AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2010, 17:36   #25456

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
memo druže, mogu nešto iskreno da ti kažem.. ti ili veze nemaš s fudbalom ili se samo praviš malo tupav.. to što si ti svim srcem navijao za nemačku ti ne daje za pravo da pišeš ovakve gluposti.. spominješ sreću.. to je navika budala.. izmišljena kategorija.. a jedino što je istina u vezi te „pojave“ jeste da prati hrabre.. a to što su tebi pobede španije od 1 0 više sreća nego pamet dovoljno govori o tvom shvatanju ove igre i ja više s tobom u diskusiju neću ući dok sam živ

timu kao što je nemačka, dozvolili su 2 polukontre i jednu šansu za 90min.. protiv tima koji je daao do sad 13 pogodaka.. silovali su ih u pravom smislu te reči.. ujak iz berlina koji me ubija svaki dan pričama o „super“ nemačkoj nije imao šta da kaže ali si ti našao da se javiš kako je sreća faktor koji je odlučio.. daj daj čoveče, nemoj kvariti ovo divno veče

šta ti misliš, da španija ne bi dala svakom po 5 komada da se njihovi protivnici ne brane sa 11 u polju?? pa danas je i novi zeland teško probiti kad igraju sa 6 štopera.. a ne jednu nemačku, paragvaj i portugal .. ajde koncentriši se molim te----

ali druze,jel ti odmah moras biti takav brutalan? priznaj da se malo previse uneses u svaki svoj post.ti sad neces vise nikad diskutovat sa mnom jer se ja ne slazem s tobom.e pa ne moras.nisu mi jasne neke tvoje reakcije.de malo ohladi.

ja nisam navijao svim srcem za njemacku.ja jednostavno ne zelim da spanjolska osvoji duplu krunu.znaci navijam za nizozemce u finalu.

i totalno se ne slazem s tobom.pa ta spanjolska,ta magicna furija,pa kako oni ovoj vecerasnjoj slaboj njemackoj nisu napravili nijednu pravu priliku.nijednu!!!kruzili su okolo non stop i nisu mogli nista.samo su pucali sa 20m.ajde pogledaj sazetak i reci jel bila koja prava prilika.ono od ville na pocetku je bila njihova najbolje prilika ali je malo lopta pobjegla i covjek je morao uklizati da ju udari i golman je to lako obranio.znaci to je njihova donekle jedina prava prilika.koliko su prilika imali protiv paragvaja?jednu?dvije?koliko? i naravno milijun beskorisnih dodavanja u sredini.uopce me to ne impresionira toliko.zasto?jer ne donosi nikakve prilike pred golom suparnika.jebe mi se sto xavi i iniesta prave dupli pas na centru.daj nek stvore priliku.koliko su prilika imali protiv portugala? jednu ili dvije? ocito je da ta spanjolska nije bila toliko furizona kad je sve dobila sa jedan razlike osim hondurasa.

bit je u tome sto ti previse velicas tu spanjolsku a zapravo jos nisu pokazali svoju najbolju igru.i vrijedja me kad kazes da nikad neces vise sa mnom u diskusiju.to ti nije trebalo.ako neces odi sa ovog foruma,a ne odmah u obrambeni gard i dovidjenja.

i de sad,otvori svoje knjige naucne i kreni sa nekim dubokim rijecima i opet me operi.

spanjolska je zasluzeno u finalu,al nema sanse da je pokazalo tolikuo moc koliku ima i kolika se ocekivala od njih.amen.tocka.

ako je ta njemacka losa kako su sredili onda engleze i argentince s 4 komada? razmisli ti malo i skoncentriraj se.veceras je bilo ko prvi zabije gol prolazi.i to je to.

nemam ja nista protiv tebe,nimalo,al se protivim tvojim komentarima.i to je bit ovog foruma.i samo iznosim suprotno.

