AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2010, 18:11   #25426

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Italija iznenađujuće poletna, ali i dalje bez ikakvih šansi.. nemačka standardno fanatična za svoj grbi (vidim ih u 1.2finalu), engleska će dodavati gas do finala, brazil i argentina ne mogu u top4 jer prvi nemaju igrače za tako nešto, a drugi selektora. Špance samo prirodna elementarna nepogoda može sprečiti da se popnu na krov sveta. A četvrto mesto u polufinalu je otvoreno i za njega će se boriti portugal, francuska i holandija (jer imaju fin raspored ukrštanja i robbena u drugoj fazi)

ovo je deo mog posta od pre skoro mesec dana.. dakle kao što vidiš ja sam pogodio 3 od 4 polufinalista.. percipirao da brazil i argentina neće otići dalje od 1.4 finala (što tvrdim da nije niko od vas), vrlo precizno procenio domet italije.. promašio istina englesku i dobro francuze koji su se raspali van terena pa samim tim to nije bio tim, već banda.. a španija još uvek ima šanse da bude na krovu kao što sam prognozirao.

stoji da sam dao lošu prognozu srbija australija.. bez obzira što je na poluvremenu trebalo biti 3 0 promašaj je promašaj.. ali sam pored toga upozorio da se ne igra srbija protiv gane, da se igraju ameri protiv alžira i englezi protiv slovenaca i ja zaista ne vidim gde je tu 90% promašaja i na osnovu čega ti odnosno vi ismevate moje prognoze??

ja jesam u minusu ovo svetsko, to sam i rekao ali ko nije? španci gube od švajcaraca, italija ne može da dobije slovačku i zeland, englezi remi sa alžirom, franci bez pobede na sp.. ne verujem da se bilo ko opario, pa sve i da je tukao samo singlove.. tako da molim vas, pre nego što krenete da osuđujete i pljujete po nečijoj bezobaveznoj proceni i prognozi, prvo se zapitajte da li bi vi imali bolji „rezultat“

ja nisam prosipao ovde pamet već čisto govorio ono što sam igrao ili što ću igrati, mirza je takođe dao par predloga i pitao ako neko ima neke predloge nek okači i ja sam to par puta ubacio u svojim postovima i obrazložio

dejo.. tačno da je brazil kumovao pobedi lala i učinio sebi medveđu uslugu pojedinim postupcima ali to ne menja činjenicu da su bili OTKINUTI.. oni nisu pola terena prešli.. bili su žrtva igre koja je njih krasila i nisu znali šta ih je snašlo.. u takvom haosu su pravili i greške, dakle one su bile iznuđene.. a drugi pogodak samo laik može nazvati pukom srećom.. to je do tančina uigrana kombinacija, gde kuyt izleće ispre svih na prvu stativu, roben ga gađa i on prebacuje loptu u peterac gde je uvek rizično i opasno i gde se sigurno NE slučajno našao snajder.. ali dobro, u sklopu balkanskog mentaliteta je da nesrećom nazivamo sopstvenu nesposobnost, a srećom tuđu snalažljivost.

ps. i samo da dodam da sam i engleze protiv nemaca mašio, to je bio onako jedan divljački pokušaj vađenja nakon što me je altidor uništio dan pre.. što ne menja činjenicu da su moje prognoze bile sasvim solidne i uspešne s obzirom na veoma neočekivane rezultate koji su obeležili ovo SP

Last edited by Efekat leptira; 06-07-2010 at 18:28.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2010, 22:17   #25427

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
i ja danas tipujem na špance
jest da su nijemci uvjerenije došli do polufinala,ali mislim da su španci psihički jači i staloženiji (nemojte mi sad počinjati priču o njemačkoj taktici,predanosti, isl) ovo je neko moje mišljenje
rezultat bi mogao biti 1-0 ili 2-1

uglavnom tipujem na pobjedu španije (kvota 2,85) i prolaz španije u finale (1,85)

usput,kad smo se već dotakli toga, istina je da je hobotnica prognozirala pobjedu španije

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogo...tari#komentari

Last edited by MIRZA; 06-07-2010 at 22:20.
MIRZA is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 02:36   #25428

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
E ljudi vratio se ludi Grobar...
Mislim i nadam se da danas Nemačka prolazi, mada biće teško...

Čujem moguće da Robinjo dođe...jaooo...to bi bilo pravo pojačanje...mada koliko je to izvodljivo...!!!
Old 07-07-2010, 03:24   #25429

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
U Milanu obećali Ronaldinhov ostanak

- Ronaldinho će ostati u Milanu - obećao je sportski direktor tog talijanskog nogometnog kluba Arideo Braida, odbacivši pritom moguć transfer Brazilca u LA Galaxy, Olympiacos ili Flamengo, kako se pisalo...

- Ostanak je njegova želja. Poklapa se to s našim idejama - dodao je.

Iza Ronaldinha je dobra sezona s 12 golova i 18 asistencija u 36 utakmica u Seriji A. Ipak, niti takav učinak nije mu bio dostatan za poziv za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

- Nije nam namjera prodavati igrači, posebice ne Ronaldinha. Ostat će s nama do 30. lipnja 2011., odnosno isteka svojeg ugovora. Sve ostalo o čemu se priča i piše puka su nagađanja - zaključio je Braida.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 03:25   #25430

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Agent: Ako je Balotelli na prodaju, može i u Milan

S bombastičnim izjavama u medijima se ponovno pojavio Mino Raiola. Čovjek zadužen za razvoj karijere Interova napadača Marija Balotellija tvrdi da bi njegov klijent lako mogao sljedeće sezone igrati u redovima gradskih rivala...

Povezanost Balotellija i Milana nije tajna, uostalom taj je tamnoputi napadač u nekoliko navrata takvo što i sam izjavljivao. Također, snimljen je i u dresu "rossonera", što je i zahuktalo priču o mogućem transferu.

Balotellijeva nogometna budućnost sve je samo ne izvjesna, budući da zainteresiranih klubova (Arsenal, Manchester City...) ima, a u Interu nisu sigurni što će s njime.

- Mi smo mirni. On je Interov nogometaš, makar nisam mišljenja da ne postoje oni koje se ne može prodati - kazao je Raiola i dodao:

- Dođe li do prodaje, kupiti ga mogu svi. Želi li ga Inter prodati Milanu, a mogu li si ga oni priuštiti tada je moguć i takav transfer. Takvo mi se što ne čini nemogućim, mada je brojku o kojoj u Interu govore teško isplatiti.

Podsjetimo, predsjednik Intera Massimo Moratti nedavno je izjavio da je Balotellijeva cijena 40 milijuna eura. Ugovorno je ovaj 19-godišnjak za talijanske i europske prvake vezan do 2013.
Old 07-07-2010, 05:35   #25431

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
AC Milan are attempting to find a buyer for striker Klaas-Jan Huntelaar.

Italian agent Fabio Parisi, speaking on Sky Italia, says Milan are trying to sell the Holland international.

Olympique Marseille and Tottenham have been linked with Huntelaar.

Parisi said: "AC Milan is trying to sell him. The player will soon find out that at Milan he will have no chance to play. Also because Milan will take a great striker.
"Huntelaar needs to realise leaving Milan now will be better for him in the long run."

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 09:04   #25432

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
evo baresijeva stranica http://www.francobaresi6.com/en/welcome.htm ako koga zanima

dobra vijest je to šta imamo jednog igrača u finalu prvenstva... šteta šta je to onaj kojemu se svi smiju ali jbg

samo se nadam da će nijemci dobiti večeras, bmk za hobotnicu!

edit:ima interesantnih stvari na tom sajtu...:

Quote:
And your least favourite stadium?
Red Star Belgrade's Marakana Stadium - it was always a very hostile ground to play at
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 09:40   #25433

