AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-05-2010, 09:48   #24436

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
KAAATASTROOOFA!!!!!! Huntelara treba ubiti zbog onog promasaja!
Borielo + Huntelar = 0 Majmuncine retardirane...........

Last edited by Nesta 13; 09-05-2010 at 09:55.
Nesta 13 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 09:51   #24437

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
abate abate crni abate ko ti e dao loptu da se bavis sa fudballll....nemogu da poveruem da Zambrota bice na WC on je igrao samo 10 utaknici kod nas......a na WC bice u startni jedinaest....puknuo sam danas totalnoooo
tuga i jad..........

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 09:55   #24438

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
MArcooooo caruuuuuuu pa ti stvarmo misles da ces ici na WC ma samo na SONY bravo MARCO ti si moi sampionnnnn............

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 10:09   #24439

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
Partizan-pederski Klub
Ma nemoj mi samo ti reći...svi znamo da je Hajduk pederski klub!!!
Old 09-05-2010, 10:13   #24440

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Quote:
Originally Posted by DUCO View Post
eeeee grobaru daj oladi malo....jos ovo ni fali da se raspravamo za nasih jadni klubova...
evo sculi ni ga zabio a aqvafresca e zatresao precku btw Aqvafresca e boli CF nego taj vasi jadni Borielo....ko mu e dao da se bavi sa fudballl pogresioo e zanimanjee nek ode da igra ragbiiii...
Ma šta da pričam o Milanu, posle ovakvih utakmica se ostane bez komentara!!!
Ova sezona je gotova, ušasno, al' bilo je par lepih trenutaka, nadam se da će biti bolje sledeće sezone, nadam se sa Lipiem ili Bastenom...sad još protiv Juve-a, biće dobra utakmica nadam se, rezultat nije toliko bitan, oba kluba su u lošoj formi, tako da će biti neizvesno...samo da bude dobra utakmica, sve ostalo ne bitno...
Old 09-05-2010, 10:15   #24441

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Quote:
evo ovo san napisa iz zlobe za ovog forumaša šta diže tlak svima!!!!
Neka, ne ljutim se, važno da je Hajdukovac sa kompleksima srećan...
Old 09-05-2010, 10:27   #24442

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by SQUID View Post
Krivo ti što smo najbolji, a?
Neka navikli smo...
Gledaj...Ovo je MILANmania forum, tako da ovdje ako nisi vidio raspravljamo o milanu...Posto je milan, kao sto znas, nogometni klub, ponekad se ubaci i kojekakva bezazlena rasprava generalno o nogometu, sto je sasvim u redu.

Ali ti konstantno spominjes i kosarkaski klub, i iako je obozavam kosarku, tome nije jesto ovdje. Sta kog na ovom forumu briga jel partizan pobijedio ili izgubio na final4?

Ukoliko srbija prodje na svjetskom prvenstvu skupinu recimo, ja cu ti odmah cestitati, ali daj nas postedi ostaloga i drzi se milana.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 10:42   #24443

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Gledaj...Ovo je MILANmania forum, tako da ovdje ako nisi vidio raspravljamo o milanu...Posto je milan, kao sto znas, nogometni klub, ponekad se ubaci i kojekakva bezazlena rasprava generalno o nogometu, sto je sasvim u redu.

Ali ti konstantno spominjes i kosarkaski klub, i iako je obozavam kosarku, tome nije jesto ovdje. Sta kog na ovom forumu briga jel partizan pobijedio ili izgubio na final4?

Ukoliko srbija prodje na svjetskom prvenstvu skupinu recimo, ja cu ti odmah cestitati, ali daj nas postedi ostaloga i drzi se milana.
Ok, druže, mada morao sam da odgovorim onom što je rekao da je Partizan pederski klub...
Old 09-05-2010, 11:10   #24444

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
milan nema igrace za 4-3-3 jednostavno nema.milan je rob onog zubatog konja koji ne moze igrat u nijednoj ozbiljnoj ekipi u europi ali moze u milanu jer milan ima predsjednika kome se digne na njega i njegov dribling u desno i mahanje navijacima pa onda moze ici trpat onu 19 - godišnju sponzorusu.magija?ronaldinho je tu magiju izgubio odavno a ja sam bio dovoljno glup i lud da vjerujem kako ce se ona vratiti u milanu.e pa ocito da nece pa makar on imao i 100 asistencija.u danasnjem nogometu svi se vracaju u obranu ili gube.i uopce nisam iznenađen sto je milan utakmicu izgubio pa vidi se da leonardo jedva ceka da ode a tko ga moze i kriviti,ima ekipu idiota koju na terenu predvodi magicni magarac i naravno da se tu ne moze nista napraviti pogotov kada se zna koliko se leonardo gubi u taktickim postavama.umjesto da sastavi taktiku prema igracima koje ima on postavi taktiku prema ronaldinhu ali svi znamo da je to bila naredba s vrha-naci taktiku za otpadak iz barcelone.pa naravno da onda abate mora silom prilika biti stavljan na desni bok i ispadati smijesan,da do izrazaja dolazi pirlovo setanje na terenu,ambrosinijeva nemoc i pun kurac ostalih pizdarija koje postoje.u 4-4-2 bez zubic vile stvari bi bile puno jednostavnije,vise igraca u vezi lakse pokrivanje,pato bi dosao vise do izrazaja a time i huntelaar koji bi dobivao vise lopti i tako vise i zabijao.jer broj 80 se nekad malo previse uzivi u svoje zongliranje da i ne baci loptu kada treba nego otpimpla svoje pa frkne u aut.ajde 15 milijuna i odi sinko u manchester city oni vole takve poput tebe a mi cemo dovesti nekoga sa vise motiva na terenu a manje motiva za sankom
Old 09-05-2010, 12:24   #24445

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma koga da dovedemo? Milan nema 15 miliona da plati nekog igraca, a danas za 15 miliona mozes dovest samo Berbatova :P Kad pogledam koje igrace imamo ovo trece mjesto je ravno tituli. Cak se malo i cudim da nismo bili zajedno s Juvetom oko seste pozicije. Tu smo mi negdje po kvalitetu. To ce se najbolje vidjet u nedelju, mislim da ce biti jad i cemer od utakmice.
huss is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 12:27   #24446

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
U I svetskom ratu je fotografisan vojnik Dragan Matić, čija je slika stigla do Japana gde su je japanski psiholozi analizirali i došli do zaključka da vojnik zagledan u daljinu pokušava da pronikne u neprijateljske manevre. Šta je naš drug dejo pokušao da kaže sa ovim postom ne bi mogli ni bečki psiholozi da utvrde. Iskreno, manje mi je muka dok čitam smešne rasprave splićana i grobara nego tvoje i ducove postove

Iz tvog emocionalnog izliva , u kom ni mravojed ne bi namirisao ni a od argumenta, se može jedino utvrditi da ti nisi pogledao nijedan meč ove sezone, jer samo slep čovek može da pita „gde je bio ronaldinho protiv mančestera“ samo totalno neupućen duduk može i dalje da opravdava abatea i lea (čak je i ensar, njegov javni pravobranilac i punomoćnik shvatio neke stvari) ali kakav tek čovek moraš biti da igrača koji je je zaslužan za 70% naših golova nazivaš magarcem i zubatim konjem a pri tom priželjkuješ i dalje huntelara u napadu, e to mi nikada neće biti jasno..

Pored toliko očajnih igrača koji su obeležili ovu sezonu.. ti si kao glavnog krivca izdvojio ronaldinha.. to je stvarno umetnost.. znači mi gubimo jer ronaldinho neće da se vrati.. a ne zato što u odbrani nemamo nijednog kvalitetnog igrača i zato što vezni red ne postoji kao fizička pojava.. bitno da huntelar treba da ostane, da je pirlo i dalje igrač koji mora biti u timu i da su bonera, oddo, zambrota, abate, favali, antonini posledice ronaldinhovog ne igranja defanzive.. a naravno leo je žrtva politike kluba.. hahaha..

