![]() |
|
|
#25111 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Calciomercato: Klose u Milan, Huntelaar u Bayern?
Europski nogometni divovi Bayern i Milan mogli bi ovo ljeto izvesti zamjenu napadača. Prema pisanju Calciomercata, u Italiju bi krenuo Miroslav Klose, a u suprotnom smjeru Klaas-Jan Huntelaar... Nizozemac se nije najbolje snašao na San Siru nakon prošlogodišnjeg dolaska iz madridskog Reala, a i Klose je prošle sezone uglavnom sjedio na klupi bavarske momčadi. Prednost su pred njime imali naš Ivica Olić, kao i reprezentativni mu suigrači Mario Gomez i Thomas Müller. Calciomercato, stoga, piše kako je moguć dogovor klubova o razmjeni, s time da će Milan u tom slučaju zahtijevati i određeni novčani iznos. “Rossoneri”, naime, procjenjuju da Klose s 32 godine na leđima i samo još jednom godinom ugovora s Bayernom, vrijedi manje od 26-godišnjeg Huntelaara.
|
|
|
#25112 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
evo vam favorite brasill i sapaniu hahhahahaha
Forza itallia :P |
|
|
|
|
|
#25113 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#25114 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Juventus odustao od "SuperStar" Krasica.
U roku slijedeci 48 sati dogovorit ce sve oko prelaska Jorge Martineza Urugvajanac iz Catanie. Cijena 12,5 - 13 mil.€ Eto sad ostajemo mi jedini koji ce dovuci onog debila iz CSKA. Stvarno sam mislio da valja, vrtila se prica po novinama i forumima da je to svijetsko cudo od djeteta, ali protiv Ghane je pokazao pravu sliku. Da je jedan obicni igrac, i da nema nista posebno. I jedno je sigurno, Pato, cisti napadac, iskusna 9, koji mora igrat na desnom krilu, 10 puta bolje odigra tu poziciju nego jedan Krasic kojem je ta pozicija standardna. Sramota na sta mi trosimo pare. Mislio sam, ne nadao sam se, drzao sam fige da ce se Juventus zajebat i dovuc Krasica, ali nazalost ljudi su skontali da su se prosle godine zajebali sa Diegom i Melom, i vidjeli su da je Krasic vrijedan samo 5mil.€ a ne 25 mil.€
|
|
|
#25115 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Rone u americi, klose u milanu, blasi pred ugovorom.. daj ljudi napišite nešto lepo,slažite me makar, ne mogu više da čitam ove košmare.. već polako počinjem da se plašim ulaska na forum jer znam da me čeka neka iznenađujuća neprijatnost, na druge sajtove više ni ne odlazim, pokušavam da se fokusiram na svetsko.
Juče padoše španci, rekao bih u najboljem mogućem trenutku za njih. Sad sam tek siguran da će otići do kraja, a ukoliko švajcarci ne izgube od čilea imaćemo najverovatnije poslasticu u 1.8 finala, španija-brazil. Dunga i njegov omiljeni usranko će biti isprskani, pregaženi i ispraćeni sa 4 komada u mreži, nakon čega će, nadam se, krenuti potera na dunginu glavu koja će se uspešno okončati. Iako su mnogi razočarani svetskim prvenstvom generalno, ja uživam u svakom meču jer su taktika i disciplina dovedene skoro do savršenstva a greške se mogu izbrojati na prste jedne ruke.. u velikoj meri je smanjen jaz između „velikih i malih“ , i jedino što mi smeta su vuvuzele i sudije koje su tragične. Italija iznenađujuće poletna, ali i dalje bez ikakvih šansi.. nemačka standardno fanatična za svoj grbi (vidim ih u 1.2finalu), engleska će dodavati gas do finala, brazil i argentina ne mogu u top4 jer prvi nemaju igrače za tako nešto, a drugi selektora. Špance samo prirodna elementarna nepogoda može sprečiti da se popnu na krov sveta. A četvrto mesto u polufinalu je otvoreno i za njega će se boriti portugal, francuska i holandija (jer imaju fin raspored ukrštanja i robbena u drugoj fazi) |
|
|
|
|
|
#25116 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Iako su mnogi razočarani svetskim prvenstvom generalno, ja uživam u svakom meču jer su taktika i disciplina dovedene skoro do savršenstva a greške se mogu izbrojati na prste jedne ruke.. u velikoj meri je smanjen jaz između „velikih i malih“ , i jedino što mi smeta su vuvuzele i sudije koje su tragične. ---
bas si cudan momak.heh.najgore svjetsko prvenstvo u povijesti a ti uzivas u svakom mecu.iskreno receno,ja sam dosad uzivao samo u utakmici njemacka-australija,argentina-nigerija i brazil-koreja.znaci 3 od 16utakmica.to ti je nekih 18-19%.a to je uzasno.ako cemo mi cekati 4god na to svjetsko prvenstvo da bi gledali takticka nadmudrivanja onda jebes to.ali kao sto sam vec rekao par puta,cilj opravdava sredstva!ali znas li onda sta to znaci? to znaci da ce svjetski prvak biti urugvaj,paragvaj,svicarska ili koreja.hehe.prosto nemoguce. toliko mi je ovo prvenstvo dobro da gledam utakmice s opreznoscu da ne izgubim vrijeme.sramota je kako losih tekmi ima.nadam se danas spektaklu izmedju argentine i koreje.nadajmo se svi. |
|
|
|
|
|
#25117 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
bez vrijeđanja molim!!
Argentina sa stilom ovjerilo mjesto u sledećem krugu sada očekujem pobjedu Nigerije i večeras ako ne pobjedu Meksika onda barem remi..
|
|
|
#25118 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Sve je spremno za dolazak Allegrija u Milan
Već se tjednima priča o "sigurnom poslu", a on je uvjetovao dolazak 42-godišnjeg trenera Massimiliana Allegrija na upražnjenu klupu Milana...Već se tjednima priča o "sigurnom poslu", a on je uvjetovao dolazak 42-godišnjeg trenera Massimiliana Allegrija na upražnjenu klupu Milana... Prošle je sezone Milan vodio Brazilac Leonardo, no odavno je bilo znano da će napustiti klupu zbog stalnih svađa koje je vodio s predsjednikom kluba Silvijom Berlusconijem. Allegri je od 2008. godine bio trener Cagliari, a prošle je sezone dobio mnoge pohvale za rad u Cagliariju. Još tijekom travnja je Allegri otpušten s dužnosti trenera Cagliarija, no službeno je bilo kakva veza te dvije strane razvrgnuta tek ovog četvrtka. Zadnjih mjesec i pol dana je Allegri vodio stalne sastanke s predstavnicima Milana, poglavito njihovim dopredsjednikom Adrianom Gallianijem, te je načelno dogovoren sporazum za njegovim dolaskom na San Siro. Talijanski mediji sada navode, nakon što su obavljene sve administrativne sitnice, da ostaju tek sati do ispunjenja tog posla. |
|
|
|
|
|
#25119 |
|
Registered User
![]() |
Storari potpisao za Juventus.
Cijena: 5 mil. € e sad se pitam dali ce bit pametni i dovuc ovog Marchettia za 12 mil.€ ili onog malca iz Atl. Madrida. Ali po svemu sudeci, Milan ponudio novi ugovor Didi o maaaaaaaajko
|
|
|
#25120 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
pare treba trositi na puno bitnije pozicije.... dobro smo im utpali storarija i to jos za 5 mil eura.....oni toliko plate 2. golmana....pa juve je smijesan.... |
|
|
|
|
|
|
#25121 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Cavani odlazi iz Palerma, Džeko dolazi u Juventus?
Walter Sabatini, sportski direktor talijanskoga nogometnog kluba Palerma, izjavio je za talijanski Sky Sport da je sicilijski klub prodao urugvajskog centarfora Edinsona Cavanija... - Cavani će ovog ljeta napustiti Palermo. Odlazi u jaku momčad, a mi ćemo dobiti vrlo dobru odštetu – izjavio je Sabatini govoreći o 23-godišnjemu urugvajskom reprezentativcu. Talijanski sportski dnevnik Tuttosport, lociran u Torinu, iz toga je izvukao zaključak da Cavani odlazi u njemački Wolfsburg, te u nastavku konstatirao da to znači da će bosansko-hercegovački centarfor Edin Džeko preseliti u redove talijanskog Juventusa, s obzirom na činjenicu da su on i Urugvajac napadači sličnog profila. Nadalje, takav bi rasplet donio puno dobrih okolnosti za hrvatskoga 30-godišnjeg centarfora Palerma Igora Budana. Riječanin je u prošloj sezoni grijao klupu upravo Cavaniju. |
|
|
|
|
|
#25122 |
|
Registered User
![]() |
Evo izvukao sam zasto je otisao. Milan je dogovorio sve sa Ameliom, i Galliani je popricao sa Storariem i rekao mu da predje u Juventus
|
|
|
#25123 | |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Quote:
![]() Kako mozes na osnovu jedne utakmice,da pricas da li neki igrac valja ili ne... Ti da si odgledao samo 2 utakmice Krasica,ne bi pisao ove nebuloze........
|
|
|
|
|
#25124 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25125 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
ali prodali smo storarija za nevjerojatnih 5 mil eura....ne mogu vjerovat da neko za njega daje tolike pare.... |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|