![]() |
|
|
#24691 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Nema nervoza, ne se razbiras iskreno, plus tie web strani se samo spekulacii i nista vise, dodaj uste goal.com i sve e jasno. Sve do kraja na Svetsko nisto nema da se znae. I veruj nema da bides u pravo, sega 2010 a mi vo sekoja 10 godina vlozuvame pari
|
|
|
|
#24692 |
|
Registered User
![]() |
Fala,od sega po tvoj predlog samo ACMILAN.COM.
Vo idnina ako ne ti se sviga toa sto go pisuvam tvoj problem,ja tebe nitu sum ti se mesal sto da pisuvas dosega,nitu pak imam namera vo idnina toa da go pravam. Pozdrav ! |
|
|
|
|
|
#24693 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Naš drug geoff je sigurno mislio da biramo 3 najgora igrača s toga ne treba da čudi njegov izbor.. drugi mogući razlog je pisanje nakon nekoliko čašica ljute rakije koja mu je spržila kompletnu levu hemisferu mozga ili je eventualno neki dalji rod đuzepea..
šalu na stranu, odličan post.. ali morate znati da će se svi poeni koje abate, mancini i favali dobiju računati kao negativne vrednosti.. molim sve one koji nisu ispunili svoju forumsku dužnost da to učine što pre. Hvala. |
|
|
|
|
|
#24694 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
a ko ce na kraju da sabere i da nam da konacni rezultat i najboljeg igraca "Dinha" kojeg smo mi balkanci izabrali
|
|
|
|
#24695 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Ja vodim evidenciju, do početka vikenda nek traje glasanje, i u subotu ću okačiti zvanične rezultate za ovu sezonu.
|
|
|
|
|
|
#24696 |
|
Registered User
![]() |
T. Silva 10
Ambrosini 5 Dinho 3- |
|
|
|
|
|
#24697 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24698 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
|
|
|
#24699 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24700 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24701 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24702 |
|
Registered User
![]() |
Dinjo 10
T. Silva 5 Abbiati 3 |
|
|
|
|
|
#24703 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
10 T. Silva
5 Ambro 3 Pato
|
|
|
|
#24704 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
mali presjek sezone.odigrali smo 48 utakmica.imamo omjer 23-12-13.sto je osrednji omjer.imamo 1\8 finala lige prvaka i trece mjesto u prvenstvu.to je malo za nas klub.al s obzirom na okolnosti dobro je.najbolji strijelci su borriello i ronaldinho al ovaj drugi ima 18 asistencija pa je ispred borriella.pato je zabio 14golova ali i najmanje igrao.
favallija,dide,kaladzea,a vjerovatno odda i jankulovskog vise nema.leonardo je otisao.momcad ce se uvelike izmijeniti akoBogda.tko god da bude novi trener imat ce paklen zadatak.svi jedva cekamo da vidimo sta ce nam uprava napraviti s transferima.ja bi volio ovakav milan nagodinu,malo je cudno al bilo bi zanimljivo vidjeti ovaj sastav: abbiati silva,nesta,onjewu,clichy krasic (hernanes),pirlo,flamini,ronaldinho djeko,pato silvu sam stavio na bok jer je to igracina i moze igrati to mjesto i bio bi jako koristan prema naprijed a ujedno bi i nazad radio dar mar.treba dati sansu i oguchiju jer ono sto je on pokazao na kupu konfederacija je bilo mocno.ovo ostalo je skoro isto samo sto imamo novog veznog,nebitno koji,obojica su dobri,i naprijed djeko.i uzet nezadovoljnog clichyja iz arsenala.znaci kupili bi samo tri igraca i imali bi jako dobru ekipu,i svi bi bili zadovoljni i davali sve od sebe,a rezerva su ostali tipa ambrosini,i ako svi ostali imaju upola ljubavi prema klubu kao on sutjet ce i dat sve od sebe kad udju.i to bi bilo to ukratko.sto se tice trenera bas me briga.nek dovedu bilo koga tko ima iskustvo vodjenja neke ekipe u ligi petice i nek zna pricat engleski i talijanski jezik.posteni uvjeti. ![]() |
|
|
|
|
|
#24705 |
|
Registered User
![]() |
ronaldinho 10
t.silva 5 pato 3 |
|