AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-07-2010, 09:25   #25561

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Milanove pripreme: Navijači izviždali Berlusconija, skandirali Ronaldinhu i Allegriju

Nogometaši Milana u utorak su se okupili u Milanellu na prozivci uoči početka priprema za novu sezonu. Okupile su se i dvije tisuće nezadovoljnih navijača...

Razlog njihova nezadovoljstva politika je predsjednika kluba i talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji je stigao u Milanov trening-centar helikopterom oko 14.20. Mrskog vlasnika koji i ove sezone izbjegava uložiti novac u prava pojačanja navijači su izvrijeđali i izviždali.

Pokazali su također fotoreporterima svoje transparente. Na jednom je pisalo "Berlusconi, pokaži malo više ljubavi za Milan", a na drugom "Glasove si dobio, počni ispisivati čekove".

Okupljeni su navijači stoga odobravanjem dočekali svoje ljubimce-nogometaše, njih 12 koliko ih se skupilo uoči prvoga, poslijepodnevnog treninga. Među prvima je stigao Brazilac Ronaldinho, koji se dao na potpisivanje autograma, baš kao i Pato, Nesta i Inzaghi.

Posebno je toplo dočekan i novi trener Massimiliano Allegri.
Old 20-07-2010, 09:59   #25562

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Gotova prva ovosezonska sjednica Milana. Sve u svemu nista konkretno nije receno. Samo prosipanje iz supljeg u prazno. Cijelo vrijeme je pricao nas slavni predsjednik Silvio koji je opet napomenuo da ima vise titula nego Bernabeu, i da je u zadnji 7 godina ulozi 460 miliona € u ovaj klub, sto cini 1 miliardu i 100 milona € u njegovi 25 godina vladavine. Milan je sjajan klub i ima sjajan sastav i ne vidi neke igrace koji su bolji. Thiago ostaje, Dinho nije na prodaju vec mora igrati vise u sredini. I nema nista od Ibre. A da, odma na pocetku je nabrojao sve titule koje je Milan osvojio. Kazem vam, sve cista glupost. Tako da ne racunam na neku veliku promjenu u timu. Sretno nam bilo u EuroLeague 2011/12
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2010, 14:38   #25563

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Gotova prva ovosezonska sjednica Milana. Sve u svemu nista konkretno nije receno. Samo prosipanje iz supljeg u prazno. Cijelo vrijeme je pricao nas slavni predsjednik Silvio koji je opet napomenuo da ima vise titula nego Bernabeu, i da je u zadnji 7 godina ulozi 460 miliona € u ovaj klub, sto cini 1 miliardu i 100 milona € u njegovi 25 godina vladavine. Milan je sjajan klub i ima sjajan sastav i ne vidi neke igrace koji su bolji. Thiago ostaje, Dinho nije na prodaju vec mora igrati vise u sredini. I nema nista od Ibre. A da, odma na pocetku je nabrojao sve titule koje je Milan osvojio. Kazem vam, sve cista glupost. Tako da ne racunam na neku veliku promjenu u timu. Sretno nam bilo u EuroLeague 2011/12
http://www.milannews.it/?action=foto...um=492&start=0

malo fotkica...ono sto je davno pocelo na nasu zalost i danas se nastavlja...oni zive u proslosti ...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2010, 15:34   #25564

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
http://www.milannews.it/?action=foto...um=492&start=0

malo fotkica...ono sto je davno pocelo na nasu zalost i danas se nastavlja...oni zive u proslosti ...
vjeruj mi drugsi, njega boli kurac. Pardon, necu tako, on ne moze da pomogne Milanu. Iskreno receno: VOLIM TE SILVIO!!!!!!!! NON ANDARTE MAI DA NOI!!!!!
Zasto???? Jer su njegova rugoba od djece koja mu sole pamet. Da je Silvio ko Moratti, tj. da si ne dozvoljava da mu djeca sole pamet, ovaj bi Milan i dalje bio vrh VRHOVA!!!! Sorry, ali od danas mjenam avatar, stojim potpuno iza naseg predsjednika, vidilo mu se u ontervuju, majke mi mislio sam da je sve suplja, a onda pogledam video i vidim ga zalosnog, tj. vidi se da bi sve ulozio samo da jos jednom opali samarcinu Bernabeu. ZATO:

FORZA SILVIO!!! FORZA BERLUSCONIIII!!! FORZA BERLUSCONIII!!!! FORZA SILVIO!!!!

