![]() |
|
|
#25486 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
jos da seedorf igra za nizozemsku e tek bi onda stavio kucu na njih.
)).... |
|
|
|
|
|
#25487 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
špekulacije se nastavljaju
-------------------- Genoa and AC Milan fight for Miguel Veloso 9.7 Source: Football Italia Sporting Lisbon midfielder Miguel Veloso is the subject of a transfer battle between Genoa and Milan, according to the Portuguese Press. The 24-year-old Portugal international has been repeatedly linked with a move to Italy over the last year with Inter and Fiorentina also reportedly interested. Portuguese newspaper A Bola understands Veloso is Genoa's No 1 transfer target this summer. The Rossoblu have already been shopping in Portugal this month brokering deal with Braga for their goalkeeper Eduardo. They apparently face competition from Milan although it remains to be seen whether Silvio Berlusconi will finally open his cheque book.
|
|
|
#25488 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Barcelona: Ibrahimović može u Milan, ali želimo Pata
Od kraja sezone u Barceloni ne prestaju priče o tome kako će se već ovog ljeta zahvaliti Zlatanu Ibrahimoviću, te ga pustiti da nastavi svoju karijeru u nekom drugom klubu... Iako švedski nogometaš nije imao blijedu premijernu sezonu u dresu katalonske momčadi, izgleda da im takav igrač ne odgovara u njihovoj koncepciji, pa su prije dvadesetak dana odlučili dovesti Davida Villu koji će, gotovo sigurno, iduće sezone biti prva napadačka opcija trenera Josepa Guardiola. Ibrahimovićevo ime se dovodilo u kontekst mogućeg odlaska u Manchester City ili, pak, povratka u Italiju, u Milan ili Juventus. Čelnici Barcelone su, pak, malo govorili da nemaju ništa protiv odlaska robusnog Šveđanina, potom su demantirali takve navode i kleli se u ljubav spram njega, no nove informacije opet naglašavaju da su spremni poći dalje bez njega. Čak štoviše, u Barceloni navodno imaju spreman posao. Voljni su ga poslati u Milan, ali za uzvrat traže 20-godišnjeg Brazilca Alexandra Pata, kao i određeni novčani iznos oko kojeg bi se dogovorili s kolegama iz Milana.
|
|
|
#25489 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Ne sme Pato da ide...ne može tako...!!!
|
|
|
|
#25490 |
|
Moderator
![]() |
ništa me od naših nebi iznenadilo...
ali ovo je još samo jedna u nizu od novinarskih "patki"...
|
|
|
#25491 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Haha jesu ovi iz Barcelone trgovci, nema sta :PP Cuj Pato plus kes za Ibrahimovica? Pa nisu valjda Galiani i Braida jeli bunike (mada me od njih nista ne bi iznenadilo). Mozda da oni nama plate i da mi onda nadjemo mjesto u timu za taj njihov otpadak. Tako moze. :Pp
|
|
|
|
|
|
#25492 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
10 sati niko nista nije napisao.....
http://www.youtube.com/watch?v=mOHkR...ayer_embedded#! prejeben video |
|
|
|
|
|
#25493 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
fino video http://www.tuttomercatoweb.com/milan...dnotizia=29522 evo najnovu vest oko Milan nadam se da e ovo novinarska patka ![]() sutra ajmo nizozemska Forza Hunti ...... Campione de Mondo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25494 |
|
Moderator
![]() |
ne volim ni špance ni holanđane
jedino mi je bitno da utakmica ne završi 1-0 za holandiju i dižem pare na jednom forumu...
|
|
|
#25495 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
meni je bitno da španci osvoje kako god znaju da bih se vratio u život..
