![]() |
|
|
#25501 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ambrosini: 'AC Milan are getting old'
11.7 Source: Football Italia Massimo Ambrosini has a stark warning for Milan. “Either we all play until we’re 40 or the club has to do something...” The 33-year-old midfielder is one of several veterans in the squad and there don’t seem to be many new faces coming through. “There are 10 of us whose contracts are set to expire,” he told Sky Sport Italia. “That’s the entire historic centre of the team. “I think the club is forced to consider 10 situations. They have a year to think about how to react. Either we all play until we’re 40 or the club has to do something...” So far Milan have been linked with players like Luis Fabiano, Miroslav Klose, Miguel Veloso, Eder and Keisuke Honda, but consider them all too expensive. “Something will happen, but clearly we cannot expect too much right now,” added Ambrosini. “The squad remains secure because we won’t see too many adjustments, as our directors have said. If they don’t sell, then they won’t buy. It’s all linked to that.” The Rossoneri have reassured that Alexandre Pato and Ronaldinho will not be sold. “This season Ronaldinho will make the difference. He is a player who in a certain situation, physical and psychological form is on another level. “All the big clubs want Pato for his quality and his young age, which sets him apart from others on the market right now. I don’t think Pato will leave Milan. I hope not, anyway.”
|
|
|
#25502 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Toliko smo jadni,da su poceli sopstveni igraci,da se sprdaju sa nama....
|
|
|
|
#25503 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ma leptiru sve 5 .nisam stigao jos pisati.pa sam samo spomenuo ovu malu sitnicu koja je kumovala golu.ne zelim nimalo umanjiti pobjedu spanjolske.kuzis.da apsolutno.start de jonga je bio za crveni ali isto tako i onaj namjeran faul capdeville s ledja.jelda?po pravilima ja to crveni.al sve posteno.nije nijednog iskljucio.navijao sam za nizozemsku i mora se priznati da su bili odlicni i da su dobro igrali.obje su ekipe imale svoje periode.leptiru priznaj al obje su ekipe zasluzile naslov.oboje su imali svoje prilike.ovi su zabili i to je to.al na kraju kad razmislim pa nijedni nisu moji.jebe mi se i za jedne i druge.hehe. al evo jedno zanimljivo pitanje.jel iko zna kad je zadnji put bilo to da Milan nije imao svog igraca u finalu svjetskog prvenstva?danas klas al nije igrao.mislim da smo imali predstavnika u zadnjih 6-7 finala.nekako mislim da zadnji put je to bilo 86 ili 90.nisam siguran.neka mi neko osvjezi pamcenje.
|
|
|
|
|
|
#25504 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
španjolci potpuno zasluženo osvajaju SP, kao jedina kompletna ekipa na njemu.
Nepojmljivo je da van bommel nije dobio crveni u ovih 7 utakmica... koliko se taj može klat ja to nisam vidio ni kod materazzija... Paul ide na godišnji do eura12, službeno potvrđeno. Čestitke Forlanu na lopti i Mulleru na kopački, obojica su zaslužili svoje nagrade. I ambru, što je progovorio u javnosti o stanju u klubu... I sad je gotovo SP, slijedi prijelazni rok. želim vam puno živaca, energije, smirenosti jer će vam trebati. pozdrav |
|
|
|
|
|
#25505 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
šta meni znači što je busquets pretrčao 13 km ili što mu je uspješnost dodavanja 87,5 posto....što se ne mjeri koliko vaterpolisti preplivaju,ili košarkaši odšprintaju??ispada da je nogomet najteži sport na svijetu a definitivnpo to nije...te brojke služe da se mesari i glumci poput busquetsa pokažu kao neki koji čine razliku u momčadi....smiješno....
|
|
|
|
#25506 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
dejo legendo.. od danas ću te zvati zagorakis.. najjači si. |
|
|
|
|
|
|
#25507 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#25508 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Corriere dello Sport
Podolski novi na listi Milanovih želja Prema talijanskom dnevniku Corriere dello Sportu, njemački nogometni reprezentativac u redovima Kölna Lukas Podolski (25) mogao bi u nadolazećem prijalaznom roku postati novi član Milana. Foto: AP Foto: AP Sedmerostruki europski klupski prvaci u potrazi su za pojačanjima u vrhu napada, a Podolski, koji može jednako kvalitetno igrati u vrhu napada kao i na lijevom krilu, uklapa se jako dobro u profil kakav traži uprava "rossonera". Prethodno su se u kontekstu mogućih Milanovih pojačanja u ljetnom prijelaznom roku spominjali Zlatan Ibrahimović (Barcelona), Edin Džeko (Wolfsburg) i Luis Fabiano (Sevilla), ali svi su se spomenuti igrači pokazali preskupim akvizicijama za "rossonere". Podolski ima ugovor s Kölnom do 2013. godine, a njegova se vrijednost procijenjuje na 12 miliona eura. Corriere piše da je i takva cijena preveliki zalogaj za Milan, ali da bi do novca u klubu sa San Sira mogli doći prodajom holandskog napadača Klaasa-Jana Huntelaara. Podolski se mučio u posljednje četiri bundesligaške sezone i postigao je tek 17 golova u 98 utakmica, dok je u dresu njemačke reprezentacije zabio 40 golova u 79 nastupa.
|
|
|
#25509 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Izgleda da Dinho odlazi. Navodno je se dogovorio s Flamengom, i transfer bi trebao biti obavljen u januaru 2011.
|
|
|
#25510 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Podolski ima ugovor s Kölnom do 2013. godine, a njegova se vrijednost procijenjuje na 12 miliona eura. Corriere piše da je i takva cijena preveliki zalogaj za Milan, ali da bi do novca u klubu sa San Sira mogli doći prodajom holandskog napadača Klaasa-Jana Huntelaara.
Podolski se mučio u posljednje četiri bundesligaške sezone i postigao je tek 17 golova u 98 utakmica, dok je u dresu njemačke reprezentacije zabio 40 golova u 79 nastupa.--- zar je moguce da mi nemamo para za transfere? ne mogu vjerovati da smo toliko jadni i siromasni?pa sta je ovo.kao da nas vodi siromasna obitelj s haitija a ne berlusconijevi.za popizditi! |
|
|
|
|
|
#25511 | |
|
Moderator
Fave Players: The one and only MALDINI
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#25512 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Ma ja ih ne kužim, oni ne žele kupovat jeftine igrače i davat jeftine plaće, a imaju za skupe ugovore metuzalema? podolski bi bio odlično pojačanje, ali jebote ako je on preskup... nemam komentara. aj neću ništa govorit puno dok ne završi 8. mjesec.
šta se paula tiče, negdje sam čuo da kratko žive, ali kad glupa wikipedija nema taj podatak, nego neke gluposti, a nije mi se dalo tražit... hvala svejedno busquets samo mora malo pripazit da ne radi onako glupe greške kao kad je dodao balun sneijderu... mislim da je sneijder uposlio robbena jedanput/dvaput u utakmici... baš je bio prilično nevidljiv, srećom da je (bus.) mlad pa će naučiti i da je bio robben a ne npr. drogba... 2-3 greške mogu riješiti utakmicu. ne bi ga del bosque džabe forsirao, nije glup... van gaal je izgledao glup forsiranjem mullera a vidi ga sad
|
|
|
#25513 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
I nas je forsirao Pippo Inzaghia, Favallia, Seedorfa, sve momci u mladim godinama, imaju cijelu karieru ispred sebe.
|
|
|
#25514 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Njegov brat je rekao da za Dinhov transfer treba da se obrati Gallianiu i Berlusconiu jer je ovaj jos igrac Milana..logicno,prebacili su lopticu na nase glavesine sada.
|
|
|
|
#25515 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Neka ide, dok još daju pare...!!!
|
|