![]() |
|
|
#24616 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
pa zar sad treba kaladzeu i oddi u jos nekima dic spomenik? Naravno da ne treba.odigrali su dosta tekmk za nas.hvala i dovidjenja.uzeli su pare i odradili svoj posao.malo su pretjerali jer su trebali prije otic al dobro.sta je tu je.po meni jedini igrac koji zasluzuje naklon i pravi oprostaj je dida.apsolutno.ja mu se duboko zahvaljujem.jedina zamjerka je sto nije otisao prije godinu-dvije.sudionik je svih nasih uspjeha u ovom tisucljecu.spasio nas je mnogo puta i to u bitnim tekmama.znao je kiksati al nikad zbog tih kikseva nismo izgubili nesto bitno.jedno vrijeme je bio i najbolji vratar na svijetu.hvala dida.
|
|
|
|
|
|
#24617 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Leptir, ne govorim o Curvi na San Siru koja ima nekakav cudan odnost prema MAldiniu itd., nego govorim ovako osobno:
Leo je loš trener, ali je kao clan kluba zasluzio oproštaj kakav je i dobio. Ti ne mislis da bi bilo bolje da se Leo vrati na svoje mjesto skauta gdje nam je dobio serginha, kaku, pata? Da je tamo ostao i da ga se slusalo sada bi imali i Gansa i Balea za malu lovu. Zasluzio je sto je i dobio za igračku karijeru i za ono sto je donio klubu. Kao trener nije bio uspješan i to je to. Ne vidim potrebu da se zbog te jedne sezone njemu ne zahvali na svemu sto je napravio za Milan, a napravio je dosta. Trebali su ga sada vratiti tamo gdje je i počeo, da sam skautira mlade igrače iz Brazila i koristi svoje veze kao sto je radio i do sada. Hvala i Didi, i Favalinhu za... odlazak!
|
|
|
|
#24618 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
A jel napravio više od dide? jel on odbranio silne penale, osvojio 2 evropske krune, supercup evrope, scudetto, world cup.. bio najboljii golman na svetu 2005 i 06..
Ne, ja mislim da je trebao da Ostane na mestu skauta.. radio je odlično posao godinama, zašto je promenio profesiju? A sad govoriti o vraćanju je teško, jer se u međuvremenu svašta izdešavalo.. ušao je u trenerske vode, verovatno tu vidi sebe, ali naravno da bih voleo da imamo skauta kao što je on. A vidim ti smatraš da je leo zaslužio da mu se zahvalimo na taj način a didi se ti zahvaljuješ sarkastično.. na odlasku.. 10godina u klubu, kikseve možeš izbrojati na prste jedne ruke, istina nije imao nešto preterano dobru poslednju sezonu.. ali bolju od lea sigurno.. kao igrač je doneo 350 puta više ovom klubu od lea.. i ti mu se zahvaljuješ sarkastično a opravdavaš ovacije za čoveka koji nas je blamirao ove godine u evropi i protiv merde? da je istaknut transparent " grazie leo, dida, favalli " ja ne bih reč rekao, iako je poslednji zaslužio metak u čelo umesto zahvalnice. Ja sam u postu od juče ili prekjuče prvi zahvalio leo na tome što je uradio kao skaut pa i kao igrač. Ali isticati osobu koja je po svim merilima, kao igrač manje doprinela klubu, a staviti u drugi plan čoveka koji je deceniju proveo braneći uspešno... ne mogu da shvatim, jednostavno ne mogu. Last edited by Efekat leptira; 16-05-2010 at 06:30. |
|
|
|
|
|
#24619 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
I ensare ovo za lea se u popunosti slažem sa tobom uzeo si mi riječ iz usta i skoro pa da sam 100% uvjeren da je leo šutio i glumio pizdu i da mu se nije suprotstavio kao što neki prije nisu smijeli sigurno nebi dobio nogu od strane pedofila.Pedofilu je smetalo to što nije mogao utjecat na lea kao na ostale prije njega odnosno leo nije htio bit još jedna u nizu marioneta kod pedofila a vjerujte mi da će ko god dođe iskusit to mješanje u struku i postavku igrača od strane pedofila.I ovo što se tiče dide 100% stojim iza toga što si rekao jer čovjek je trebao otić iz kluba 2007 ali pošto što si rekao nebi dobio ni pola od 4,5-5 miliona zato je i ostao i nemoj da mi neko kaže da je zbog ljubavi ostao jer dida je samo jedan plaćenik koji ni blizu ne voli milan kao neki igrači u klubu kao primjer gatuso samo jedan u nizu.Jer didina forma je golemo pala nakon 2007 godine i sad se leptir pita kako nije dobio veći aplauz od lea.Dida hvala ti za sve ali meni će uvijek bit leo draži nego ti a isto to misli i 50000 ljudi sinoć na stadionu jer leo istinski voli klub za razliku od ostalih plaćenika i zato ga navijači ovoliko vole i mislim da mu je ovo sinoć posebno teško palo i čak je bilo i suza,ali ova gnjida galiani je krivac za ovo sinoć i nikad ama baš nikad mu neću ovo zaboravit jer je leo trebao preuzet njegovo mjesto i previše je dobar ako ne i najbolji za taj posao u većini elitnih klubova i opet kažem ovo je velik i nenadnoknadiv gubitak za milan zato jer smo izgubili lea a pritom ne mislim samo na mjesto trenera,jer galiani je sve leove zasluge pripisivao sebi samo što mu sad sa ovim pokusom lea na klupi nije uspjelo i tu je kao i uvijek neko drugi izvukao deblji kraj a virus je i dalje ostao u klubu.I od kuda ti leptiru znaš kakav je dogovor bio između galiania i lea pa je ovaj prihvatio klupu jesi li to ti prisustvovao tom razgovoru i dogovoru između njih dvojice koji samo oni znaju,ma daj ne pričaj nebuloze molim te jer galiani je vješt manipulator i ko zna šta je tu sve bilo i kakvu mu je galiani složio priču ali to nije znao boss i kada je saznao evo ko ga je ispušio i ko je nagužen a ćelo je svoju guzicu opet izvukao jer je opet našao žrtvenog janjca.A znate kad je ćelo doveo mancinia i kad se boss usprotivio kako je to nepotreban igrač kao što i jeste i da on nije suglasan u dovođenju ovog igrača i tu već postoje neke trzavice između ove dvojice i zato mu je leo pao ko kec na desetku da ga se žrtvuje.A ti si po običaju protiv curve sud i paklenih navijača koji bi život dali za klub i oni malo bolje ustvari ne malo nego puno bolje znaju situaciju koja je u klubu jer ne idu ni oni na svoju ruku navijat i uvijek je tu vođa navijača (baron) koji je blizak klubu i zna stvarnu situaciju u klubu ali eto hajde ti si najpametniji i ti to znaš i previše i zato ne treba ulazit u dublju analizu s tobom jer ti imaš posebno mišljenje nego 95% najvatrenijih navijača.I nemoj ništa loše shvatit za ovo što sam ti napisao jer nema ni trunke zlobe prema tebi i ponižavanja tvojih postova nego sam ti samo realno odgovorio što misli velika većina ali bože moj svako ima pravo na svoje mišljenje,a nije ni od tebe u redu da ponižavaš tuđa mišljenja jer nisi ti pokupio svu pamet svijeta |
|
|
|
|
|
|
#24620 |
|
Registered User
![]() |
Ma,boze sta pricate,Leo-SKAUT.ON doveo serginha i kaku?????.Leo igrao je za Milanu 1997-2001 i 2002-2003 godinu pola sezonu.Kaka je dosao ljeto 2003 godinu,a Serginho 1999g.,sto znaci on i leo u tom vremenom su bili soigraci.Taka da to sto pricate nema nikakvu logiku,a sto se tice Pata i T.Silva oni vec su bili poznati kad su dosli u Milanu.Nije stos da platis nekoga 22 mil. i da pricas da si otkrio talenat novi,tuku talenat je kad platis malo para,a dobijes zvezdu
|
|
|
|
|
|
#24621 |
|
Registered User
![]() |
Ma naravno gunar, ovde se čovek diže kao da je otkrio ameriku a ne igrače za koji je ceo svet znao da imaju vrednost i kvalitet.. ali ono što je njegova zasluga je to što je bio odličan lobista za naš klub.. što je imao veze i verovatno znao način kako da dobije te iste igrače pre nego što ih ukradu drugi klubovi, i na tome mu ja i zahvaljujem. Priče o bejlu i gansu meni ništa ne znače, ja to nisam nigde pročitao, niti sam našao na netu.. bejl je bio poznat samo u menadžeru, nikako u stvarnosti.. dečko je prošle godine igrao na kašiku u totenhemu, a ove je eksplodirao i to tek od januara (kada se ekoto povredio).. totenhem ga kupio pre dva leta iz niželigaša.
Last edited by Efekat leptira; 16-05-2010 at 06:36. |
|
|
|
|
|
#24622 |
|
Registered User
![]() |
Bravo mugello.. još jedan koji više ceni i poštuje "rad" barona od paola maldinija.. svaka ti čast.. ma nemam reči.. a to za lea, eksplicitno sam postavio pitanja na koja nemaš odgovor.. sve i da je leo dobio lažno obećanje od fostera u trenutku sklapanja ugovora, mogao je i morao da u tom slučaju da otkaz i kaže razlog javnosti.. a ne da se oglašava na kraju sezone, kada smo obrukani i silovani iznosili prljav veš na sve strane.. to se tako ne radi mugello druže.
|
|
|
|
|
|
#24623 |
|
Registered User
![]() |
Zasto nije postapio kao Van Bastena prije nekolikom dana.Covek je dosao proslom subotom,rekao je da nece davati izjavu jer milan ima vazna tekma so genovom,sutra den kad je zavrsila tekma imao je sostanak sa upravom i rekao je soglasan sam da budem trener,ali dovedete mi matijasena,vander varta,suareza i emanuelsona.(ova je od italijanskima foruma navijacima milana-da ne mislite tropam gluposte).
Posto ovi nisu ni hteli da cuti za to,Van Basten nije prifatio ponudu i sutradan od pocit kon kluba izjavi da ima"povredu" zbog koju nemoza da vodi ovog kluba.Tako rade pravi licnoste,a ne ko Leo hoce od mrtvaka da uradi cuda i posle svaga se . . . |
|
|
|
|
|
#24624 |
|
Registered User
![]() |
Hvala braćo makedonci, spašavate me od nervnog sloma.. ja čitam i ne verujem šta ljudi pišu.. kako je lepo čuti tračak čiste svesti i zdrave logike u postu.. bravo gunar.
|
|
|
|
|
|
#24625 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Leo je skautirao Kaku, Silvu i Pata i nagovorio kako hocete... Maldini se ne dira to stoji i necu da ulazim u to sto je bilo prosle godine svakako nije bilo korektno jer jedan je Maldini...
Poenta ljudi moji nije Leo, poenta je da mi i dalje imamo VELIKI problem a to su Galiani i Braida a na čelu sa Berlusconiem koje NE DA lovu... I zamolio bi gore negog da Bergia ne zove pedofil jer prvo treba pročitat pravo značenje te rijeci pa nekoga tako i nazvati , naravno bez uvrede druze ali samo onako da znas.... Slazem se i priželjkujem onoh 2 % leptirove prognoze al naravno to je bas kao sto i stoji 2 % i realno )))) Vidjet cemo sta ce nasi sad na ljeto da urade opecenito pa ce se moci nesto konkretnije i reci za narednu sezonu...
|
|
|
#24626 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Uvijek se pitam zbog cega na navijackoj tribina postoje neke male skupine, koje vode rat sa glavnom grupom navijaca. I evo, na ovom forumu nadjem odgovor.
Znaci uvijek postoji jedna mala grupa koja odstupa od glavne, jer imaju svoje neko misljenje i ne zele da prihvate ono vecine. Ja to razumijem, i ok! je. Ne zelim da pricam o capitanu, al ti si ga naveo leptiru, pa sam zato i stavio primjer zog cega je on dobio zvizduke a Leo ovacije. A to sve je uradila upravo ona velika Curva, koja je sinoc stavila transparent: Presidente bocciato: assente ingiustificato! http://www.corrieredellosport.it/Fot...a+societ%C3%A0 Ti momci i ljudi prate desavanja u ovom Milanu duze nego sto smo i ti i ja zivi. Sa ovim klubom su nastali, a nas dvoica smo ga vremenom zavolili (jer ne vjerujem da kad si bio mali da te je cale vodi na San Siro pa si se zaljubio u taj klub). Cudno je da ja imam skoro 95% isto misljenje kao onih 55.000 (plus 200.000 oni koji ne zele vise da idu na stadion pod ovom upravom) a ti iskazujes da nas 255.001 smo glupi i zalosni. Leonardo je uspio nemoguce, jer garantujem ti da ni jedan trener nebi uspio dostic 3. mjesto. Nevjerovatno je kakvu sok terapiju je dao igracima, svaka cast sto je imao hrabrosti izbacit Kaladzea, Jankulovskog, Gattusa i Seedorfa iz prve postave, jer njima tu nije mjesto. Svaka mu cast za ono radovanje poslije svakog gola i uzvik: dai ragazzi, ce l'ha farette! Motivisao je one mrtvace koje je ubio Carletto. I naravno priznao je dosta puta u novinama da ne zeli da igra po Silvijevim naredbama. Ima svoj sistem, i ako mu se ne svidja, moze odma otic. Zbog cega je prihvatio trenersku poziciju, ne znam. Ali znam da je trebao preuzet Gallianievu poziciju. Nazalost, ovo je Leonardov odlazak, a Gallianiev ostanak. Naravno sinoc je celo izjavio: "io e Pato restiamo sicuri!" cak je i dodao da ce se izvalit u fotelju. Pato 22 mil.€? Tacno je. Ali kralju, znas li mozda koje trazio tog Pata? Jesi li upoznat mozda s tim da mi tog decka pratimo vec 2 godine, i onda kad je trebao prec, javio se Real i Chelsea da ga kupe, ali ovaj je prihvatio Milan radi truda koji je klub ulozio. Kaka je doveden kao nobody, jer je Leonardo izjavio da decko ima veliki potencijal. Za Thiaga je malo nas culo, a opet dosli par informacija od Leonarda, i naravno kupljen odma. Kaka i Thiago su dosli za sitnu lovu, a vec sad vrijede ogromno. Pato jest stigao za 22 mil. al to je moralo bit, jer je tolika bila odstetna klauzula za njegovu kupovinu. I da, da spomenem, da je ono djubre od Galliania barem malo bolje radio svoj posao, i shvatio da je Kaká 2009 puno vrijedniji, prihvatio bi ponudu od 60 mil.€+ Sneijder + rijeseni dugovi za Ronaldo i Emerson. Ovako, Sneijder nama valja golove, a mi gledamo kako Galliani omalovazava navijace i Curvu.
FORZA SILVIO! VA FAN'CULO FAMILIA BERLUSCONI!!! Sezona 2010/11 1. mjesto zelja, 1. mjesto & Ch. League san! 1. place wish, 1. place & Ch. League dream! Last edited by ensar7; 16-05-2010 at 06:46. |
|
|
|
|
|
#24627 |
|
Registered User
![]() |
Silvio ima plana pre nego proda ovaj klub,prvo da unisti totalno ovog tima-igracki,te. da napravi isti takov tim kakav je i bio milan kad je on kupio 1986 godinu(kao danas da recimo bolonju).
Sada,najverojatnije ako Milan dobije naredne 3 prijatelske tekme pod vodstvom Tasotija,istog casa Galijana ke pocne da go hvali kako je on pravi covek koji cel zivot je u ovom klubom i zasluzuje da bude novi trener,a vistiniti razlozi za to su da tasoti nece traziti nove igraci-daj sta das,vazno "ja bicu trener ac milana". Ako ne uradi nista na te tekme, nije problem Alegri tu je iako jos pod dogovorom sa Caljari i to nije problem dace im niv drugu polovinu od Astorija i "vozi Mishko". |
|
|
|
|
|
#24628 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Uopće nisam bio sarkastičan prema Didi, tako je ispalo kada se cita slucajno. Samo, raspravljalo se o Leu i San Siro publici pa sam Didu manje spomenuo. Kakve ja imam veze s tim sto je San Siro vise pjevao Leu nego Didi? Skoncentriraj se. Niti sam to podrzao niti sam to cak spomenuo. Samo sam rekao da je LEo zasluzio oproštaj od Milana kao kluba, sto je i dobio. Dida je bio zapostavljen, da, ali to nije bila tema naseg ( mog i tvog )razgovora tako da ju ja nisam niti htio potencirat. I nakon sto te pitam bi li htio da nam Leo i dalje radi u klubiu, jer je to dobro funkcioniralo, ti meni pricas kako San Siro nije ispratio Didu... ??? Moje je mišljenje da je Galliani sjebo ovo s Leom i da ga je sada trebalo vratiti tamo gdje je bio, nije to toliko nemoguce ili sta ja znam. ZASTO BI BILO? Ovako smo izgubili dobrog skauta i imali loseg trenera, "super" posao!! dida je druga tema, i stvar San Sira publike koja mu se nije dostojno zahvalila.
Last edited by mrki; 16-05-2010 at 06:47. |
|
|
|
|
|
|
#24629 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
I evo ti pismo "nas" 255.001 glupi i blentavi navijaca, ljudi koje treba sazaljevat, jer nemamo ni gram mozga, jer ne vidimo pravu stranu fudbala i svijeta.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=24870 nemam sad vremena za prevodjenje, odo gledat Formulu 1. Kasnije cu uradit Pozdrav
|
|
|
#24630 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nama u principu i netreba puno :
Abiatti ( ? )... Nesta.....Silva.....Vargas ...Ambrosini .....Gerrard.......Flamini ........................Pirlo....................... ..............Pato...............Dzeko......... Zamjena: Storari, Zambrota, Bonera, Onyewu,Jepes, Albertazi, Straser,,Zigoni, Gattuso, i jos koji neafirmisani... Znaci prodajom Ronaldinha ( ali samo sto se ne ukalapa u ovu taktiku inace me fascinira) Huntelara, Boriela, Sedorfa, Jankulovskog, Kaladzea, Odda uz dodatak nekih 100 mil od Berlusconia mi bi mogli izgledati dosta dobro... za desnu stranu nisam mogao da skontam ko bi bio dobar ko zna mozda neko iz primavere.... OVO nije ne moguce al naravno i dobar trener svakako.... al hajde on ne kosta njega bi sa platom Favalia kupili )))
|
| Tags |
| balkan |
|
|