Ja te sigurno neću savetovati da pišeš drugačije, niti ću ti deliti epitete koje si ti meni jer sam pljuvao lea.. niti ću tražiti da budeš pristojniji.. sve to dovoljno govori o tebi, ali bih ti ipak dao jedan prijateljski savet, da se malo opustiš, izađeš na vazduh, znam da ide ispitni rok i sve.. ali čisto onako, da ne ispadaš smešan i da ti postovi ne bi ličili na maloletničke.. iako to nije nimalo lako jer ti je konkurencija ogromna.. ili možda još bolje , da ti rone pozajmi tu devojčicu koju trpa pa da se i ti smiriš.. jer ovo što si napisao stvarno, ali stvarno nema smisla

Last edited by Efekat leptira; 09-05-2010 at 12:31.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 12:37   #24447

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Quote:
prijatelju i ja san hajdukovac i živin za njega i milan..ali radi mira u ovoj kući nemoj stavljat neke kodekse i imena drugih klubova(hajduka itd.).nekome je to iritirajuće,ovo je forum samo za MILAN..dosta nam je ovog grobara..nemoj brate i ti
Prijatelju, bavi se ti svojim poslom....

U niti jednom mome postu ovdje nisam nikada napisao ništa što nema veze sa Milanom, ni o Hajduku niti o ičemu drugo, a tako će i ostati.

A u potpisu ću držati što god želim......

Evo ovo je prvi i zadnji post koji nema veze sa Milanom od mene....

Pozz

Forza Milan !!!!!!!!
Jedva čekam da završi ova sezona i da Leonrado ode ća......
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2010, 13:10   #24448

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Nema tu nama trofeja bez novca, i to je to. Nemoramo dalje pricati.

Vidjet cemo sto ce biti na ljeto i hoce li biti pomaka u kvaliteti ekipe jer mi se svako ljeto samo jos vise ukopamo, nevjerojatno.

LEptiru, samo jedna stvar: Dobri su mi tvoji postovi, fino kazes sto mislis i zasto itd. Ali ova usporedba LAmpard - Dinho nikako ne stoji i nije realna niti malo. Lampard je stroj za fizicki rad na terenu, on vjerojatno trenira 110% svaki dan, a mi smo sretni kad Dinho nije pijan. Uspredba tzv. radne etike njih dvojice ne stoji. Pa tako ni duljina igračke karijere.
Old 09-05-2010, 13:17   #24449

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Ljudi Partizan Izgubio Od CSKA!!!
Opet posle produžetaka, neka ide sve u kurac!!!
Old 09-05-2010, 13:44   #24450

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
mrki druže, suština svih mojih replika je pokušaj da racionalno i argumentovano objasnim da je Neprirodno, Nezahvalno, Nepotrebno, Neracionalno i u krajnjoj liniji Nenormalno zagovarati prodaju Jedinog igrača koji je zaslužio prelaznu ocenu ove sezone.. ma kakav god on bio, sa svim tim manama i nedostacima koji se mogu ispraviti ako dođe autoritet na klupu.. jednostavno pored toliko karika koje škripe tražiti prodaju najbolje, a pri tom znajući da ne možemo za njega dobiti preko 15miliona.. to mi ne zvuči kao logična i pravilna opcija

Ja ću prvi podići glas protiv njega kad bude kočio, igrao loše, kad krene sa ego tripovima.. ali ajde da promenimo prvo najslabije karike (bekove i trenera) i da vidimo kako će se takav tim ponašati i sa njim rone.. pa ako ne ide, daj da menjamo.. ali otpisati ga posle ovakve sezone, pristao je i na manju platu, dao je izjavu kako želi biti i na svetskom 2014.. ajde da mu obezbedimo pravu podršku , da osvežimo tim, da pokušamo da sačuvamo pata pa će i on u toj zdravijoj atmosferi nabiti kondiciju za 9km, smršati i manje biti za šankovima.. a ako ne ide, menjati stvari i kraj priče
Efekat leptira is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules