![]() |
|
|
#24901 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#24902 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
gol je lip ,al bojin se da nan sa ovakom jadnom igrom i penzićima samo bog more pomoć...nema od ovakog milana ništa...5. 6. misto uvrglave |
|
|
|
|
|
#24903 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Igrala je bezze postava..ovo su utakmice u kojima se svi zajebaju bezze...
|
|
|
#24904 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Ostao nam je Mancini yuhuuuu krenuli smo u pomlađivanje
![]() |
|
|
|
|
|
#24905 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
robben i sneijder su prica za sebe.ja kazem da je jadno ako dovedemo vise igraca u paketu iz reala.moze van der vaart.dapace.al to je to.nista vise.ne znam.imam osjecaj kao da zadnjih godina trgujemo samo s realom.heh.treba malo prosiriti te horizonte.
|
|
|
|
|
|
#24906 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja ni protiv Drenthea nemam nista protiv
)))Nasa velika greska je bila sto se nije uz prodaju Kake (65 mil) + otpisali nam dug od 15 mil nije uzeo jos i Snaider jer po meni je to prava vrijednost Kake, al naši mazlumi u upravi ionako odavno ne znaju posao. Jer ako onaj peder vrijedi 94 onda vrijedi i Kaka ))
|
|
|
#24907 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Drenthe i VdV po meni bi bili odlicna kupovina ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24908 |
|
Registered User
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=i8kfR...layer_embedded
imam osjecaj da bi ovi 40 i 50 godisnjaci dobili sadasnji Milan ) Rui Costa samo je pokazao da nam onaki igrac treba s onakvom viziom fudbala.... |
|
|
|
|
|
#24909 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
|
|
|
|
#24910 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=i8kfR...layer_embedded
imam osjecaj da bi ovi 40 i 50 godisnjaci dobili sadasnji Milan ) Rui Costa samo je pokazao da nam onaki igrac treba s onakvom viziom fudbala....---ah rui costa.kakav savrsen vezni igrac.savrsen playmaker.ali tek cafu bokte.kakav proboj kod prvog gola.ono ne moze svaki bocni.onako ispratit akciju,probit i asistirat.to je njemu bilo urodjeno.bojim se da vise nikad necemo imati takvog desnog bocnog.a sta tek rec za lijevog bocnog? hehe.maldini jos jednom ti hvala na svemu. |
|
|
|
|
|
#24911 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
eh da, dobra stara vremena
Rui,Cafu,Serginho, Pirlo i Seedorf u top formi, Sheva, Maldini,Rino,..... i šta ostade od onakvog tima...
|
|
|
#24912 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Steve McLaren: "Up to midnight of May 31 we have no control over the future of Dzeko."
Sada je vrijeme da Uncle Fester tu uskoci kao i Dzekina ljubav prema Milanu i famozni pred ugovor
|
|
|
#24913 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Gazzetta dello Sport
Allegri's Milan dreams of Bale Tuttosport Rui Costa: “Milan, I'll give you my aces” Ako Celo ne iskoristi Ruia u ovom prelaznom roku ja onda fkt ne znam vise ni sta mislit nit zelit...Rui je veliki gospodin bio na terenu a i izvan terena...svaka mu cast...juce je jedan novinar u Italiji iznjeo prico kako Galliani oce Garaya iz Reala a zauzvrat ce pomoci Perezu da dovede Davida Luiza u Real jer je njemu mnogo skup...Bice jos svakakvi pricica do pocetka sezone...ali s obzirom da su oni dobri prijatelji da mu je "ustupio" Kaku sve je moguce...ima tu par igraca u Realu koji ce biti visak koji bi nam dobro dosli... @Rinogattuso upravu si...ako je ikako moguce da dodje sada doce upravo radi ovakvog ugovora, Wolsburg vise nema pravo da zajebava oko nabijanja cijene...
|
|
|
#24914 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Fazon je u tome sto sada Honess govori kako ce Dzeko ostati ali 99% sam siguran da je to bez konsultacija sa Dzekom..S. Marina i Redzepagic konstanto sute i nista ne govore.. Man City je dao onakvu ponudu kakvu je celnistvo Wolfsburga trazilo ali opet nista znaci nesto tu ima..
Nema sanse da Edin jos jednu godinu odigra za vukove gotovo nemoguce po meni.. volja igraca u transferima je itekako bitna sam uticaj na klub i slicno..jos pogotovo ako je igrac dao jako-jako mnogo za klub kao Edin.
|
|
|
#24915 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
![]() |
Quote:
Ja bas naprotiv mislim da tek sad nemamo šanse za dovest Edina, nadam se da sam u krivu ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|