![]() |
|
|
#25516 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Nema tu momci para od tranfera Dinha....Mozda je u pitanju max 8 milki......
On ima jos godinu dana ugovora.... A iskreno,sta to nama vredi kada nikoga necemo dovesti za zamenu,mozda Ledesmu za iste pare.........
|
|
|
|
#25517 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Za Dinha ima para samo ako predje negdje u Europi. Flamengo ga zeli odma, ali nemaju para za obestecenje. Ali u Dinhovom ugovoru stoji klauzula, da ako ne bude produzavao ugovor moze da napusti klub 01.01.2011
Los Angeles je takodjer zainteresovan, ali on nece da plate obestecenje, znaci i to bi bilo u januaru. Jedini nacin je da ga sad odma prodamo nekome za 15 mil.€ dok jos vrijedi. Jer sam siguran da ce od augusta Dinhu cijena pocet drasticno spadat. Al haj, vidjet cemo sta ce oni majmuni uradit po tom pitanju. Muka mi je kad procitam da hoce da dovuku Ibru u Milan. Ja ga tu ne zelim. Davat tolike milione za jednog "skoro 30" igraca, ne hvala. Uz to, nosio dres Intera, mislim... hallooooo?! Moj san je jos uvijek Dzeko...
|
|
|
#25518 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#25519 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
hehe jbg. kad nam je takva uprava. Stede na sve strane, i onda izvedu glupost dovodjenjem propalog Ibrahimovica ili starog O Fabulosa, ili Poljaka sa Njemackim pasosom koji nije imao mjesta u Bayernu pa se morao vratit u svoj rodni Köln.
|
|
|
#25520 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
milan ce se boriti za 6 mesto ove sezone !
|
|
|
|
#25521 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Pres Flamengo: "The operation is done if Milan Ronaldinho leaves him free"
omg,ovo sam debil moze izjaviti!!
|
|
|
#25522 |
|
Registered User
![]() |
Ovde su (skoro) svi protiv dolaska Ibrahimovica,a ja mislim da bi on sa Patom u napadu cuda cinio... Zamislite samo prodamo Dinha,Huntelara,dovedemo Ibru i malog Gansa (Santos) i cudo!!!
AMBROSINI....................PIRLO....................FLAMINI .................................GANSO.............................. ...................................................PATO............... ..........................IBRAHIMOVIC.............................
|
|
|
|
#25523 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=96xeltliQSI
ako neko nije vidio.....prejebeno navijanje sad na dsf-u gledam hajduk-hsv pa me podsjetilo....i navijaju ko na videu..... |
|
|
|
|
|
#25524 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Kala druze ocito ti jos nisi osjetio i vidio ono pravo navijanje
))))
|
|
|
#25525 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
bez namere da ikoga vredjam,ali da li si ozbiljan?! samo deo atmosfere http://www.youtube.com/watch?v=etifE...eature=related
|
|
|
|
|
#25526 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Dzeko vuole il MilanIl giocatore ha chiesto al Wolfsburg di aspettare a cederlo al City: vuol giocare la Champions con i rossoneri. Roma, lo scenario: UniCredit lavora per venderla ai sovrani sauditi. gazzetta delo sport
|
|
|
#25527 |
|
Registered User
![]() |
Ma ljudi,nemamo mi para za Dzeku,sta se zanosite...
Bolje da budemo realni i da pricamo ovde o Kloseu,Fabianu,Podolskom... nego da gubimo vreme na fantasy football...
|
|
|
|
#25528 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Sokratis Papastathopoulos je prešao u Milan...
|
|
|
|
#25529 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
http://www.gazzetta.it/primapagina/ lijepo je ovo vidjeti pa makar bilo i nerealno. Al stvarno smo nisko pali, pa zar Milan treba da ceka da jedan odlican igrac na celu napise "KUPITE ME". Poslije ovog ako ga ne dovedu, ja vise nista ne ocekujem od ove uprave. Nek prodaju Huntelara, Roniea i Gatussa seicima i eto novca. Mislim da bi to bila razumna investicijia, jer prvi se nije dokazo a imo je vremena, a ovu drugu dvojicu ako sad ne prodaju nece ni eura izvuc za njih sljedece godine.
|
|
|
|
|
|
#25530 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
ovo je sa utakmice hajduk - karlovac..mogao sam ja stavit isto hajduk - dinamo ali nije u tome poanta, poanta je navijanje kad se igra protiv malog protivnika a ne glavnog rivala... kakvo je navijanje na utakmici partizana protiv momcadi koja je prvi put u svojoj povijesti usla u 1. ligu????? stavis video partizan - dinamo......smijesan si dobro kaze leptir.....stvarno vas svakakvih ima.... |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|