AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-07-2010, 05:18   #25531

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
na prijateljskoj utakmici partizana je sigurno ovakvo navijanje?

http://www.youtube.com/user/macakdbk#p/u/0/6z66E0cv2Ls
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2010, 05:43   #25532

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by SQUID View Post
Sokratis Papastathopoulos je prešao u Milan...
hahahaha.. a šta reći a ne vrištati od smeha.. iz žanra tragičnog prelazimo u komediju.. a to znači da postajemo cirkus..

eto zagorakis, kao da smo ga prizvali.. grka u ekipu.. haos.. pa ovog i dalje uče da pravolinijski trči.. zamilite kad u jadu od reprezentacije kao što je grčka igra tek svaku drugu. u đenovi je bio starter jer mu je glavni konkurent bio nenad tomović (koji u zvezdi raspaloj nije mogao da se nametne).. a odbrana u kojoj je ovaj mamlaz vedrio i oblačio je 2. najgora u ligi.. bruka.

šta kao dolazi na pozajmicu jer će marek verovatno da ode.. znači ništa od mog plana da se proda višestruki i nenamenski otpad i da se od tih para dovede jedan ali pravi bek. zato što fester nakaza posluje po sistemu „prodali smo 3. rezervu na poziciji levog beka- sada moramo da dovedemo nekog ko će biti 3. rezerva“. mali de vito je mogao da bude ta prinudna opcija, ali ne.. nakaza ostaje nakaza
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2010, 11:01   #25533

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Fave Players: Kaka', Pato...
SQUID is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
hahahaha.. a šta reći a ne vrištati od smeha.. iz žanra tragičnog prelazimo u komediju.. a to znači da postajemo cirkus..

eto zagorakis, kao da smo ga prizvali.. grka u ekipu.. haos.. pa ovog i dalje uče da pravolinijski trči.. zamilite kad u jadu od reprezentacije kao što je grčka igra tek svaku drugu. u đenovi je bio starter jer mu je glavni konkurent bio nenad tomović (koji u zvezdi raspaloj nije mogao da se nametne).. a odbrana u kojoj je ovaj mamlaz vedrio i oblačio je 2. najgora u ligi.. bruka.

šta kao dolazi na pozajmicu jer će marek verovatno da ode.. znači ništa od mog plana da se proda višestruki i nenamenski otpad i da se od tih para dovede jedan ali pravi bek. zato što fester nakaza posluje po sistemu „prodali smo 3. rezervu na poziciji levog beka- sada moramo da dovedemo nekog ko će biti 3. rezerva“. mali de vito je mogao da bude ta prinudna opcija, ali ne.. nakaza ostaje nakaza
Stvarno smešno na šta je Milan spao, takav klub...i još Berluskoni izjavljuje kako je puno ulagao...ja se ne sećam da smo u poslednje vreme dovodili neka ekstra pojačanja...
Ne znam samo kako ti u upravi mogu da budu toliko glupi, bezbroj glupih poteza, koji će nam Oddo, oni produžuju ugovor sa njim...dovode neka nazovi ''pojačanja''...Jepes, koji će nam taj???
Ne razumem...samo se bojim da ne propadnemo još više od ovoga, pa da postanemo prosečen tim...
Milan je velik klub, ima veliko ime, najtrofejniji klub posle Reala, a spao je jako nisko...
Jedino mogu da se izvuku ako dovedu neko veće pojačanje...npr. Robinja...to bi bilo najbolje...
Old 15-07-2010, 11:38   #25534

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
na prijateljskoj utakmici partizana je sigurno ovakvo navijanje?

http://www.youtube.com/user/macakdbk#p/u/0/6z66E0cv2Ls

To je decko HSV,juce sam bio na jebenom Pyuniku (prvi put sam cuo za njih kada ih je partizan izvukao u zrebu),i navijanje je bilo 3 puta bolje nego to protiv HSV... Jedino mi krivo sto je utakmica bila juce,pa jos niko nije postavio video...
inace atmosfera je bila bolja protiv nekog tamo Pyunika nego vama protiv HSV...

P.S. Ja sam samo odregovao na tvoj post,iz jednog, jedinog razloga,a to je atribut koji si upotrebio PREJEBENO navijanje... Pa ti samo kazem bez daljeg ulazenja u raspravu da li je prijateljska utakmica ili ne da je navijanje na tom snimku blago receno treceligasko.... Pa sam ti postavio sta je PREJEBENO navijanje.....

Last edited by Nesta 13; 15-07-2010 at 11:41.
Nesta 13 is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2010, 12:52   #25535

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
nama kojima smo pricali i diskutirali o SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU se sralo i prigovaralo sto pricamo o stvarima nevezanima za Milan a sad se prica o navijanju jebenog partizana i hajduka.pa vi razmislite malo,pogotovo administratori ovog foruma.nas klub je u kurcu al smo i mi svi u kurcu kad pricamo o totalno glupim stvarima.prijateljska utakmica izmedju hajduka i hsv-a?waooooo.partizan i neki pyunik????halooo.ovaj forum je postao sprdacina.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2010, 13:06   #25536

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
slažem se sa memom... to može prijeći samo u bezvezno nacionalno prepucavanje a ako vam je do toga, imate milijun drugih foruma za to... nemojte o tome ovdje... unaprijed hvala!

a imamo i grka, očekujem i slovaka, onda ćemo bit kao liverpool... berlu ošamutio skroz, pa jeste čuli onu njegovu izjavu prije par dana http://sportske.jutarnji.hr/index.ph...lanak_id=22171 nevjerovatno. a sad kad ne da pare vidi se koliko je ćelo nesposobna osoba... baš kao što mnogi treneri pokažu pravo lice kad im se ozlijedi pokoji igrač... e moj milane, kako te stvore, tako će te i uništit... ali sad kad ga imamo, nadam se da će se grk uklopiti u momčad, neću otpisivati nekoga sa 22 godine
Old 15-07-2010, 15:20   #25537

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Na nasem sajtu izasli novi dresovi za sledecu sezonu,i ja se obradovao,rekoh da vidim oficialno novi dres,kada majmuni izbacili samo gostujuci,rezerni i golmanov, a od glavnog (domaceg),ni traga... Stvarno ne razumem...E zna neko o cemu se radi....?
Old 15-07-2010, 19:02   #25538

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Nesta 13 View Post
Na nasem sajtu izasli novi dresovi za sledecu sezonu,i ja se obradovao,rekoh da vidim oficialno novi dres,kada majmuni izbacili samo gostujuci,rezerni i golmanov, a od glavnog (domaceg),ni traga... Stvarno ne razumem...E zna neko o cemu se radi....?
neznam o cemu se radi
ali znam da smo potpisali papagrokos
tek smo poceli
a dzeko ce si kupiti sam transfer
chill out

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2010, 02:50   #25539

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nesta 13 View Post
Evo ovde imaš glavni...
http://www.youtube.com/watch?v=N6_bitz-REc
Old 16-07-2010, 02:52   #25540

SQUID

Registered User

SQUID's Avatar

Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
nama kojima smo pricali i diskutirali o SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU se sralo i prigovaralo sto pricamo o stvarima nevezanima za Milan a sad se prica o navijanju jebenog partizana i hajduka.pa vi razmislite malo,pogotovo administratori ovog foruma.nas klub je u kurcu al smo i mi svi u kurcu kad pricamo o totalno glupim stvarima.prijateljska utakmica izmedju hajduka i hsv-a?waooooo.partizan i neki pyunik????halooo.ovaj forum je postao sprdacina.
A i šta da pričaju o Milanu, ništa se ne događa...po novinama čitam kupili smo pola Evrope...svi napadači se spominju i onda dođe lepo Galijani i sve to demantuju i tako stalno, u krug se vrtimo...
Neka dovedu Robinja i završe sa transferima, 20 miliona nije tako puno, Milan mora da ima te pare, ako nema, onda smo propali, barem to znamo...
Old 16-07-2010, 05:50   #25541

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

evo Man. city doveo kolarova za 17 mil. e moj galliani, koliko si smotan, mogli smo imat dugoročno rješenje za tu poziciju, a te pare ćemo potrošit na ugovore starcima. šta znači da se praktički možemo pozdravit sa kvalitetnim bekom, nestat će ih, budući da je city doveo već 2 lijeva, mou će sigurno tražit nekog, a misli i uzet desnog jer je rekao kako ramos ide na stopersku poziciju. bravo uprava!!!
Old 16-07-2010, 06:35   #25542

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
According to Sky Sport, AC Milan and Genoa have already found the agreement for the transfer of 22 year old defender Sokratis Papastathopoulos to the Lombard club, but the negotiation won't be carried out util Michelangelo Albertazzi will agree to move to Genoa.

Forza Albertazzi

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2010, 07:21   #25543

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
evo Man. city doveo kolarova za 17 mil. e moj galliani, koliko si smotan, mogli smo imat dugoročno rješenje za tu poziciju, a te pare ćemo potrošit na ugovore starcima. šta znači da se praktički možemo pozdravit sa kvalitetnim bekom, nestat će ih, budući da je city doveo već 2 lijeva, mou će sigurno tražit nekog, a misli i uzet desnog jer je rekao kako ramos ide na stopersku poziciju. bravo uprava!!!
sinko sto prije shvatis da nemamo love lakse ce ti biti.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2010, 10:11   #25544

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

uopće se ne nerviram
koliko ja znam, imamo 20 mil. jesam li u pravu??

ako jesam:

to je sasvim dovoljno s obzirom da se može prodat huntelaar recimo + par staraca i dobije se svota od oko 40 mil... ako to nije dosta onda stvarno... ima se para skroz dovoljno za par pojačanja
Old 16-07-2010, 15:31   #25545

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Rossonero, i par vas ostali: prestanite pricat o prodaji staraca. Svi spominjete neku lovu od prodaje staraca, a ne kontam kako ne shvatate jednu obicnu stvar: Ti starci su preskupi! Milan bi ih dao za djabe, ali oni nece da idu, jer u Milanu primaju 4-5 mil.€ godisnje, a klubovi koji bi voljeli da ih dovedu su nizerazredni klubovi gdje najbolji igrac zaradjuje jedva 1 mil.€ godisnje. Znaci, kako da ubijedis jednog tog starca da baci kroz prozor 3-4 mil.€ i naravno imidz: jer jedno je igrat za neku Genovu, Cagliari, Sienu, a potpuno drugo smatrat se clanom AC Milan-a
Malo razmislite o tome, pa ce te onda shvatit da mi na trzistu imamo samo par igraca koji se mogu prodat, a vecinu njih nedamo. Ovu ostalu djubrad koja nam ne treba, nece niko.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules