci kako je postavljen trener juniora te da se time milan okrece mladim igracima bla bla bla tako da se sakrije milanova nemoc na trzistu dovođenja igraca.
Old 07-05-2010, 07:26   #24395

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Navodno Di Maria potpisao za Juve
Old 07-05-2010, 07:27   #24396

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Nije za juve, već za real madrid.. 34,5 miliona

http://www.goal.com/en/news/12/spain...i-maria-report

Last edited by Efekat leptira; 07-05-2010 at 07:30.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 09:10   #24397

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Nije za juve, već za real madrid.. 34,5 miliona

http://www.goal.com/en/news/12/spain...i-maria-report
Da, za Real, kakav Juve, odakle njima toliko para!!!
Old 07-05-2010, 09:45   #24398

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=mtBLK...:3band::3band:
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 10:41   #24399

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Ma jutros sam vidio kao obajvile neke portugalske novine da ide u Juve... nakon par sati izaslo da je Real. ... jb majku ovaj real sve pokupova majku im, a ovi nasi nemaju ni za kafe
Old 07-05-2010, 10:57   #24400

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Report: Juve sign Di Maria
Friday 7 May, 2010

Portuguese newspaper A Bola claims Juventus have signed Benfica's highly-rated attacking midfielder Angel Di Maria.

The 22-year-old Argentina international is widely regarded as one of the brightest talents in world football.

A Bola understands that Juventus have put together a deal worth €30m plus Tiago, the Portuguese midfielder who is currently on loan at Atletico Madrid.
Old 07-05-2010, 12:03   #24401

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
PRODULJENJU ugovora s Milanom, koji mu prestaje vrijediti krajem aktualne sezone, nada se uskoro 37-godišnji napadač kluba Filippo Inzaghi.

Vremešni nogometaš koji dres Rossonera nosi od 2001. godine ove je sezone nastupio u 23 utakmice talijanskog prvenstva, a u njih samo četiri od početka. Postigao je dva pogotka. Kroz sva je natjecanja ubilježio tek devet startova u utakmice.

"Unatoč tomu, osjetio sam se važnim dijelom momčadi. Prihvaćam sve odluke trenera, ali sljedeće sezone želim biti još važniji za Milan i zato se nadam da ću i ostati u klubu", kaže.

Iz Milana su ranije govorili da će Inzaghiju produljiti ugovor onog trenutka kada klub matematički osigura nastup u Ligi prvaka. Dva kola prije kraja Serije A to još nisu učinili.

"Klub i ja njegujemo poseban odnos. Ostanak želim zbog još jednog razloga, namjera mi je prestići Marca van Bastena na popisu najboljih strijelaca kluba. Kratak sam tri gola..."

Igrom sudbine moglo bi se dogoditi da legendarni nizozemski napadač bude Inzaghijev trener već sljedeće sezone. Naslućuju to talijanski mediji koji ga favoriziraju pri izglednom odlasku Leonarda s te pozicije.

Inzaghi se nalazi na sedmom mjestu vječne ljestvice najboljih strijelaca kluba. Postigao je 121 gol. Vodeći Gunnar Nordahl u šest je sezona zabio 221. Slijedi ga Andrij Ševčenko sa 175 postignutih golova.------

jedan napadac rijesen za iducu sezonu.tooooooo! ))
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 12:30   #24402

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma dobar je Pipo za klupe. Ne trazi puno para, ne zauzima ni puno mjesta jer je vitak :Ppp A uvijek ga je dobro imat za nekih kriznih situacija, jer nikad nisam vidio igraca koji se bolje snalazi pred golom od njega. Mene je nakon onog finala protiv Liverpoola kupio za cijeli zivot. Jedan je Pipo! :Ppp
huss is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 12:52   #24403

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Što se mene tiče, nemam ništa protiv da pippo odigra još jednu sezonu s klupe kao treći napadač.. džeko, marco, pippo i zigoni mi se čini kao prihvatljiv kadar u napadu (pata i magiju ne računam u sam špic iako su ofanzivni igrači)
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 13:32   #24404

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
pa jedino to.ak ce sjediti na klupi onda moze.i nek zabije ta tri gola i prestigne van bastena.a vidim da su skoro svi uvjereni da je dzeko nas,a ja se s tim ne slazem bas.jer citam da se real poceo zanimat za njega.sto znaci da mi nemamo platezne moci da se s njima utrkujemo.a djeko je sam izjavio unatoc tome sto navija za milan,izjavio da napusta wolfsburg i da odlazi u neki veliki klub pa makar to ne bio milan.a uostalom ne ovisi to o njemu skroz vec o njegovom agentu.ti jadni pohlepni ljudi mnogo toga drze u svojim rukama tako da ako ce pobijediti zov za parama ode djeko u real.

a ovo za di mariju iz benfice.jebote kakav igrac,ima strasan potencijal.kad se samo sjetim onog njegovog gola kad je noge ukrstio i zabio ga s 20m.al naravno,jos jedan dobar igrac na trzistu a nasa uprava nije kurcem maknula.nista novo.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 13:55   #24405

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Pise se da Joe Cole ima problema sa Chelsiem oko produzetka ugovora... On bi nam super legao kao desno krilo,da Pato napokon moze igrati cistog spica.Mada plata bi MOGLA biti problem... Ali se ipak nadam njegovom dolasku...

Tags
balkan

Posting Rules