AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2010, 12:36   #25411

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
http://www.corrieredellosport.it/Fot...+il+brasiliano!

dajgle stomacica kod Ronaldinha!!! Pa ima isti stomak ko i ja hahaha
pa majke mi oni iz Celika nemaju tolike stomacine, a ovo treba biti nasa zvijezda! Dinho, ako nisi znao, to je rezultat ludi vecernji provoda uz alkohol i zene do jutarnji sati. Bravo majstore, samo nastavi. Nisi ti djaba zapikiro ono mjesto za sankom San Sira kraj Maldinia
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2010, 14:21   #25412

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by A. del Piero View Post
Pa evo mozemo i o Milanovim...
ZATO ŠTA STE JADNI SVI NA OVOM FORUMU...a mirza ti možeš brisat mene,ali ne i srce ovog kluba..pa ti raspravljaj sa papkom koji je toliko jadan da nema forum od tog smrdljivog kluba zvanog juventus..eto koliko su jadni..pa ti briši mirza..tako bi ti okrenija leđa i kad bi ti bila frka
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2010, 14:22   #25413

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Galliani: Ibrahimović je preskup za Milan

Dopredsjednik talijanskog nogometnog velikana Milana Adriano Galliani odbacio je medijska nagađanja prema kojima bi "rossoneri" u ljetnom prijelaznom roku u svoje redove mogli dovesti Zlatana Ibrahimovića (28)...

Već ranije je Galliani najavio da će Milan teško dovesti zvučna pojačanja u slučaju da ne proda neke od svojih aktualnih zvijezda, a talijanski mediji su na takvu konstataciju sa San Sira “preselili” Ronaldinha i Klaasa-Jana Huntelaara i tako Milanu “stvorili” novac za Ibrahimovića.

- Nemamo ekonomske uvjete za potpisivanje Ibrahimovića. On je za nas preskup i neće doći u Milan. Barcelona si može priuštiti određene visine plaća koje mi ne možemo, te u kontekstu takvih brojki mogu reći da transfera neće biti – rekao je Galliani za Sky Sport.

Ibrahimovićeva se vrijednost na tržištu nakon slabije debitantske sezone u dresu Barcelone procjenjuje na 35 do 40 milijuna eura, a uzme li se u obzir i njegova godišnja plaća od 10 milijuna eura, sve zajedno njegovo bi dovođenje Milan koštalo do 50 milijuna eura.

U ovom trenutku previše za nekad financijski moćan kluba čiji si vlasnik, talijanski premijer Silvio Berlusconi, ne može priuštiti razbacivanje novcem u trenucima dok kroji politiku države.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2010, 14:23   #25414

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
dosli smo do toga da na ovom forumu raspravljamo o juveovim pojacanjima????????????

pa koji kurac.......
sve san gori reka
Old 05-07-2010, 14:26   #25415

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
haahahah videte go ova

Chiesti 4 mesi di carcere per Jankulovski
Quattro mesi di reclusione e 500 euro di multa: č la pena chiesta oggi a Udine dal pm Lorenzo Del Giudice per cinque persone imputati di violazione della legge antiriciclaggio in un'inchiesta su scommesse on line.

prevod
анкуловски е пред добивање на казна од 4 месеци во затвор и 500 € парична казна поради перење на пари и онлине кладење !!
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2010, 14:48   #25416

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
alo del Piero, slusaj, sto se mene tice, mozes ovdje nesto pricat, ali vjeruj mi nemas pravo glasa, niti mozes ulazit u neku nasu Milansku temu. A spomeni jos samo jednom Juventusov transfer, vjeruj mi da cu te se i ja kanit od sad. A vjeruj mi tako ce ti bit i sa ostalima. Sto se mene tice, budi ovdje, daji neka svoja misljenja o evropskom fudbalu, al nemas pravo da mi ponizavas klub, a narocito da hvalis torineze.

p.s. samo da znas, da meni nikad, ama bas nikad, nije palo na pamet da odem na neciji forum protivnickog tima. Nekako mi je to zalosno. Al haj, svako ima svoje misljenje
uzivaj na forumu Rossonera!!!
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2010, 17:34   #25417

A. del Piero

Registered User

A. del Piero is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
alo del Piero, slusaj, sto se mene tice, mozes ovdje nesto pricat, ali vjeruj mi nemas pravo glasa, niti mozes ulazit u neku nasu Milansku temu. A spomeni jos samo jednom Juventusov transfer, vjeruj mi da cu te se i ja kanit od sad. A vjeruj mi tako ce ti bit i sa ostalima. Sto se mene tice, budi ovdje, daji neka svoja misljenja o evropskom fudbalu, al nemas pravo da mi ponizavas klub, a narocito da hvalis torineze.

p.s. samo da znas, da meni nikad, ama bas nikad, nije palo na pamet da odem na neciji forum protivnickog tima. Nekako mi je to zalosno. Al haj, svako ima svoje misljenje
uzivaj na forumu Rossonera!!!

Aktivan sam ja i na našem forumu Juvebalkan.com..ne sekirajte se vi za to...

Slobodno nas dođite posjetit da se družimo i zezamo....ja stvarno prema vama nisam neprijateljski nastrojen pošto mi Milan nije sekunde mrzak klub...

Ta ljudi smo...nismo navijaci intera...

Last edited by MIRZA; 05-07-2010 at 17:49. Reason: bez prikrivenih provokacija ;)
A. del Piero is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2010, 17:48   #25418

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
ZATO ŠTA STE JADNI SVI NA OVOM FORUMU...a mirza ti možeš brisat mene,ali ne i srce ovog kluba..pa ti raspravljaj sa papkom koji je toliko jadan da nema forum od tog smrdljivog kluba zvanog juventus..eto koliko su jadni..pa ti briši mirza..tako bi ti okrenija leđa i kad bi ti bila frka
vidi nešto, moje zaduženje kao moderatora je da brišem sve poruke koje otvoreno vrijeđaju nekog, ne zanima me s čije strane dolazi ta uvreda...

juventino je dobro došao dok ne počne provocirati na bilo koji način, ali isto pravilo važi i za ostale, znači bez provokacija isl

samo nek se vodi zdrava i normalna diskusija
Old 05-07-2010, 18:09   #25419

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
a sta imamo juventina ovde ja to sad sam primetio
ajde pitacu ga njega del piero sta ti mislis ko e boli od Hunti,sta mislis ti za ovaj 'smrad od igraca ' :P

evo i borielo ga neko trazi http://www.goal.com/en/news/11/trans...-jan-huntelaar

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2010, 18:23   #25420

A. del Piero

Registered User

Quote:
Originally Posted by DUCO View Post
a sta imamo juventina ovde ja to sad sam primetio
ajde pitacu ga njega del piero sta ti mislis ko e boli od Hunti,sta mislis ti za ovaj 'smrad od igraca ' :P

evo i borielo ga neko trazi http://www.goal.com/en/news/11/trans...-jan-huntelaar

Pa nije nista pokazao ni u Realu kao ni u Milanu...imamo i mi jednog slicnog...Amauri...

Treba to utopit negdje dok se jos moze prodat....
Old 05-07-2010, 19:20   #25421

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

nego reci ti,možda si bolje upučen,nego ostali juventinaši ..kad ćete vratit 10-ak prvenstava šta ste ukrali..unaprid fala!
Old 06-07-2010, 05:43   #25422

A. del Piero

Registered User

Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
nego reci ti,možda si bolje upučen,nego ostali juventinaši ..kad ćete vratit 10-ak prvenstava šta ste ukrali..unaprid fala!
Vec ranije sam naglasio da ne mislim ulazit u te teme.. Haj razligu moriću... "unaprid hvala"

Last edited by A. del Piero; 06-07-2010 at 05:47.
Old 06-07-2010, 16:37   #25423

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Prvo, jedno javno izvinjenje pomorandžama.. nisam verovao u njih.. rekao sam da im je 1.2 finale maksimum i to ako bude roben briljirao i ako im se žreb otvori.

Žreb se jeste otvorio (slovačka, urugvaj) ali sve to na stranu, oni su konačno pokazali u praksi šta znači pojam totalnog fudbala. Jednostavno , njihov svaki igrač je sposoban da igra u oba pravca i da to čini u serijama i na taj način melju protivnika.. spoj tehnike i taktike, atrakcije i racionalnog ali pre svega obavezne psihičke snage.. i tada postaje nebitno što nemaju ni jednog pismenog igrača u odbrani .

dar autosugestije koji poseduju je čudesan.. a to su najbolje demonstrirali u utakmici protiv brazila.. zamislite vi to, startni štoper vam se povredi pola h pre meča, primite krajnje naivan gol u 10min , roben odigra najlošije poluvreme u životu, glavni napadač vam se raspada a brazil leti po terenu.. i šta se dešava? nakon 15 min hladne glave i verovatno sjajnih uputa marvijka izađu na teren i Otkinu ih od života..okrenu igru za 180 stepeni.. to je taj germanski mentalitet.. čudo jedno..

izgleda da će generacija koja je objektivno slabija od bastenove, bergkampove, pa verovatno i one krojfove (koju ne poznajem dobro) uraditi ono što nisu njihovi prethodnici.. bravo holland.. ne volim ih, ali naklon do poda.

