AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2010, 06:24   #25381

A. del Piero

Registered User

A. del Piero is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
A gdje si cuo da Liga prvaka vrijedio kao 3 scudetta..

Pa u Italiji ti scudetto znaci vise od Lige prvaka...a i teze ga je osvojit...no dobro..i ja bi se time tjesio da imam 10 scudetta manje od protivnika...no necemo sad o tome...u ovom trenutku nebitna informacija... ---

hehehe.izgleda da ti ne vidis dalje od italije.vjeruj u pravu sam kad kazem da liga prvaka vrijedi kao tri prvenstva.al dobro.meni je osobno drago sto si dosao na nas forum.nemoj ici.fino je pricati sa rivalom.malo da cujemo sta i ti mislis.

Pa to ti govorim..nisam dosao da se svađam i da velicam Juve, a u isto vrijeme da ponižavam Milan... Cisto ono da malo razmijenimo misljenja u vezi nekih pojacanja i opcenito o klubovima i igri....

Ha ya bola..samo opusteno..
A. del Piero is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2010, 06:28   #25382

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
jos li ima neko ovde na MM sta misli da hunti e smece od igraca
http://www.fifa.com/worldcup/statist...615/index.html
igrao je tek 48 minuta a e postigao gol a Van persi 10000000000000000 minuta a tek samo jedan gol
jeli na neko jos mu e potreban fabiano - merda od igraca

Hunti 4ever

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2010, 06:35   #25383

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Statistika je kao bikini.. puno otkriva ali najvažnije prikriva.. pomiri se duco druže sa činjenicom da imamo đubretara u ekipi.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2010, 06:42   #25384

A. del Piero

Registered User

Evo izgleda Camoranesi prelazi iz Juvea u Milan...

Drag mi je taj covjek..puno je dao za Juve i ostao uz nas kad je bilo najteze...i iskreno nebih volio da predje u MIlan.....ali ni politika vaseg kluba mi nikako nije jasna...kupuju samo starohane..
Old 03-07-2010, 06:47   #25385

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
milanu napadač ne treba,veza je traljava i troma....ponavljat cu to koliko god treba,vi biste samo napadace kupovali,a sta pato kao spica je los,ajmo dat 15 milijuna za fabiana pa da ga saljemo u picku materinu za dve godine i psujemo upravU zasto ga je dovodila,juventus je doveo bonuccija za 15,5 milijuna a nas celavi smrad nije ni to u stanju napraviti,da nije debil dosao na klupu kladio bi se da juve uzima scudetto...SRAMOTA!!!EKIPA NESPOSOBNJAKOVICA VODI KLUB.
VAMOS ARGENTINA!!!!!
Old 03-07-2010, 07:51   #25386

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
ajmo njemačka!

moje nekakve prognoze, nemojte stavljat pare na njih:
-argentina vs njemačka 6 golova minimum
-paragvaj vs španjolska španjolci dobivaju sa 3 gola razlike

malo sam gledao kvote na kladionicama i to je moguće jer su vrlo visoke kvote... čuo sam da je bila velika kvota jučer da će brazil dobit crveni karton (3,6) i da će prvi gol brazila bit autogol (30) ... šta ja znam koliko je to istina ali poznavajući fifu ne bi me čudilo da je...

spominjali ste namještanje u seriji a mislim da je ove godine bila utakmica sa 8 min sudačke nadoknade i da je u zadnjoj bio penal za 1:1 ne sjećam se ko je igrao...
prijatelj mi je kladioničar i prati 2. i 3. tal.ligu i govori kako tamo golovi padaju non stop u zadnjim minutama i sam sam se uvjerio... jedno kolo 5-6 golova u 10 utakmica u zadnjim minutama

meni je juve bio dugo vremena 2.najdraži klub odmah uz milan ali eto simpatije prema tom klubu u zadnje vrijeme polako propadaju kao i prema realu od 2002.... ipak to nije #1 klub da bi ga volio i u dobru i u zlu tako da nikad nisam ni doživljavao neko rivalstvo prema juveu kao prema interu a pogotovo laziu i parmi jer ipak tada (kad sam počeo pratit nogomet) nije bilo onog skandala pa je inter bio jadan... ali ovo nije tema sada... svejedno ne da liga prvaka vrijedi 3 scudetta nego (po meni) vrijedi beskonačno mnogo skudeta... točnije skudeto ni ne vrijedi ali eto to je samo kako ja gledan ma stvari
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2010, 08:35   #25387

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
čisto sumnjam da će španija dati više od 2 gola Paragvaju...gledao sam sve njihove utakmice od početka prvenstva, igraju dosta tvrdo i zatvoreno (jest da do sada nisu imali nekog protivnika po mjeri) ali i dalje vjerujem da će danas biti malo golova na toj tekmi

a to što ti reče da skudeto ni ne vrijedi...ne znam kako to da komentarišem :/

Vamos Argentina! Vamos Paraguay!!
Old 03-07-2010, 11:08   #25388

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
to sam za scudetto malo pretjerao, naravno da vrijedi, ali recimo ja se nikad nisam zamarao sa tim, stvarno mi je bilo najvažnije da milan ide u ligu prvaka... možda tako mislim zbog toga što nam liga prvaka lakše ide... u zadnje vrijeme prvaci 2 puta, trebali smo biti prvaci i 05 i 06...

a čestitke nijemcima....BRAVO majstori!!!!! eto maradona dobio si 4 komada, nisi prvi, možda ni zadnji, ali moj maradona, imaš samuela, di mariu, MESSIJA, teveza, higuaina, milita, trebao si još imati i ona 2 interaša, i sa tim igračima samo do 1/4 finala... bekovi UŽAS danas... svaki igrač radi svoje sam, bez nekakvog povezivanja... vadi otamendija tek nakon 2. gola... a doći će i vrijeme za te igrače jednom kad budu imali dobrog trenera... nije 6 golova ali nije ni bilo potrebno... jednostavno je mentalitet Nijemaca pobijedio.

te sam svoje prognoze dao nakon laganog bacanja pogleda na kvote, zato sam i rekao da se ne isprobavaju, nikako se nisam kladio u životu osim šta sam par puta slagao listić na netu i bilo je bezuspješno
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2010, 12:27   #25389

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Nicolás Otamendi (Flop of the Match)

3.0

Completely and utterly out of his depth. Sold the jerseys for Mueller's opener with a failure to challenge in the air; lunged in with colossal naivete to free Podolski to create Germany's second. Hooked after that.

hahhahahah tacno je igrac za Milana, sada cemu jos pasti cijena pa ce ga dovesti
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2010, 12:31   #25390

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
dobra ova reprezentacija evropskih zemalja
Old 03-07-2010, 14:21   #25391

A. del Piero

Registered User

Ma ni ja na Milan nisam nikad gledao kao na rivale....kad god bi Milan igrao protiv kluba koji nije Juve uvijek sam za Milaneze navijao...

interKRIMINALE mi je bio simpatican klub...ali od 2006. sam ih naprosto zamrzio....jer su to lopovska govna koja nikad nista nisu osvojila na posten i regularan nacin...

Evo sad citam i Motta potpisao za Juve...ali Real jebeno zagrizao za Chiellinia..... Nije mi jasno sto ovi iz Milana malo ne pomlađuju ekipu...i ko ce vam uopce sada branit kako su Storari i Dida otisli??
Old 03-07-2010, 15:30   #25392

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by A. del Piero View Post

Evo sad citam i Motta potpisao za Juve...ali Real jebeno zagrizao za Chiellinia..... Nije mi jasno sto ovi iz Milana malo ne pomlađuju ekipu...i ko ce vam uopce sada branit kako su Storari i Dida otisli??
koji se ti kurac opterecujes milanom?

Mirza moram ovako reagirati.....

da imamo svaku poziciju pokrivenu ko onu za golmana (abbiati i amelia) bili bi prvaci 5 kola prije kraja.....

juve i milan su dva prijateljska kluba, ali odjebi sa prikrivenim provokacijama
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2010, 15:39   #25393

A. del Piero

Registered User

Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
koji se ti kurac opterecujes milanom?

Mirza moram ovako reagirati.....

da imamo svaku poziciju pokrivenu ko onu za golmana (abbiati i amelia) bili bi prvaci 5 kola prije kraja.....

juve i milan su dva prijateljska kluba, ali odjebi sa prikrivenim provokacijama

Evo ti bi se opet svađo...decko moras se malo opustiti...ja nikoga ne provociram ovdje...

Drmni koji apaurin ili si razmuti vode i secera...

A ja velim...ako Juve ne moze biti prvak...neka to bude Milan...
Old 04-07-2010, 04:01   #25394

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Pustite decka nikoga ne provocira, mada ja juve i inter mrzim iz dubine duse... sad za sad je decko ok ...
Old 04-07-2010, 05:48   #25395

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Milan prodaje Ronaldinha i Huntelaara zbog Ibrahimovića?

Prema navodima Gazzette dello Sport, uprava talijanskog nogometnog giganta Milana mogla bi se odlučiti na prodaju dvaju važnih klupskih igrača u svrhu skupljanja novca za dovođenje Zlatana Ibrahimovića (28)...

Već ranije je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani rekao da je teško očekivati dolazak novih skupocjenih pojačanja na San Siro u slučaju da se ne prodaju neki vrijedni igrači "rossonera", a kao glavni kandidati za odlazak spominju se Klaas-Jan Huntelaar (26) i Ronaldinho (30).

Ranije ovog tjedna Ibrahimovićev agent Mino Raiola rekao je da švedski reprezentativac nema namjeru napustiti redove Barcelone, budući još ima četverogodišnji važeći ugovor.

Milan se želi rješiti Huntelaara koji nije ispunio visoka očekivanja nakon dolaska iz Ajaxa, a navodno je za njegove usluge zainteresiran Bayern koji je spreman ponuditi do 15 milijuna eura. Za Ronaldinha bi Milan mogao dobiti odštetu i do 25 milijuna eura, a ukupno Gazzetta procijenjuje da bi "rossoneri" mogli utržiti do 66 milijuna eura prodajom spomenute dvojice igrača, računajući ukupno i njihove plaće i sve ostale troškove.

Ibrahimovićeva se vrijednost na tržištu nakon slabije debitantske sezone u dresu Barcelone procijenjuje na 35 do 40 milijuna eura, a uzme li se u obzir i njegova godišnja plaća od 10 milijuna eura, sve zajedno na njegovo bi dovođenje Milan mogao potrošiti do 50 milijuna eura.

Kao preostala dva potencijalna pojačanja Milana spominju se japanski veznjak Keisuke Honda i brazilski napadač Luis Fabiano, ali očito je da će za njihovu kupnju Galliani morati prodati nekog igrača iz vlastitih redova.
ludiot is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules