![]() |
|
|
#24751 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pa ne znam koji su, ali valjda imamo skaute. Mogli smo, siguran sam, tog Balea dovesti da su ovi idioti slusali Lea kada ga je htio i kada ga je spominjao. Mogli smo i fino uzeti Milita jer on i Motta su Merdu kostali 15mln zajedno! MOgli smo jeftino( jeftinije) i Modrica i Jovetica kada su ih nudili Milanu. Tu je taj Bonucci, Rannocchia i sta je znam, ima ih valjda.
A Berlu price price kao i do sada... Evo gledao sam Modrica na Austrija - Hr, i igrao je onako normalnu svoju utakmicu, nista posebno. Ali bit je u tome da kada gledam kako trci, kako se krece, bori, otvara i uz to daje lopte, onda mi je muka kad pomislim na to kako nas super fantasista Pirlo "igra". Pa mi Pirlu mozemo kupiti kutiju da u njoj stoji i dodaje lopte, isti klinac. Dobro, nekada i odigra ali nedovoljno cesto. Seedorfa ne treba komentirati, to je vec lakrdija. Da, treba Gattusa prodati nekome, ali Galliani nema muda za to.
|
|
|
|
#24752 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
da mrki,kad smo vec kod balea i modrica,pa u nedjelju ako se ne varam igraju hrvatska-wales u osijeku.eto ti prilike da pogledas modrica na djelu,a za balea ne znam dal ce igrati.ali u pravu si za njega.prije smo ga mogli uzeti kao i modrica,sad od tog nema nista.al nikad se ne zna.mozda nas bas ove godine b-sconi iznenadi.ne sumnjam uopce u njega. cccc.
|
|
|
|
|
|
#24753 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Zamolio bih još jedanput sve one, koji nisu, da do kraja dana daju svoj glas za najbolje igrače sezone.. da bi sutra imali konačne rezultate. Hvala.
|
|
|
|
|
|
#24754 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hebote barca za villu postavila zastitnu klauzulu od 200mil ako ga neko pozeli kupiti prije 2014.i ja sad kontam nesto.kad je nasa uprava napravila takav ugovor s nekim nasim zvijezdama koje smo kupovali?nikad.zato smo i izgubili kaku,vjerovatno i shevchenka.malo sutra bi neko za njih dao 100-200mil da smo se osigurali.a one fore da smo ih prodali zbog krize vise ne piju vode.samo budala moze povjerovat u to.to smo mogli i sa gourcofom napraviti,treba i za pata i silvu pogotovo.ako njih izgubimo onda smo jadni.
|
|
|
|
|
|
#24755 |
|
Registered User
![]() |
Produžili ugovor sa pipom inzaghiem za još godinu dana ha,ha,ha,ha,ha jadno jadno i kukavno i nemam riječi više ha,ha,ha,ha,ha(ironičan smijeh),bože sačuvaj i sakloni ha,ha,ha,ha to ćelo majstore.Nikad se mi nećemo riješit ovih starih navika i igrača i svaki će završit svoju karijeru u milanu a što je najgore svi će igrat će do 40-te godine jer je to milan lab istestirao i zaključio.
|
|
|
|
|
|
#24756 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
sta fali sto je Pippu produzio ugovor da bude 4 napadac.... pa bolje da je on 4 napadac nego neka fiskija koja nema pojma od lopte i prima 4 milje godisnje... |
|
|
|
|
|
|
#24757 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pipo je ikona kluba i niko mu nesmije i neće zaboravit sve pobjede koje nam je donosio i koje su nas bacale u trans kao i njega jer čovjek kad postigne gol se veseli kao da igra finale svaku utakmicu i drag mi je nenormalno i imam čak dva njegova dresa ali vrijeme svima stane u kraj pa i njemu i strašno će mi bit žao kad okonča karijeru,ali bože moj mora jednog dana |
|
|
|
|
|
|
#24758 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
) a mislim od gore 3 igraca da ce jedino Adyah dobiti pravu sansu u Milanu!!! |
|
|
|
|
|
|
#24759 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24760 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Tako je!!! Naprijed Pippo!!! Samo igraj, mi i ovako ucestvujemo na Memorijalnom turniru u Donjim Vracama.
Treba OBAVEZNO vratit Maldinia, i ako se moze molim vas osposobit Serginho i Cafu, molim vas, jer oni ne kostaju nista, a mogu nam ogromno pomoc. I ako je moguce kao treci odbrambeni da se postavi Staam. A Van Bastenu nije ponudjena klupa, vec da igra kao napadac. Forza Milan!!!! Sempre Milan!!! A da, Leptir, sa ovom vijesti o Pippu promijenio sam upravo i signaturu: zelja 6. mjesto, san, ali stvarno san 5. mjesto, tj. UEFA liga mjesto. Naprijed Milan, Naprijed penzioneri. Borite se za vasa prava! Hocemo vece penzije, hocemo vise igre, hocemo da nas se postuje, hocemo slobudu setanja po terenu!!! NAPRIJED PENZIONERI MILANA, vasi navijaci su uz vas!!!!
|
|
|
#24761 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
a da, i avatar sam promijenio. Uspio sam da nadjem sliku sa novog taktickog treninga Milana. Ovdje vidite Tassotia kako objasnjava Gattusu, Seedorfu, Pippu, Maldiniu, Oddu, Zambrotti, Pirlu, novi takticki sistem. Slijedece sezone, mi ubijamo u Seriji A. Kad se ovi nasi penzioneri razigraju, ej, ma nece nas ni policija zaustavit kao na demonstracijama. Naprijed penzioneri!!!
|
|
|
#24762 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ronaldinho urges AC Milan buys
20.5 Source: Football Italia Ronaldinho has joined the fans in urging President Silvio Berlusconi to reinforce the squad. “We want to win and play in a great team.” The supporters have been critical of the club’s transfer policy, especially as this summer Berlusconi already hinted that more players will be brought up from the youth sector. “I don’t even know if I will stay on at Milan. I can say that these two years at San Siro have been very happy ones,” the Brazilian told Radio Montecarlo. “The fans don’t have the patience to wait for youngsters to grow and would like more champions? Well, we don’t have the patience either. “We want to win and play in a great team. This is the truth.” Ronaldinho confessed that seeing rivals Inter in the Champions League Final, where they can complete the Treble, only adds to that impatience. “I am happy for our Nerazzurri cousins, but at the same time also said, because Milan cannot reach certain targets. Our hope is to start doing it again from next season.” Meanwhile, Milan have announced the squad travelling to America and Canada for a tour in May and early June. These include ‘borrowed’ players Cristian Brocchi, Davide Di Gennaro, Marcus Diniz Paixao, Roberto Colombo, Gennaro Delvecchio, Claudio Terzi and Manuele Blasi. The Rossoneri will face Washington DC United on May 26, Chicago Fire on May 30 and Montreal Impact on June 2. -------------------------- ako se ne varam colombo i paixao su svojevremeno bili naši?? a di genaro je koliko znam još uvijek...
|
|
|
#24763 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Marcus Diniz Paixao je takodje nas
|
|
|
|
|
|
#24764 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Ensare, pa ne treba biti na kraj srca.. kapiram ja vaš revolt ali ako malo detaljnije sagledaš situaciju, shvatićeš da to nije potez zbog kojeg trebamo biti očajni
Prvo, nije on prvi i jedini koji je u poznim 30tim dobio produženje.. ali je zato jedini koji vredi.. nakazu favalija smo pustili do 40te da nas uništava.. gattuso se već 2 sezone ponaša kao da je u 38oj a ne 5 godina mladji.. doveli smo yepesa, koji ima 34 ali niste pravili dramu oko toga koliko se sećam.. a ovde je reč o igraču koji je još uvek srčaniji od 90% našeg tima.. koji je za huntelara izmislio pojam Napadač i koji je iza sebe ponovo imao uspešnu sezonu, pogotovo II deo. I ono najvažnije, pippo ostaje kao 3/4 napadač, a s obzirom da ćemo najverovatnije igrati sa jednim na terenu, ne treba biti malodušan prema uskoro najboljem euro golgeteru svih vremena.. edin, marco, pippo, adiyah.. ne računam pata više kao klasičnog špica.. dakle, mali dominic i pippo da dele minutažu trećeg napadača.. inzaghi u CL, a adiyah u kalču i kupu.. zigoni lepo u bolognu na pozajmicu, pa ako se pokaže možda jednog dana i zaigra za Milan, sad nam sigurno takve sirovine i polu-proizvodi ne trebaju |
|
|
|
|
|
#24765 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Sve mi je to samo iz supljeg u prazno
![]()