![]() |
|
|
#24976 | |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#24977 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Ljudi kako niko ne komentarise ove povrede pred svetsko prvenstvo..?
Ja ovo ne pamtim kada se desilo (iako pratim tek 3 WC ).....Kada se pogledaju igraci koji nisu pozvani i ovi koji su povredjeni,pa ovo je najslabiji po imenima WC..... A bas mi zao za Robena,ocekivao sam da Holandija osvoji.... Uz Spaniju su sigurno (bili) najjaci....
|
|
|
|
#24978 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Zaista strašno.. najviše me pogodila vest o drogbi.. sad teško da mogu pomrsiti račune brazilu i portugalu, pogotovo jer ih vodi smešni erikson (koji nije pozvao konea iz marseja?! ). Za robena sam sad čuo, i pogledao snimak, stvarno staklen igrač.. I zaista ogroman peh za sve prijatelje fudbala.. on će svoje mesto u fudbalskim analima, baš kao i van basten zauzeti na lestivici ispod onoga što mu po svemu objektivno pripada.. biće zapamćen kao velik, ali ne kao najveći, iz jednog jedinog razloga, staklen je.
Što se tiče holandije, njima ni 3 robena i 5 snajdera ne bi pomogli da dođu do trona jer tim bez odbrane (doslovno) ne može imati ni 1% šansi za osvajanje. Ne može dok ti van bronhorst sa 304 godine igra i onaj kreten matijsen u paru sa retardom hejtingom.. tu nema sreće.. veće su šanse severne koreje nego holandije. Mogu igrati lep fudbal, osvojiti 9 bodova u grupi, proći još eventualno jednu prepreku i marš kući, po dobroj staroj navici. Kad Hidink nije uspeo sa savršenom generacijom '98 neće niko nikad. A pogledajte tim čelsija.. bosingwa, essien, drogba, ballack, mikel.. kao da ih crna magija sustiže.. svi povređeni i i ostaju bez nastupa na SP.. Ne bih da zvuči kao jeftini populizam, ali stvarno mi je žao esiena i balaka iako su najbolji igrači naših protivnika. Ali dobro, ako ništa sad smo 90% prvaci grupe pa ne moramo da razmišljamo o gordom albionu u II fazi. Za sve posetioce sportskih kladionica jedan siguran fix, Serbia Ghana 1 ko vrata, kvota oko 2,10.. imate super priliku da svoju ušteđevinu duplirate.. siguran sam da je nećete propustiti. |
|
|
|
|
|
#24979 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24980 |
|
Registered User
![]() |
kalla1899 ako nisi gledao utakmicu,sto se moze videti iz komentara,ne komentarisi molim te... Igrala je 2 postava sa 6 izmena u drugom poluvremenu,pa tu se nije znalo ko gde bije... Uostalom takve su bile utakmice i protiv Poljske i Kameruna,poenta u ovim utakmicama je sakriti sto vise mozes na taktickom planu,od protivnika na WC. Moje misljenje je da za pravu analizu Srbije,moramo sacekati barem prvu utakmicu protiv Gane...
|
|
|
|
#24981 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
AC Milan zagrizao za Lucasa Barriosa?
Njemački dnevnik Bild prenosi pisanje talijanskih medija o zanimanju AC Milana za usliuge 25-godišnjeg napadača dortmundske Borussije i paragvajske nogometne reprezentacije, Lucasa Barriosa... Argentinac s paragvajskom putovnicom, koji će na SP-u u Južnoj Africi braniti broje domovine svoje majke, našao se na popisu napadačkih želja AC Milana nakon što je klub sa San Sira uvidio da neće moći izfinancirati prelazak BiH-napadača Wolfsburga Edina Džeke. Bild, međutim, ističe da će u Dortmundu pustiti Paragvajca za ne manje 30 milijuna eura, a teško je vjerovati da bi Milan mogao ponuditi toliko. Barrios je inače u Dortmund stigao ljetos iz čileanskog Colo Cola za odštetu od 4.5 milijuna eura. Njegovu trenutačnu vrijednost na tržištu Transfermarkt procjenjuje na 11 milijuna eura. S Borussijom, za koju je u prvoj sezoni zabio 19 bundesligaških golova, ga još veže četiri godine dug radni odnos. - Zasad još nismo dobili ponudu od AC Milana. Barem meni nije poznato – rekao je na upit iz Bilda sportski direktor Borussije Michael Zorc. Barrios je inače nova svjetska zvijezda južnoameričkog nogometa. U pripremnom je razdoblju dokazao visoku golgetersku klasu zabivši po jedan gol u svakoj od tri priijateljske utakmice koje su Paragvajci odigrali u sklopu priprema za Mundijal. |
|
|
|
|
|
#24982 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24983 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
UNATOČ gotovo svakodnevnim medijskim nagađanjima o promjeni igračke adrese, napadač Milana Klaas-Jan Huntelaar inzistira na ostanku među Rossonerima.
