![]() |
|
|
#24541 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Ljudi,znate li vi koliko je placen Aquilani,ajde ne pricajte nebuloze!!?????
|
|
|
|
#24542 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
4 Alberto Aquilani Midfield (ZM), 25 Years 14.000.000 €
18 Riccardo Montolivo Midfield (ZM) , 25 Years 18.000.000 € 21 Andrea Pirlo Midfield (ZM), 30 Years 22.000.000 € Ovo su tržišne vrednosti gore pomenutih sa najeminentnijeg stručnog sajta tranfermaket.de koji vrednosti igrača ažurira gotovo svaka 3 meseca .. naravno to ne znači da je to njihova cena, ali u slučaju aquilanija sigurno ne može da ide preko 17,18mil (i to ako budu baš bezobrazni).. u raspalom liverpulu u očajnoj sezoni nije dobio sve ukupno 5 puta priliku kod idiota rafe jer je lucas "bolji" igrač.. imao povredu istina na početku sezone ali sigurno da liver ne može da nabija cenu za igrača koje je stagnirao u potpunosti Što se tiče montoliva, tu je druga priča, cena će ići oko 10m iznad tržišne što znači oko 28.. pirlo u italiji i dalje drži vrednost oko tržišne, ali slažem se da firenza neće hteti zamenu već pre svega pare.. tako da bi novac od prodaje našeg komiranog igrača plus nekih 6,7 milki trebali spremiti za ricarda montoliva Last edited by Efekat leptira; 13-05-2010 at 07:46. |
|
|
|
|
|
#24543 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
jedna pozitivna stvat u ovo mizernu sezonu nasu primaveru razvalue
forza ragaziii |
|
|
|
|
|
#24544 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Da, da momci iz primavere su vec uzeli Talijanski kup, a danas su se plasirali u cetvrtfinale lige. Nadamo se duploj kruni, pa da makar nesto proslavimo ove godine.
|
|
|
|
|
|
#24545 |
|
Registered User
![]() |
E pošto smo sad dobili moderatora, bilo bi lepo da mirza obriše sve postove koji su u poslednje vreme bespotrebno zauzimali prostor na forumu uključujući i ovaj poslednji mema koji nema veze ni sa fudbalom ni sa dešavanjima u Milanu.
A evo kako prenosi b92: Finalista Lige Šampiona Bajern iz Minhena i Mančester Junajted, bore se za potpis srpskog reprezentativca Miloša Krasića koji nastupa za CSKA. Kako portal “Goal.com” prenosi, za krilnog igrača su takođe zainteresovani i Liverpul, Barselona, Real Madrid i Milan, a ruski klub za Krasića traži oko 17.5 miliona evra. “Istina je da Miloša traže najveći evropski klubovi. U ovom momentu Bajern je prvi izbor, dok je Junajted na drugom mestu”, rekao je Krasićev menadžer, Dejan Joksimović. Joksimović je otkrio kako je Bajern pokazao ozbiljno interesovanje da Krasić zameni Franka Riberija, koji bi trebalo da promeni sredinu ovog leta, ali da bi srpski reprezentativac najviše želeo da igra na “Old Trafordu”, zbog čega je zimus i odbio ponudu Mančester Sitija. “Tim koji je pokazao najveće interesovanje je Bajern Minhen. Mančester Junajted je takođe bio zainteresovan tokom sezone, a Krasić sanja da igra za tako veliki klub. U januaru je odbio Mančester Siti, rekavši mi da želi da pređe u klub sa većom tradicijom, a Junajted je upravo takav klub ”, rekao je Joksimović. Agent je potvrdio da će njegov klijent promeniti klub tek posle Svetskog Prvenstva, pošto se u CSKA nadaju da će cena njihove zvezde porasti tokom Mundijala. Joksimović je dodao da Bajern ima prednost u pregovorima zahvaljujući prisustvu “Krasićevog najboljeg prijatelja” i glavnog ‘krivca’ za eliminaciju Junajteda iz Lige Šampiona – Ivice Olića. Dobro je pa će transfer kompletirati tek posle SP, do tad moramo znati šta ćemo s patom.. ako ostaje onda miloš otpada, a ako ga pustimo valjalo bi dovesti krasića, cena je po meni prihvatljiva.. ostaće taman za još jednog veznjaka |
|
|
|
|
|
#24546 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Malo kasnim, ali tek sad sam procitao, tipujete ko ce biti sampion na SP 2012, i sve se vrtite oko Argentine, Brazila, Italije, pa jeste tako lako otpisali jednu Holangjansku. Ako su druge ekipe i njihovi selektori smesni, onda Holandija i Spanija bi trebalo bite finale, realno najbolje do sada.
Iako na ovom mundijalu dajem podrsku Srbiji I Sloveniji kako Eks-Yu republike.. Pozdrav
|
|
|
|
#24547 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Slazem se stobom efekat oko sastava, iako bi ja mozda vise volio Hamsika na mjestu Montoliva. Jer, Montolivo mi se u zadnje vrijeme cini prilicno tup, nije vise onaj sto je bio davno. A za Pirla su dosta klubova vec zagrizli, tako da na njemu mozemo zaradit. Ali koliko je to pametno za nas sastav?
Prodat Ronaldinha, a ostavit penzionere Seedorf, Gattuso, Ambrosini, ne dolazi u obzir. Gattuso i Seedorf moraju biti prodani pod svaku cijenu, njima vise nije mjesto u ovom klubu. Moze samo kao rezerva rezerve sa 1mil.€ godisnje. Dinho moze ici samo za cifru vecu od 15-18mil.€ sve ispod toga je lapsurd, tj. gubljenje vrijednog igraca za male pare. Zato kazem, ako bi kojim slucajem stigla ponuda za Pirla od 25mil.€ (koliko se ustvari i vrti njegov transfer trenutno) i Dinho za neki 18mil.€, pa onda bi se moglo razmislit o tom Juiceu i Hamsiku u sredini. Ali, ostavit cu to pitanje nasim strucnjacima u klubu, oni znaju sta je za nas najbolje (Roma, Mancini, Beckham, AdiYou, OnNijeWu, i ostala gamad) Bilo bi mi drago kad bi protiv Juventusa izasli 5 maldi igraca: Albertrazzi, Strasser, De Vito, Zigoni i AdiYou, da ih malo vidim u prvom sastavu kako se snalaze naspram ovi nasi penzionera, a upravo tim govnima dat zadnji 10 minuta pa da vidim sta ce uradit. Pobijeda nam nije potrebna jer i ovako smo 3. ali su nam prijeko potrebni novi igraci. Ali ako opet izadjemo sa nasim poznatim sampiNJonima e onda nek se gone u 3 p.m. Hvala, Laku noc
|
|
|
#24548 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
E pošto smo sad dobili moderatora, bilo bi lepo da mirza obriše sve postove koji su u poslednje vreme bespotrebno zauzimali prostor na forumu uključujući i ovaj poslednji mema koji nema veze ni sa fudbalom ni sa dešavanjima u Milanu.---
nemoj se ljutiti leptiru.to je samo jedna od danasnjih citanijih vijesti.i ima veze sa milanom.ipak se radi o bobanu.da nije u pitanju boban ne bi ni napisao to.nisam ono sto mislis.ako mislis.heh.a ionako se zadnjih dana ovdje pise sve i svasta sto se meni osobno ne svidja al hebga,prilagodio sam se i ok,pisat cemo o svemu i svacemu. |
|
|
|
|
|
#24549 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Mirza, ja imam jednu primjedbu: Enis nam je iz nekog super razloga ( uopće ne shvacam kojega ) maknio predicte iz naseg foruma gdje smo se bas sprdali i smijali oko tih podogaka i promašaja, zbrajali i sve je bilo ok. On je napravio novu temu i od tada je to propalo. Šteta je da pola sezone sve fino zbrajamo a na kraju nemamo nista od toga. Ne postoje nagrade, nije bitno, ali bas bi bilo dobro vidjeti tko je "najstrucniji" u pogađanju rezultata itd.
Ja se isto tako slazem s Mirzom da mozemo nekada normalno prokomentirat i druge stvari, neke rezlutate tenisa, rukometa, bilo cega, nešto zanimljivo sto se događa. Onako lijepo i ukratko. Sada ce SP pa se mogu normalno komentirati reprezentacije ovih koji nastupaju ( jebiga nas je Cappello masakrirao ) i pogledat koji bi igraci bilo ok za Milan itd. Ali samo da sve bude bar donekle pristojno i normalno. Tko pretjera sa uvredama itd. neka mu se obrise post i to je to.Milan: Kao što ensar kaze, Seedorf i Gattuso MORAJU biti prodani, mislim da nam je to prvi potez koji moramo napraviti, jer se za njih jos moze dobiti ok novac a oni su totalno bezvrijedni igrači sada! Naravno to Galliani nece napraviti!!! KONJ! Onda treba prodati Kaladzea, Huntelaara, Jankulovskog i Odda. Za tih 5,6 igraca se moze dobiti dobar novac! Oko 30mln sve skupa mozda, što je puno u biti. Ako cemo slijediti ovo sto Leptir predlaze, da ostane Dinho, onda moramo imati 2 nova vezna, jer ovo je lakrdija. I moliti se da Dinho ostane donekle discipliniran jer ako on odluci da mu se vise neda mi mozemo slobodno otkazati sljedecu sezonu odmah. I to je jadno za jedan Milan!!! Aquilani i Juciley u vezi, to su nam 2 igrača za 20mln! Pa cijeni Seedorfa+Gattusa+malo novca! Ako to nije dobar posao onda sam ja idiot. I Dida bi mogao u Liverpool pa neka Galliani tamo nesto sredi vec jednom. U biti taj naš Fester je potpuno nesposoban radit s malo novca. Dok je Silvio plaćao mogao sam i ja biti direktor Milana. Arsenal prodaje Clichya, ja bih njega uzao odmah, odmah. Savršeno za Ronaldinha i visoku špicu. Ali mi cemo Gallasa... Treba uzeti Aquilania, Jucileya, i platiti za Dzeku. Na kraju iskamciti jednog stopera i moliti boga da se Ronaldinhu igra, i to je to.
|
|
|
|
#24550 |
|
Registered User
![]() |
Mislim da postoje 3 scenarija za narednu sezonu
1. Scenario iz bajke, san svakog navijača Milana, sa srećnim krajem (2% verovatnoće) - Kapelo odlučuje da se vrati tamo gde je počeo, nakon što je od FA England uzeo 20miliona, pristaje da vodi ACM za male pare - Prvi zahtev kapela da se klub reši škarta - dida, roma, oddo, zambrota, abate, marek, kaladze, huntelar, gatuso, sedorf, pirlo i mancini napuštaju klub - Pato ostaje u timu, Magija dobija zadatak da smrša 5kg i da nabije kondiciju za 9km po meču - Dolaze džeko, hernanes, aquilani i bale - Apelacioni sud na leto donosi pravosnažnu presudu da je merda iscenirala kalčopoli, oduzima joj se titula, šalje ih u seriju C2 - Milan osvaja kalčo i CL i pravi dinastiju koja će vladati i harati evropom pola decenije 2. Scenario iz horor filmova, noćna mora svakog navijača Milana, sa tragičnim završetkom (28%) - Leonardo ostaje šef stručnog štaba Milana - Favali odlučuje da odigra još jednu sezonu (uz povišicu naravno) - Presrećni galijani čuvši odluku đuzepea, odlučuje da bi bilo kakvo pojačanje u odbrani bilo nepotrebno - Nesta nakon hroničnih problema leđa i meniskusa odlučuje da završi karijeru - Pato odlazi u madrid, a Rone nemogavši da izdrži u trulom i bolesnom okruženju odlučuje da se vrati u brazil i da uživa u napucanim brinetama i ligi bez briga - Umesto pata, dovodimo trezegea koji zajedno sa huntelarom čini „ubojiti dvojac“ serije A - Apelacioni sud oslobađa merdu po svim tačkama optužbe - Galijani najavljuje superiorni Milan , a Leo izlazi sa formacijom 4 4 2 (dida – abate, oddo, silva, favali – gattuso, ambrosini, pirlo, sedorf – klas jan, trezege) - Milan sezonu 2010/11 završava na 16. poziciji 2 boda iznad zone ispadanja i kao 4. plasirani u grupnoj fazi CL - Merda nastavljaja da dominira u raspalom kalču i osvaja 6. titulu u nizu 3. Najrealniji, očekivani scenario sa standardnim završetkom (70%) - Leo odlazi, a na njegovo mesto dolazi trener omladinaca Gali - Favali, kaladze, marek odlaze.. umesto njih trener ubacuje omladince koji ne dobijaju šansu - Pato prelazi u madrid, kupujemo krasića koji ne dobija pravu priliku i ne isplaćuje se u potpunosti kao investicija - Edina takođe kupuje real, a mi uzimamo karaćiola iz breše koji završava kao huntelar ovu sezonu - Pirlo i sedorf su i dalje na terenu, 5 loših pa jedna solidna partija - Nesta je svaku treću povređen - Rone nema s kim da igra, ali uspeva nekako da nas sa Borriellom i Kapitenom dogura do 2. Runde CL - Sezonu završavamo kao i obično, 3. u kalču, sa 15 bodova iza merde Last edited by Efekat leptira; 14-05-2010 at 05:12. |
|
|
|
|
|
#24551 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Sto se tice tih predicta, to je vec stara ideja na ovom forumu, Medjutim, za razliku od prije, ove godine se nismo bas najbolje organizovali. Slazem se da je to donijelo jednu novu draz, ali trebali bi za sljedecu sezonu utvrditi jasna pravila bodovanja, zatim ko i kojim redosljedom ce azurirat podatke u tabelu i na kraju mozda i neku nagradu. Mene je iskreno nerviralo to sto prodje 5 kola a niko ne sabere rezultate, pa sam odustao od toga. Takodje,i to sto su neki mijenjali predict po 5 puta pa je to bilo uzasno tesko pratit za onog ko sastavlja tabelu. Iz tog razloga je Enis i otvorio novu temu gdje bi se samo ostavljali predicti, medjutim izgleda da mu je bilo mrsko sabirat bodove.
|
|
|
|
|
|
#24552 |
|
Registered User
![]() |
Ode jos jedan veliki milanista, Leonardo. Gotovo.
Last edited by kakabanja; 14-05-2010 at 08:14. |
|
|
|
|
|
#24553 |
|
Moderator
Fave Players: The one and only MALDINI
![]() |
Gdje si to procitao...jel to zvanicno????
|
|
|
#24554 |
|
Registered User
![]() |
Na press-u za utakmicu sa Juvetom. Bar je tako rekao on a poslije njega i Galijani.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ http://www.milannews.it/ A ako imas negdje milan channel imas i uzivo Last edited by kakabanja; 14-05-2010 at 08:26. |
|
|
|
|
|
#24555 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Leptire, svigjaju mi se ona 2%
![]()