![]() |
|
|
#25096 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
a pepe i crisito skupa sa de rossi su bili najboli na terenu |
|
|
|
|
|
|
#25097 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
meni najbolja utakmica na ovom prvenstvu dosad....toliko tempa i trke nije niko pokazao na ovom prvenstvu dosad...........kad se vrati pirlo bit ce to strasna ekipa.....unatoc ocajnom cannavaru.....lippi zna sta radi i bit ce to dobro....
|
|
|
|
|
|
#25098 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Sve u svemu nije lose....Pepe dobar..Montolivo los,nije ni do koljena Pirlu...
|
|
|
#25099 |
|
Registered User
![]() |
Italija-Paragvaj
Po meni 3 najbolja igraca italije su bili Pepe. Zambrota i de Rosi. ovaj nas bek je 3-4 puta opasno centrirao bio ok u obrani, trcao, trudio se. Onaj Jakinta je bio stvarno ocajan.
poz iz Makedonije Forza Italia |
|
|
|
|
|
#25100 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
Criscito: 5.5 – Lacked the composure of an experienced World Cup player, but showed signs to suggest that he might work his way into form over the tournament. Iaquinta: 5 – Looked lost at times as Italy lacked cohesion. Seemed to have a lack of understanding of his role as he often left Gilardino to fight the cause alone up front. Later moved to the centre but had little more to shout about there. Camoranesi: 4.5 – A booking for a clumsy challenge and further dangerous tackles were the sum total of his contribution after being introduced. Pepe je dobio 7 samo za njegovo zalaganje koje nije apsolutno nicim rezultiralo...momak je trcao ko muha bez glave, nesh slicno ko dos Santos u prvoj tkemi slomio se na nista nije konkretno uradio.....jedno je gledati navijackim ocima, a drugo objektivnim....utakmica je bila prelgupa i niti je bilo nesto sansi ni nista......onaj mulac Lippi stavio Nosonju na krilo momak u cijeloj sezoni odigrao 10 tekmi za Juve.....ne znam kako neko moze reci da je Italija odlicno odigrala, a gol su dobili na poklon.... po meni bolje da je krenuo diNatale----Pazzini----- Quagliarella(Camonaresi) a onda Nosonju, Gilu i Pepe_a po potrebi ubaciti, ovako bi sigurno bila brza igra...i vidjelo se da koliko kritizirali Prila ova Italija bez njega nema sta traziti na ovome prvenstvu... |
|
|
|
|
|
|
#25101 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ja tvrdim da je italija, s obzirom da nije bilo pirla koji je za ovu italiju puno vazniji nego za onu od prije 4 godine, odigrala jednu odlicnu utakmicu sa puno tempa (kad ste zadnji put vidili da talijani ovako trce!?) italiju koja je igrala na pobjedu nakon izjednacenja a ne onu staru italiju koja se zadovoljava bodom.......... |
|
|
|
|
|
|
#25102 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
italija solidno odigrala protiv ekipe koja je tukla i brazil i argentinu.italija pokazala da moze i napasti al ima par igraca kojima nije mjesto tu.da su im oni nesta,totti,gattusso i del piero s optimalnom formom auuuu,italija bi gazila.al opet mislim da uz malo srece mogu daleko dogurat.ipak su to talijani.heh.
sto se tice pepea decko me je fino impresionirao.uvjerljivo najbolji talijanski igrac.svaka cast.on je pojacao juve ako se ne varam.a u pm.jos jedan dobar igrac ode u rivalski klub. a sto se tice belhadja.hehe.dobar je on bio,zaista je dobar bio al protiv slovenije brate.neka tako odigra protiv engleza ili spanjolaca pa onda tek mozemo reci da je igrac.prerano je jos suditi. i jedva cekam iducu tekmu sad-a i nastup onjewua i onog spice altidora.kako je covjek nosio englesku obranu.sjecam se da je caraghera odnjeo ko malu bebu.i prebrz je.a ima 20g.veliki potencijal. |
|
|
|
|
|
#25103 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ukratko
italija odigrala jednu rastrčanu utakmicu i pokazala da ima ogromnih problema s realizacijom....podjestilo me je u par navrata na Milan, kada bi preuzeli inicijativu na terenu i stalno vukli loptu oko protivnčikog šesnaesterca bez neke ideje ili nak pokušavali s uzaludnim ubacivanjima sa strane sve u svemu X mi je prošao, još da hoće još 1 kiksati i ja prezadovoljan
|
|
|
#25104 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=73vg_p6qtlE
http://www.youtube.com/watch?v=5w8KI-hKKoc naši prijatelji su ušli u serieA...imamo klub koji će igrat za nas,a i mi za njih..pomagat jedni drugima... veliko je prijateljstvo posebno između njihovih i naših navijača brava brescia!! |
|
|
|
|
|
#25105 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Bas je Paragvaj imao neke dobre akcije.....Dali su go slucajno,Italija je bila puno bolja ekipa na terenu....
|
|
|
#25106 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25107 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Paloschi caught in the middle
15.6 Source: Football Italia Milan are unsure whether to bring Alberto Paloschi back from Parma and focus on him or sell the player outright, according to La Gazzetta dello Sport. The 20-year-old striker has been in Parma for two years as part of a co-ownership deal which comes up for review on June 25. Milan Vice-President Adriano Galliani has already ruled out the renewal of that arrangement for a third season. Both clubs have little money to spend, but Paloschi's case is interesting because it will reveal a lot about the future Milan. The Rossoneri have to sell in order to buy, but their new philosophy is to focus on young players like Paloschi. La Gazzetta understands Milan would prefer not to lose a potential star in the making who already knows what it means to play for the club having come through its academy. Apparently the key is to sell Klaas-Jan Huntelaar in order to provide some of the finance to re-sign Paloschi. ------------------------------- da se još malo smijemo
|
|
|
#25108 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Prodati Huntelara da bi se finansiralo vracanje Paloschia je cist debilizam!!!
Dosta mi je vise igraca 'la Pipo Inzaghi'. Sta ce mi igrac koji nema brzinu,dribling,sut,tehniku, igru jedan na jedan vec samo osecaj za gol.Taj mali nije uspeo da se probije u Parmi,a mi ocemo od njega da napravimo zvezdu,budalastine... Jedino po cemu ga pamtim je onaj gol od pre 2 god,kada je usao u igru u drugom poluvremenu i posle nekoliko sekundi postigao pogodak,i tada se secam da su bile komparacije izmedju njega i Pipa,i da je mali izjavio da zeli da bude isti on. Ali samo je jedan BIO Pipo Inzaghi,a ovaj klinac mu nije ni do kolena,i vracanje polovine njegovog ugovora od Parme je glupost po mom misljenju...
|
|
|
|
#25109 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Fernandez i Inler iz Svicarske su strasna dva veznjaka...ali oni su nesposobni oni ne mogu cak ni Allegria dovest pa oce ponovo Lea...strasno...definitivno Galliani vi se najslabija karika, dovidjenja
![]()
|
|
|
#25110 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
ahhaha SPANIJA sramota
|
|