i,ako spanjolska osvoji prvenstvo,ja cu se tebi izviniti.eto,posteno od mene.zivio!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 17:38   #25457

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

samo za tebe http://www.youtube.com/watch?v=XgZXmpVBwhhhweh

heheheh,hvala dejo.fora.
Old 07-07-2010, 17:46   #25458

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
ali čoveče kako da naprave 100% prilike kad protivnik igra sa 10 u svom polju? kako čoveče?? pa ne mogu toliki rizik dopustiti sebi da krenu i sa štoperima napred i to u 1.2 finalu SPa.. pa zar ti samo ta činjenica ne govori dovoljno o jačini španije? da se jedna nemačka, koja je igrala beskompromisno protiv sila kao što su arg i eng i zabila im 8 komada, apsolutno povukla i nije igrala (tj nije mogla) fudbal koji je bio karakterističan za njih??

zar 1 i po šansa za 90 min ne govori o tome koliko su bili inferiorni pred furijom? 0 datih golova? ispod 10 prekršaja.. pa zamisli kad nisu ni stizali da ih fauliraju.. pa ovo je bio javni čas fudbala .. ovo je redak primer kada u praksi imaš priliku videti sve što te uče u teoriji.. i zato mi smeta kada neko dođe i kaže „e pa ovi španci srećni“ e da je bio penal nad ozilom.. ajmo jednom biti pošteni prema fudbalu i sebi i priznati realno stanje stvari.. zar je toliko teško?
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 17:47   #25459

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
MEMO de samo koristi opciju "quote" radi preglednosti poruka
ovako se treba potruditi da zaključim odakle tvoja poruka počinje hehe
Old 07-07-2010, 17:52   #25460

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
nemoj tako, ja sigurno zbog ovakvih stvari neću vređati.. tvoje je diskreciono pravo da smatraš da je neko balvan i da postoji "zalamanje", dozvolićeš mi da ja to smatram smešnim u krajnjoj liniji i to je to. Obrazložio sam i zašto i kraj priče.

U afektu znam reći da nemate veze s fudbalom pri tom misleći na jednu određenu dimenziju u kojoj ja zaista vas posmatram kao laike ali neću zbog toga vređati (zna se šta znači ta reč).. ja sam imao onaj jedan post gde sam koristio pogrdne reči ali to je upućeno osobama koje su me bukvalno "čekale na nož" i onako maliciozno hvatali neke kvačice kako bi eto mene i moje mišljenje ismejali.. i to je podlo, i takvim osobama možeš jedino na onakav način odgovoriti da bi konačno shvatili pravu poruku.

evo recimo naš drug kalla mene vrlo često napadne, moje shvatanje igre, moj neki stav, ponekad se zeza na račun mojih prognoza, naše reprezentacije i sl... ali on to radi na jedan krajnje otvoren način, bez bilo kakve podlosti i zlobe i ja ga nikada nisam uvredio niti ću , već pokušavam da odgovorim u jednom normalnom tonu.
Ti si stvarno ... legenda

Last edited by kakabanja; 07-07-2010 at 18:01.
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 18:13   #25461

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

ali čoveče kako da naprave 100% prilike kad protivnik igra sa 10 u svom polju? kako čoveče?? pa ne mogu toliki rizik dopustiti sebi da krenu i sa štoperima napred i to u 1.2 finalu SPa.. pa zar ti samo ta činjenica ne govori dovoljno o jačini španije? da se jedna nemačka, koja je igrala beskompromisno protiv sila kao što su arg i eng i zabila im 8 komada, apsolutno povukla i nije igrala (tj nije mogla) fudbal koji je bio karakterističan za njih??

zar 1 i po šansa za 90 min ne govori o tome koliko su bili inferiorni pred furijom? 0 datih golova? ispod 10 prekršaja.. pa zamisli kad nisu ni stizali da ih fauliraju.. pa ovo je bio javni čas fudbala .. ovo je redak primer kada u praksi imaš priliku videti sve što te uče u teoriji.. i zato mi smeta kada neko dođe i kaže „e pa ovi španci srećni“ e da je bio penal nad ozilom.. ajmo jednom biti pošteni prema fudbalu i sebi i priznati realno stanje stvari.. zar je toliko teško?

