![]() |
|
|
#25546 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Dobićemo para od TV prava...
|
|
|
|
#25547 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Pato...
![]() |
Tako sam pročitao, oko 100 miliona...
|
|
|
|
#25548 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
taman da se pokriju ogromni "dugovi" i ako ostane koji milion da se dovede neki djedica
![]()
|
|
|
#25549 |
|
Registered User
![]() |
off topic...evo kala posto pominjes navijace hajduka cisto da vidis sta je navijanje, ma koji god bio rezultat...http://www.youtube.com/watch?v=p-0HAuF2b1g
i tako 40 minuta...nebitno sto je kosarka...to se radi i na fudbalu... |
|
|
|
|
|
#25550 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Dosta više o grobarima i torcidi
nisam do sada ništa brisao jer sam mislio da će te prestati sa tim, ali kako vidim nemate namjeru, još davno sam rekao, da nemam ništa protiv nekog snimka navijanja (nevezano za Milan),ali kako vidim ovo vaše polako prerasta u prepucavanje imate pp pa tamo razmjenjujte linkove, svaka sledeća poruka na tu temu će biti izbrisana..
|
|
|
#25551 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Istina ali na taj novac po mojim saznanjima KOMPANIJA je vec racunala tako da..
Ono sto mislim da je vrijedno spomena jeste da na dan okupljanja u Millanelo dolazi Silvio Berlusconi nekada prije (kada mu je bilo mnogo vise stalo do ekipe) cinio je to redovno posljedenje 4 sezone nije se pojavljivao tako da bi ovo moglo imati posebnu tezinu. Jos je rana faza mercata niko nista konkretno ne poduzima,karte polako padaju na stol.Mislim da je 1-2 sedmica augusta za nas krucijalna! Cinjenica je da mi trebamo prodati nekog po svemu sudeci Gattuso i Huntelar (ukupno oko 25 miliona). Rino zeli zavrsiti karijeru kao aktivan igrac nogometa,a ne na klubi. Nije on tip covjeka poput Mareka i Barbarina da samo ciljano na lovu idu. Gattuso je dovoljno ima za 2 zivota sobzirom da 7-8 godina zaradjuje u prosjeku 5 miliona po godini samo od Milana.
|
|
|
#25552 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
nemamo mi nikakve sanse bez 3,4 odlicna pojacanja. uzet cemo dzeku i sto onda? Onda tko ce igrati poluspicu kada dinho bude otisao sada u La? A i vidio sam slike Dinha nekakve sa plaze ili sto ja znam...uzas, kao Ronaldo, onaj pravi
![]() Treba uzeti i Dzeku i Ibru i onda idemo optimisticno! ![]()
|
|
|
|
#25553 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25554 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Velika ocekivanja = velika razocarenja tako se ukratko mogu opisat zadnje dvije sezone.
|
|
|
|
|
|
#25555 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Allegri: Milan će se boriti za naslov
Novoustoličeni trener Milana Massimiliano Allegri dao je optimističnu najavu nadolazeće sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu... Usprkos činjenici da Milan zasad nije, a vrlo vjerojatno neće ni dovesti značajnijih pojačanja u ljetnom prijelaznom roku, bivši trener Cagliarija vjeruje da “rossoneri” mogu ravnopravno držati korak s Interom, Romom i Juventusom i upustiti se u borbu za “scudetto”. - Inter ima nešto više u odnosu na Juventus, Romu i nas u ovom trenutku. Međutim, bez obzira na to vjerujem da će se te četiri momčadi boriti za “scudetto”. Vrlo sam miran i optimističan uoči sezone – rekao je Allegri u razgovoru za Corriere della Seru. - Ova sezona biti će jako važna za sve u klubu. Za mene osobno to će biti slučaj jer je ovo moj prvi angažman u nekom velikom klubu, a igračima će biti važno dokazati se da su dovoljno dobri. Stoga je nužno da svatko u momčadi napravi određene žrtve i podredi se u svrhu boljeg rezultata kluba. Upitan o mogućim odlascima Ronaldinha i Gennara Gattusa, o čemu se u posljednje vrijeme puno pisalo po medijima, Allegri je rekao: - Oni su Milanovi igrači i ja računam na njih. Bit ću sretan ako ostanu. Ronaldinho ima tehničke sposobnosti kakve se ne mogu pronaći nigdje drugdje na svijetu. |
|
|
|
|
|
#25556 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan potpisao Papastathopoulosa, produljio s Abbiatijem
Grčki 22-godišnji nogometni reprezentativac Sokratis Papastathopoulos i službeno je postao novo pojačanje AC Milana. Iz kluba sa San Sira su istovremeno objavili produljenje suradnje s iskusnim vratarom Christianom Abbiatijem (33)... Papastathopoulos igra na poziciji braniča, a može ga se angažirati i na poziciji defenzivnog veznog, a branio je boje grčke reprezentacije na SP-u Južnoj Africi gdje je odigrao dvije utakmice. U Milan Papastathopoulos dolazi iz Genoe, te predstavlja treće Milanovo pojačanje za nadolazeću sezonu nakon kolumbijskog braniča Marija Yepesa i vratara Marca Amelije. U Milanu su također objavili dvogodišnje produljenje suradnje s Christianom Abbiatijem, 33-godišnjim talijanskim vratarom. Prethodni je ugovor vezao Abbiatija do 2011. godine, a novi će ga zadržati na San Siru do 2013.
|
|
|
#25557 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
|
|
|
#25558 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
yepes,amelia i papasthoupolsblablabla....,milanova pojacanja za ovu sezonu!i mi bi negdje htjeli konkurirati?
) ljudi jel ovo cetvrti nastavak matrixa ili je surova stvarnost?dabogda ispali u drugu ligu i da krenemo sve ispocetka.sa novim vlasnicima naravno. |
|
|
|
|
|
#25559 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
i http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=30246
|
|
|
|
#25560 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
važnije je dovesti beka i veznog nego džeku... borriello ulazi u najbolje godine, verdi se može malo pomalo uvodit... ali ako ne misle dovodit nikoga onda nemojte ni džeku da klub "propadne" asap da odete ća vas dva...
|
| Tags |
| balkan |
|
|