sutra sudar titana.. iako bi finale nemačka-holandija bilo i više od igre, mislim da će sutra zemlja sa desnog parčeta iberijskog poluostrva eksplodirati i uraditi nešto slično što su nemci učinili maradoni i kapelu.. do sad su igrali u grču, pritisak je bio ogroman, došli su kao 1. favoriti ali sad su u top4 , svesni i da završe bez finala neće biti katastrofa i da ih neće razapeti u domovini.. i zato verujem da će baš zbog tog olakšanja pokazati tu klasu i silovati nemačku, koja za razliku od svih ostalih protivnika španaca, neće igrati bunker.. a i hobotnica pol je rekao da španci ulaze u finale.. a njemu moramo verovati.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2010, 17:27   #25424

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
sutra sudar titana.. iako bi finale nemačka-holandija bilo i više od igre, mislim da će sutra zemlja sa desnog parčeta iberijskog poluostrva eksplodirati i uraditi nešto slično što su nemci učinili maradoni i kapelu.. do sad su igrali u grču, pritisak je bio ogroman, došli su kao 1. favoriti ali sad su u top4 , svesni i da završe bez finala neće biti katastrofa i da ih neće razapeti u domovini.. i zato verujem da će baš zbog tog olakšanja pokazati tu klasu i silovati nemačku, koja za razliku od svih ostalih protivnika španaca, neće igrati bunker.. a i hobotnica pol je rekao da španci ulaze u finale.. a njemu moramo verovati.----

jao leptiru,bez uvrede al tvoje prognoze na ovom prvenstvu su bile katastrofalne.mislim da si profulao 90% rezultata koje si prognozirao.hehehe.jednostavno te ne ide i tocka.zato mislim da ce dalje njemacka.al eto ako ipak ode spanjolska u finale bar cu ti moci priznati da si konacno nesto pogodio.respect!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2010, 17:55   #25425

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Prvo, jedno javno izvinjenje pomorandžama.. nisam verovao u njih.. rekao sam da im je 1.2 finale maksimum i to ako bude roben briljirao i ako im se žreb otvori.

Žreb se jeste otvorio (slovačka, urugvaj) ali sve to na stranu, oni su konačno pokazali u praksi šta znači pojam totalnog fudbala. Jednostavno , njihov svaki igrač je sposoban da igra u oba pravca i da to čini u serijama i na taj način melju protivnika.. spoj tehnike i taktike, atrakcije i racionalnog ali pre svega obavezne psihičke snage.. i tada postaje nebitno što nemaju ni jednog pismenog igrača u odbrani .

dar autosugestije koji poseduju je čudesan.. a to su najbolje demonstrirali u utakmici protiv brazila.. zamislite vi to, startni štoper vam se povredi pola h pre meča, primite krajnje naivan gol u 10min , roben odigra najlošije poluvreme u životu, glavni napadač vam se raspada a brazil leti po terenu.. i šta se dešava? nakon 15 min hladne glave i verovatno sjajnih uputa marvijka izađu na teren i Otkinu ih od života..okrenu igru za 180 stepeni.. to je taj germanski mentalitet.. čudo jedno..

izgleda da će generacija koja je objektivno slabija od bastenove, bergkampove, pa verovatno i one krojfove (koju ne poznajem dobro) uraditi ono što nisu njihovi prethodnici.. bravo holland.. ne volim ih, ali naklon do poda.

sutra sudar titana.. iako bi finale nemačka-holandija bilo i više od igre, mislim da će sutra zemlja sa desnog parčeta iberijskog poluostrva eksplodirati i uraditi nešto slično što su nemci učinili maradoni i kapelu.. do sad su igrali u grču, pritisak je bio ogroman, došli su kao 1. favoriti ali sad su u top4 , svesni i da završe bez finala neće biti katastrofa i da ih neće razapeti u domovini.. i zato verujem da će baš zbog tog olakšanja pokazati tu klasu i silovati nemačku, koja za razliku od svih ostalih protivnika španaca, neće igrati bunker.. a i hobotnica pol je rekao da španci ulaze u finale.. a njemu moramo verovati.
sve si ti to lijepo ispricao ali nisi u pravu u dvije stvari:prva je ta da hobotnica nije prognozirala pobjedu španjolske već je taj snimak bio hakerski ili nesto slicno,druga stvar je to da nizozemska nije otkinula dungin brazil već je prošla na čistu sportsku sreću,nizozemska je zabila dva gola brazilcima iz jedne poluprilike,prvi gol je je greška idiota od cesara,a drugi je došao također zbog nepažnje obrane(iz prekida da naglasim),ta nizozemska nije ničime ugrozila taj brazil i ti kažeš kako su oni njih otkinuli.znam ja da ti volis ronaldinha i mrzis dungu ali budi barem malo objektivan...
P.S. nemoj igrati kladionicu,ne ide ti...

Tags
balkan

Posting Rules