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Italija iznenađujuće poletna, ali i dalje bez ikakvih šansi.. nemačka standardno fanatična za svoj grbi (vidim ih u 1.2finalu), engleska će dodavati gas do finala, brazil i argentina ne mogu u top4 jer prvi nemaju igrače za tako nešto, a drugi selektora. Špance samo prirodna elementarna nepogoda može sprečiti da se popnu na krov sveta. A četvrto mesto u polufinalu je otvoreno i za njega će se boriti portugal, francuska i holandija (jer imaju fin raspored ukrštanja i robbena u drugoj fazi)---

ti si ovdje spomenuo 7-8 ekipa koje i jesu najjace i samo si njih prognozirao i kombinirao s njima,svaka cast za brazil i argentinu al sve ostalo je manje vise bilo ocekivano.to bi svako rekao.da si tako dobar prognozer spomenuo bi negdje i urugvaj i paragvaj ali nisi.al dobro,to je manje bitno.

ali poanta je u tome sto ja nisam mislio na te tvoje prognoze tipa ko ce do finala,polufinala itd...ja sam mislio na ove tvoje prognoze tipa ko ce sutra pobijediti.i zato kazem da si dosta toga profulao,pogotovo srbiju,australiju i one tekme po skupinama.sve sto sam procitao ovdje od tebe gdje ti spominjes prognozu danasnje ili sutrasnje utakmice si profulao.izvinjavam se ako sam promasio koji tvoj post u kojem si ti nesto pogodio,ali cinjenica je da si los trenutni prognozer i da si promasio veliki dio tekmi koje si prognozirao rekavsi da ce danas ovaj pobijediti odn sutra.na to sam mislio.sjecam se tvojih postova gdje kazes da ulozimo kucu,sve sto imamo.i to si profulao i to par puta.eto,bez ljutnje.obicna diskusija.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 11:16   #25434

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Adiyiah позајмен во сандерленд

http://www.tuttomercatoweb.com/milan...dnotizia=29216
Old 07-07-2010, 11:17   #25435

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Преговори со ЕДЕР

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=29257
Old 07-07-2010, 12:17   #25436

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Njemacka je prejaka, igraju brzi i pametni fudbal, kod njih nema zvijezda, vec lopta kruzi, da bi nekako na kraju ako je moguce zabio Klose ili bili ko drugi. Igraju sjajan fudbal, ali... sve mi smrdi da ce veceras ispast. Spanija se do ovdje progurala preko: gubitak od 0:1, pa pobijeda od 2:0, pa pobijeda od 1:0, pa Portugal 1:0, pa Paragvaj 1:0, i svi ocekuju da ce ih Njemci pregazit, ali ja tipujem da ce veceras biti 2:0 za Spaniju. Tipujem jer se nesto mislim da ce ih Njemci ne procijeniti, vec ce ih Spanija iznenaditi prvim golom.
Zato, iako bi volio da Njemacka prodje, mislim da ce veceras Spanija izac kao pobijednik. Al eto, zivi bili pa vidjeli.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 12:56   #25437

ShockeY

Registered User

ShockeY is on a distinguished road
Njemacka-SPanija 2-1...da ne kazem iz 1 u 1....bitan je sistem a ne pojedinci...i onaj neuspjeli abortus od trenera na klupi $panije...jedno je gori trener od njega Maradona i to kad je uradjen samo...
ShockeY is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 14:13   #25438

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ShockeY View Post
Njemacka-SPanija 2-1...da ne kazem iz 1 u 1....bitan je sistem a ne pojedinci...i onaj neuspjeli abortus od trenera na klupi $panije...jedno je gori trener od njega Maradona i to kad je uradjen samo...
pricas o treneru koji je osvojio 2 LP i 2 prvenstva spanjolske i ti njega usporedjujes sa maradonom....veze ti o nogometu nemas.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 14:20   #25439

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road

pricas o treneru koji je osvojio 2 LP i 2 prvenstva spanjolske i ti njega usporedjujes sa maradonom....veze ti o nogometu nemas.....---

upravo to.heh.strasno!!!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 14:30   #25440

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Del Bosque, ili u narodu bolje poznat pod nadimkom: "sofer" ili "kamiondzija", je bio NAJBOLJI trener kojeg je "novi" Real imao. Znaci to je strucnjak na klupi kojem imena nisu nista znacila.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules