AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 21-07-2010, 12:31   #25576

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
možete se vi sprdati sa oddom koliko hoćete ali ja sam zadovoljan što je produžen ugovor s njim. stvar je vrlo prosta – to je naš najbolji desni bek i tu prestaje svaka priča. on je pre povrede igrao u odličnom ritmu (setite se samo mečeva protiv reala) imao je jedan slab meč u veroni ali je posle povrede bio slab jer u tim godinama treba više vremena da se uhvati ritam. ako nema potencijala u primaveri , oddo treba da ostane.

abate retard je taj koji treba da se proda jer bi se našla budala koja će dati 4,5 miliona kao što se našla naša ćelava nakaza da popuni budžet đenove pa dala isto toliko za smešnog grka. zambrota je sramota od igrača, igra 6 katastrofalno, 3 loše pa 1 dobru. antonini mora biti prva opcija bez obzira na stranu na kojoj bude igrao i očekujem jedno pojačanje (bolje na levoj strani). bonera je definitivno propao, oni potezi protiv mančestera i one makazice u đenovi (isključenje+penal) dovoljno govori da je došlo vreme da se pakuje i seli u neku ređinu ili parmu.

antonini - nesta – silva - pojačanje je ono što želim da vidim u I kolu u avgustu. Na klupi oddo, onyewu i ovaj novopečeni čije ime ne želim i ne mogu da izgovorim (i to samo zato jer je plaćen toliko, a inače je yepes za njega tata). prodati abatea, boneru i zambrotu i kupiti coentraa, balea ili taiwa. vrlo prosto ali za ujka festera nemoguća misija.

Last edited by Efekat leptira; 21-07-2010 at 12:34.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 13:08   #25577

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Oddo je imao ugovor od 3 mil. € godisnje do 2011. Milan mu je produzio do 2012 ali spustio ugovor na 1,5 mil. € godisnje. Sta je tu ne shvatljivo? Kako god je trebao primiti 3 mil.€ sad ce primit iste te pare ali ce biti na raspolaganju 2 sezone. veoma lijepo izmajmunisano. jos samo da onaj cirkusant prihvati 4 mil.€godisnje i nek ostane. Al posto on to nece, onda obavezno ga poslat nekome za 15 mil.€ i rijesit mir na terenu (ne mora svaka ici preko lijeve strane da ovaj pokazuje svoje magije prolaza kroz petoricu)
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 16:41   #25578

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
možete se vi sprdati sa oddom koliko hoćete ali ja sam zadovoljan što je produžen ugovor s njim. stvar je vrlo prosta – to je naš najbolji desni bek i tu prestaje svaka priča. on je pre povrede igrao u odličnom ritmu (setite se samo mečeva protiv reala) imao je jedan slab meč u veroni ali je posle povrede bio slab jer u tim godinama treba više vremena da se uhvati ritam. ako nema potencijala u primaveri , oddo treba da ostane.

abate retard je taj koji treba da se proda jer bi se našla budala koja će dati 4,5 miliona kao što se našla naša ćelava nakaza da popuni budžet đenove pa dala isto toliko za smešnog grka. zambrota je sramota od igrača, igra 6 katastrofalno, 3 loše pa 1 dobru. antonini mora biti prva opcija bez obzira na stranu na kojoj bude igrao i očekujem jedno pojačanje (bolje na levoj strani). bonera je definitivno propao, oni potezi protiv mančestera i one makazice u đenovi (isključenje+penal) dovoljno govori da je došlo vreme da se pakuje i seli u neku ređinu ili parmu.

antonini - nesta – silva - pojačanje je ono što želim da vidim u I kolu u avgustu. Na klupi oddo, onyewu i ovaj novopečeni čije ime ne želim i ne mogu da izgovorim (i to samo zato jer je plaćen toliko, a inače je yepes za njega tata). prodati abatea, boneru i zambrotu i kupiti coentraa, balea ili taiwa. vrlo prosto ali za ujka festera nemoguća misija.
jesil ti normalan da se tako izrazim cjelu sezonu vam se ponavlja da momak nije bek, nego krilni igrac i vise nego dobro je odradio posao u defanzivi, stavi Ronalda na beka pa cemo vidjet na sta ce licit. nema me mjesec dana i vratim se i vidim kakve gluposti ljudi pisu
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 17:01   #25579

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Rosson3r View Post
jesil ti normalan da se tako izrazim cjelu sezonu vam se ponavlja da momak nije bek, nego krilni igrac i vise nego dobro je odradio posao u defanzivi, stavi Ronalda na beka pa cemo vidjet na sta ce licit. nema me mjesec dana i vratim se i vidim kakve gluposti ljudi pisu
A znači abate nije bek??? hvala ti rossoner sa 3 umesto e.. pa ko zna da li bi ikada shvatio razlog njegove kriminalne igre da mi ti nisi otvorio oči..

pa da li ti shvataš, nesrećo ljudska, da je to u stvari kontra argument na štetu plavog retarda.. zamisli koliko je loš u ofanzivi tj. kao krilni napadač iliti krilo kad u jadu od konkurencije kod jada od trenera nije mogao zaslužiti poverenje na "prirodnoj" poziciji ?! izgledom podseća na mentalno obolelog, a igrom na neku životinju, tačnije noja, koja besomučno udara jadnu loptu dok sa istom ne izađe u aut.. prevara ili greška je njegovo srednje ime.

nadam se da te neće biti ni narednog meseca.. putuj igumane i ne misli na manastir..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 17:08   #25580

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
A znači abate nije bek??? hvala ti rossoner sa 3 umesto e.. pa ko zna da li bi ikada shvatio razlog njegove kriminalne igre da mi ti nisi otvorio oči..

pa da li ti shvataš, nesrećo ljudska, da je to u stvari kontra argument na štetu plavog retarda.. zamisli koliko je loš u ofanzivi tj. kao krilni napadač iliti krilo kad u jadu od konkurencije kod jada od trenera nije mogao zaslužiti poverenje na "prirodnoj" poziciji ?! izgledom podseća na mentalno obolelog, a igrom na neku životinju, tačnije noja, koja besomučno udara jadnu loptu dok sa istom ne izađe u aut.. prevara ili greška je njegovo srednje ime.

nadam se da te neće biti ni narednog meseca.. putuj igumane i ne misli na manastir..
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 18:55   #25581

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
huntelaar pregovara u manchesteru, nadam se da se neće nazad vraćati... a to bi, nadam se, značilo novo pojačanje ako ga uspijemo uvaliti nekome...

hmm... imam baš filing da bi allegri mogao napraviti nešto veliko
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 19:03   #25582

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
sta znam meni je Abatenajboli mislim da bice novi lider u narednih godina ali nazalost mislim da Ambro bice capiten do svoih 40 g.

Forza massimo

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2010, 19:06   #25583

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by senna_cro View Post
huntelaar pregovara u manchesteru, nadam se da se neće nazad vraćati... a to bi, nadam se, značilo novo pojačanje ako ga uspijemo uvaliti nekome...

hmm... imam baš filing da bi allegri mogao napraviti nešto veliko
ma sta vam je ne dirajte mi moi igrace Ignacio sad Hunti ko zna mozda i za gatuzo nes da postuete

p.s. Alegri je maestro a berlu e profesor po fudball

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 22-07-2010, 01:55   #25584

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Nažalost Džeko u Juventusu
Old 22-07-2010, 02:51   #25585

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ako je dzeko zaista potpisao za juventus onda je smrad teski.onda je gori i od onog placenika ibrahimovica.onako javno govoriti da navija za milan od djetinjstva i onda na kraju potpisati za juventus???jao kakva seljacina.bolje da je sutio i niko mu ne bi nista rekao.ovako je ispao gamad.djubre!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 22-07-2010, 04:13   #25586

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
http://www.juventus.com/site/eng/NEW...6E182EBDEC.asp

ne vidim da je džeko u juventusu... novine su druga stvar, nekidan je kolarov bio u cityju po njima a da vidite gdje su naši strinić, ibričić i srna sve bili, promijenili su 5 klubova ovog ljeta

inače baš mi se gade ovi dresovi sa ovim crvenim i zelenim bojama... i onim bet na standardnom dresu... neka mi neko stavi zeleni bet na dres milana ubio bi ga odma
Old 22-07-2010, 04:18   #25587

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
ma dajte bezze baltite Dzekosna, pa u danasnjem fubalu je dovoljno samo da da iakav signal i klub odmah dolazi po njega...sjetite se Torresa kada mu je spala kapitenska traka na njoj je pislao Your never wallk alone i zna se gjde je zavrsio.....a ovamo dzeko treba sebe sam kupiti i doci u milan ccc nidje veze....dovoljno je sto je javno reako da navija i da ceka milan....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 22-07-2010, 04:44   #25588

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ako iko nije zasluzio da ga se ne pljuje...onda je to fakat Dzeko...pa sta treba...sve je javno reko, a danas je to rijetkost...na jugu ga vec gotive, zbog iskrenosti i toga sto je javno izjavio da je fun Milana od malih nogu i da mu je san da igra za isti da mu je idol bio Sheva...i sta sve nije prico...i sta sad sto galliani ne zeli da dadne novac(koji je da se razumijemo neralan,wolsburg ce ga na kraju sjebat)po dzeki se treba pljuvat, zato sto ce otici negdje gdje ga fkt zele...ne kontam pojedince fkt...u danasnjem fudbalu ljubavi ima na kapaljku i dzeko je rijetkost, ovo sto je uradio i izjavio...i sta zaboravili ste da Milan nije vise Milan osim u berlusconijevoj glavi...seria a sve losija i losija...dzeko realno moze igrat u eng i zaraditi vece pare...a zelja mu je da igra u Milanu i Seriji A...i sta ako predje u Juve...pa sjetite se price o Gili veliki fun Juventusa pustio Sky Sport da mu snimi sobu sve posteri Juventusa...pa dodje u Milan...zato molim vas ne pljujte po Dzeki...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 22-07-2010, 05:06   #25589

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Huntelaar out, Ryan Babel in.. hmmm.....
Old 22-07-2010, 06:51   #25590

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
22-07-2010, 10:44
Ako iko nije zasluzio da ga se ne pljuje...onda je to fakat Dzeko...pa sta treba...sve je javno reko, a danas je to rijetkost...na jugu ga vec gotive, zbog iskrenosti i toga sto je javno izjavio da je fun Milana od malih nogu i da mu je san da igra za isti da mu je idol bio Sheva...i sta sve nije prico...i sta sad sto galliani ne zeli da dadne novac(koji je da se razumijemo neralan,wolsburg ce ga na kraju sjebat)po dzeki se treba pljuvat, zato sto ce otici negdje gdje ga fkt zele...ne kontam pojedince fkt...u danasnjem fudbalu ljubavi ima na kapaljku i dzeko je rijetkost, ovo sto je uradio i izjavio...i sta zaboravili ste da Milan nije vise Milan osim u berlusconijevoj glavi...seria a sve losija i losija...dzeko realno moze igrat u eng i zaraditi vece pare...a zelja mu je da igra u Milanu i Seriji A...i sta ako predje u Juve...pa sjetite se price o Gili veliki fun Juventusa pustio Sky Sport da mu snimi sobu sve posteri Juventusa...pa dodje u Milan...zato molim vas ne pljujte po Dzeki...----

daj sta ti je.razmisli malo.ima on drugih ponuda.nek ide negdje drugdje.sta ima pricat javno da navija za milan a na kraju ce preci u juventus.to je ispod casti.je on dobar covjek,pogotovo u dusi,al jezik mu je malo prevelik.ako je pravi navijac milana igrat ce za neki drugi klub a ne za juventus.gotovo je sad.pricao je javno i priznao da navija za nas.time je se obiljezio.o njemu ovisi sta ce biti dalje.ne pljujem ja po njemu direktno,vec govorim da je se malo zeznuo sto je se izbrbljao tako.ej djeko djeko.nema veze sto milan propada,ako si navijac dodji i pomozi i smanji svoje zahtjeve,a ne u rivala otic.al dobro,svako kroji svoju sudbinu.a mi cemo svoju nagodinu u serie b. ))
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules