AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-05-2010, 16:20   #24601

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
i da smo danas izgubili 10-0 opet bi bili 3. jer smo bolji u medjusobnim dvobojima sa doriom(ja ne mogu vjerovati da neki na forumu to ne znaju).....tako da je danasnja utakmica bila potpuno nevazna---

hehehe.ensaru sta ti bi? ))
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2010, 16:25   #24602

deanco81

Registered User

deanco81 is on a distinguished road
danas mi slavimo, a sutra oni-necu ni imenom da im spomnim.Mrazim interu od dubinu dusu
deanco81 is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2010, 16:37   #24603

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Pobeda 3-0...svaka čast...
Ronaldinjo odlično odigrao, mislim da zaslužuje da bude u Africi...kao i Pato...
Bio je lepo ono što su navijači uradili za Leonarda, zaslužio je, sa penzionerima je osvojio 3. mesto i ostvario direktan plasman u LŠ sledeće sezone...
Mislim da možda nije trebao da ode, nije vrhunski trener, ali sam uveren da ni Van Basten ni Tasoti sa nosurdom neće ništa više napraviti...
Lepo je bilo videti kako su ga ispratili...
Otišao je u velikom stilu...GRAZIE LEO!!!
Old 15-05-2010, 16:55   #24604

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Sad ću ja da kažem samo jednu stvar... Znači bilo je situacija u kojima me Leo znao bas ispizditi ali sve u svemu kad se uzme u obzir, debitantska sezona, dobio penzionere i sl... dobar je bio jbg čak smo se i za titulu borili u jednom trenutku sto sa Ancelottijem nismo zadnje 2 god...
Znači uz leptira i mozda jos jednog ili dvojicu na forumu svi ostali uz Leonarda a racunam i NAVIJACE NA SAN SIRU.... Samo mu je trebala podrska od Berlusconia u vidu par pojacanja ua ovu i naravno za sezonu koja slijedi ali jbg idemo dalje....
Old 15-05-2010, 17:41   #24605

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
pa da.zamijenite leonarda i guardiolu i sta dobijete? ama bas nista.bilo bi sve isto.kako kod nas tako u barci.

ja jos nisam nigdje cuo ni vidio da leonardo sigurno odlazi,al sudeci po vama to je rijesena stvar.stoga leu zelim sve najbolje u predstojecim nogometnim izazovima i opcenito u zivotu.hvala leo! dao si nam izravnu ligu prvaka i ona tri prekrasna mjeseca s kraja godine i pocetkom ove kad smo bili bez poraza,tukli reala i stigli intera.hvala jos jednom.zivio 100 godina!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2010, 18:13   #24606

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
http://www.facebook.com/pages/Grazie...87.15494034..1
Old 15-05-2010, 18:26   #24607

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Zamolio bih sve vernike da se pomole i sve nevernike da stisnu palčeve sutra za ono što je mnogo bitnije od večerašnjeg meča, a to je vera i nada da kosmička pravda postoji.. ujedinimo svu energiju protiv zla, pomozimo poslednjem borcu za pravdu (nesrećnoj sijeni) da sutra ostane neporažena u meču sa merdom i na taj način obezbedi još nesrećnijoj vučici konačni trijumf

Predsednik sijene je bivši suvlasnik vučice i još uvek, njen iskreni navijač.. s druge strane, igrači sijene su nešto najgore u šta se čovek može uzdati.. međutim ako roma spremi odgovarajuće premije i zainteresuje ćelavog makaronea da napravi koju bravuru.. ništa nije nemoguće.. neću ponavljati šta je malesani uradio na san siru, samo ću poželeti albertu, masimu i ekipi ono što će im sutra trebati protiv 12 igrača merde na terenu, Sreću. Izdržite do kraja, u paklu protiv zla. Nek je sva sreća ovog sveta uz vas.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2010, 18:37   #24608

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

A evo dotaknuću i kraj jedne tragične, konačno završene sezone.. Pobeda nad timom koji se raspada kao zagrebački maksimir doslovno, je nešto što vidim mnoge članove naše voljene zajednice baca u trans.. ne znam da li da se smejem ili da plačem.. možda ovo drugo, pošto vidim ovde „suze“ za odlazećim gospodinom.. koji je u utakmici koja Nema Apsolutno rezultatskog značaja dozvolio sebi da ne ubaci nijednog mladog igrača, forsirajući sve one igrače koji su odigrali i više nego što su zaslužili.. alal ti vera leo, toliko si jadan čovek da si se svakom golu radovao kao da si titulu osvojio.. ne samo da ni jedan omladinac nije imao priliku da bude u startnoj postavi, već ni jedan nije bio ni na klupi.. kakav beskrupulozan čovek.. o igri i igračima ne bih, ovo je bila labudova pesma uništenog tima.

