![]() |
|
|
#25156 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Tuttomercato: Džekin transfer u Manchester City pred realizacijom
Talijanski Tuttomercato donosi u subotu informaciju kako je praktički dogovoren prelazak bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeke u redove Manchester Cityja... Podsjetimo, prvi strijelac Bundeslige u prošloj sezoni ugovorom je vezan za Wolfsburg do 2013. godine, no postojala je odštetna klauzula prema kojoj je mogao otići ako neki klub do 31. svibnja ponudi bankovna jamstva da će platiti odštetu od 40 milijuna eura. To se, međutim nije dogodilo, pa je njemački klub objavio kako Džeko ostaje i sljedeće sezone. No, Manchester City nije odustajao, a čini se da je i Wolfsburg napokon odlučio popustiti. Nijemci su, piše talijanski portal, prihvatili ponudu “građana”, a posao bi trebao biti i formalno zaključen čim se sportski direktor Wolfsburga Dieter Hoeneß vrati iz Španjolske gdje provodi godišnji odmor. Džeko bi u Cityju trebao zarađivati 4.2 milijuna eura po sezoni iako zasad još nije poznato na koliko će godina potpisati ugovor. Wolfsburg bi, prema Tuttomercatu, trebao inkasirati oko 30 milijuna eura iako je taj iznos upitan budući da su engleski mediji posljednjih dana spominjali kako City sprema ponudu od otprilike 40 milijuna eura. |
|
|
|
|
|
#25157 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Hahaha... Ovaj nas leptir je nenadmasiv....Razumem ja situaciju odlicno,i razumem tebe ali ocigledno nisi razumeo sta sam napisao.Ja se slazem (uglavnom) sa tvojim tvrdnjama,i nisam rekao da mi tvoji postovi predstavljaju problem,pa da ih zaobidjem u citanju,samo ti kazem da se smiris,zbog sebe ne mene.....hahaha....razumes... I ja sam fanatik,ali se koliko toliko kontrolisem
![]()
|
|
|
|
#25158 |
|
Registered User
![]() |
A za Dzeku,ako je tacna informacija da ide u City ko ga je..
![]() Razumite,kada igrac ide u City to je iskljucivo i samo zbog para... Da on hoce da napreduje u karijeri i postigne nesto na fudbalskoj sceni on ne bi isao u drugorazredni tim.Opet kazem ogradjujem se...ako je istina....
|
|
|
|
#25159 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Da on hoce da napreduje u karijeri i postigne nesto na fudbalskoj sceni on ne bi isao u drugorazredni tim.Opet kazem ogradjujem se...ako je istina....----
a mi smo kao neki prvorazredni klub pa je trebao doci k nama.smijesno! man city je trenutno u svakom segmentu ispred nas sto je jebeno nevjerovatno,ali samo u jednom nije.mi igramo ligu prvaka a oni ne.al ja nama ni ne racunam tu ligu prvaka jer cemo dozivjeti halvariju kao ovu zadnju sezonu.znaci logicki gledano,svaki bi igrac otisao prije u man city gdje ce imati vecu placu i gdje ce se ulagati u klub.a sta kod nas?stojimo na istoj stepenici godinama.eto razmisli malo i reci tko jos zeli igrati u milanu?u milanu kakav je trenutno sad? nitko!!!! leptir je specifican.razumijem ga totalno.i navikao sam od njega da psuje i vrijedja nekoga.heh.legenda.tako bi i ja reagirao da se tice moje reprezentacije koja nije na world cupu pa se nemam sta ni zivcirati. i imam jedno pitanje.nisam gledao nizozemsku.da li je igrao klas i kako je odigrao?prosto me zanima.nemojte oni koji ga volite preuvelicavati ili oni koji ga ne volite namjerno lagati.recite istinu.thx!!! |
|
|
|
|
|
#25160 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Sto vi pricate? Dzeko navija za Milan koliko i mi meni se cini! Sta treba covjek napraviti? Dici kredit od 30mln pa kupiti sam sebe???!!!
Wolfsburg ce ga prodati za novac i to je to, nije on kriv! A mi ako postoji ikakva sansa da dovedemo tog Ibrahimovica moramo to napraviti, jer iako je igrao za Juve i Merdu on je savrsen igrac za ovaj Milan. Spori tempo, da, ali carobnjak sa Dinhom i brzim okomitim Patom oko sebe. Serie a se ne moze obraniti od toga. Borriello i Huntelaar su obicni boksaci koji nemaju sta raditi sa Patom i Dinhom u napadu, to je sasvim ocito. Pato nema mjesta, Dinho je zatvoren. Ali Ibra u sredini, to bi za nas bio preporod, to i Moggi kaze. Mozda taj Lazzari ne bude los, a Hleb besplatno i nije losa stvar, koristan igrac i vrlo ozbiljan igrac uz to! A obrana, to je vec druga prica ![]()
|
|
|
|
#25161 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
hunt-ništa posebno, ušao zadnjih 10-15 min, mislim da je jednom asistirao nekome pa je taj promašio gol. a ljudi, kakvo je vaše mišljenje o balotelliju? nisam ga puno gledao, možda 1-2 puta (ono kad je bilo vs dynamo kyiv) ne sjećam se ni kako je igrao. bi li se uklapao sa patom i ronaldinhom?
edit-uvijek će ljudi ić u chelsea, man.city man.utd, real madrid sljedećih nekoliko godina. evo inter i bayern u finalu lige prvaka a ko bi sad rađe došao u njih a ne u neki od 4 nabrojana kluba. moramo se nositi sa tim, bolji igrači tamo idu. a bayern ove godine je imao nekih 5 klasnih igrača, mi da pokupujemo par boljih igrača i dovedemo allegrija možemo daleko dogodine. Last edited by RossoneroCroato; 19-06-2010 at 13:22. |
|
|
|
|
|
#25162 | |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
Quote:
Nikad!!!!neĆe IbrahimoviĆ U Milan ..!!!Šugavac!!!ne Da Bog Da DoĐe U Milan |
|
|
|
|
|
|
#25163 |
|
Registered User
![]() |
Huntelaar je usao u 86 minutu,i nije imao vremena da uradi bilo sta,ipak, imao je jednu lepu akciju,ali mu je skinuo loptu sa noge mali Afelay i sjebao sansu....
![]()
|
|
|
|
#25164 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Pa kao što sam i govorio.. vodonoša će igrati 2 do 5 minuta po meču do II faze a nakon toga samo mahanje peškirima.. kakav crni huntelar, od njega samo ujak fester nije digao ruke, jebo mu klas jan mater i on njemu.
Nego, valjalo bi zunuti jedan singl na ove amere.. kapiram da su 28 puta bolji tim od jadnih pustinjskih lisica koje će se verovatno malo otvoriti na tom meču i primiti 3 gola.. kvota 2,10.. kome je malo nek doda engleze protiv janeza i eto kvote 3. Ali gledam ove slovake i nešto razmišljam.. šta oni koji k* rade na svetskom prvenstvu.. koji je to ludak smislio kvalifikacionu grupu slovačka, češka, poljska, slovenija.. ne daj bože više nikad.. tipična greška fudbala, ostaće jedino upamćeni po prezimenima kao što su kučka, salata, koza, pekar i zabavnik i po crnom rekordu u poseti na jednom meču.. nemam ništa protiv te nacije, ali njihovoj fudbalskoj reprezentaciji želim da se nikad više ne pojavi.. tužniji su od onih grka sa sve salpingidisom i avramom papadopulosom.. definitivno fali par reprezentacija da takmičenje bude na vrhuncu.. da su tu rusija, hrvatska i egipat stvari bi izgledale mnogo bolje, ali šta je tu je. Veceras svim srcem uz slonove, drogba verovatno sa klupe ulazi.. nadam se da gervinho može biti dostojna zamena. |
|
|
|
|
|
#25165 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ja gledam grke i ne mogu shvatiti sta se to dogodilo da je hrvatska ispala od ukraine, a ukraina od ove grcke????!!!! Koji k...???
Slovacka, N.Zeland, Alzir, Slovacka , Australia, S. Korea itd.... jebote.Ajde neka nasi uzmu Ibru i onda ce on i Dinho igrati sami i to je to.
|
|
|
|
#25166 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
pogledao sa sastav brazila u sportskim novostima i piše 4-3-3- sa elanom na desnom krilu majko moja pa taj dunga nije normalan....i gledam koga on ima u toj ekipi i da nije bilo mjesta za pata i ronaldinha...ali svejedno zelim brazilu da prođe grupu...nepojmljiva mi je nokaut faza bez brazila
|
|
|
#25167 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Pa samo stavi na papir njihov tim
vezni red - gilberto silva.. ?!?! , najiskrenije ja sam mislio da on dane provodi na plažama kopakabane ispijajući koktele.. 35godina, igra u smešnom panatinaikosu.. neuspeo i neupotrebljiv - elano.. ta propalica je mogla da širi „magiju“ samo u ukrajinskoj premier ligi, čim je otišao na zapad oterali ga - felipe melo.. treba li šta dodati.. izgubio mesto startera u raspalom juventusu.. tuga jad i čemer - usranko.. 3 godine i isto toliko dobrih partija.. jadan i bedan.. protiv komunističke koreje izgledao kao magarac u svemiru napad - fabiano.. ok, korektan igrač, odličan osećaj, ali ni blizu onoga što se zove vrh, pogotovo kada iza sebe nema jak vezni red - robinho.. klasa od igrača priznajem, igra 5 puta požrtvovanije i racionalnije za brazil nego za klub odbrana se sastoji od 2 odlična igrača od kojih je jedan najbolji RB na planeti i od dva divljaka , juana i bastosa , koje ja uopšte i ne računam kao defanzivce klupa, jedna ogromna 0 (nula).. nijedan afirmisan igrač.. prve opcije ramires i nilmar.. užas.. Dakle jedan do zla boga limitiran tim koji je po individualnim sposobnostima između 5 i 10og mesta na ovom SP i tu će najverovatnije i završiti.. u 1/4 finalu. |
|
|
|
|
|
#25168 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
koja je smijurija ovaj cannavaro.....
|
|
|
|
|
|
#25169 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25170 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
jao bruke talijana........sramota
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|