![]() |
|
|
#25396 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Samo da znate da je FIGC (Federazione Italiana di Giuoco Calcio) tj. Italianski fudbalski savez, donio novi zakon. Broj NON-EU igraca se smanjuje sa 2 na 1!!!
Znaci, od danas moras dat jednog NON-EU igraca da bi doveo jednog novog. Odlaskom Dide mi smo si oslobodili to jedno mjesto, i sada treba dobro razmislit koga dovuc: Ganso, Fabiano, Dzeko, Caceres, ili neko drugi. Al haj, barem ovo ide u ruku nasoj upravi, jer ce sad moci izac u novine sa pricom: Imali smo sve sredjeno sa Dzekom oko njegovo prelaska, ali nazalost radi novog zakona morali smo odustat od transfera, jer smo dovukli vec ranije nekog tamo balavca. Zalosno!!! A Italia je ovo ucinila da bi poboljsala svoj fudbal, tj. nacionalni igracki kadar, a nisu razmisljali o tome da su upravo izasli u susret Engleskoj i Spanskoj u trenutno jakom juzno-americkom i Africkom trzistu. Sjajno, sad ce Barca, Real, Valencia, Mancho, Chelsea, City, Arsenal, na miru da kupuju te jeftine nove zvijezde, a Italijani ce onda da ih otkupljuju za 10x vecoj cijeni. I onda ce se zalit, kako je Italijanska liga slaba i bla bla bla. Ma zasluzili smo da nam se oduzme 4. mjesto u Ch. Ligi. Sta ce nam, kad nas cak i sopstveni savez zajebava. Neka mjesto Italijanskog predstavnika igraju silni: Stutgarti, Dortmundi, Leverkuzeni, Werderi, Hamburgi, Schalkeri, i ostale pizde materine njemacke
|
|
|
#25397 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
ovakve zakone bi trebalo u svim ligama uvesti, pa da onda vidimo silni real m, chelsea, isl... živio Athletic Bilbao ![]()
|
|
|
|
#25398 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25399 |
|
Registered User
![]() |
Bas im je sranje ovaj novi zakon...Juve je mogao dovest i Dzeku i Krasica...sad se moramo zadovoljit samo jednim...
pas mater.... |
|
|
|
|
|
#25400 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
A sto se tice Dzeke, tu pricu vec znamo, Juventus ga zeli, i vec je prije par sedmica poslao ponudu, ali je ona odbijena. Sada je trenutno City blizu rijesavanja te putanje, iako se ubacio Mancho koji takodjer zeli "O Fabuloso" Fabiana. Koliko se meni cini Fabiana ce upravo i kupit Mancho, sto Juventusu otvara vrata za Berbatovom, a Dzeko ide u City, iako i dalje mislim da postoji taj dogovor iz decembra oko njegovog transfera u Milan. Al eto zivi bili pa vidjeli. Znaci, Juventus nece vidjet ni Dzeku, ni Krasica.
|
|
|
|
#25401 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Bas suprotno...ja sam jako dobro upucen u situaciju oko Krasica.... Vidis..Krasic zeli u Juve i samo Juve....i dao je ultimatum upravi CSKA.....ili ce ga pustiti sada za pare koje Juve nudi (CSKA trazi 1,5 mil. vise od Juveove ponude) ...ili ce igrat za CSKA jos godinu dana i otici u Juve kao slobodan igrac...posto ga ugovor veze jos samo godinu dana... City nudi mnogo vise novca od Juventusa...ali tu Krasic stupa na scenu...ne zeli u Englesku ni pod koju cijenu...vec samo u Juve.... Nemoze klub otjerat igraca u neki klub ako on to ne prihvaca... E sad uprava Juvea je neodulucna posto nam treba napadac i zestoko su zapeli za Dzeku koji također zeli u Italiju...ne zeli u City ni pod koju cijenu... |
|
|
|
|
|
|
#25402 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
dosli smo do toga da na ovom forumu raspravljamo o juveovim pojacanjima????????????
pa koji kurac....... |
|
|
|
|
|
#25403 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Tuttomercato: Između Krasića i Džeke Juve se odlučio za - Džeku
Odluka Talijanskoga nogometnog saveza (FIGC), kojom se kvota po klubu iz Serije A za broj igrača iz država nečlanica Europske unije, smanjila na brojku 1, natjerala je Juventus na težak izbor... Planirali su čelnici torinskoga nogometnog kluba ovog ljeta dovođenje srbijanskog reprezentativca Miloša Krasića kao i bosansko-hercegovačkog Edina Džeke. Radikalna odluka FIGC-a od utorka natjerala je, međutim, Torineze na izbor, a kao prioritet je određen Wolfsburgov 24-godišnji centarfor. Juventusu ostaje i dalje, međutim, pobijediti Manchester City u borbi za prvog topnika Bundeslige, s obzirom da su Englezi financijski potkovaniji. |
|
|
|
|
|
#25404 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25405 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Nista to drug moj nije sigurno...kao da sad izbace vijest da smo potpisali obojicu...nebi im vjerovo dok ih ne vidim u nasim dresovima... |
|
|
|
|
|
|
#25406 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
nešto što se zove deja vu
posebnu pažnju obratite na zadnju rečenicu Galliani: 'Ibrahimovic is too expensive' 4.7 || Source: Football Italia “Zlatan Ibrahimovic will not come to Milan. He is just too expensive,” declared Adriano Galliani. Rumours were swirling in the Italian media this morning that a deal to pay Ł30m over four years would bring the Barcelona star back to San Siro. “Ibrahimovic will not come to Milan,” Vice-President Galliani told Sky Sport Italia. “We simply do not have the economic conditions to complete the signing. He is just too expensive. “Barcelona can afford certain wages that we cannot deal with and with these figures, it just isn’t going to happen.” The Rossoneri are also haggling with Sevilla over Luis Fabiano’s price-tag and fans are beginning to grumble. “This will not be a transitional year, because we are not a team in transition,” insisted Galliani. “We won trophies up until 2008 and the structure of the squad will remain the same as last season, the team that fought for the Scudetto almost until the end.”
|
|
|
#25407 |
|
Registered User
![]() |
Šta će vam taj plaćenik...onaj Luis Fabiano nebi bio loša investicija...samo je i on u godinama...
|
|
|
|
|
|
#25408 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#25409 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
ma koji ibrahimović, imamo dosta napadača... koja je pozicija adiyiah? jel desni napadač? ako je, onda možemo igrat ronaldinho-pato-on, a imamo zamjene borriela i pippa
prodat huntelaara i dovest jednog beka i jednog veznog.... ajde galliani smiluj se... to je NAJMANJE šta očekujem... |
|
|
|
|
|
#25410 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
mogu biti najveci,najbolji i najvjerniji navijac milana ali ako ostane ovakva situacija i ako se ekipa ne promijeni i ne dovedu pojacanja onda se bojim da cu propustiti veliki broj tekmi.jer nema smisla ljudi.mi da budemo tu a da uprava jede govna i blati navijace.ako nam sezona u prvenstvu propadne nakon 10kola ja vise necu gledat utakmice.samo sazetak i to je to.nemam vise zivaca.ja sam bio jedan od onih koji je ponekad branio i barlusconija i gallianija ali boze moj dragi retardirani pa i slijepac bi vidio da nam treba remont.ako ne dovedu pojacanja saljem sve u pizdu materinu.nemam vise zivaca.nemam!
svjetsko prvenstvo je pri kraju a mi nismo mrdnuli.nista se nije dogodilo u klubu.skoro pa nista bitno.napustio nas dida.to je najbitnije.hvala mu na svemu.zar je moguce da necemo nikog dovesti? nevjerovatno.pa propast cemo.necemo biti ni u prvih 6 u prvenstvu.zalost majko moja.zalostan smo klub mi.jedini klub na svijetu koji ne mijenja ekipu.zbunjen sam totalno.evo uskoro krecu pretkola lige prvaka.blizi se kolovoz,sad ce pocet sezona a mi nista.veliko nista.zasto?jel ta kriza jos traje?ili je to sve jedan smisljeni plan da se unisti nekad najveci klub na svijetu. berlusconi je stvorio najuspjesniji klub na svijetu.ocito mu to daje za pravo da ga unisti.ubojico!!! |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|