![]() |
|
|
#24406 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
SUPERPIPPO
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24407 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Dobro je da Pipo ostaje!!!
![]() Ako je neko uopšte mislio da će otići!!! ![]() Al' nmg da verujem kako je Partizan ispao, tako malo nam je falilo, bili smo u finalu...a ***... ![]()
|
|
|
|
#24408 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
još malo i okončao se još jedan jad od sezone
a onda nam predsotji vruće ljeto puno nade, koje će po svemu sudeći ponovo završiti s hladnim tušem što se tiče transfera ... FORZA MILAN!! @squid noviji si na forumu, pa bih te zamolio da malo smanjiš priču o lokalnim klubovima i da po mogućnosti promijeniš potpis...vjeruj više puta smo imali žučne rasprave baš zbog takvih stvari i taman smo koliko toliko smirili tenzije i strasti te počeli voditi finu i normalnu diskusiju, nisu nam potrebne nove rasprave ne vezane za Milan...kod nas sve na krjau završi na raspravam zasnovanim na nacionalnoj osnovi.. tak da za dobro svih forumaša ak nije problem promijeni potpis i nemoraš komentarisati svaku tkemu partizana (još vam je danas i derbi) ![]()
|
|
|
#24409 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#24410 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Dzeko je danas ponovo zabio i tako osigurao sebi mjesto najboljeg strijelca Bundeslige...Takodjer je po koeficijentu korisnosti, najkorisniji igrac ove sezone u Njemackoj...
Danas sam citao intervju sa njegovim managerom koji tvrdi da su sva pisanja o Dzeki samo price i nagadjanja pojedinih novina... Tek od pon krecu prvi i pravi pregovori, sa svim klubovima koji ga zele...takodjer posto je cvrsto vezan ugovorom Wolsburg ce igrati veliku ulogu u transferu... Pojedini mediji danas pisu da bi u slucaju pozitivnog rezultata sutra i osiguranja CL Leo mogao odma otici ... iako s druge strane neki iz uprave na sve nacine pokusavaju uvjeriti Silvia da Leo ostane....ali ko god dodje samo je bitno da ne postane igracka od B&G
|
|
|
#24411 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ko god dodje MORA biti igracka B&G. Upravo radi toga je Leonardo odletio, Capello nece da prihvati, a ostalima se odma u ugovoru postavlja klauzula: Moras postovat odluke Silvia. Ako ti Silvio kaze da Ronaldinho mora driblat, ti to moras uradit. Ne zanima me sto je los, sto je bolje igrat kroz sredinu sa 2 spica u napadu, ne ne ne, ne dolazi u obzir. Ronaldinho mora igrat i sve lopte moraju ici preko njega. A naravno uz to moras popit kasnije komentare iz novina gdje te Silvio kritikuje kako ne igraju svi napadaci hahahahaha
![]() Koja sega ovaj nas klub hahaha Divim se budali koja prihvati da vodi AC Milan, stvarno svaka mu cast na zivcima. A za Dzeku, sve mi je ovo nesto sumnjivo. Sve ga nesto kupuju klubovi, a ustvari niko ga ne kupuje. Eto prelaz u Real je ipak novinarska patka. Uostalom, Liverpool ce dobit 75 mil. €za Torresa, a Dzeko mu najvise slici. Zar nebi upravo Liverpool trebao da bude u novinama sa vijestima da ga kupuju? Hmmmm???? Znaci, i dalje stojim ka tome, da je Dzekin transfer vec dogovoren. Ali u zadnje vrijeme mi smrdi da ce nas taj transfer kostat Pata. Tj. da su ovi nasi odlucili prodat Pata da bi obezbijedili taj transfer, a napadaci ce biti Dzekson, Boriello i Klaas. Jedino ako se uspije Klaas prodat za neki 20 mil.€ (Manchester ili Arsenal) ili nadje se neki idiot koji ne zna sta ce s parama pa si dovuce Ronaldinha za neki 15 mil.€, ali taj idiot vec vodi AC Milan.
|
|
|
#24412 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
@SQUID
kralju, gledao sam i ja sinoc tekmu, i navijao za Partizan, ali ovo nije mjesto za te stvari. Jos nisam vidio da je neko komentarisao derby HAjduk-Dinamo, ili da ja dodjem i pametujem da li moze Celik ostat u Premier ligi. Kao sto su mnogi rekli, ovo je forum samo vezano za AC Milan, i nista drugo. Sve ostalo, sto nema apsolutne veze sa Milanom, utakmicama Serie A, utakmicama i igracima koji su nekako bitni za Milan, nisu za ovaj forum. Zato drago mi je da volis Partizan, volim i ja Celik, ali komentare vezane za Partizanove utakmice i SuperLigu Srbije zadrzi za sebe, kao sto ja drzim Premier Ligu, i ostali Hajduk i Dinamo. Ne napadam te, samo ti zelim objasnit, da mi nije do citanja informacija koje mi ne trebaju.
|
|
|
#24413 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Bliži se kraj jedne jako čudne sezone.......Mislim da nam fakat svima treba ljeto i barem malo odmora od utakmica pa barem do završetka Svjetskog prvenstva kada ćemo vidjeti koga su ona naša dva ljubljena ćelavca odlučila dovesti....ako ikoga uopće i dovedu.....
|
|
|
|
|
|
#24414 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
@SQUID
kralju, gledao sam i ja sinoc tekmu, i navijao za Partizan, ali ovo nije mjesto za te stvari. Jos nisam vidio da je neko komentarisao derby HAjduk-Dinamo, ili da ja dodjem i pametujem da li moze Celik ostat u Premier ligi. Kao sto su mnogi rekli, ovo je forum samo vezano za AC Milan, i nista drugo. Sve ostalo, sto nema apsolutne veze sa Milanom, utakmicama Serie A, utakmicama i igracima koji su nekako bitni za Milan, nisu za ovaj forum. Zato drago mi je da volis Partizan, volim i ja Celik, ali komentare vezane za Partizanove utakmice i SuperLigu Srbije zadrzi za sebe, kao sto ja drzim Premier Ligu, i ostali Hajduk i Dinamo. Ne napadam te, samo ti zelim objasnit, da mi nije do citanja informacija koje mi ne trebaju.----- pricekaj tek svjetsko prvenstvo i pobjedu srbije u nekoj od tekmi pa ces vidjet kako SQUID komentira.ima da nam zasteka forum od njegovih postova.hehe. |
|
|
|
|
|
#24415 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#24416 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
A ko je ensar? galijanijev nećak, milanov skaut? nije on nikakav insajder pa da zna ko je koga već "kupio.. može da pročita neki članak, vest, neke spekulacije kao i svi mi i to je sve.. e sad to što on unapred "zna" ko će koga dovesti i da bi milan bolje igrao bez ronaldinha, i to što mu vi verujete, je vaš problem
zašto bi wolfsburg dao nama igrača ukoliko real ponudi 10m više?! džeko je ponovo imao super sezonu i obeštećenje za njega sigurno nije palo.. i ja verujem da mi imamo prvi pik, ali ukoliko iskoče madriđani ili neki drugi klub sa cifrom od 40mil, što nije nezamislivo jer su već dali za di mariu 34m a u napadu imaju raula koji odlazi, benzemu koji nije ispunio očekivanja i odličnog higuaina za kojeg traže takođe 40mil da ga puste (realna cena), sve je moguće. najbolje bi bilo kada bi dali nesrećnog huntelara i još nekih 16,17miliona wolfsburgu.. oni će dobiti pare i više nego dobrog napadača za bundesligu a mi bi se rešili balasta i dobili profi golgetera.. mislim da bi to trebalo pokušati, jer za holanđanina ne možemo dobiti više od 10-12 milki.. plaćen je 15m prošle sezone, a u ovoj je stagnirao (najblaže rečeno) i godinu dana je stariji (ne iskusniji) i ne znam ko je lud da da pare za njega |
|
|
|
|
|
#24417 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
SQUID,brate iskomentarisi onu GOLCINU!!!hahahaha
|
|
|
|
#24418 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Svi koji misle da Milan moze i dalje igrati 4-3-3 i biti ozbiljna ekipa su smiješni jer Milan sa PAtom i Dinhom kao tim krilima ( koji obranu igraju 0% ) nema nikakve šanse protiv trkački jakih ekipa, nikada. Trebala bi nam 3 nova vezna i 3 nova obrambena svjetske klase da nam ekipa to izdrži. A to se nece dogoditi.
Uglavnom novinar na Milan channell-u je rekao kako Milan nudi Pata većim klubovima, a isto je potvrdio i neki drugi novinar itd. Piše na "summer mercato" temi. Gazzetta piše da je moguć transfer u Chelsea i tako to. Ne bih se čudio jer ipak treba zaraditi sve što se moze prije nego sto se klub proda! Stoka! Van Basten nije negirao da bi mogao preuzeti Milan... Da, treba pokušati to sa Huntelaarom i novcima za Dzeku. Oni dobiju naše novo desno krilo(!) sa nadimkom "hunter"(lovac) i stave ga u špicu da po sezoni zabije 15-20 komada. Mi dobijemo pravu špicu koja ima šansu postati super igrač koji nece nista osvojiti u sljedece 3 godine ovdje i onda ide u United ili negdje. Ali ako budu imalo pametni pa stave NAPRIJED Pata i Dzeku zajedno, to bi mogla biti rasturačina.
Last edited by mrki; 09-05-2010 at 05:59. |
|
|
|
|
|
#24419 | |
|
Registered User
![]() |
Quote: