AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2010, 14:27   #24481

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Pa postoje neke elementarne odrednice ponasanja svugdje, pa tako i na ovom forumu. Ukoliko si novi, nemoras se odmah osjetiti prozvanim ukoliko netko spomene olicev hat-trick pa da nas ti ostalih dva tjedna jebes s partizanom i tome jesu li oni na f4 pobijedili ili legli u produzetku. Mogao si pokazati malo skrusenosti kao novi clan na forumu pored ljudi koji ovdje pisu godinama i imaju apsolutno pravo tu i tamo udaljiti se od teme.Ali sta da ja tebi objasnjavam...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2010, 14:30   #24482

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Ode sve u Mp3!!!!!!
Koji vam je klinac ljudi,daj ba ohladite malo.
Fakat gdje je moderator,nek ovo malo sredi.
@squid sve je to u redu prijatelju al slomi ti nas sa tim Partizanom,ohladi malo Jbg.
Old 10-05-2010, 14:53   #24483

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Pa postoje neke elementarne odrednice ponasanja svugdje, pa tako i na ovom forumu. Ukoliko si novi, nemoras se odmah osjetiti prozvanim ukoliko netko spomene olicev hat-trick pa da nas ti ostalih dva tjedna jebes s partizanom i tome jesu li oni na f4 pobijedili ili legli u produzetku. Mogao si pokazati malo skrusenosti kao novi clan na forumu pored ljudi koji ovdje pisu godinama i imaju apsolutno pravo tu i tamo udaljiti se od teme.Ali sta da ja tebi objasnjavam...
Spusti se na zemlju prijatelju!!!
Ja nikoga nisam vređao ovde!!!
A da li sam ja vređan? JESAM!!!
Old 10-05-2010, 14:54   #24484

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by prle View Post
Ode sve u Mp3!!!!!!
Koji vam je klinac ljudi,daj ba ohladite malo.
Fakat gdje je moderator,nek ovo malo sredi.
@squid sve je to u redu prijatelju al slomi ti nas sa tim Partizanom,ohladi malo Jbg.
Bez brige prijatelju!!!
Oladiću ja, al' da li će drugi???
Old 10-05-2010, 15:44   #24485

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Nas moderator radi posao kao Berlusconi! Nikako!
Old 10-05-2010, 15:52   #24486

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
evo otpilio je berlusconija van basten....galli je sve blize i blize.....a zatim jos jedna godina sa beskicmenjakom na klupi..ali ajde barem ce biti bolji takticar...jos ce u napadu imati mocnog andreu carraciola za kojeg se milan interesira ....bozanstvena komedija u reziji silvija berlusconija
Uopšte se ne čudim, prošle godine smo doveli žigonija iz treviza, koji je na 18 utakmica dao 2 pogotka u seriji B.. ko je u njemu video potencijal svaka mu čast.. carraciolo je za razliku od gore pomenutog više tresao mreže ali je zato i 10 godina stariji.. tužno

Ja bih voleo videti antonia candrevu u našim redovima.. momak je 87.god, na pozajmici u juventusu iz udina.. paker koji može i u vezi da igra.. oduševio me u juventusu, ali mu moćni zakeroni nije dao mnogo šanse kad je zaseo na kormilo
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2010, 16:58   #24487

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Memo druze, nije tacno da ja mrzim Marca, nego on nije igrac za Milan, jeste da nam je najbolji strelac, ali ja bih vise golova dao da bih odigrao tolki meceva. Pa on nezna ni sam koliko je golova promasio, i stootstotnih, ne pricam neke polusanse. Tacno da se bori, trudi se, ali ako gledamo tako i drugi se trude ali dzaba. Ja neku da gledam nekog ko se trudi i kada uspe sve da uradi kako sto treba da zajebe na kraju.
I nije tacno to sto kazete da branim Huntelara, uopste ga nisam ni spomenuo, a i nemam zasto, odigrao je onoliko koliko i su mu dali.
Leo je definitivno slab trener i ja sam ubegjen, kada bi u ovoj sezoni imali nekog boljeg trenera, mi sigurno bi bili prvaci. Leo neznam kako da promeni taktiku kada je najkpotrebnije, ali mora se reci da mu je i prva sezona u karieri i da je uspeo da uradi ono sto Karlo nije, da vrati dobru atmosferu i da motivira igrace. Neznam dali je pametno menjatiga, posto u njemu potencijala ima, dali Milan moze da ceka? to je pitanje na koje treba odgovor. Kako je krenula cela situacija i neznam vise sta je najbolje, nekako nigde svetla na kraju tunela, valjda smo na sredini ili ono najstrasnije na pocetku.
Ide leto i nadajmo se na najbolje, samo to nam ostaje.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2010, 19:13   #24488

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Nedostaje u ekipi milanista_mosta samo

a ljudi , popustite malo, ne bih stvarno nikoga da branim, al ak nekom smeta neki dio čovjekovog potpisa, onda tu ima elemenata mržnje, što nas svakako ne interesuje,,,,možda nekolicini smeta i moj avatar, al Bože moj, šta ćemo.......

a za ubuduće, hoću neki pametan post od svog druga Geofa brate, dodaj koju pametnu....oko transfera, ako raspolažeš pogodnim informacijama....

veliki pozdrav i uzdravlje

Vojvode Doboj !!!

hehe FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010, 00:02   #24489

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Uopšte se ne čudim, prošle godine smo doveli žigonija iz treviza, koji je na 18 utakmica dao 2 pogotka u seriji B.. ko je u njemu video potencijal svaka mu čast.. carraciolo je za razliku od gore pomenutog više tresao mreže ali je zato i 10 godina stariji.. tužno

Ja bih voleo videti antonia candrevu u našim redovima.. momak je 87.god, na pozajmici u juventusu iz udina.. paker koji može i u vezi da igra.. oduševio me u juventusu, ali mu moćni zakeroni nije dao mnogo šanse kad je zaseo na kormilo
ako je vec krenuo sa trazenjem pojacanja u seriji b mogao je vratiti natrag ardemagnija koji je 87.godiste i ima 18 golova i poslat ga na posudbu negdje da vidi kako decko dise u najvecoj kategoriji.ne vjerujem da bi potrosio puno para a sa ovim carraciolom ce dobiti drvo o koje moze lupat glavom.
a nemoj da te cudi zigoni,njegov otac je nekada igrao za juventus pa gallijani misli da je i talenat nasljedan.
Old 11-05-2010, 04:57   #24490

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
Nedostaje u ekipi milanista_mosta samo

a ljudi , popustite malo, ne bih stvarno nikoga da branim, al ak nekom smeta neki dio čovjekovog potpisa, onda tu ima elemenata mržnje, što nas svakako ne interesuje,,,,možda nekolicini smeta i moj avatar, al Bože moj, šta ćemo.......

a za ubuduće, hoću neki pametan post od svog druga Geofa brate, dodaj koju pametnu....oko transfera, ako raspolažeš pogodnim informacijama....

veliki pozdrav i uzdravlje

Vojvode Doboj !!!

hehe FORZA MILAN
Ma nema se tu brate sto vise pametno rec, posebno ne oko ove sezone. Najvise bih volio da se dovede dzeko, ali ako se to kojim cudom i dogodi, od ostalih pojacanja nista pa se ni dzeko nece naigrati. Nema tu pomaka dok god nam vezu cine ambro-rino-pirlo-seedorf, kad oni odu u penziju mozemo razmisljati o novoj velikoj generaciji milana.

Ovako sam citam mrkijeve, leptirove i ensarove postove...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010, 06:37   #24491

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
ABIATI

ZAMBROTTA....................NESTA.........THIAGO SILVA.....................ANTONINI

HERNANES.........PIRLO........FLAMINI

JOE COLE RONALDINHO

PATO

Ovo je minimum,minimuma koji ocekujem od nase uprave.Sa ovim timom mozemo do 1/4 finala CL,i borbe za titulu u Calciu.Znaci bez,golmana,oba beka,i kvalitetnih izmena,a ako ovo ne mogu da obezbede nek se nose u tri p..... Hernanes oko 15 milki,sa Colom neka se dogovore za platu,on je strasan igrac u dobrim godinama (28),vracanje Astoria,Paloschia(otkup polovine ugovora),Yepes je dosao.Neka se ubaci par igraca iz primavere(De Vito,Verdi,Strasser..).Prodaja Huntelaara (15),Kaladzea...Odlazak Odoa,Pipa,Favalia... Pa da ocekujem nesto od 2010/2011..
A trener neka bude Galli,ili neka ostane Leo...Gresio je dosta ove sezone ali mozda zasluzuje drugu sansu...

Last edited by Nesta 13; 11-05-2010 at 06:39.
Nesta 13 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010, 06:55   #24492

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Znaci u toj formaciji,odbrana bi nam bila ista kao i ove godine,ako Nestu posluzi zdravlje dobro je,ako ne, tu je Bonera,pa i Astori.Bekovi su naravno losi,ali nema se para.Zambro ume da odigra odbranu na visokom nivou, a za Antoninia sam vec rekao da je limitiran igrac.Sredina bi bila mnogo mobilnia nego ove sezone.Pirlo bi delio lopte,prenosio iz odbrane u napad,uz pomoc Silve,i jos jedne opcije Hernanesa.Flamini bi trcao njegovih 12-13km,pokrivao prostor,krao lopte.Sa Hernanesom bi dobili totalno novu dimenziju,za razliku od Ambra.Decko zna da uposli,sutne na gol,odlicna kontrola lopte,tesko mu je oduzeti posed,i za razliku od Seedorfa,aktivno bi ucestvovao u odbrani.Krila bi nam sluzila umesto nepokretnih bekova(Antonini kada ode napred dole je ogromna rupa,tako da bi imao mnogo vise defanzivnih zadataka nego ove god)Joe Cole je veoma disciplinovan igrac koji izvrsava svoje takticke zadatke,uz to je veoma lucidan pa bi sa Roniem cuda pravio.A Pato bi napokon igrao na 'svojoj' poziciji,i nadam se 'eksplodirao' (25+) Za ovo nam je potrebno 15 miliona(oduzeo sam prodaju Huntera),tako da Galiani pamet u glavu,i vrati nam Milan na njegovo mesto:KROV EVROPE!
Old 11-05-2010, 07:08   #24493

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=24493
milan vs juve se igra vo sabota....
a jedno pitanje zasto se genova vs milan igralo na prazni tribini..?
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=24452 evo jos jedan link ali zasto nemogu da veruem u ovoo mozda zbog iskustvo iz proslosti...

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010, 07:13   #24494

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Nesta 13 View Post
ABIATI

ZAMBROTTA....................NESTA.........THIAGO SILVA.....................ANTONINI

HERNANES.........PIRLO........FLAMINI

JOE COLE RONALDINHO

PATO

Ovo je minimum,minimuma koji ocekujem od nase uprave.Sa ovim timom mozemo do 1/4 finala CL,i borbe za titulu u Calciu.Znaci bez,golmana,oba beka,i kvalitetnih izmena,a ako ovo ne mogu da obezbede nek se nose u tri p..... Hernanes oko 15 milki,sa Colom neka se dogovore za platu,on je strasan igrac u dobrim godinama (28),vracanje Astoria,Paloschia(otkup polovine ugovora),Yepes je dosao.Neka se ubaci par igraca iz primavere(De Vito,Verdi,Strasser..).Prodaja Huntelaara (15),Kaladzea...Odlazak Odoa,Pipa,Favalia... Pa da ocekujem nesto od 2010/2011..
A trener neka bude Galli,ili neka ostane Leo...Gresio je dosta ove sezone ali mozda zasluzuje drugu sansu...
sve e ovo lepo ali od dakle nam novac za Joe Cole on bi zelio min. 4 mili. po sezoni, Antonini nie za startni jedinaest, Flamini e monster Berlusconi ce bankrotita od njegovih zuti kartona mislim da nie za milan mozda da ga prodamo za 15 mill or 10 ...
a Zambrota nemogu da ga smislim.....

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010, 07:15   #24495

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
gledam nešto listu mladih igrača koje smo dovodili proteklih godina ili koji su ponikli u našim mlađim timovima, a koji su predstavljani kao veliki talenti...niko od njih nije uspio..
marzorati, pozzi, paloschi, aubameyang, pa se svojevremeno i za abatea govorilo da je veliki talent, pa onda foggia, itd itd, svi su ostvarili neke prosječne rezultate
vjerujem da je bar dio njih uz dobre trenere i mogao ostvariti velike rezultate, ali to je ta naša politika..
jedino što je Leonardo ubadao kao skaut s mladim Brazilcima...i dalje sam mišljenja da e on trebao ostati kao skaut...ovako nakon ove godine definitivno odlazi iz tima

Tags
balkan

Posting Rules