AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2010, 19:07   #25501

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Ambrosini: 'AC Milan are getting old'
11.7
Source: Football Italia

Massimo Ambrosini has a stark warning for Milan. “Either we all play until we’re 40 or the club has to do something...”

The 33-year-old midfielder is one of several veterans in the squad and there don’t seem to be many new faces coming through.

“There are 10 of us whose contracts are set to expire,” he told Sky Sport Italia. “That’s the entire historic centre of the team.

“I think the club is forced to consider 10 situations. They have a year to think about how to react. Either we all play until we’re 40 or the club has to do something...”

So far Milan have been linked with players like Luis Fabiano, Miroslav Klose, Miguel Veloso, Eder and Keisuke Honda, but consider them all too expensive.

“Something will happen, but clearly we cannot expect too much right now,” added Ambrosini.

“The squad remains secure because we won’t see too many adjustments, as our directors have said. If they don’t sell, then they won’t buy. It’s all linked to that.”

The Rossoneri have reassured that Alexandre Pato and Ronaldinho will not be sold.

“This season Ronaldinho will make the difference. He is a player who in a certain situation, physical and psychological form is on another level.

“All the big clubs want Pato for his quality and his young age, which sets him apart from others on the market right now. I don’t think Pato will leave Milan. I hope not, anyway.”
Old 11-07-2010, 20:35   #25502

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Toliko smo jadni,da su poceli sopstveni igraci,da se sprdaju sa nama....
Old 11-07-2010, 20:44   #25503

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ma leptiru sve 5 .nisam stigao jos pisati.pa sam samo spomenuo ovu malu sitnicu koja je kumovala golu.ne zelim nimalo umanjiti pobjedu spanjolske.kuzis.da apsolutno.start de jonga je bio za crveni ali isto tako i onaj namjeran faul capdeville s ledja.jelda?po pravilima ja to crveni.al sve posteno.nije nijednog iskljucio.navijao sam za nizozemsku i mora se priznati da su bili odlicni i da su dobro igrali.obje su ekipe imale svoje periode.leptiru priznaj al obje su ekipe zasluzile naslov.oboje su imali svoje prilike.ovi su zabili i to je to.al na kraju kad razmislim pa nijedni nisu moji.jebe mi se i za jedne i druge.hehe. al evo jedno zanimljivo pitanje.jel iko zna kad je zadnji put bilo to da Milan nije imao svog igraca u finalu svjetskog prvenstva?danas klas al nije igrao.mislim da smo imali predstavnika u zadnjih 6-7 finala.nekako mislim da zadnji put je to bilo 86 ili 90.nisam siguran.neka mi neko osvjezi pamcenje.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2010, 08:23   #25504

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
španjolci potpuno zasluženo osvajaju SP, kao jedina kompletna ekipa na njemu.

Nepojmljivo je da van bommel nije dobio crveni u ovih 7 utakmica... koliko se taj može klat ja to nisam vidio ni kod materazzija...

Paul ide na godišnji do eura12, službeno potvrđeno.

Čestitke Forlanu na lopti i Mulleru na kopački, obojica su zaslužili svoje nagrade.

I ambru, što je progovorio u javnosti o stanju u klubu...

I sad je gotovo SP, slijedi prijelazni rok. želim vam puno živaca, energije, smirenosti jer će vam trebati. pozdrav
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2010, 03:27   #25505

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
La Furia Roja.. Hvala.

memo, zašto ponovo trivijalnosti i izbegavanje suštine? Zašto se ne pitaš je li moguće da nije dao crveni de jongu za onaj K1 potez, što je prekinuo pri tom 3 na 2 kontru, što je bomel završio meč bez isključenja itd itd..

Fudbal je pobedio.. u eri destruktivnog rafabenitezovskog, murinjovog shvatanja igre, fudbal je pobedio.. nemam razloga da volim špance , ali jedno ogromno poštovanje i naklon do poda.. svaki meč napadati sa 9 igrača, igrati toliko duboko postavljajući odbranu na 40m od gola.. i pri tom ostati netaknute mreže 400minuta.. to je poezija, umetnost, izvorni smisao ove igre i ne kapiram zbog čega i dalje postoje ljudi koji sve to osporavaju. holandezi zasluženo na mestu do pobednika.. sve čestitke.

dejo, jel se to busketsu ponovo zalomilo? 13km, pass rating 87,5.. uštopovao snajdera koji je od muke počeo da šutira sa 45m..
hahahahahahaha fudbal je pobedio....8 golova u 7 utakmica pa to me podsjeca na grčku 2004,ali ipak svi smo mi robovi medija,jer kada xavi i iniesta naprave dupli pas na centru nama je to sjajan potez,a da su katsuranis i zagorakis onda je to umorstvo nogometne ljepote....nije li to malo licemjerno?
šta meni znači što je busquets pretrčao 13 km ili što mu je uspješnost dodavanja 87,5 posto....što se ne mjeri koliko vaterpolisti preplivaju,ili košarkaši odšprintaju??ispada da je nogomet najteži sport na svijetu a definitivnpo to nije...te brojke služe da se mesari i glumci poput busquetsa pokažu kao neki koji čine razliku u momčadi....smiješno....
Old 13-07-2010, 06:58   #25506

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
španjolci potpuno zasluženo osvajaju SP, kao jedina kompletna ekipa na njemu.

Nepojmljivo je da van bommel nije dobio crveni u ovih 7 utakmica... koliko se taj može klat ja to nisam vidio ni kod materazzija...

Paul ide na godišnji do eura12, službeno potvrđeno.

Čestitke Forlanu na lopti i Mulleru na kopački, obojica su zaslužili svoje nagrade.

I ambru, što je progovorio u javnosti o stanju u klubu...

I sad je gotovo SP, slijedi prijelazni rok. želim vam puno živaca, energije, smirenosti jer će vam trebati. pozdrav
Paul ili Paja kako ga mi zovemo, ne ide na godišnji već na onaj svet uskoro.. nažalost. Prosečan životni vek hobotnice je 24 meseca a on već ima 3 godine.. tako da su ovo njegovi poslednji meseci ako ne i dani. Hvala ti Pajo za sve, bez tebe bih bio skanaljen.. eh da sam te slušao od početka, gde bi mi bio kraj.

dejo legendo.. od danas ću te zvati zagorakis.. najjači si.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2010, 08:23   #25507

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Paul ili Paja kako ga mi zovemo, ne ide na godišnji već na onaj svet uskoro.. nažalost. Prosečan životni vek hobotnice je 24 meseca a on već ima 3 godine.. tako da su ovo njegovi poslednji meseci ako ne i dani. Hvala ti Pajo za sve, bez tebe bih bio skanaljen.. eh da sam te slušao od početka, gde bi mi bio kraj.

dejo legendo.. od danas ću te zvati zagorakis.. najjači si.
može sviđa mi se evo promijeniti ću i sliku zbog toga
Old 13-07-2010, 11:08   #25508

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Corriere dello Sport
Podolski novi na listi Milanovih želja
Prema talijanskom dnevniku Corriere dello Sportu, njemački nogometni reprezentativac u redovima Kölna Lukas Podolski (25) mogao bi u nadolazećem prijalaznom roku postati novi član Milana.
Foto: AP
Foto: AP
Sedmerostruki europski klupski prvaci u potrazi su za pojačanjima u vrhu napada, a Podolski, koji može jednako kvalitetno igrati u vrhu napada kao i na lijevom krilu, uklapa se jako dobro u profil kakav traži uprava "rossonera".

Prethodno su se u kontekstu mogućih Milanovih pojačanja u ljetnom prijelaznom roku spominjali Zlatan Ibrahimović (Barcelona), Edin Džeko (Wolfsburg) i Luis Fabiano (Sevilla), ali svi su se spomenuti igrači pokazali preskupim akvizicijama za "rossonere".

Podolski ima ugovor s Kölnom do 2013. godine, a njegova se vrijednost procijenjuje na 12 miliona eura. Corriere piše da je i takva cijena preveliki zalogaj za Milan, ali da bi do novca u klubu sa San Sira mogli doći prodajom holandskog napadača Klaasa-Jana Huntelaara.

Podolski se mučio u posljednje četiri bundesligaške sezone i postigao je tek 17 golova u 98 utakmica, dok je u dresu njemačke reprezentacije zabio 40 golova u 79 nastupa.
Old 13-07-2010, 11:28   #25509

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Izgleda da Dinho odlazi. Navodno je se dogovorio s Flamengom, i transfer bi trebao biti obavljen u januaru 2011.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2010, 12:11   #25510

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Podolski ima ugovor s Kölnom do 2013. godine, a njegova se vrijednost procijenjuje na 12 miliona eura. Corriere piše da je i takva cijena preveliki zalogaj za Milan, ali da bi do novca u klubu sa San Sira mogli doći prodajom holandskog napadača Klaasa-Jana Huntelaara.

Podolski se mučio u posljednje četiri bundesligaške sezone i postigao je tek 17 golova u 98 utakmica, dok je u dresu njemačke reprezentacije zabio 40 golova u 79 nastupa.---

zar je moguce da mi nemamo para za transfere? ne mogu vjerovati da smo toliko jadni i siromasni?pa sta je ovo.kao da nas vodi siromasna obitelj s haitija a ne berlusconijevi.za popizditi!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2010, 12:41   #25511

kastriot

Moderator

kastriot's Avatar

Fave Players: The one and only MALDINI
kastriot is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post

Podolski se mučio u posljednje četiri bundesligaške sezone i postigao je tek 17 golova u 98 utakmica, dok je u dresu njemačke reprezentacije zabio 40 golova u 79 nastupa.---

zar je moguce da mi nemamo para za transfere? ne mogu vjerovati da smo toliko jadni i siromasni?pa sta je ovo.kao da nas vodi siromasna obitelj s haitija a ne berlusconijevi.za popizditi!
Ni smo mmi ni siromasni a ni jadni..jednostavno Berlusconi ne zeli da potrosi apsoluno nijedan cent.
Old 13-07-2010, 13:21   #25512

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Ma ja ih ne kužim, oni ne žele kupovat jeftine igrače i davat jeftine plaće, a imaju za skupe ugovore metuzalema? podolski bi bio odlično pojačanje, ali jebote ako je on preskup... nemam komentara. aj neću ništa govorit puno dok ne završi 8. mjesec.

šta se paula tiče, negdje sam čuo da kratko žive, ali kad glupa wikipedija nema taj podatak, nego neke gluposti, a nije mi se dalo tražit... hvala svejedno

busquets samo mora malo pripazit da ne radi onako glupe greške kao kad je dodao balun sneijderu... mislim da je sneijder uposlio robbena jedanput/dvaput u utakmici... baš je bio prilično nevidljiv, srećom da je (bus.) mlad pa će naučiti i da je bio robben a ne npr. drogba... 2-3 greške mogu riješiti utakmicu. ne bi ga del bosque džabe forsirao, nije glup... van gaal je izgledao glup forsiranjem mullera a vidi ga sad
Old 13-07-2010, 13:35   #25513

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
I nas je forsirao Pippo Inzaghia, Favallia, Seedorfa, sve momci u mladim godinama, imaju cijelu karieru ispred sebe.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2010, 17:14   #25514

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Izgleda da Dinho odlazi. Navodno je se dogovorio s Flamengom, i transfer bi trebao biti obavljen u januaru 2011.
Nema sanse da Gaucho ode po toj klauzuli tj da ga Milan pusti na zimu po parametru nula! Ili cemo ga prodati sada na ljeto ili ce produziti ugovor..

Njegov brat je rekao da za Dinhov transfer treba da se obrati Gallianiu i Berlusconiu jer je ovaj jos igrac Milana..logicno,prebacili su lopticu na nase glavesine sada.
Old 13-07-2010, 17:20   #25515

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Neka ide, dok još daju pare...!!!

Tags
balkan

Posting Rules