AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2010, 04:52   #25336

A. del Piero

Registered User

A. del Piero is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
kakvo "krizno razdoblje"? Pa nama je krizno razdoblje bilo kad nam je radi vas oduzeta titula i bodovi, i kako smo "prosli" to krizno razdoblje? Lagano uzmemo titulu Ch. Lige i dovucemo se do 4. mjesta. Kakva bolan kriza, shvati, Milan nije niti ce ikad bit u krizi. Nismo mi Juve, Real, Liverpool, Manchester. Sad sam gore rekao, cooliramo, preimenujemo tim, i to ne tako sto zavrsimo 6. ili 7. na tabeli, vec napatimo Intera i Reala u Ch. Ligi hehe jesmo coooool!

Drug vi nikad necete upast u krizu u kakvu je upao Juve...mafija nas je sjebala vise vec druge...vi ste ostali u serie A zahvaljujuci tom ćelavcu sto ga svakodnevno pljujete...

Dosadilo je Italiji da Juve tarlaha klubove iz Milana i moralo se nesto promijeniti u vezi toga...

Milan postujem kao klub i prema njima u biti nikad nisam osjecao neku antipatiju jos manje mrznju...ali ne mozes stavljati Milan u rang sa Juveom...ipak se zna koji je tal. najtrofejniji i najveci klub sa najvecim brojem navijaca..... Meni je samo krivo kad vidim kako nas mafija iz interKRIMINALEA svake godine prca i jedan mali klub kakav je inter slovi za najjaci tal. klub trenutno...
A. del Piero is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 05:41   #25337

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by A. del Piero View Post
Drug vi nikad necete upast u krizu u kakvu je upao Juve...mafija nas je sjebala vise vec druge...vi ste ostali u serie A zahvaljujuci tom ćelavcu sto ga svakodnevno pljujete...

Dosadilo je Italiji da Juve tarlaha klubove iz Milana i moralo se nesto promijeniti u vezi toga...

Milan postujem kao klub i prema njima u biti nikad nisam osjecao neku antipatiju jos manje mrznju...ali ne mozes stavljati Milan u rang sa Juveom...ipak se zna koji je tal. najtrofejniji i najveci klub sa najvecim brojem navijaca..... Meni je samo krivo kad vidim kako nas mafija iz interKRIMINALEA svake godine prca i jedan mali klub kakav je inter slovi za najjaci tal. klub trenutno...
eh ovo me zanima. Da malo razgledamo situaciju u proslosti, tj. ti zadnji par titula juventusa prije neg je izbacen iz Serie A. hmmm da te pitam kao Juventina, kako ti gledas na dosudjene penale u 92' koje bi naravno realizovao Del Piero? Zar nije malo cudno gledat "Quelli che il calcio..." uzivo sve utakmice prenose i zajebavaju se u studiju, Milan vodi, Lazio vodi, Inter igra nerijeseno, Juventus i dalje nerijeseno, skoro gotove tekme, i onda se javlja onaj sa stadiona: Penal za Juventus!!! U 94'??? Naravno da te napomenem da je samo u jednoj sezoni bilo ovakvi slucajeva, pazi dobro: 9!!! 9 golova u zadnjim minutama igre wooow. Da ne brojim silne crvene kartone drugim igracima, ili davanje zutog kartona igracu na utakmici ranije, tako da bude suspendovan za mec protiv Juventusa.
A Moggi osudjen radi telefonski poziva sa sudijama. I onda ti meni ovdje pricas o korektnom osvajanju titula. Pa sto niste fer i korektno nas nabili u guzove 2003 u Finalu? A da, tamo Moggi nema ovlast nad sudijama cccccc steta... a bili ste blizu.
Znaci, mogli ste derat Seriu A, jer ste imali stimaljke, a vec vani vam je bilo supica tac. Znaci tu jeste najtrofejniji, ali na koji nacin
To sto derete Intera, to me ne zanima. Oni su samo mali klinjo iz Milana koji je imao mocnog stratega na klupi, jer ipak se zna ko je tata u Milanu. A to da je Inter najbolji klub Italije, nije tacno. Cijeli svijet zna da smo to mi. Uostalom govore ti rijeci Netzera: Milan je jedina momcad za koju ne vazi stanje na tabeli u ligi. Cak i kad su najlosiji u Serie A, mogu te pobijedit u Ch. Ligi.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!

Last edited by ensar7; 02-07-2010 at 05:44.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 05:53   #25338

Stam

Registered User

Stam is on a distinguished road
Uf razočaran sam politikom kluba,svaki dan oćekujem neke dobre vijesti ko sto su npr:Milan doveo dva boćna igrača ili Milan kupio veznog koji će podić igru milana u sredini,ili tak nešta a ono ja odem na Milannews silna naklapanja Milan dovodi ovog Milan dovodi onog,a onda se neko javi pa kaže to ništa nije istina mi nemamo nikake kontakte s tim klubom ni s tim igračom,eto to me jebe!
Stam is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 06:13   #25339

A. del Piero

Registered User

A. del Piero is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
eh ovo me zanima. Da malo razgledamo situaciju u proslosti, tj. ti zadnji par titula juventusa prije neg je izbacen iz Serie A. hmmm da te pitam kao Juventina, kako ti gledas na dosudjene penale u 92' koje bi naravno realizovao Del Piero? Zar nije malo cudno gledat "Quelli che il calcio..." uzivo sve utakmice prenose i zajebavaju se u studiju, Milan vodi, Lazio vodi, Inter igra nerijeseno, Juventus i dalje nerijeseno, skoro gotove tekme, i onda se javlja onaj sa stadiona: Penal za Juventus!!! U 94'??? Naravno da te napomenem da je samo u jednoj sezoni bilo ovakvi slucajeva, pazi dobro: 9!!! 9 golova u zadnjim minutama igre wooow. Da ne brojim silne crvene kartone drugim igracima, ili davanje zutog kartona igracu na utakmici ranije, tako da bude suspendovan za mec protiv Juventusa.
A Moggi osudjen radi telefonski poziva sa sudijama. I onda ti meni ovdje pricas o korektnom osvajanju titula. Pa sto niste fer i korektno nas nabili u guzove 2003 u Finalu? A da, tamo Moggi nema ovlast nad sudijama cccccc steta... a bili ste blizu.
Znaci, mogli ste derat Seriu A, jer ste imali stimaljke, a vec vani vam je bilo supica tac. Znaci tu jeste najtrofejniji, ali na koji nacin
To sto derete Intera, to me ne zanima. Oni su samo mali klinjo iz Milana koji je imao mocnog stratega na klupi, jer ipak se zna ko je tata u Milanu. A to da je Inter najbolji klub Italije, nije tacno. Cijeli svijet zna da smo to mi. Uostalom govore ti rijeci Netzera: Milan je jedina momcad za koju ne vazi stanje na tabeli u ligi. Cak i kad su najlosiji u Serie A, mogu te pobijedit u Ch. Ligi.

Posto vise stvarno nemam volje...a ni snage da se prepirem u vezi tih namjestanja rezultata i steli sudija...evo ti ovaj link pa ako zelis mozes ga procitati....

http://www.juvebalkan.com/portal/ind...poli/1245.html

Mene samo zanima kako samo Juve biva izbacen u seriu B pored svih tih koji su stelili sudije....s tim da Juve nijednu utakmicu za koju je osudjen nije ni dobio... E sad ovo tebi zvuci kao tipicno preseravanje navijaca Juventusa ( uz izgovor...Juve je najveci..najbolji..a svi ostali su papci..) E drug moj..nije tako...ja sam uvijek bio realan i uvijek cu realno reci...ko je god pravio belaj..treba da bude kaznjen....

A opet realno...od tih svih klubova koji su kaznjeni Juve je najvise propatio..

Za to finale 2003. ipak nekako mislim da je Nedved bio u igri...stvari bi isle drugim tokom....jer svi znamo kako je Nedved tada igrao...

I da se razumijemo nisam ovdje da se prepirem sa vama oko Juvea i Milana...vec cisto onako da se druzim malo i sa Milanezima...
A. del Piero is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 08:23   #25340

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Posebno hvala našem nedavnom treneru Carlu Ancelottiju koji je stvorio fenomenalne rezultate s jednom generacijom, kojoj sam pripadao. I naravno, za kraj, Forza Milan..... Nelson Dida
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 10:52   #25341

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
aj neka su i ovi kvazi brazilci ispali.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 10:55   #25342

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
ovaj Huntelar kad god udje Holandija postigne giol ili ima ovaku 100% snase kreten da je pogodio igrao bi umjesto onoga kvazi napadaca van Persija
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 10:55   #25343

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 11:00   #25344

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Ja veću nakazu i invalida od ove naše somine huntelara odavno nisam video.. definitivno hendikepiran dečko kojeg treba izlupati palicama ukoliko ostane da nas sabotira.. dve 100% šanse je uništio na način koji je za anale

Bravo holland.. prejaki su, iako im je odbrana funkcionalno nepismena, iako je robben igrao najlošiji meč u poslednjih godinu dana, iako je van persi na ko zna kojoj planeti.. pokazali su da je sve u glavi, pokazali su kako se igra totalni fudbal.. dovoljno za dungine mediokritete.. kao što sam i predviđao limit 1.4 finale.. svi smo srećni zbog toga.. dunga umri.. od danas počinje lov na tvoju glavu.. verujemo da će se uspešno okončati

mislim da smo dobili prvog finalistu
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 11:13   #25345

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
DIRLJIV OPROŠTAJ BRAZILSKOG GOLMANA

Dida otišao iz Rossonera

Nakon deset godina moram reći da sam postao bivši Rossonero, rekao je 36-godišnji brazilski vratar Nelson Dida odlazeći iz Milana

Nekadašnji brazilski reprezentativni čuvar mreže (tokom čak 91 utakmice) zaključio je i dugu klupsku eru na San Siru koja je započela 2000. godine, a od tada je tek kratko vrijeme proveo na posudbi u brazilskom Corinthiansu. Inače, baš je iz te momčadi i došao u Evropu gdje je branio samo za Milan.

"Čekao sam kraj ugovora s Milanom da kažem zbogom ovom divnom klubu", napisao je Dida na službenoj internet-stranici kluba i nastavio sa zahvaljivanjem:

"Hvala predsjedniku Silviju Berlusconiju, dopredsjedniku Adrianu Gallianiju i sportskom direktoru Ariedu Braidi. Hvala svim mojim suigračima od starta moje karijere do danas. Naravno, hvala i svim navijačima. Bez svih vas ovo ne bi bilo toliko lijepo iskustvo za mene. Imam pregršt ljudi za zahvaliti na jednom desetljeću u sjajnom klubu", napisao je Dida.

Brazilcu je istekao ugovor s Milanom, no ne zna se hoće li krenuti put mirovine ili će možda nastupati za neki od klubova u svojoj domovini. Posebnu zahvalu i poruku je sačuvao za kraj:

"Posebno hvala našem nedavnom treneru Carlu Ancelottiju koji je stvorio fenomenalne rezultate s jednom generacijom, kojoj sam pripadao. I naravno, za kraj, Forza Milan"...
Old 02-07-2010, 11:17   #25346

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
DIRLJIV OPROŠTAJ BRAZILSKOG GOLMANA

Dida otišao iz Rossonera

Nakon deset godina moram reći da sam postao bivši Rossonero, rekao je 36-godišnji brazilski vratar Nelson Dida odlazeći iz Milana

Nekadašnji brazilski reprezentativni čuvar mreže (tokom čak 91 utakmice) zaključio je i dugu klupsku eru na San Siru koja je započela 2000. godine, a od tada je tek kratko vrijeme proveo na posudbi u brazilskom Corinthiansu. Inače, baš je iz te momčadi i došao u Evropu gdje je branio samo za Milan.

"Čekao sam kraj ugovora s Milanom da kažem zbogom ovom divnom klubu", napisao je Dida na službenoj internet-stranici kluba i nastavio sa zahvaljivanjem:

"Hvala predsjedniku Silviju Berlusconiju, dopredsjedniku Adrianu Gallianiju i sportskom direktoru Ariedu Braidi. Hvala svim mojim suigračima od starta moje karijere do danas. Naravno, hvala i svim navijačima. Bez svih vas ovo ne bi bilo toliko lijepo iskustvo za mene. Imam pregršt ljudi za zahvaliti na jednom desetljeću u sjajnom klubu", napisao je Dida.

"Posebno hvala našem nedavnom treneru Carlu Ancelottiju koji je stvorio fenomenalne rezultate s jednom generacijom, kojoj sam pripadao. I naravno, za kraj, Forza Milan"...
Hvala Dida za sve.. puno sreće u daljem životu i radu.
Old 02-07-2010, 11:21   #25347

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
ovo je bila prva partija nizozemaca koju sam odgledao od prve do zadnje minute, a huntelaar hahahaha idi u 3 p.m. sramotiš i sebe i naciju i klub... da ostane zapisano:
1.robben mu odlično dodaje balun, ovaj ga ne uspije uvatit/primit, možda je bio i u zaleđu, još gore.
2.kuyt mu lagano doda, ovaj izgubi balun.

da si zva ronaldinha i pata, bilo bi puno bolje!

dani alves.... potpuni promašaj, bastos i van bommel su mogli dobit pokoji karton više, kaki treba vremena da štopa balun, jebiga danas mu se nije posrećilo to da od 10% njegovih točnih dodavanja 90% uđe u mrežu

ali je brazil uvijek imao imena na svim prvenstvima, evo prije 8 godina tu su bili: ronaldo ronaldinho dida, cafu lucio rivaldo roberto carlos ze roberto... a danas šta imamo... 3 interaša, možda se još isplati spomenit robinha i to je to... fale pato i ronaldinho
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 11:27   #25348

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

leptiru nimalo se ne slazem s tobom oko robbena.pa covjek je iznudio desetak faula, pa i onaj iz kojeg je pao gol.na njemu su uvijek bila trojica i vecinom je izvlacio pozitivno za svoju ekipu.po meni on je bio medju najboljima.ajde malo razmisli i vidjet ces da je robben odigrao maksimalno koliko je mogao s obzirom da je igrao protiv jednog takvog brazila i s obzirom da su ga markirali svake sekunde.dizem kapu robbenu.

a sto se tice brazila,robinho je fenomenalan igrac al je to za mene najjadniji,najprljaviji i najprgaviji igrac na svijetu.da je se on onako derao i vikao na celavca colinu pa dobio dva crvena a ne jedan.hehe.

lusi fabiano?? nakon onog rukometa danas je imao simptome padavicara.kako ne volim takve igrace.podsjeca me na inzaghija.ali ako ce doci kod nas i zabijati kao pippo onda moze.al morat cu pripremiti veliku doza zivaca za njega.

presretan sam sto je dunga ispusio,a kad sam pomislio da je felipe melo igracina brzo sam se razuvjerio.totalni krivac za poraz brazila.neka neka.gubitnik iz juventusa.kaka odigrao solidno ali ne moze on sve sam.da je tu bio jedan ronaldinho da to sve poveze i odigra koje lucidno proigravanje za pata,a eto bi bio atomski brazil.a ovako dunga najebem ti se mame i idi kuci razmisljajuci zasto si izgubio.idiote jedan neskolovani!!!
Old 02-07-2010, 11:29   #25349

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

i ensaru nemoj se prepirati s tim juventinom.cim je on dosao na nas forum to nesta govori.a to tko je bolji klub u italiji nema smisla govoriti.evo radi male usporedbe.znamo da liga prvaka vrijedi kao tri prvenstva. prema tome milan 38 titula a juventus 33. )))
Old 02-07-2010, 11:32   #25350

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

U pravu si memo, više sam aludirao na ono I poluvreme , verovatno njegovo najgore u životu.. u drugom je sve ispravio i bio ključ uz snajdera.. zato i jeste generalno imao vrlo dobru partiju.

Tags
balkan

Posting Rules