AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-05-2010, 07:05   #24421

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Nesta 13 View Post
SQUID,brate iskomentarisi onu GOLCINU!!!hahahaha
Veoma sam zadovoljan kako Petrović igra, onaj gol je majstorija...
Samo neka tako zabije i u Africi jedan...
Evo za one koji nisu videli gol...http://www.youtube.com/watch?v=d0VF8kvYTfc

A danas protiv CSKA, za treće mesto, ...to je najmanje što smo zalužili...

Jesi i ti Grobar?

Last edited by SQUID; 09-05-2010 at 07:10.
SQUID is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 07:06   #24422

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Evo , ponovo mrki u svom prepoznatljivom isključivom tonu.. on već Zna da bi mi rasturali sa formacijom 4 4 2 bez magije, i svi koji misle drugačije su smešni.. Na osnovu čega tako sigurno percepiraš?

Jedini argument koji si izeno je to da dinho i pato ne učestvuju uopšte u defanzivi i da nam za tako nešto treba 6 novih igrača da bi se pokrile te „rupe“.. a šta bi bilo sa 4 4 2.. prvo, morali bi uložiti mnogo više, vrhunskog pakera da bude iza napadača od 20mil evra minimum (hernanes baš učestvuje u defanzivi.. uf pretrgao se), a dovesti nekog hazarda, jovetića i njima slične i ostati bez bilo kakve kreativnosti je tragičan potez.. plus džeko plus jedan novi trkač u vezi i dva nova beka (jer je za 4 4 2 njihovo učešće u ofanzivi još izraženije nego kod 4 3 3).. i šta imamo u tom slučaju?! Novu koncepciju igre, bez najboljeg igrača, sa novajlijama s kojima se nikada ne zna.. dakle jedan veliki rizik, a plus investicija ogromna

Ja vas ponovo pitam, zašto menjati najjaču kariku u timu? Gde je tu logika, racionalno objašnjenje? Ako je taj i takav dinho bio najbolji (ubedljivo), pa zašto onda ne promenimo slabije karike.. pirla, gatusa, sedorfa.. zašto se ne krene od bekova.. da li bi ista priča bila da su umesto dueta abate&antonini bili igrači poput bale-a, johnsona, maxwella, ivanovića.. da nesta nema staklene noge, da je umesto favalija bio bilo ko.. pa sigurno da bi ronaldinhova čarolija tek tad dobila na značaju i koristi.. pričate izlizane priče o godinama.. pa jbt život nema 35 već 30, lampard igra karijeru života u 31. God , milito doveden sa 30 u merdu i daje 20+golova u sezoni.. šta sad vi hoćete, svi da budu ispod 30 kao arsenal i šta?! Da se uigravaju godinama bez trofeja da bi na kraju prodali najboljeg igrača realu i tako u krug
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 07:32   #24423

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Bice burno ljeto to je sigurno.
A posto nece biti ulaganja ja se nadam i iskreno zelim da sto vise igraca iz Primavere se prikljuci prvom timu,nego da mi ovi preplaćeni starci steaju terenom,mogao bise koliko toliko napraviti spoj mladosti i iskustva naravno da se to uradi kako treba ali sumnjam u to zasto dati sansu npr jednom Albertazziiju kad ima Yepes cccc. I sigurno bi se manje nervirao nego sada.
Old 09-05-2010, 07:46   #24424

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Gdje sam ja spomenuo 4-4-2??? Nigdje.

Hernanesova igra u obrani je nešto sasvim drugo od Dinhove i Pirlove igre u defanzivi ( npr. ), ali on nije niti krilo kao Dinho niti je nešto kao sto je bio npr. Rui, on je zadnji vezni itd. Ove godine nekim spletom okolnosti ga guraju desno, sto mu ne odgovara naravno.

Stalno se govori o toj nekoj kreativnosti a Inter pregazio Chelsea i Barcu sa Sneijderom. Temelj ekipe je obrana, nismo mi Brazil 82' ili Santos danas.

Nije problem Dinho, ali lakše je zamjeniti 2,3 igrača u ekipi i dobiti nekakav balans tako da se u sljedece 2 godine to u potpunosti složi, nego ostaviti njega i sto onda? Pirlo, Gattuso, Seedorf vise ne mogu igrati u vezi od 3 igrača, nema sanse. Dinho je dobar kada ima loptu u nogama, tako je uvijek bilo. A da budemo realni, prvih 6,7 utakmica je bio ocajan, a od Siene i Uniteda prvu tekmu odigrao je 3,4 dobra poluvremena, ne puno vise. Treba bit realan. On je genije ali mora se misliti na buducnost ekipe. A sada je odlican tren da se svi oni prodaju i da se krene u izgradnju.

Kazes da nam treba puno novih igrača ako njega prodamo, a sto ako ostanemo u 4-3-3? Koliko nam onda treba igrača? isto toliko po meni, samo sto nam je obrana jos vise izlozena, a ocajna je.

Nije bitno, ovaj Milan ako ne ulozi prave novce nema sta traziti. Inter je nazalost pokazao kako se radi dovođenjem 4,5 pravih igrača bez "magije", "tehnike" i pizdarija. A Naši Seedorf, Pirlo i ekipa neka fino uzmu loptu pa sami sa sobom driblaju negdje u dvorištu ako ne mogu trčati vise. Dinho je i opravdao sebe jos ovu godinu.

I eto, ostane Dinho, dođe špic, dođe jedan vezni i jedan stoper i sto onda? opet veza propouh ( obranu cemo opet igrati 4-3-0), bekovi agonija. Bolje je prodati sve sto se moze i kupiti 4,5 pravih igrača mladih i fino krenuti s planom, ionako se samo pravimo da cemo osvojiti nesto vec 3 godine. Pa onda bolje da kazu: necemo nista osvojiti, kupili smo 2 prava i 3 mlada igrača za prvih 11, nagodinu cemo isto to i onda idemo.

Da je Galliani slusao skaute sada bi imali Jovetica za 3mln, Corluku za malu lovu, Llorisa, Gansa kada je Leo o njemu govorio prošle sezone(!) i Bale kada je Leo njega trazio PROŠLE SEZONE ali su svi rekli kako je premlad itd., bla, bla... Pastore jue kostao 6mln ako se ne varam, nama Hunter Merdi Sneijder... Pa sad neka se sve zbroji, pa usporedi s plaćama starkelja u Milanu koji imaju super prošlost i nepostojeću budućnost i koji se zabavljaju ali bez titula. A jebes to!
Old 09-05-2010, 07:51   #24425

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Da se uigravaju godinama bez trofeja da bi na kraju prodali najboljeg igrača realu i tako u krug
A sto mi radimo?? Upravo to, ne? Samo se mi uigravamo sa starcima i bez love i onda prodamo ono sto valja. Pricamo kako cemo nesto osvojiti a ekipa nam jednostavno ne moze odigrati 50 utakmica u sezoni jer su STARI.

Neka Dinho i ostane, ako im je to plan, ali onda Pirlo, Seedorf, Gattuso i ostali nemaju sto traziti tu. Jer u 4-3-3 oni su izlozeni a oni to vise ne mogu pokriti jer su gotovi igrači, sva trojica. Ambro moze 25 tekmi u sezoni na nivou, ne moze ni on vise.

Ali nije bitno jer on ce ostati: donosi puno love, Berlu ga voli, i odigrao je dobru sezonu. Jedino ovo oko Lea bi mogao biti problem, ne znam.

