![]() |
|
|
#25276 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
mislio sam da će capello uspjeti od engleske napraviti respektabilnu ekipu, ali izgleda to i on nemože..
s obzirom koliko sudije zakidaju male ekipe..neka se to ponekad desi i u srazu "velikih" nek osjete na svojoj koži kako je to... zbog lijepog fudbala i susreta sa njemačkom, večeras sam više na strani argentinaca...
|
|
|
#25277 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Preseo mi je ovaj WC zbog ovih majmuna od sudija!Pa ovo je strasno,znaci skoro svaka nacija je ostecena a neke i bas zestoko!Mislio sam da to moze da se desi samo nama, malim zemljama, onakva kradja i verovao sam da je sve to smisljeno (jer niko ne moze da me ubedi da sudija nije video onu ruku Kejhila) ali danas kada se to desilo Englezima,stvarno ne znam sta da mislim...Sada Argentina,pa jadni Ameri koji su ostecenio za 2 cista gola,pa malih milion crvenih kartona 'diskutabilnih' koji su odredjivali tok utakmice,pa Fabianova ruka!!!!....Znaci STRASNO!!!! Dodje mi da ne gledam uopste ovo je sve jedna velika FARSA!!!!
Blateru i Platiniju zelim sve NAJGORE!!!!!!!
|
|
|
|
#25278 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Boli brate.. saosećam se sa meksikancima i englezima.. svim nacijama žrtvama fife. Sva draž se gubi.. umetnici poput messia, xavia, robbena se degradiraju.. stavljaju u drugi plan, dok se lopine i ničim izazvane nakaze delegirane od mafijaške organizacija stavljaju na naslovnice.
Ali šta da radimo.. sa rogatim se ne možeš bosti.. treba samo da ih preziremo i želimo da pate koliko i svi mi gledajući šta rade od ove igre. Jer na kraju krajeva sve se vraća.. kad tad.. vratiće se blaterovoj deci ako ništa.. baš kao i englezima koji su postali prvaci sveta 1966 jer je nemačkoj, tačnije Harstu poništen identičan gol kao i danas lampardu, i to u finalu, pri rezultatu 2:2. Na isti način, na istom "mestu. Kosmos je čudo. Last edited by Efekat leptira; 27-06-2010 at 15:24. |
|
|
|
|
|
#25279 |
|
Registered User
![]() |
Stari Nijemac sir Geoff Hurst. Stvarno je kosmos cudo.
Last edited by kakabanja; 27-06-2010 at 15:50. |
|
|
|
|
|
#25280 |
|
Registered User
![]() |
Lapsus calami
*jer je engleskoj priznat nepostojeći pogodak Ono što je zanimljivo da je sudija sa te utakmice, švajcarac Dinst, osakatio i našu bivšu SFRJ. Kada je 1968. u finalu evropskog prvenstva izbegao da pokaže na belu tačku nakon što su Džajića oborili u kaznenom. Posle se igrao revanš i titula je otišla žabarima, to znate. Čovek koji je "sudio onako kako je uefa želela i tražila i to nije uopšte skrivao. Nažalost, dočekao je starost i preminuo u poznim godinama. Ono što se promenilo od tog vremena je da su danas greške uglavnom slučajne, ali su i dalje kardinalne, što ne menja mnogo situaciju. Last edited by Efekat leptira; 27-06-2010 at 16:03. |
|
|
|
|
|
#25281 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
evo malo da skrenem sa svjetskog prvenstva:juve se bacio na posao za razliku od nas.gotovo je sigurno da ce doci bonucci kojeg smatram najboljim mladim stoperom serie a.marotta je najvece njihovo pojačanje,čovjek je doveo martineza i pepea koji je sigurno bolji igrač nego što je pokazao na SP, ali svejedno nista od ekipe koju vodi del neri,taj tip je jednostavno jad i bijeda kada vodi neki veci klub.u romi i portu je zajedno trajao manje od mjesec dana.a milan odusevljava:povezuju ga s kloseom i camoranesijem.jebena katastrofa.
a ovo za sudacke greske:bas mi je neopisivo drago sto su englezi osjetili krađu poput njihove vlastite 1966.ako ih capello nije ucinio pobjednicima nece nitko.vjeciti luzeri.uostalom njemci su ih ubili i zasluzeno prolaze dalje.za argentince ne mogu komentirati jer nisam gledao ali ruku na srce radije cu gledati par njemačka-argentina nego njemačka-meksiko. GANA DO POLUFINALA!!!!!!
|
|
|
#25282 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25283 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
idemo URUGVAJ!!!URU,,URU,,URU!!!
|
|
|
|
|
|
#25284 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Sudzenje za kurac...Nidze veze...SRAMOTA za FIFU...
|
|
|
#25285 |
|
Moderator
![]() |
|
|
|
#25286 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
ovo je katastrofalno. Ja sam mislio da je Rosetti pravi sudac, ali ustvari je picka. Znaci ode do pomocnog, raspravlja sa njim, i vidi se da ce ponistit gol, ama bas svi su htijeli da mu dadnu ogroman aplauz za to, a on samo potvrdi gol. woooow
Jebe mi se vise za Svijetsko. Italia mi je ispala radi kretena sudije, koji gleda na tijelo a ne na noge (jer upravo je stopalo cuvalo Quagliarellu u igri), onda Engleskoj ponisten cist gol, danas Argentina zabije gol iz offside, Americi se ponisti cist gol protiv supaka slovenaca, ma jebe mi se za Svijetsko. Jer uspijeli su ne samo kod mene, vec kod vecine ljudi, da naprave da ce se svi sjecat ovog Svijetskog kao katastrofalan turnir u fudbalu u Africi. Ala neki tefericki turnir u Donjim Vracama. Ovo vise nije fudbal, ovo je samo sramota za fudbal. HOCU SERIE A i CHAMPIONS LEAGUE!!!
|
|
|
#25287 | |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Quote:
Koji kralj,znaci ne verujem!!!hahhahhahhahahahh Stvarno je legenda........... ![]()
|
|
|
|
|
#25288 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#25289 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ensaru odakle ti to da ne vrijedi ofsajd ako golman napucava loptu?heh.nema mi tu nikake logike.onda bi svaki put napadac stajao kod protivnickog golmana i cekao da mu njegov golman ispuca loptu.ne znam.zbunjen sam.molim te objasni?
|
|
|
|
|
|
#25290 |
|
Registered User
![]() |
Iz gol-auta nema ofsajda, kao što nema ni kad se izvodi aut. Ja sam mislio da je Nojer ispucao loptu iz "igre" ali sam kasnije video da je sa peterca. Dakle, jedna od retkih ispravnih odluka na ovom prvenstvu.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|