ponavljam da je spanjolska zasluzeno u finalu.al posto sam imao male simpatije prema nijemcima pa normalno da cu malo na njihovu stranu,a ti odmah vrijedjas i onak brutalno.pa kad smo mi stali na stranu intera ili nekog drugog tko je nas pobijedio zasluzeno?nikad.uvijek prema nasem klubu naginjemo i nismo bas realni.slicno i ovdje.

svaka cast spanjolcima,veceras su fino neutralizirali nijemce i bila je dobra tekma,prvih 27 min uopce nije bilo faula.i bilo ih je jako malo.tu svaka cast objema ekipama.

i to sto kazes,ne mogu sebi spanjolci dopustiti rizik.hehe.pa sa onakvim stoperima mogu sta hoce.pa de zapitaj se malo.zasto su veceras igrali sa jednim napadacem? jer su se malo bili uplasili te njemacke.igrali su opreznije sa sto vise dodavanja i cekali.nisu srljali.veceras je taktika dobila,a ne igraci.

i kad kazem sreca za spanjolce mislim prvo na penal paragvaja.i sto je najgore.sudac je trebao ponoviti i taj pokusaj jer su svi bili isto utrcali prerano.al necemo sad u krajnost.ovo su samo sitnice koje su se dogodile.spanjolska je u finalu zasluzeno,igraju dobro,ne super savrseno ali dovoljno.zabiju gol i privedu utakmicu kraju.zalim samo sto muller nije igrao.

pa ensaru trudim se da bude razumljivo za citat.vidis da pravim razmake izmedju redova.mislim da sam to vidio kod leptira i svidja mi se.hvala leptiru.ljepse je za citati.zamisli da nema razmaka.pa nitko to ne bi citao.ovako bar neko procita.heh.
Old 07-07-2010, 18:38   #25462

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ovo je nekad bio forum ACMilana....????
Old 08-07-2010, 04:03   #25463

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Milan potpisao 19-godišnjeg braniča

Talijanski 19-godišnji branič Luca Santonocito novo je pojačanje talijanskog nogometnog velikana Milana. U redove “rossonera” Santonocito stiže iz Celtica...

Zanimljivo je kako je talijanski branič produkt omladinske škole Intera, Milanovog velikog gradskog rivala, iz kojeg je u redove Celtica prešao 2007. godine.

Može Santonocito igrati na poziciji lijevog braniča, kao i na poziciji centralnog braniča, a u Milan dolazi bez odštete uz zasad nepoznatu duljinu trajanja ugovora.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2010, 04:52   #25464

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
I ja tako mislim al pojedinci nemisle tako
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2010, 05:34   #25465

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
sta vam e ludi sta ste zapeli toliko za ovo jadno svjetsko toliko e propast da ga ne pratim
evo tek sam ustao i evo dobra vest http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=217200
Simon Kjaer ufficiale in Wolsburg

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2010, 06:25   #25466

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Da se malo vratimo Milanu i ostavimo svjetskog...
Kjear je presao u Wolsburg...ovaj Zamparini je cudo nema sanse da proda svoje top igrace nekom u seriju A pa ih salje daleko ...jos mi je gluplji Kjear i njegov manager...ako je fkt imao ponuda iz Engleske...Berlu je poceo polako da javno "ubada" Gallianija sa raznoraznim izjavama...sto se tice spekulacija u vezi transfera Milana one su ogromne...od Honde Edera Fabiana Ibre Podolskog pa do Ledesme...vece aktivnosti na transferima uopste bice od sljedece sedmice...Huntellar je sve blize odlasku, tako su izjavili i Max i Tassoti...Takodjer vrlo je moguce da dosta nasih igraca iz Primavere bude posudjeno do pocetka sezone...najkonkretnija je Genova...van der Wiele je vrlo vjerovatno novi igrac Bayerna...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006

Last edited by _MaJi_tz; 08-07-2010 at 06:29.
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2010, 07:16   #25467

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
opušteno ljudi, svetsko je jednom u 4 god, a prelazni rok traje do septembra.. ne vidim problem što se diskutuje, svađa i raspravlja o najvažnijim utakmicama na planeti bez obzira ko učestvuje u istima.

što se tiče Milana, kadar koji priželjkujem je sledeći:

Golmani

1. Amelia
2. Fašista
3. U21

Odbrana

4. Nesta (stakleni)
5. Silva
6. Pojačanje (bek)
7. Onyewu
8. Antonini
9. Yepes
10. U21

Sredina

11. Pojačanje
12. Pojačanje/Komirani
13. Ambrosini (C)
14. Flamini
15. U21
16. U21
17. Seedorf /Gattuso (minimalac)

Napad

18. Pojačanje
19. Pato
20. Magic
21. Marco
22. U21
23. Svemoćni, neuništivi #9

ovo je takođe nešto što je realno i što bi mene zadovoljilo s obzirom na celokupnu situaciju.. 20 mil plus obećanje silvia, plus novac od huntlara bi bio sasvim dovoljan za 3 pojačanja (bek, vezni, napadač) ili možda 2 vezna s obzirom da bi ja, kad bolje razmislim, bio zadovoljniji da se renovira manevar , a napad ostaviti nepromenjen jer imam neki osećaj da bi borriello mogao eksplodirati ako mu daju apsolutno poverenje i slobodu .. ako bi se uigrao sa patom i magijom, i ako bi ih zaobišle povrede, mogao bi otići na 20+ u novoj sezoni

o imenima koja treba da pojačaju tim radije ne bih.. rekao sam ko su moji favoriti ali eto nek skauti odrade posao za koji su plaćeni i nek povuku prave poteze u skladu sa raspoloživim budžetom.. bitno samo da se ne kupuju igrači na pozicijama koje su popunjene i da se postave prioriteti.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2010, 08:32   #25468

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by amel82 View Post
Milan potpisao 19-godišnjeg braniča

Talijanski 19-godišnji branič Luca Santonocito novo je pojačanje talijanskog nogometnog velikana Milana. U redove “rossonera” Santonocito stiže iz Celtica...

Zanimljivo je kako je talijanski branič produkt omladinske škole Intera, Milanovog velikog gradskog rivala, iz kojeg je u redove Celtica prešao 2007. godine.

Može Santonocito igrati na poziciji lijevog braniča, kao i na poziciji centralnog braniča, a u Milan dolazi bez odštete uz zasad nepoznatu duljinu trajanja ugovora.
imam osjecaj da ce izrati u beton igraca, klasika za Interss
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2010, 09:42   #25469

A. del Piero

Registered User

A. del Piero is on a distinguished road
Cao cao Rossoneri....sta mai...sta se radi...... Vidim doveli ste i neko pojacanje..malo osvjezenja za obranu...fino fino...samo nek se radi...
A. del Piero is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2010, 10:12   #25470

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

I ja tako mislim al pojedinci nemisle tako ---

sta bi to trebalo znaciti? posto mi neki pricamo o svjetskom prvenstvu a vi samo sutite i sad ste se nasli prigovarat.sta smo trebali? sutiti zadnjih mjesec dana.ionako u nasem klubu nista novo.ovako je bar forum zazivio i bilo je svega i svacega.cudim vam se da odjednom sad pitate takvo nesto.a i mislim da su serifi ovog foruma rekli da ovo nije samo forum milana i da se ovdje moze pricati i o drugim kulturnim,drustvenim i sportskim temama.a svjetsko prvenstvo je iznad svega.zato mir.

Tags
balkan

Posting Rules