![]() |
|
|
#24466 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
je patov gol je gol cistog napadaca a ne krila,to je sasvim jasno...da borriello je borac i ta boba nadoknađuje sve njegove nedostatke,pato je nas napadac za velike utakmice pokazao je to jos 2008. kada je zabio fiorentini na artemio franchi pored mrtvog gilardina u mecu koji nam je znacio ligu prvaka(koju smo na kraju ispustili)a i ove godine na bernabeu kad je srusio real madrid ali decko igra krilo sto pokazuje kako se leonardo gubi u taktici....u biranju igraca za taktiku...
sto se pojacanja tice malo smo podcijenili yepesa,covjek dolazi iz ekipe koja ima trecu obranu lige,mene samo zanima zasto nisu doveli mantovanija koji je mlađi jer bi to bilo logicnije sa njihovim izjavama da se okreću mlađim igračima... a sto se tice tebe squide dat cu ti link pa ti predlazem da se registriras i komentiras rezultate crno-belih http://www.juznatribina.net/vbforum/ tamo ces naci puno vise istomisljenika
|
|
|
#24467 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
za velikog milana triba izpočetka..prvo potirat ona dva ljigavca-berlusconija i čelonju
|
|
|
|
|
|
#24468 |
|
Registered User
![]() |
e i da ne zaboravin!!!!ovog partizanovca nabijen na kurac,njega i taj bijedni klub iz bivše juge..umjetna politička tvorevina!!!
ne brini bato ako oćeš rat,ja iman sikiru za tebe i to iz dalmacije!!!! |
|
|
|
|
|
#24469 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
evo otpilio je berlusconija van basten....galli je sve blize i blize.....a zatim jos jedna godina sa beskicmenjakom na klupi..ali ajde barem ce biti bolji takticar...jos ce u napadu imati mocnog andreu carraciola za kojeg se milan interesira ....bozanstvena komedija u reziji silvija berlusconija
|
|
|
#24470 | |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Quote:
![]() P.S. SQUID izvini sto pisem 'u tvoje ime'(posto nije bilo upuceno meni),ali za sve postoji granica.... Morao sam da odg...
Last edited by Nesta 13; 10-05-2010 at 08:46. |
|
|
|
|
|
|
#24471 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Jebala vas politika, nije vam dosta sranja svaki dan oko nas, a vi se i dalje prepucavate na nacionalnoj osnovi.... Nemam nista protiv klubova iz bivse zemlje, naprotiv kad igraju u Evropi navijam i za Dinamo, Hajduk, Partizan, Zvezdu, Zelju... Ali tema je Milan!!
Evo Juve pokreno akciju da im se vrati titula iz 2006.g. Ako se to ostvari Galiani i Berlusconi ce napisat na oficijelnoj stranici A.C. Milan - klub koji nikad nije osvojio titulu za zelenim stolom :Pppp |
|
|
|
|
|
#24472 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#24473 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#24474 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Za sve si upravu, svaka čast!!! ![]() Ja nisam uopšte pričao o Partizanu i svemu ovome, dok nisam video da svi komentarišu Olićev het-trik protiv Liona, ako mogu oni, mogu i ja!!!
|
|
|
|
|
#24475 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Vi pišete o Oliću, ja o Kecmanu, u čemu je problem, ja ga ne vidim!!! A to što imaš niski IQ (kao što sam kažeš) nije za pohvalu!!!
|
|
|
|
|
#24476 |
|
Registered User
![]() |
A da...i kada dođe taj ''čuveni'' moderator, može da banuje onog dalmatinca sa kompleksima...
|
|
|
|
#24477 |
|
Registered User
![]() |
Pa naravno, ipak si ti vec sigurno 15 dana na ovom forumu pa si mozes svasta dopustiti, tebi kao starosjediocu se malo toga moze prigovoriti...
|
|
|
|
|
|
#24478 |
|
Registered User
![]() |
i sada ja ispadan primitivac i debil radi ovog provokatora koji neće da posluša neke osnovne ljudske zamolbe...vi ste ga pustili vi ga i čitajte..ja odlazin sa ovog foruma ,jer niste ni fer ni korektni..možete komodno preimenovat ovaj forum u partizanomanija..jadni ste!!!!niste ozbiljni i očigledno nismo zajedno i ne poštuje se ništa i niko...ovaj ode piše o partizanu već dvi sedmice,a vi mučite svi..jedini se ja ode bunim protiv uljeza kojima uopće zapravo i nije do milana,nego samo do provociranja.izvolite lipo čitajte vjesti o partizanu..a ja na ovom jadnom forumu više ne želin sudjelovat..CIAO!!!!
FOSSA DEI LEONI SPALATO ![]() |
|
|
|
|
|
#24479 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ja sam ovde došao prvenstveno da komentarišem utakmice Milana, ali su me odmah svi napali zbog avatara, potpisa itd...i čim sam došao lepo sam pisao o Milanu, a kada sam video da neki pišu o Oliću, rekao sam sebi, zašto ne mogu i ja malo o srpskim fudbalerima i Kecmanu i Partizanu... Ti čoveče imaš kompleks, i nisi nijednom lepo rekao da sklonim ove stvari, nego si odmah počeo da vređaš!!! ![]() Pozz...
|
|
|
|
|
#24480 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Naravno da neću da dozvolim da mi prigovara neko ko radi nešto što nije baš lepo...ja nisam prvi počeo, i nisam nikoga vređa kao što je to radila jedna osoba...
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|