![]() |
|
|
#24481 |
|
Registered User
![]() |
Pa postoje neke elementarne odrednice ponasanja svugdje, pa tako i na ovom forumu. Ukoliko si novi, nemoras se odmah osjetiti prozvanim ukoliko netko spomene olicev hat-trick pa da nas ti ostalih dva tjedna jebes s partizanom i tome jesu li oni na f4 pobijedili ili legli u produzetku. Mogao si pokazati malo skrusenosti kao novi clan na forumu pored ljudi koji ovdje pisu godinama i imaju apsolutno pravo tu i tamo udaljiti se od teme.Ali sta da ja tebi objasnjavam...
|
|
|
|
|
|
#24482 |
|
Registered User
![]() |
Ode sve u Mp3!!!!!!
Koji vam je klinac ljudi,daj ba ohladite malo. Fakat gdje je moderator,nek ovo malo sredi. @squid sve je to u redu prijatelju al slomi ti nas sa tim Partizanom,ohladi malo Jbg.
|
|
|
#24483 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Quote:
![]() Ja nikoga nisam vređao ovde!!! A da li sam ja vređan? JESAM!!!
|
|
|
|
|
#24484 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Quote:
Oladiću ja, al' da li će drugi???
|
|
|
|
|
#24485 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nas moderator radi posao kao Berlusconi! Nikako!
|
|
|
|
#24486 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Ja bih voleo videti antonia candrevu u našim redovima.. momak je 87.god, na pozajmici u juventusu iz udina.. paker koji može i u vezi da igra.. oduševio me u juventusu, ali mu moćni zakeroni nije dao mnogo šanse kad je zaseo na kormilo |
|
|
|
|
|
|
#24487 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Memo druze, nije tacno da ja mrzim Marca, nego on nije igrac za Milan, jeste da nam je najbolji strelac, ali ja bih vise golova dao da bih odigrao tolki meceva. Pa on nezna ni sam koliko je golova promasio, i stootstotnih, ne pricam neke polusanse. Tacno da se bori, trudi se, ali ako gledamo tako i drugi se trude ali dzaba. Ja neku da gledam nekog ko se trudi i kada uspe sve da uradi kako sto treba da zajebe na kraju.
I nije tacno to sto kazete da branim Huntelara, uopste ga nisam ni spomenuo, a i nemam zasto, odigrao je onoliko koliko i su mu dali. Leo je definitivno slab trener i ja sam ubegjen, kada bi u ovoj sezoni imali nekog boljeg trenera, mi sigurno bi bili prvaci. Leo neznam kako da promeni taktiku kada je najkpotrebnije, ali mora se reci da mu je i prva sezona u karieri i da je uspeo da uradi ono sto Karlo nije, da vrati dobru atmosferu i da motivira igrace. Neznam dali je pametno menjatiga, posto u njemu potencijala ima, dali Milan moze da ceka? to je pitanje na koje treba odgovor. Kako je krenula cela situacija i neznam vise sta je najbolje, nekako nigde svetla na kraju tunela, valjda smo na sredini ili ono najstrasnije na pocetku. Ide leto i nadajmo se na najbolje, samo to nam ostaje.
|
|
|
|
#24488 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Nedostaje u ekipi milanista_mosta samo
![]() a ljudi , popustite malo, ne bih stvarno nikoga da branim, al ak nekom smeta neki dio čovjekovog potpisa, onda tu ima elemenata mržnje, što nas svakako ne interesuje,,,,možda nekolicini smeta i moj avatar, al Bože moj, šta ćemo....... a za ubuduće, hoću neki pametan post od svog druga Geofa brate, dodaj koju pametnu....oko transfera, ako raspolažeš pogodnim informacijama.... ![]() veliki pozdrav i uzdravlje Vojvode Doboj !!! hehe FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
#24489 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
a nemoj da te cudi zigoni,njegov otac je nekada igrao za juventus pa gallijani misli da je i talenat nasljedan.