A ti djubre Galliani & Braida, jebem vam sve sto vas je stvorilo na ovaj svijet. Mrsssssssssssssssss iz mog kluba mamu vam j....!!!!
Old 20-07-2010, 15:51   #25565

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Evo da vidite sta misle nasi Italiani o nasem klubu, tj, nasi Milanisti, a i ja sam u ovom 77,7%

http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/...Sondaggio=7610
Old 20-07-2010, 16:36   #25566

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Berlusconi: Ronaldinho ostaje u Milanu i kad prestane igrati

Predsjednik Milana i talijanski premijer Silvio Berlusconi nije se previše uzrujao zbog silnih zvižduka navijača tijekom današnjeg okupljanja igrača u Milanellu uoči početka nove sezone...

Navijači zamjeraju predsjedniku kluba što ponovno nije spreman potrošiti novac na prava pojačanja.

- Rekao sam im da je Milan u posljednjih sedam godina uložio 461 milijun eura u pojačanja, više nego bilo koji drugi talijanski klub - izjavio je Berlusconi, a potom se osvrnuo i na mogućnost da “rossonere” napusti brazilski nogometaš Ronaldinho za kojeg zanimanje pokazuju Los Angeles Galaxy i Flamengo.

- Ronaldinho je za mene najveći nogometaš svih vremena. On je najveća Milanova atrakcija. S njime imam osobni dogovor da će ostati u Milanu čak i kad prestane igrati.
Old 20-07-2010, 17:37   #25567

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Quote:
Evo da vidite sta misle nasi Italiani o nasem klubu, tj, nasi Milanisti, a i ja sam u ovom 77,7%

ja bi za ovo glasao jebes skudeto Puň vincere la Champions

a sad za monentalno stanje u nasi milan.... neznamod kud poceti
sve propast ovi su vec matori vijagrata im vec isusila mozok pa on prica da zeli igrati ofanzivno i lepo a celi svet igra ala Murinjo sa jedan napadac i krajno defanzivno...

totalno se pogresno radi sa mladima .. kupili smo Adijah i zigoni za 2,5 mil jedan i sad oni idu na pozajmicu. Straser se od neba gleda ima ogroman potencijal...

saga oko Dzeko je krajno 'zanimliva' pa ovaj po 1000000000000000 pati izjavio da zeli igrati za milan pa da sam na nivno mesto bi odma ispratio pipo u muzej i onda potpisuem dzeko za 40 mil kako mu lici na golemi i potencijalnu zlatnu kopacku pa istu sumu na novac smo platili i 2001 mislim za pippo sa 28 godina starost

Oddo,Kahaber,janlku ovi trojca cu zaedno zato sta ne vrede puno da se komen. na nima kako to da oni ostae ?
nie problem kod nih oni su toliko jadni da niko gi ne zeli angazirati

Alegri - totalni promasaj e kako drag Silvio mi cemo osvoiti skudeto sa ovaj anonimus...
ak stvaramo neki novi Milan Magico ili grande sta ti znam
mi moramo da imamo dobar strateg proveren nie milan parma,caglari pa da menjamo trenjere svaku sezonu..
i Milan mora da imamo taj novac za novi igraci ..... Wan der Wiel 15 mil,Hernanes 20 mil i Dzeko 40 mil .... sold out hunti 15 mil

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2010, 17:40   #25568

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Quote:

ja bi za ovo glasao jebes skudeto Puň vincere la Champions

a sad za monentalno stanje u nasi milan.... neznamod kud poceti
sve propast ovi su vec matori vijagrata im vec isusila mozok pa on prica da zeli igrati ofanzivno i lepo a celi svet igra ala Murinjo sa jedan napadac i krajno defanzivno...

totalno se pogresno radi sa mladima .. kupili smo Adijah i zigoni za 2,5 mil jedan i sad oni idu na pozajmicu. Straser se od neba gleda ima ogroman potencijal...

