![]() |
|
|
#25171 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
kako rece komentator s HRTA na kraju '' Fabio Cannavaro jedan od najboljih centarhalfova svih vremena'' whahahahahha finale ENgleska- Italija :P
|
|
|
|
|
|
#25172 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
pa Inzagi bi sigurno danas postigao gol....nego oni panjevi Iaquinta i Fiskija Gilardino i da Crisito je beton bek.....te mogao je jos 2 zadnja vezna zovnuti cvikeras glupi pored Montoliva, Prila i DeRossia.....jebo ga juventus u guzcu glupu :S
|
|
|
|
|
|
#25173 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Kako me prokletnici iskidaše na kladionici i to iz x-1. Daće bog kući ćete za 5 dana, majku vam raspalu. A i ja sam prase, stavljam pare na tim juventusa umesto da gađam golove..
|
|
|
|
|
|
#25174 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
nabrajata gore Sj.Koreju, Slovačku, Alžir...
a po čemu su vam to sada bolji englezi, talijani ili francuzi?? živjele male repke, španci bi sada trebali dobiti honduras, ali onda u 3. kolu se nadam kiksu protiv Čilea i onda aBd: arrivederci Italia, au reovir France, bye bye England, i nadam se aufwiedersehen Deutschland, hasta la vista Espanna niko ne fali ovom prvenstvu, svi koji su bili sposobni su sada tu..ha ja..i moja Bosna da je bila sposobna sad bi igrala tu, a tako i ostale koje nabrajate, Hrvatska, Turska, Egipat, Rusija,...
|
|
|
#25175 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Jeb.. ti ovu Italiju kada im je najbolji igrac nas Zambrotta
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#25176 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Forza Azzuri sa tri remia u 1/8 finale koe kao nih bas su kralevi
i onda Ciao Nederland :P |
|
|
|
|
|
#25177 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hahaha.upravo to.zambrota im najbolji igrac a misle dogurat daleko.al dobro.nikad ne valja otpisivat talijane.ali evo gledam sad taj brazil i iz sekunde u sekundu mi se gadi taj dunga.mene zanima sta to njemu elano pa i cak kaka pridonose igri brazila a da to nije mogao ronhi?sramota.taj elano je za klasu losiji od ronhija.pata necu ni spominjat.strasno.al jos nesto.robinho je igracina.da nema bolesni napaljeni mozak bio bi zlatna lopta odavno.volio bi vidjet robinha u nasem dresu.i da ponovim-elanooooooo?????????fujjjjjj od igraca.
|
|
|
|
|
|
#25178 |
|
Registered User
![]() |
Faaabbianooo!!!!!
![]()
|
|
|
|
#25179 |
|
Registered User
![]() |
Koja komedija od sudija, pa ovo već prevazilazi sve moguće granice pristojnosti.. jeste li videli sudiju kako pita fabiana da li je igrao rukom.. hahahaha.. koja budala sunce ti jebem.. i još se smeje u stilu kao "znam da jesi , ali neka, dobar potez , oprošteno ti je"..
Tuga tuga tuga.. srce me boli zbog slonova, a mogu misliti kako je njima koji gledaju usporeni snimak i ne mogu se čudu načuditi.. |
|
|
|
|
|
#25180 |
|
Registered User
![]() |
Nije jednom nego dvaput!!!!!! (igrao rukom)
![]()
|
|
|
|
#25181 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
haha.kaka dvije asistencije.solidno igra al moze on puno bolje.izgubio je vec 5-6 lopti.ali eto asistira.elano zabio gol al to nista ne mijenja.jer mu je igra uzasna.lako je zabiti gol s par metara.i elano se upravo ozlijedio. Eh da je dungi sad ronhi.i sad cujem da elano igra u galatasarayu.umro sam od smijeha.jos se ne mogu pomiriti s tim da je on pozvan a nas ronhi ne.dunga jebem ti mater jer si svijetu nanijeo veliku nepravdu nepozivanjem ronhija a i pata.dabogda ispao u osmini finala!
|
|
|
|
|
|
#25182 |
|
Registered User
![]() |
Svaka čast brazilu na prikazanom, uskoro ćemo videti da li su oni zaista toliko jaki ili je obala slonovače tim bez kormilara.. ja bih se kladio na ovo drugo jer je po meni sven goran erikson neko ko je isključivo u stanju da unazadi ekipu.. ono što je na terenu favali to je na klupi ovaj šveđanin.. najprecenjenija osoba u svetu fudbala koju su englezi plaćali kao da je od zlata da bi sa savršenom generacijom ostvario najveći uspeh u vidu 1/4 finala na evropskom i svetskom. Da mu meksikanci nisu na vreme dali otkaz i vratili Agirea, ni sombrerose ne bi gledali u africi. TAj čovek je precrtao bakarija konea sa spiska, centralnog beka mu igra zokora, dok na klupi drži romarika i gervinha.. Siguran sam da nije u stanju da izvuče ni 70% iz ovog fantastičnog skupa individualaca.
|
|
|
|
|
|
#25183 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ovaj sudija sigurno sutra putuje kuci. Ovo mu je bila zadnja tekma. Uzas. Ej, pita Fabiana jesi li igrao rukom haha, bravo idiote.
Kaka, wooow koliko si propao psihicki. Pa dopustas da te ostali prave majmunom. Tako ti i treba. Sad i dusom i tijelom pravo djubre Reala. Fabiano woow, ali necu mu oprostit ono NE sudiji kad ga je pitao jel igrao rukom. Italia? Pa BiH bi nabila Italiane sigurno 4:1. Ama kladim se. Jebem ti Lippi sve Torinsko. Jebo te Juventus u s.... Sto mi rece sestra, pa ovdje ako zelis igrat za repku, samo moras potpisat ugovor sa Juventusom. Nista, protiv Slovacke odrijesi nas muka, stavi sav prvi sastav sacinjen od Juventusovi igraca, i daj da idemo kuci, idiote jedan. Jebo ti Iakita mater. Cannavaro je kloc zivi. Protiv slovacke imamo jedan jedini spas: MArchetti, Zambro, Bonucci, Chiellini, Criscito, Pepe, Pirlo, De Rossi, Montolivo, Gila i Di Natale (Quagliarella). I sto je najgore, Italia moze u osmine i sa nerijesenim rezultatom hahaha ![]()
|
|
|
#25184 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
od svih igraca lippija kritizira marchisio...ko si ti sinko....bio si najgori na terenu u obe utakmice....
|
|
|
|
|
|
#25185 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Sto se tice Brazila....Gade mi se...Kao nikad do sad..Prva ozbiljna repka na mkoju nalete ima da ih podere kao novine....
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|