|
|
|
|
#24490 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ovako sam citam mrkijeve, leptirove i ensarove postove... |
|
|
|
|
|
|
#24491 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
ABIATI
ZAMBROTTA....................NESTA.........THIAGO SILVA.....................ANTONINI HERNANES.........PIRLO........FLAMINI JOE COLE RONALDINHO PATO Ovo je minimum,minimuma koji ocekujem od nase uprave.Sa ovim timom mozemo do 1/4 finala CL,i borbe za titulu u Calciu.Znaci bez,golmana,oba beka,i kvalitetnih izmena,a ako ovo ne mogu da obezbede nek se nose u tri p..... Hernanes oko 15 milki,sa Colom neka se dogovore za platu,on je strasan igrac u dobrim godinama (28),vracanje Astoria,Paloschia(otkup polovine ugovora),Yepes je dosao.Neka se ubaci par igraca iz primavere(De Vito,Verdi,Strasser..).Prodaja Huntelaara (15),Kaladzea...Odlazak Odoa,Pipa,Favalia... Pa da ocekujem nesto od 2010/2011.. A trener neka bude Galli,ili neka ostane Leo...Gresio je dosta ove sezone ali mozda zasluzuje drugu sansu...
Last edited by Nesta 13; 11-05-2010 at 06:39. |
|
|
|
|
|
#24492 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Znaci u toj formaciji,odbrana bi nam bila ista kao i ove godine,ako Nestu posluzi zdravlje dobro je,ako ne, tu je Bonera,pa i Astori.Bekovi su naravno losi,ali nema se para.Zambro ume da odigra odbranu na visokom nivou, a za Antoninia sam vec rekao da je limitiran igrac.Sredina bi bila mnogo mobilnia nego ove sezone.Pirlo bi delio lopte,prenosio iz odbrane u napad,uz pomoc Silve,i jos jedne opcije Hernanesa.Flamini bi trcao njegovih 12-13km,pokrivao prostor,krao lopte.Sa Hernanesom bi dobili totalno novu dimenziju,za razliku od Ambra.Decko zna da uposli,sutne na gol,odlicna kontrola lopte,tesko mu je oduzeti posed,i za razliku od Seedorfa,aktivno bi ucestvovao u odbrani.Krila bi nam sluzila umesto nepokretnih bekova(Antonini kada ode napred dole je ogromna rupa,tako da bi imao mnogo vise defanzivnih zadataka nego ove god)Joe Cole je veoma disciplinovan igrac koji izvrsava svoje takticke zadatke,uz to je veoma lucidan pa bi sa Roniem cuda pravio.A Pato bi napokon igrao na 'svojoj' poziciji,i nadam se 'eksplodirao' (25+) Za ovo nam je potrebno 15 miliona(oduzeo sam prodaju Huntera),tako da Galiani pamet u glavu,i vrati nam Milan na njegovo mesto:KROV EVROPE!
![]()
|
|
|
|
#24493 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=24493
milan vs juve se igra vo sabota.... a jedno pitanje zasto se genova vs milan igralo na prazni tribini..? http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=24452 evo jos jedan link ali zasto nemogu da veruem u ovoo mozda zbog iskustvo iz proslosti... |
|
|
|
|
|
#24494 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
mozda da ga prodamo za 15 mill or 10 ...a Zambrota nemogu da ga smislim..... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24495 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
gledam nešto listu mladih igrača koje smo dovodili proteklih godina ili koji su ponikli u našim mlađim timovima, a koji su predstavljani kao veliki talenti...niko od njih nije uspio..
marzorati, pozzi, paloschi, aubameyang, pa se svojevremeno i za abatea govorilo da je veliki talent, pa onda foggia, itd itd, svi su ostvarili neke prosječne rezultate vjerujem da je bar dio njih uz dobre trenere i mogao ostvariti velike rezultate, ali to je ta naša politika.. jedino što je Leonardo ubadao kao skaut s mladim Brazilcima...i dalje sam mišljenja da e on trebao ostati kao skaut...ovako nakon ove godine definitivno odlazi iz tima
|
| Tags |
| balkan |
|
|