saga oko Dzeko je krajno 'zanimliva' pa ovaj po 1000000000000000 pati izjavio da zeli igrati za milan pa da sam na nivno mesto bi odma ispratio pipo u muzej i onda potpisuem dzeko za 40 mil kako mu lici na golemi i potencijalnu zlatnu kopacku pa istu sumu na novac smo platili i 2001 mislim za pippo sa 28 godina starost

Oddo,Kahaber,janlku ovi trojca cu zaedno zato sta ne vrede puno da se komen. na nima kako to da oni ostae ?
nie problem kod nih oni su toliko jadni da niko gi ne zeli angazirati

Alegri - totalni promasaj e kako drag Silvio mi cemo osvoiti skudeto sa ovaj anonimus...
ak stvaramo neki novi Milan Magico ili grande sta ti znam
mi moramo da imamo dobar strateg proveren nie milan parma,caglari pa da menjamo trenjere svaku sezonu..
i Milan mora da imamo taj novac za novi igraci ..... Wan der Wiel 15 mil,Hernanes 20 mil i Dzeko 40 mil .... sold out hunti 15 mil

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 02:03   #25569

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
ovo o džeki će se pretvoriti u santa barbaru...uostalom klauzula o 40 milijuna više ne vrijedi,igrač ne želi ići u city nego želi milan,a ja ne čitam u novinama ili na internetu da je milan poslao konkretnu ponudu...šta su glupi???
Old 21-07-2010, 05:24   #25570

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
OFFICIAL: Massimo Oddo Signs Milan Contract Extension Until 2012

Nemam vise volje ni snage da bilo sta iskomentarisem...
Old 21-07-2010, 05:37   #25571

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Oddo je grande campione :Ppp cuo sam da je cijenjen frizer, mozda su mu produzili ugovor da im odrzava frizure :Ppp
huss is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 06:12   #25572

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Nesta 13 View Post
OFFICIAL: Massimo Oddo Signs Milan Contract Extension Until 2012

Nemam vise volje ni snage da bilo sta iskomentarisem...
ccci to ima u 2 godine 3 milje ccccc koji su oni deblili jaooo
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 06:54   #25573

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Oddo u Milanu do 2012. godine

Talijanski nogometaš u redovima Milana Massimo Oddo (34) potpisao je jednogodišnje produljenje ugovora s aktualnim klubom koje će ga vezati do 2012. godine...

Pod brazilskom trenerom Leonardom Oddo je prošle sezone dobivao jako malo prilika i njegova budućnost u klubu bila je pod upitnikom, ali novi strateg "rossonera" Massimiliano Allegri objasnio je upravi da ga vidi u svojim planovima i stoga je desnom braniču ponuđeno produljenje.

U sljedeće dvije godine Oddo će od Milana inkasirati tri milijuna eura.

Dan ranije s Milanom je dvogodišnje produljenje potpisao talijanski 33-godišnji vratar Christian Abbiati.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 07:21   #25574

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Nemojte tako ljudi, pa oddo je šampion i budućnost kluba
Old 21-07-2010, 09:19   #25575

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
da je bilo imalo pameti mogli smo se ovo ljeto izvuć iz govana ali neka nama našega galliania i ekipise... kako mi je žao pata koji onako optimistično govori kako je spreman na osvajanje scudetta i ch.lige

Quote:
Milan striker Alexandre Pato believes his side has what it takes to challenge for honours next season.

The Rossoneri start pre-season training today under new boss Massimiliano Allegri.

Milan supporters are expected to hold a protest against the club’s frugal campaign in the transfer market, partly because Silvio Berlusconi is due to attend training.

However, Pato isn’t the least bit concerned about the current state of the squad.

“I am happy to have returned to Milan. I had a good flight. I am ready to start the new season and do well at Milan,” he said.

“Today I’ll speak with Allegri. He is a great Coach.”

Pato was then asked about Ronaldinho’s future amid speculation that the former World Player of the Year might leave for Flamengo.

“I want Dinho to stay, he is a great friend. If we do well this year we can win the Scudetto and the Champions League,” he concluded.

Tags
balkan

Posting Rules