A što se tiče navijača, nemam reči.. veći je transparent dobio nego maldini kad se opraštao posle 25 godina vernosti i karijere bez mrlje.. tužno tragično jezivo i jadno.. dok se god budemo zahvaljivali ovakvima na ovakav način, nema sreće za nas.. kao što rekoh ranije, sve smo ovo zaslužili jer sami sebi želimo zlo..

Eto, na kraju, ispunio se ensarov san.. 3. mesto.. nadam se druže da će ti koliko već od sutra u potpisu stajati „1st place dream“

dida, hvala za sve lepe trenutke, nek ti je sa srećom u daljem životu i radu, ti si taj koji je zaslužio transparent, ti si bio član ubitačne postave 2003 i 2007 s kojom smo otišli na vrh evrope.. ti si branio penale zalajeti, monteru, trezegeu u mančesteru.. hvatao žive lopte stivena džerarda.. nikada ti to neće biti zaboravljeno. Hvala Dida!

favali, čekao sam ovaj dan.. i dočekao.. kao i svi iskreni navijači milana, sa osmehom gledamo kako zauvek odlaziš.. dok je sveta i veka, postojaće misterija kako je neko kao ti došao u situaciju da stoji rame uz rame sa nestom.. ti si nešto najgore što sam ikada u životu video na fudbalskim terenima.. svi igrači koji su igrali s tobom i pored tebe idu sigurno u raj, jer su pakao već prošli.. pokidao si mi toliko nervnih završetaka za ove 3 godine, da bih imao snage da ti oči izvadim kad bi te video.. tvoje ime i delo nek odnese vetar, zauvek.
Old 15-05-2010, 21:03   #24609

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
A evo dotaknuću i kraj jedne tragične, konačno završene sezone.. Pobeda nad timom koji se raspada kao zagrebački maksimir doslovno, je nešto što vidim mnoge članove naše voljene zajednice baca u trans.. ne znam da li da se smejem ili da plačem.. možda ovo drugo, pošto vidim ovde „suze“ za odlazećim gospodinom.. koji je u utakmici koja Nema Apsolutno rezultatskog značaja dozvolio sebi da ne ubaci nijednog mladog igrača, forsirajući sve one igrače koji su odigrali i više nego što su zaslužili.. alal ti vera leo, toliko si jadan čovek da si se svakom golu radovao kao da si titulu osvojio.. ne samo da ni jedan omladinac nije imao priliku da bude u startnoj postavi, već ni jedan nije bio ni na klupi.. kakav beskrupulozan čovek.. o igri i igračima ne bih, ovo je bila labudova pesma uništenog tima.

A što se tiče navijača, nemam reči.. veći je transparent dobio nego maldini kad se opraštao posle 25 godina vernosti i karijere bez mrlje.. tužno tragično jezivo i jadno.. dok se god budemo zahvaljivali ovakvima na ovakav način, nema sreće za nas.. kao što rekoh ranije, sve smo ovo zaslužili jer sami sebi želimo zlo..

Eto, na kraju, ispunio se ensarov san.. 3. mesto.. nadam se druže da će ti koliko već od sutra u potpisu stajati „1st place dream“

dida, hvala za sve lepe trenutke, nek ti je sa srećom u daljem životu i radu, ti si taj koji je zaslužio transparent, ti si bio član ubitačne postave 2003 i 2007 s kojom smo otišli na vrh evrope.. ti si branio penale zalajeti, monteru, trezegeu u mančesteru.. hvatao žive lopte stivena džerarda.. nikada ti to neće biti zaboravljeno. Hvala Dida!

favali, čekao sam ovaj dan.. i dočekao.. kao i svi iskreni navijači milana, sa osmehom gledamo kako zauvek odlaziš.. dok je sveta i veka, postojaće misterija kako je neko kao ti došao u situaciju da stoji rame uz rame sa nestom.. ti si nešto najgore što sam ikada u životu video na fudbalskim terenima.. svi igrači koji su igrali s tobom i pored tebe idu sigurno u raj, jer su pakao već prošli.. pokidao si mi toliko nervnih završetaka za ove 3 godine, da bih imao snage da ti oči izvadim kad bi te video.. tvoje ime i delo nek odnese vetar, zauvek.
Fino je imati svoje misljenje, ali ima ona narodna "misljenje je ko i guzica svako je ima". 50 000 ljudi ustaje na noge na San Siru i ispraca Leonarda u debitantskoj sezoni na klupi Milana, a eto ti veliki poznavalac fudbala/nogometa dajes si za pravo da ga nazoves jadnim. Pa zasto se makar na trenutak ne zapitas zasto je on dobio te ovacije. 50 000 ljudi nije moguce namagarcit. Ako njih 50 000 ustaje na noge i aplaudira, ja bi makar ostavio malu sansu da kazem, pa taj covjek ih je sigurno necim zaduzio. I jos jedna stvar. Pratim Milan skoro 20 godina i nikad nisam vidio da je jedan trener dobio ovakve ovacije. Mnogi igraci jesu, ali trener skoro nijedan nije. To samo moze znacit jedno. Navijaci vjeruju u trenera i njegove sposobnosti, ali ne vjeruju u ovu jadnu upravu Milana.
huss is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2010, 21:42   #24610

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Šta pričaš ti čoveče, kakve sposobnosti? kakve ovacije? koga pokušavaš da slažeš? Sebe samog?

Sva podrška koju dobija odlazeći magarac je kontra efekat onoga što rade glavonje.. posle toliko očajnih poteza uprave, navijači svaki naredni unapred osuđuju.. taj aplauz i transparent je bio više upućen upravi, kakav crni leo.. on je iskorišten kao paravan.. pa ko još normalan veruje da je to trener koji treba da ostane na klupi? Ako si pogledao bar 3 meča ove sezone sve ti je jasno

Drugo, da li je tebi normalno, da se jedan igrač kluba kao što je dida, posle jedne decenije, 10godina u klubu, kojem je doneo 2 titule prvaka evrope, scudetto, kup, superkup, fifa world cup.. ne isprati jednim aplauzom od iste te publike? Jednim transparentom? Da, to je ta publika, koja zna da ceni „pobednike“.. to je ta curva sud koja je zviždala maldiniju na oproštaju.. da li je iko od vas na forumu rekao hvala dida?! Za 10 jebenih godina.. preko 300 nastupa, hiljada odbrana, spašenih golova pa i nekoliko kikseva.. i sad je leo zvezda večeri jel? Što ga nije povukao u 90min sa gola? bar da podseti publiku od koga se oprašta.. ne, on je kreten mislio samo na svoje ovacije i kako da dobije mrtvi juve u meču koji je svima značio kao lanjski sneg..

E milanisti.. sramite se.. prave pobednike zakopavate, ali zato treneri amateri dobijaju vaš glas.. slažem se s tvojom prvom rečenicom.. 50 000 ljudi, 50 000 guzica.. i još mnogo njih van stadiona..

Last edited by Efekat leptira; 15-05-2010 at 21:47.
Old 15-05-2010, 22:36   #24611

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Edit: ova poslednja rečenica u drugom pasusu ne stoji, pošto sam već ošamućen od knjige zaboravio da je abbiati ušao u 88min.. bravo za lea što je ispoštovao tu finesu, ipak nije zaboravio da nije jedini koji odlazi, za razliku od navijača
Old 16-05-2010, 02:38   #24612

deanco81

Registered User

deanco81 is on a distinguished road
Efakat leptira,podrzujem te u celost=BRAVO.Svaki ko se razume bar malo od fudbalu,bi bio na tvoju stranu,a ne da brani leonardu. POZDRAV
deanco81 is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2010, 04:11   #24613

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
MA znam kalla da smo vec osigurali 3. mjesto uz pomoc Palerma, ali ne bi volio da mi budemo 3. a imamo isto bodova ko Samdoria. Kontas? Izgledalo bi jadno, za jedan Milan. Sad je sve super, 3. smo sa 70 bodova. 70 bodova: 20 pobijeda, 10 nerijeseni (kad gledas ovako ne znajuci tacan broj), to je fenomenalno.
Za "1. mjesto san" cu sacekat 30. august. Jer nemam blage veze koga namjeravaju dovuc, kakav ce nam biti sastav i stanje igraca, i kako cemo zapocet sezonu. A uostalom bitna je tekma Inter - Bayern, da znamo hoce li i slijedece godine ic 4. u Ch. Ligu. Jer u protivnom bit ce gusto za to 3. mjesto. Volio bi da se borimo za titulu, ali ako se ostvati ovaj calciomercato koji Galliani namjerava, e onda smo jadni. Trezegue
Leonardo? Pa covjek je veliki poznavaoc fudbala. Igrao je u Milanu, dovukao sjajne igrace, razumije se u rad van terena, ali nazalost Galliani ga je ostranio od svog mjesta. Jedini koji je digao glas protiv Berlusconia, a ne ko Carletto samo klimao glavom ko onaj mali cuko u autu. Nama treba pravi trener na klupi, ali Leonardo u upravi. Vjerujem da Leo i nije imao potpuno odrijesene ruke, jer morao je stavljat neke igrace da igraju radi Silvievi naredbi. Zao mi je sto odlazi, ali drago mi je da vise nije trener.
Dida? Sto nije htio da ide prije 2 godine kad smo ga htijeli prodat? Ljubav prema klubu? A sta je sa ispadanjem lopti iz njegovi ruku i silni golova tako nastalim? Nista, onda cemo i Jankulovskog, Kaladzea i Odda isto tako slavit. Jel? Sto njima nedajete aplauze? Oddo je davao one silne pasove u Ch.2007, Kaladze i Janku su takodjer bili snama te silne godine i pomgli pri osvajanju titula. Sto se njima ne zahvalite? Ne zajebi te, Dida je bio super i sjajan, al kad je trebao nastat drugi golman, on nije htio da ide jer mu niko nije davao platu od 4,5 mil.€ godinje. woooow koja ljubav prema klubu.
Maldini - Leonardo???
Il capitano nikad nije imao muda da se suprostavi Berlusconiu, vec je bio njihova igracka. Pa na kraju sezone kad ga je Galliani napustio, i njemu je doslo iz guzice u glavu, i shvatio je da je samo bivao iskoristen od uprave. Jedino se Leonardo suprotstavljao kritikama Silvia. Eto ti zbog cega onakav aplauz covjeku koji je motivisao 25 mrtvaca da krenu trcat i igrat, napao upravu, i stvorio napadacki Milan, a ne capitanu koji je okretao ledja pojedinim igracima jer uprava to trazila.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2010, 05:31   #24614

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Evo pogledajte i dobro pročitajte ensarov post.. to je ono o čemu ja govorim.. da je neko ko nije pratio milan 15 godina došao i pročitao ovo pomislio bi da je leonardo čovek koji je legenda kluba, ikona veća od samog paola.. svojevrsni che gevara koji se borio protiv režima..

Bravo ensare, nadmašio si samog sebe.. uspeo si u jednom postu da ispljuješ najveće lice kluba starog 110godina.. nek ti to ide na čast.. ne bi se začudio kada bi mi rekao da si i ti bio jedan od onih čiji su se zvižduci čuli prošlog maja.. Sramota. Opravdavaš šljam koji se nije udostojio da u poslednjem meču na san siru oda poštu najvećem među najvećima? Sve i da je bilo nekih nesporazuma i propusta u odnosima maldini-curva sud, zviždanje za 25 godina rada , besprekorne karijere je nešto što je svojstveno samo najvećim degenericima, plaćenicima bez mozga i morala

Dalje, zašto konstanto forsirate priču kako leo nije dobio pojačanja, kako je morao da stavlja neke igrače jer je silvio tako naredio i kako se suprostavio glavonjama?? Pa jel čujete vi sebe, ne može u isto vreme da prihvata uslove i da diže glas protiv uprave. Pa to je oksimoron, antiteza u kojoj se spajaju dva kontradiktorna pojma.

Jel on nateran da sedne na klupu Milana?! Zašto je prihvatio jedan tako odgovoran stručni poziv ako se zna da je čovek amater u vođenju ekipe? Zašto nije ostao na mestu skauta? Misliš da je dobio ultimatum? Ili sedaj na klupu ili marš iz kluba.. ne, naravno. Kreten je precenio sebe i svoje mogućnosti i prihvatio izazov kome nije dorastao

Zašto se nije odmah pobunio i napustio klupu kad je video da ne može da dobije traženo i ako mu se već uprava meša u posao?! zašto nije odmah dao otkaz i sve ispričao javnosti i na taj način ušao u „istoriju“? ako se već borio protiv režima što je čekao da ga režim prvi napadne i otera..

Nije ta prepelica od čoveka nikoga smela napadne, već se samo branio kad mu je silvio s punim pravom poručio da igramo kao pičke.. osramotio nas je 2 puta protiv mančestera i merde, 13 jebenih puta smo vadili loptu iz mreže.. cela evropa nam se smeje.. isključivim taktičkim greškama.. I ti mu se zahvaljuješ do neba.. e moj ensare, žalim te kao i svih 50 000 guzica na stadionu na čelu sa „vođama navijačima“ .. razmaženom stokom koja ne ume ceni prave vrednosti

Last edited by Efekat leptira; 16-05-2010 at 05:37.
Old 16-05-2010, 05:31   #24615

curki

Registered User

curki's Avatar

Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
curki is on a distinguished road
Quote:
...Sve što preporučuje ovog čoveka jeste ta smešna nagrada koju je sigurno kupio jer nema drugog objašnjenja kako neko ko ostvaruje očekivane rezultate sa prosečnim timom, ne izlazi u evropu ...
prva stvar, ma sigurno je to kupio.... ccc

Quote:
Dakle, cukri.. citiram te „mislim da bi bio bolji od Leonarda.“...
...I zamolio bih sve, iako nije na mestu, da stanemo ovde.. evo ja kažem, cukri huss dejo, u pravu ste.. 3 glave su pametnije od jedne... ja sam slep čovek jer vidim nešto totalno drugačije..
nisi slijep, samo slabovidan ... nije cukri nego curki

Tags
balkan

Posting Rules