nema šta previše da se mudruje.. dva najbolja tima na planeti, roben i kompanija se više i ne sećaju kad su poslednji put poraženi, kvalifikacije savršene, na sp 6 vezanih pobeda.. s druge strane la furia roja u skladu s nadimkom takođe iza sebe besprekorne kvalifikacije sa 10 pobeda, kiks na početku sp koji ih je otreznio i koji je došao u najboljem mogućem momentu.. postavljeni svi mogući rekordi i sad su u lovu na istoriju i zlatna slova dakle jedna konzistentnost bez mrlje.. dokazan kvalitet i neverovatna psihička stabilnost da se nose sa ogromnim pritiskom.. nek pobedi bolji. kalla brate lik je jednostavno prejak.. umirem svaki put http://www.youtube.com/watch?v=3nCdAY-UEeM ovde je live, nije filtrirana atmosfera.. preterano. |
|
|
|
|
|
#25496 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Bravo nijemci za 3. mjesto, čestitam!! Još jedna utakmica i gotovo je još jedno svjetsko, koje je bilo užasno.... hvala sucima... nema tih vuvuzela, kriminalaca, jabulanija koji će nadmašiti suce...
blatter idi crkni sinko, čovjek ima obraza rukovati se sa igračima, točnije ima se obraza rukovati sa bilo kim... najvažnije da on narodu pere mozak i da ispada dobar tako šta će uvest tehnologiju koja bi registrirala jeli lopta prošla crtu... majmune bio je samo JEDAN takav incident u 63 utakmice dosad, gdje su pusta zaleđa, penali, to je puno važnije, ali majmun mora potplaćivati.... sad stvarno postajem uvjeren da je fifa platila melu da radi ono što je napravio, jer nizozemaca ima mali milijun u južnoj africi i vidit nizozemce u finalu je jedini mogući način da se prodaju karte... a suci su varali i urugvajce u polufinalu... stvarno bi trebalo naći koeficijente za crveni karton i autogol... a i fifa je tek nakon jednog dana pripisala sneijderu gol, valjda se čekali da odu prvo pokupit pare.... ma ne bi me čudilo ni da je moratti namjestio riberyju crveni karton i 3 utakmice kazne u ligi prvaka... evo dobio je neku mizernu kaznu da kao savez ispadne dobar... ako se za 2 godine uvede tehnologija za sve živo, ako se capello uhvati posla, ako nizozemci i španjolci budu ostali ovako dobri a mogu, ako katalonci ne naprave svoj savez pa budu odvojeni od španjolaca, ako blanc napravi nešto sa francuzima a siguran sam da oće, ako talijani naprave nešto, ako hrvatska švedska rusija prođu na EP, ako hiddink napravi pravu repku od turske itd itd gledat ćemo pravi spektakl... nadam se da će španjolska osvojit danas jer su zaslužili... da obrambeni igrači nizozemske kažu kako su osvojili SP, da van persie bude u startnoj postavi ekipe koja je prvak svijeta, to bi bila sramota. španjolci su jedina ekipa od 32 koja je to zaslužila, koja ima trenera, igrače, igru za pet... |
|
|
|
|
|
#25497 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
ma i kada bi danas dao 3 goa ne moze on biti u startnoj postavi....po meni su Forlan i Villa iza njih Xavi, Snider, Schveininsteiger itd.... |
|
|
|
|
|
|
#25498 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25499 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
zar je moguce da howard webb nije vidio onaj korner prije gola inieste kad je sneider sutirao.strasno.ej moj robben tragicaru.zato nikad neces biti najbolji igrac svijeta.steta za nizozemsku.bili su ravnopravni ako ne i malo bolji.
|
|
|
|
|
|
#25500 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
La Furia Roja.. Hvala.
memo, zašto ponovo trivijalnosti i izbegavanje suštine? Zašto se ne pitaš je li moguće da nije dao crveni de jongu za onaj K1 potez, što je prekinuo pri tom 3 na 2 kontru, što je bomel završio meč bez isključenja itd itd.. Fudbal je pobedio.. u eri destruktivnog rafabenitezovskog, murinjovog shvatanja igre, fudbal je pobedio.. nemam razloga da volim špance , ali jedno ogromno poštovanje i naklon do poda.. svaki meč napadati sa 9 igrača, igrati toliko duboko postavljajući odbranu na 40m od gola.. i pri tom ostati netaknute mreže 400minuta.. to je poezija, umetnost, izvorni smisao ove igre i ne kapiram zbog čega i dalje postoje ljudi koji sve to osporavaju. holandezi zasluženo na mestu do pobednika.. sve čestitke. dejo, jel se to busketsu ponovo zalomilo? 13km, pass rating 87,5.. uštopovao snajdera koji je od muke počeo da šutira sa 45m.. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|