EDIT:

Ti si spomenuo taj jadni Arsenal, koji ni nije ozbiljan klub nego neka finta ili sta ja znam sta. Mi smo Milan, i da je sve bilo kako treba sad bi imali ekipu za LP osvojiti sa Kakom, Yoanom i bekom i špicom. Pa valjda nismo toliko jadni da cemo sve mlade igrače koji stasaju morati prodati kao Kaku. Ako da, onda nema smisla pricati o nicemu vise jer onda je nas cilj igrati u LP i to je to. Za to imamo ok ekipu.

Last edited by mrki; 09-05-2010 at 07:55.
mrki is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 08:12   #24426

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Ja ne mogu ovo gledati, ovi nasi igraci kao da su retardirani! Gledam Genovu u napadu 2min i nase trojice naprijed nema ni u kadru!! Abate i Antonini su klaunovi, njihove reakcije su komicne...
Old 09-05-2010, 08:38   #24427

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by SQUID View Post

Jesi i ti Grobar?
Za druge se navija....
Old 09-05-2010, 08:50   #24428

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:

Jesi i ti Grobar?
Bi li mogao netko od moderatora ovom momku objasnit da ovo nije partizanmania.com vec milanmania.com, ukoliko nije problem..

Do sada nisam vidio da se itko od nas konstantno hvali uspjesima i neuspjesima lokalnih klubova.

Hvala
geoff is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 09:01   #24429

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Bi li mogao netko od moderatora ovom momku objasnit da ovo nije partizanmania.com vec milanmania.com, ukoliko nije problem..

Do sada nisam vidio da se itko od nas konstantno hvali uspjesima i neuspjesima lokalnih klubova.

Hvala
Krivo ti što smo najbolji, a?
Neka navikli smo...
Old 09-05-2010, 09:06   #24430

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:

Jesi i ti Grobar?
Majstore nije ti ovo partizanov forum pa da ga stalno spominješ i komentarišeš,počinješ iritirat ljude.Ovo ti ne pišem iz zlobe ali ti konstantno spominješ partizanove utakmice i nije u redu da to radiš jer nas to apsolutno ne zanima i za to nema mjesta na ovom forumu,zanima me samo milan i da se o njemu komentariše a ne tamo o kakvoj košarci i šta ti ja znam već čime,samo ac milan molim lijepo
mugello is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 09:13   #24431

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by squid View Post
krivo Ti što Smo Najbolji, A?
Neka Navikli Smo...
Partizan-pederski Klub
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 09:14   #24432

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

evo ovo san napisa iz zlobe za ovog forumaša šta diže tlak svima!!!!
Old 09-05-2010, 09:20   #24433

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Quote:
Originally Posted by Yoann Gourcuff View Post
Bliži se kraj jedne jako čudne sezone.......Mislim da nam fakat svima treba ljeto i barem malo odmora od utakmica pa barem do završetka Svjetskog prvenstva kada ćemo vidjeti koga su ona naša dva ljubljena ćelavca odlučila dovesti....ako ikoga uopće i dovedu.....
prijatelju i ja san hajdukovac i živin za njega i milan..ali radi mira u ovoj kući nemoj stavljat neke kodekse i imena drugih klubova(hajduka itd.).nekome je to iritirajuće,ovo je forum samo za MILAN..dosta nam je ovog grobara..nemoj brate i ti
Old 09-05-2010, 09:29   #24434

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
eeeee grobaru daj oladi malo....jos ovo ni fali da se raspravamo za nasih jadni klubova...
evo sculi ni ga zabio a aqvafresca e zatresao precku btw Aqvafresca e boli CF nego taj vasi jadni Borielo....ko mu e dao da se bavi sa fudballl pogresioo e zanimanjee nek ode da igra ragbiiii...

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 09:40   #24435

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
sta to izvodi Draculinjooooo a Seedorf kao da e Genovini igrac nemogu da dogledat utaknicu koliku su samo jadni....Hunti opet na krilo jaoooo Leo mars iz Milano nisi nista novo promeniooo izgubioo si svi krediti kod mene....mladi Albertazzi mesto da igra sa primavera on gree klupu u genoviiii............

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules