![]() |
|
|
#24631 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Đankarlo Kapeli, poznat pod nadimkom ’Baron’, jedan od vođa ultras grupe ’Kurva sud’, objasnio je postupak Milanovih navijača.
„’Kurva sud’ je vrlo svesna šta je uradila. Mi ne bežimo posle od toga kako smo i kada smo nešto uradili. Kurva sud’ je vređala Maldinija kao osobu, On dobro zna kakvo smo mišljenje imali o njemu tokom proteklih godina i šta je sada očekivao, da ga pozdravimo?“, objasnio je Kapeli „Prvi sukobi su usledili posle utakmice Milan – Rozenborg 1996. godine, ali vrhunac je bio posle Istanbula 2005. godine, kada nas je proglasio ’plaćenicima’ i ’razmaženim propalicama’“, dodao je ’Baron’. Ako ih je Paolo tako nazvao, onda to zaista i jesu. Capiten ne greši. A ti veruj moćnom baronu i Curvi. Dok je god ovakav degenerik na čelu, ne treba se čuditi bilo kakvim potezima iste. ps. uživajte u formuli.. forza Alonso. @uvijek rossoner verovatno ironično aludiraš na moju izjavu da bi mogli za favalijevu platu dovesti pravog trenera.. Trener se ne dovodi, ne postoji transfer, već samo godišnja plata.. primera radi, del neri je dobio 1,5 mil za sezonu od juvea.. toliko je skoro favali dobijao (1,3) kod nas.. Tako da je sasvim izvodljivo, prandeli nije neko ko bi mogao da traži više od del nerija.. tu su negde.. a za kapela to ne važi naravno, jedino ako se smiluje kao što sam i rekao u prvom scenariju Last edited by Efekat leptira; 16-05-2010 at 07:13. |
|
|
|
|
|
#24632 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja baš ne kontam zasto si to svatio kao d aje tebi bilo upuceno ili ironicno sta li vec, ne naprotiv mislio sam krjnje ozbiljno, i da trener se ne dovodo tj nije tranffer ako je slobodan ali reci mo ako Mourinho hoce da predje u Real M mora Interu platiti 16 mil a milsis da ce ih on platiti NEE platit ce ih Real... SAMO MALI PRIMJER... nama svakako nece doci neko ko je vec zauzet tako da stoji ono za favalijevu platu i nije ironicno jos manje tebu upueno jbg ne vrti se sve oko tebe zato opusti se malo...
|
|
|
#24633 |
|
Registered User
![]() |
Zanima me ako Roma i Inter budu poravnati sa bodovima jel se igra "majstorica" kao sto je bilo prijasnji godinina u pravilniku Serie A ili je to promjenjeno da se gleda prvo medjusobni duel pa gol razlika ? Hvala
|
|
|
#24634 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
ukoliko Inter odigra nerijeseno, a Roma pobijedi, Roma je prvak jer ima bolje rezultate: 1:1 u Milanu i pobijeda 2:1 u Rimu.
p.s. eto Leptiru, barem jedna stvar u kojoj smo na istoj strani: Alonso je kralj. Sa 24. mjesta u Monte Carlu zavrsit 6. bravo majstore.
|
|
|
#24635 |
|
Registered User
![]() |
Jbg govna osvojiše pa nije ni bitno za poravnanje bodova... hvala u svakom slucaju
|
|
|
#24636 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
3:0-fala leo!!!a sad adio ti i cila uprava
|
|
|
|
|
|
#24637 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Inter osvojio...
![]() I treba, Roma je imala dobru priliku, nisu je iskoristili!!!
|
|
|
|
#24638 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
eto pretekao nas je zvanicno Inter po scuedetima :S
|
|
|
|
|
|
#24639 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Milan Are The Most Successful Team In The World – Adriano Galliani Tells ‘Ungrateful’ Fans
‘Uncle Fester’ has hit out at the protesters… Milan vice-president Adriano Galliani has slammed the club’s supporters who continue to abuse and heckle owner Silvio Berlusconi, saying they are “ungrateful” for everything the Italian prime minister has done for them. The Rossoneri defeated Juventus 3-0 last night at San Siro to complete what has been another disappointing and trophyless season. Milan fans are extremely unhappy about the lack of financial investment from Berlusconi, a trend which seems certain to continue in this summer’s transfer market. The majority of fans are doing their utmost to force Berlusconi out, but the controversial media tycoon has shown no interest in selling the club he took over in the mid-1980s. Loyal friend Galliani has now carried out another history lesson by reminding fans that Milan are the most successful club in the world, blasting all those who criticise Berlusconi, as they did last night against Juventus. “The fans were very ungenerous, as when we took over Milan the club was bankrupt and thanks to 25 years of heavy investment we have experienced eight cup finals,” Galliani stated. “I’d hate to see what would happen if we had a season like the one Juventus just had. This is the most successful club in the world and that cannot be ignored. “I don’t know why the fans took this approach. I just tell them they ought to be very grateful to Berlusconi for these wonderful years together. “Without Berlusconi, Milan would’ve vegetated as they had been before we took over. He took this side from a bankruptcy tribunal to the top of the world. Any neutral observer has to acknowledge that. “I know how much money he has poured into this club. I still leap like a lunatic in the stands when the youth team score, so my love for Milan goes beyond everything. Until I am literally thrown out of the club, I won’t leave here.”
|
|
|
|
#24640 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Neka nam je Bog u pomoci,sa ovim moronom... A inace sto se trenera tice,dobro je rekao ovaj decko sa nickom Gunar Nordal,ako se pobede ove utakmice u Americi,Tasoti je novi trener 100%...I sledece sezone sve isto,samo ovaj put izmedju 5-8 mesta prognoziram,iz prostog razloga jer Seedorf,Pirlo,Gattuso imaju veceg uticaja na ekipu nego Mauro....
Jedino mi zao Pata,Thiaga i Ronaldinha,jer mislim da u pravom,stabilnom klubu mi pravi fudbalski fanatici bi mogli da uzivamo u njihovim igrama.Tako da kao ljubitelj fudbala,bio bi srecan kada bi Pato i Thiago otisli...Posto za nas nema nade barem jos 7-8 god,dok nas Berlu i Galiani 'ne napuste' (oprosti Boze),jer izgleda da je to jedini nacin da odu iz kluba,a koliko znam imaju po 80 god...?
Last edited by Nesta 13; 16-05-2010 at 11:02. |
|
|
|
|
|
#24641 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ma ne, kakvi nisu problem Berlu i Galiani :P Problem je trener :p doce nama Prandeli i Milan ce uskrsnut. Favali ce odigrat sezonu zivota, isto tako Gatuso, Pirlo i Jankulovski. Tako kazu ovi "strucnjaci" na forumu, pa hajde da im povjerujemo. Jedva cekam sljedecu sezonu sa bilo kojim trenerom i istim igrackim kadrom. Bicemo ono sto je Juve ove godine, znaci negdje tamo 7-8 mjesto.
|
|
|
|
|
|
#24642 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
![]() ali dobro bar znamo da nece biti nikakvi transfera pa tako i necemo se nadati na nista za sledecu sezonuuuu... 3 mesto uspehhh ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24643 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Onaj deo kad je spomenuo Juventus, to je bio najtuznii, juve su vise godine od nas ocajniji pa su njegovi navijaci uvek uz klub, samo mi trazimo preko leba pogacu. Ja zelim Berlusconija, necu Pereza i Abramovica, Milan je to uradio pre 25 godina i sada nase ime znaci nesto, i necu da mi ga neki arapi prljaju. Isto su ovo trazili i navijcai Man junajteda pa sada pljuju po amere. Zivio Silvio Zivio Gaelani.
|
|
|
|
|
#24644 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Da, imaju sada jednu više...
![]()
|
|
|
|
#24645 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
koje ludilo iduce godine 10 godina bez sucdeta bas se Milan srozao na niske grane :S ma sto govorili ipak je Leo imao sansu da stigne Inter da je imao malo bolji kadar na klupi ko zna mozda mi danas slavili...ps: i bez onih glupackih postova od 13938629386492783 slova
![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|