Benfica i Tottenham dva su kluba koja se najčešće spominju oko mogućeg angažmana nizozemskog napadača iza kojeg nije impresivna sezona na San Siru. "Svaki dan vidim svoje ime u novinama, a da mi nije jasno zbog čega. Zanima me tko je ta osoba koja inzistira na mom odlasku, jer mi se čini da u klubu o tome ne pričaju". "Osim toga, mene ne zanima igranje za neki drugi klub, niti mi je agent pričao o takvim mogućnostima. Želim ostati u Milanu i igrati za njega sve dok ne dokažem da sam toga i vrijedan", kaže Huntelaar koji je ove sezone u 25 prvenstvenih utakmica za Rossonere postigao sedam golova. I taj mu je učinak bio dovoljan za mjesto među 23 nizozemska nogometaša-sudionika Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.--------- ah.pomirio sam se s tim da hunti ostaje.daj boze da vise proigra.al nisam neki optimista.nazalost. |
|
|
|
|
|
#24984 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
![]() |
Evo citam na MilanNews, neki novinar Di Marzio govori o prijalznom roku, kaze da je Krasić već Juventusov, a Džeko ako i ne ode u juve da će u City, mi smo skroz odustali od njih
![]() Umjesto njih, kaže da Braida želi Gansa, ali da je skup (15M)... Na kraju ćemo se zadovoljit sa Lazzarijem iz Cagliarija... Sta da kazem, jedan Juve koji je ove sezone katastrofa proslog i ovog ljeta potrosit ce preko 60M eura, i to ovog ljeta na igrače koji su trebali biti Milanovi... I sad kako taj neredni Juve koji nije u Ligi Prvaka bio 3 godine od posljednjih pet, kako on može tolike pare potrošiti na pojacanja svako ljeto, a mi ne možemo? Silvio j... ti sve!
|
|
|
#24985 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
potpuno isto misljenje dijelim sa predhodnim postom.... Mi od 2003 gotovo svaku sezonu daleko u C L a NEMAMO PARA a juve cak ni ove nece igrati tamo a trosi toliko... sve vam jbm mrs iz kluba, hocu arape ili ruse na vlasti kluba ...
![]()
|
|
|
#24986 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Da, čitao sam i ja taj intervju i sigurno da čovek zna šta priča i da će se te prognoze skoro sigurno ostvariti. Ovo za Krasića je 99%, jer je jedna naša tv stanica koja prati pripreme reprezentacije već izveštavala da su predstavnici juventusa bili u austriji i obavili valjda predzaključne razgovore sa Krasićem. Za Edina sam se nadao, verujući da bi mogli iskoristiti huntelara i još doplatiti, međutim ovim našim nakazama ne pada na pamet tako nešto.. huntelar se čuva kao najveće blago i non stop potencira kao neki ultra mega talenat koji samo što nije eksplodirao..
Dečko je briljirao u holandiji gde je i naš kežman obarao sve moguće rekorde i bio doslovno bog u PSV.. i još hrpa igrača kao što su tomason, van hojdonk i sl. ali kad su izašli igrali su samo na momente dobro. U realu ono što je odigrao bilo je malo iznad ovoga što je prikazao kod nas.. on je trenutno u drugom planu i u reprezentaciji.. kod nas je takođe 2. napadač jer je Marco odigrao bolju sezonu i ne vidim bilo kakav razlog i motiv da se isti zadržava. Znači svesni su da nije u prvom planu i oni i pored toga odlučuju da na klupi sedi "15 miliona".. u ovakvoj situaciji , kada je slavina zavrnuta, to je zaista čisti idiotluk. |
|
|
|
|
|
#24987 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Mi pricamo godinu dana o Dzeki i Krasicu, a Juve ce ih izgleda za dva dana obojicu kupit. Tako to radi klub koji ima kakvu-takvu transfer politiku.
|
|
|
|
|
|
#24988 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#24989 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Jos Perez kaze kako bi oni htjeli Gourcuffa jer ce biti jedan od najboljih igraca na svijetu. Sad kada ga uzme Mourinho pa od njega napravi zvijer onda ce Galliani reci: Pogledajte kako smo ga dobro skautirali! A Carlo debil: Da, ali tada su campioni imali prednost...
Taj Gourcuff nema mjesta u prvih 11 Milana za proslu godinu, hahaha! A Seedorf ima! Moj boze... Krasic bi nam isto super dosao, a i Dzeko. Ali izgleda da Milan kupuje samo tako da trosi 0 eura, sto mogu i ja kao direktor Milana. Smeca obicna! Mars van!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|