![]() |
|
|
#25306 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
NE GARANTUJEM SCUDETTO
Massimiliano Allegri, novi trener talijanskog Milana, kazao je kako će Rossoneri na kraju sezone završiti na jednom od prva tri mjesta, no nije htio garantovati osvajanje Scudetta. Obično treneri, koji zasjednu na klupu kluba kao što je Milan, najavljuju pohod ka naslovu prvaka, no Massimiliano Allegri je na pitanje da li Milan može osvojiti Scudetto odgovorio: "Sigurno da će Milan biti dobar. Naš cilj je završiti među tri prvoplasirane momčadi", kazao je Allegri. Allegri je Milanello posjetio u ponedjeljak, kako bi se i osobno upoznao sa svojom novom momčadi. "Ovdje je struktura odlična i prvi dojam je dobar". Iako se svakog ljeta najavljuju nova i vrhunska pojačanja, čini se da na San Siru ni ovaj put neće biti novih imena, pa će okosnicu tima i u narednih godina sačinjavati igrači koji su igrali u prošloj sezoni. "Mislim da Milan već ima dobru momčad i navijači mogu biti mirni", dodaje bivši trener Cagliarija.
|
|
|
#25307 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ako ovaj smrad dunga neda bar jednu minutu silvi na prvenstvu onda je stvarno smrad i dabogda izgubio od nizozemaca.on uvodi izgubljenog sina (kurcosona) klebersona a neda silvi da malo osjeti prvenstvo.dunga kretenu!
da, ali mozda si primjetio da cim on udje u igru Holandija postigne pogodak ---tko on? na krivi si post replicirao.hehe.govorim o tiagu silvi a ne o nekom igracu nizozemske odn o huntelaru.haha.liku pijanu.koliko si popio jegera prije nego si odlucio komentirati? )) |
|
|
|
|
|
#25308 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ovi paragvajci sa svojim stilom igre me nenormalno podsjećaju na stari talijanski tim,,,
što se tiče tekme španija-portugal, pretpostavljam da neće biti pretjerano prilika i da će s najviše borbe voditi na sredini terena, večeras bi mogla biti noć šutera (16m+)
|
|
|
#25309 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
ovo e cista katastrofa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ljudi kakvo mi svetsko pratimo ovih dana,mislim da nemoze da bude gore od ovo i op evo ga vila dae gol iz ofsajd... ![]() fifa care abauth money ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25310 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Rosetti i onaj majmun sto je svirao Njemacku - Englesku, otpusteni sa Svijetskog. FIFA ih kaznila radi katastrofalni gresaka hahaha
pa trebate sami sebe da kaznite, jer vi ste krivi jer ne pomazete ovim sudijama, vec samo prst u uho i idemo dalje. evo vam link: http://www.gazzetta.it/appellogazzetta/ potpisite se, ima vec preko 30.000 osoba koji su potpisali peticiju prema FIFA-i
|
|
|
#25311 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Cristiano Ronaldo: 5 - The world's most expensive player endured another frustrating big game in a major tournament. He cut a desolate figure as the match progressed, seeming unsure of how he was meant to play. He did have a couple of shots on target but in general play barely worried the Spanish defence at all.....-----> momak od 94 000 000 eura
![]() |
|
|
|
|
|
#25312 |
|
Registered User
![]() |
pa prijatelju moze ronaldo biti uvjerljivo najgori igrac na terenu al svi znamo istinu.on nema s kim igrati u portugalu.zamisli da je on spanjolac i da ima villu u napadu i xavija iniestu i ostale spanjolce iza sebe?pa on bi rasturao svaku tekmu.portugal je kurton.otkad nema rui coste pa i deca oni nemaju igre.imaju neke individualce od kojih je jedan ronaldo ali to nije dovoljno. i da.villa me totalno podsjeca na shevu iz najboljih dana.isti profil igraca.cudo od napadaca.mislim da bi villa mogao biti najbolji napadac na svijetu.mozda vec i je.
|
|
|
|
|
|
#25313 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
nije on tako dobar..daj,budi malo realan..to su sve precjenjeni manekeni..ronaldo je bija loš..bar meni
|
|
|
|
|
|
#25314 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25315 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
|
|
|
#25316 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ja se izvinjavam unaprjed na smaranju...mozel neko postavit link milannews.it al translate na eng...hvala
|
|
|
#25317 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Predsjednik Seville je izjavio da se Milanovi jos nisu javili sa nekom ponudom, niti je bilo kakvi prica o Fabianu. Sacekat ce poslije SP-a, pa ce se onda sastat s igracem. Da li ce Fabiano ostat u Sevilli, ne zna ali jos nemam nikakvu potvrdu o nekom mogucem njegovom transferu.
Samo da ga ne kupimo, jer ako cemo davat 15mil.€ za 29-godisnjaka, onda bolje dodat jos 15, i kupis Dzeku i miran slijedeci 6 godina. Uostalom, ja i dalje vjerujem da je obecano pojacanje Silvia upravo Dzeko, jer malog zeli cijeli crno-crveni svijet, a tacno je u godinama i snazi kao kad je dosao Shewa, znaci novi crno-crveni bombarder ![]()
|
|
|
#25318 |
|
Registered User
![]() |
pa prijatelju moze ronaldo biti uvjerljivo najgori igrac na terenu al svi znamo istinu.on nema s kim igrati u portugalu.zamisli da je on spanjolac i da ima villu u napadu i xavija iniestu i ostale spanjolce iza sebe?pa on bi rasturao svaku tekmu.portugal je kurton.otkad nema rui coste pa i deca oni nemaju igre.imaju neke individualce od kojih je jedan ronaldo ali to nije dovoljno. i da.villa me totalno podsjeca na shevu iz najboljih dana.isti profil igraca.cudo od napadaca.mislim da bi villa mogao biti najbolji napadac na svijetu.mozda vec i je.
upravu si, ali sramota je da igras koji ''vrijedi'' tolike pare za 90 minuta nista, ali bas nista ne napravi, pa on niej imao prodora dobrog vise je onaj bek prolazio od njega...--- ma vidjelo se na njemu da zna da nema sanse da prodje spanjolce pa nije imao motivacije.nije to bio pravi ronaldo.a uostalom,pola spanjolaca su mu klupski kolege,pa nece se valjda s njima sprdati? ))) |
|
|
|
|
|
#25319 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
ne treba mi scudetto, želim ligu prvaka! scudetto mi nikad nije ništa značio. bitno je bit među prvima da se osigura liga prvaka.
šta se sp tiče htio bi da argentinci i nizozemci ispadnu što prije... ne zato što ih ne volim nego zato što su dosadni za gledat, barem meni... iskreno nije me briga oće li silva igrat za brazil, neka on igra za milan kako treba. finale brazil-njemačka/španjolska bi bila moja želja |
|
|
|
|
|
#25320 | ||
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Quote: