![]() |
|
|
#24451 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
naravno da sam imao emocionalni izljev,kad je milan izgubio a nas "najbolji covjek" kaze kako je on izrazito motiviran za susret.svi igraci milana su losi ali ama bas svi....nusprodukt leonardovog taktickog neznanja.abate kao krilo igra u obrani,zambrotta i oddo razmisljaju kako ce kvalitetno provesti praznike,nesti vrijeme prolazi i ozljede ga stiscu ali zalosno je da i takav cini razliku u nasoj obrani,thiago silva ajde moze proci ali i on je sklon kiksevima,vezni red je u milanu nepoznat pojam,flamini kad je dolazio iz arsenala ja sam mislio sada ce ih jesti sve u seriji ali i on samo tone,ambrosini se prometnuo u nekog kapetana i motora jer milan nema boljega a ne zato jer zna igrati,pirlo nevidljiv seedorf ne trci a kad mu navijaci zazvizde onda potrci do klupe da mu daju malo vode,a huntelaar je jako dobar igrac ali sta kad se mora igrati sa tri napadaca a onda on igra na desno a borriello cistu spicu.ajde da zamijene uloge pa da vidimo koliko bi klaas zabio golova a koliko marco.sve je to kompletno krivo postavljeno samo zato jer ronaldinho mora igrati na lijevoj strani napada jer tako je naredio glavesina.
zasto ne 4 4 2?napad borriello pato,abate igra desnog u vezi,flamini i pirlo dva centralna,ronaldinho lijevo???abate se vise ne bi sramotio u obrani a ronaldinho bi dobio svoju lijevu stranu meni to nije jasno..koliko vise sa tim 4-3-3????
|
|
|
#24452 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Pa, zašto da ne? Nemam ništa protiv.. ja sam za to da se sve isproba, ali u pripremnom periodu.. da se angužuje pravi strateg na vreme i da preko leta radi pripreme i uigrava ekipu a ne kao Leo na jesen da vrši eksperimente, u jeku sezone..
3 6 1, 4 4 2, 4 3 3.. šta god se pokaže kao najbolje, nisam ja neko ko zagovara da nešto mora biti tako, niti sam neko ko je apsolutno isključiv.. Isto tako i sa igračima, mika pera ili žika.. apsolutno mi je svejedno.. niti tražim bezgrešnog stručnjaka, samo nekoga ko je u stanju da i svoju greške u što kraćem intervalu uoči i ispravi ih.. A što se tiče emocija, nemaš zbog čega da se nerviraš.. od meča sa napolijem i promašaja mancinija za prvo mesto(nikad mu to neću zaboraviti , oči mu ispale da bog da) nije bilo više prilike za gubljenje živaca.. osigurano 3. mesto, imamo bolji međuskor od đenovljana i to je to. |
|
|
|
|
|
#24453 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Izlisno je pricati, ko je krivac, a ko najbolji od igraca za ovu sezonu. Ako vec krenemo razgovarati o tome, ona da ja pocinjem da mrzim klub iskjlucivo radi boriela, taj gad i da mu dodas na prazan gol nece pogoditi i to ne govorim samo za zadnju utakmicu, nego tokom cele sezone. Makaze ovo ono, me nek se goni u picku. Inace klub koji u prvi jedanaest ima igraca poput Abatea, Antoninija, boriela, Gatusa, ovakvog jadnog Pirla, i onog ubice koji bi prema meni dobio kaznu dozivotnog zatvora Flamoni i trece mesto je uspeh kojim ttrebamop biti prezadovoljni.
|
|
|
|
|
#24454 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Ne igra se play off tj majstorica, još 2006 je promenjeno to pravilo.. međuskor prvo, pa gol razlika.. tako da smo 3. bez obzira na ishod poslednjeg kola
A što se tiče krivaca, niko ih nije ni tražio, krivica je kolektivna.. ali naravno da se može dati ocena za pojedine igrače.. međutim koliko god ti mrzeo marca, on je bio naš najbolji napadač ove sezone, i to ubedljivo, bez obzira na to što je mogao bolje i više.. ocena se daje upoređujući ga sa drugima.. tako da je jedna od poslednjih osoba na koju trebaš biti kivan.. 15 golova u 29 mečeva, sasvim solidan da ne kažem vrlo dobar koeficijent i ne bi ga trebao stavljati u isti koš sa abateom i gatusom danas je takođe jedini bio opasan po gol đenove i najagilniji naš igrač.. ipak ono što mu fali, jeste egzikucija u jakim mečevima (samo gol marseju) i zato bih voleo da dovedemo edina pa da vidimo može li on biti novi shevchenko |
|
|
|
|
|
#24455 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24456 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#24457 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ko su nam moderatori na ovom podforumu?
|
|
|
#24458 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
#24459 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24460 |
|
Registered User
![]() |
Ne bih rekao ti voliš Partizan, al' nećeš da priznaš!!!
![]()
|
|
|
|
#24461 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ovaj forum je postao glup...Pise se o nebitnim stvarima....
Uzasssssss.....
|
|
|
#24462 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Izlisno je pricati, ko je krivac, a ko najbolji od igraca za ovu sezonu. Ako vec krenemo razgovarati o tome, ona da ja pocinjem da mrzim klub iskjlucivo radi boriela, taj gad i da mu dodas na prazan gol nece pogoditi i to ne govorim samo za zadnju utakmicu, nego tokom cele sezone. Makaze ovo ono, me nek se goni u picku.----
jel moguce da netko izjavi ovo? o da.moguce je.to moze izjaviti samo onaj tko zaista mrzi marca,i koji nije objektivan i kojeg boli kurac za ostale stvari.da,to je nas najefikasniji napadac koji je zabio 15golova a imao je iza sebe ovako trul vezni red,izuzev ronhija.daj ohladi malo.imam osjecaj da ovo govoris protiv marca samo zato jer nemas sta pametnije da kazes pa pljujes po nasem najboljem napadacu u ovoj sugavoj sezoni.ajde reci sta on sam moze napraviti u ovakvoj ekipi,jel on neki cudotvorac.stavi ga u neku bolju ekipu,stavi ga u jebeni inter i siguran sam da bi zabio 25golova,sigurno bi bio bolji od onog milita jebenog koji svaki gol da s 5m jer mu nacrtaju na tanjur loptu,i sad je kao on neki napadac svjetske klase.ma maunu je svjetska klasa.drogba?e to je napadac svjetske klase,al de samo malo,pa taj chelsea tamo u 3-4navrata pobjedjuje 7-0 ili 8-0.pa normalno da ce drogba tamo utrpati 25-30 golova.pa svaki normalni napadac bi zabijao tamo gdje imas 6-7 klubova u vrhu,ono dolje je sve za popiti 5 komada. i jos mi samo fali da huntelar ostane u milanu a marca prodaju ili bace u drugi plan,e onda bi to bio vrhunac ove uprave. ja ne tvrdim da je marco napadac svjetske klase,da je nas najbolji igrac,al covjek je mene pridobio svojim radom,svojim trudom,zeljom,voljom,na kraju svega i golovima,pa pristojnu brojku golova ima.nije mi jasno da ga neko moze mrziti i tako omalovazavati kao igraca.covjek je profulao prazan gol.pa sta sad?sta je sheva profulao u finalu 2005,promasaj svih vremena,a bio naj napadac na svijetu,svako moze promasit priliku.a ako ti marca mrzis zbog propustenih prilika jer to je jedino sto mozes iznijeti protiv njega onda si prazan covjek,prije svega prazan i los navijac ovog kluba.bez uvrede. mir s tobom! |
|
|
|
|
|
#24463 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo jucer ponovno gol Pata kao pravi potez klasicnog egzekutora, jeste vidjeli? To nije desno krilo. To ne rade Robben, Di Maria, Ribery, Messi itd. Grozno ga je gledati tamo uz aut liniju na desnoj strani kao desnjaka, grozno.
Borriello se bori i svaka mu cast za to, ali za veliki Milan on nije i to je to. Dzeko mozda, ako nastavi sa ovakvim igrama i u nekoj velikoj ekipi. A ovu nasu vezu treba cijelu prodat! SVE! Osim Ambrosinia i ostavit pirla kao jednog od 18 igrača i pitati ga zeli li on igrati nogoomet dalje ili ne!?? Abate je igrač za Parmu, kao i Antonini ( mozda za Napoli ili tako nesto ). Jedva cekam da vidim sta ce Galliani smislit i kako cemo se svi nabrijat za sljedecu sezonu. A ja cu govoriti kako nemamo sanse i onda ce me svi napadati kako sam pesimistican itd. Daj boze da kupe 4,5 dobrih igrača, ali to se cini nemoguce. A ispod toga ne moramo niti počinjati novu sezonu. Neka Berlusconi bude trener!
|
|
|
|
#24464 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#24465 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Borriello se bori i svaka mu cast za to, ali za veliki Milan on nije i to je to. Dzeko mozda, ako nastavi sa ovakvim igrama i u nekoj velikoj ekipi.----
koji veliki milan??? budimo realni.nismo mi ni v od velikog milana. realno receno. ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|