![]() |
|
|
#25591 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#25592 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25593 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
dabogda otisao u juventus i nama strpao 6 komada u dvije tekme prvenstva.pa onda ce bar nasa uprava shvatiti kakvu je gresku napravila.
zakljucak:za djeku je najbolje da ode u neki veliki klub,pa cak i u juventus,ali ako ode tamo onda je za mene picka.amen.tocka. |
|
|
|
|
|
#25594 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Gianluca Zambrotta ostaje u Milanu do 2012. godine
Kada već nisu u stanju dovesti kvalitetno pojačanje sa strane, u Milanu se odlučuju na politiku produljivanja ugovora sa svojim postojećim "snagama"... Ovog tjedna su produljili vjernost s vratarem Christianom Abbiatijom, te bočnim igračem Massimom Oddom. U četvrtak se saznalo da će još jedan veteran ostati dulje u Milanovoj svlačionici. U pitanju je talijanski reprezentativac, 33-godišnji Gianluca Zambrotta, kojem je ugovor istjecao u lipnju 2011. godine. Produljenje će ga ostaviti jednu sezonu više u crveno-crnom dresu. |
|
|
|
|
|
#25595 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Corriere: Huntelaar na pragu transfera u Liverpool
Talijanski dnevnik Corriere dello Sport piše da su u Milanu pronašli zainteresiranu stranu za angažman Klaasa-Jana Huntelaara (26), nizozemskog nogometnog reprezentativca... Još od početka prijalaznog roka u Milanu traže pojačanje u napadu, a pritom se istovremeno pokušavaju riješiti Huntelaara, koji nije zadovoljio u dresu "rossonera" po transferu iz Reala prošlog ljeta. U utorak je navodno Huntelaar viđen u Manchesteru, što je odmah potaklo glasine o njegovom potencijalnom transferu u United ili City, ali Corriere piše da će njegova nova destinacija biti Liverpool. U klubu s Anfielda zainteresirani su za dovođenje Huntelaara, a u cijeli posao bi trebao biti uključen i još jedan Nizozemac, Ryan Babel (23), koji bi trebao krenuti u drugom pravcu, putem San Sira. Zasad se niti iz Liverpoola niti iz Milana nisu oglasili po ovom pitanju, a sve bi se trebalo razriješiti u narednih nekoliko dana. |
|
|
|
|
|
#25596 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
zašto rossija ne dovedu..vječito je pitanje..momak je odličan,a i milanista je od malih nogu
|
|
|
|
|
|
#25597 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25598 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
ensare, ti si sad na redu.. pronađi rupu u izjavi.. šta vidiš između redova? ne dozvoli da njihova bude poslednja! reci nam da nije gotovo! da li ti na pamet pada neka nova teorija tipa volfsburg laže sopstvene navijače da bi se ujka fester predomislio i iskeširao u poslednjem trenutku astronomskih i paranormalnih 40 milkica.. najviše se bojim za zagorakisa.. on ti je slepo verovao.. a s obzirom da znamo kakav je kad se emotivno usplahiri, plašim se da ne naudi sam sebi.. |
|
|
|
|
|
|
#25599 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
da li ja ovome vjerujem?NIKAKO!!!ne vjerujem dok ga ne vidim u dresu...ali to ne znači da se ne smijem nadati.... ![]() baj d vej...čuo sam da je bereta dobio nogu u paoku pa me zanima je li i on tvoj kandidat za klupu milana s obzirom da forsiraš kvazi trenere kojima je uspjeh dočekat jesen u klubovima izvan italije
|
|
|
|
#25600 |
|
Registered User
![]() |
http://www.vfl-wolfsburg.de/50543+M5bcc30692a8.html
ne bih rekao da je index ovog puta napisao lažnu vijest a znao ih je dosta puta napisat ali ovo je sa službene stranice wolfsburga,e sad ako oni izbacuju lažne vijesti onda je to skroz neozbiljno sa njihove strane jer ipak službeni stav je službeni stav |
|
|
|
|
|
#25601 | ||
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#25602 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Iako ima još mesec dana do kraja prelaznog roka, vrlo jasno se može zaključiti politika i pravac koji je ostao nepromenjen u radu ćelave nakaze. Produženi ugovori sa zambrotom, odom, verovatno prolongiranje saradnje sa bonerom, abateom i kahaberom i svevišnje pojačanje u vidu nosioca najgore odbrane serie A, jasno impliciraju da je defanziva za narednu sezonu formirana. u veznom redu možemo u najboljem slučaju dobiti nekog nebitnog trkača iz francuske ili će se odlučiti za nešto "lucidnijeg" lazzaria iz kaljarija. Komirani ostaje naša uzdanica i prva violina i to će nas, verujem, ponovo koštati borbe za titulu. u napadu će doći do osveženja.. najgore od svih bilo bi dovođenje večitog talenta rajana babela koji je zaboravio da igra ovu igru od višegodišnjeg sedenja na klupama enfilda.. ali ofanzivna linija je i dalje naše najjače oružje, i kao što sam rekao ne bi imao ništa protiv da ostane u sastavu pato-marco-magic a da se od prodaje klasa jana kupi afirmisani vezni igrač. |
|
|
|
|
|
|
#25603 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
evo prve vijesti s trening kampa govore kako se jako trenira i da se ronaldinho vec jako umorio....
već vidim njegove izjave da želi osvojiti prvenstvo i ligu prvaka...pa onda bude blijed protiv chieva,palerma i barija...onda protiv sampdorie pogleda desno a baci loptu lijevo..onda ce leptir govoriti kako je on magičan...vec se pripremam za sezonu... vjerujte da će ovo biti jako duga sezona u kojoj milan nece ni europu izboriti sa ovom istrošenom skupinom igrača...pazite vi ove igrače:zambrotta i oddo pa to je prestrašno,pa oni su mrtva puhala jednostavno su negledljivi,onaj grk je vjerujem svakome nepoznanica i smijesno je reći da je loš jer ne vjerujem da ga je itko ovdje gledao dovoljno dugo da može suditi o njemu,u svakom slučaju mlad je i to je dobro....vezni red sa pirlom i ambrosinijem će biti nikakav...valjda je allegri pametan da stavi flaminija pored pirla...napad treba sa dvije špice,uz pata bilo tko između borriela i huntera...a onaj ronaldinho ako nece igrati iza napadača neka ode van.... ako u prvih par kola vidim da je ronaldinho lijevo u 4-3-3 i vidim ambrosinija u veznom redu necu gledati milan...loše je za moj razum koji su mi uzeli prosle sezone,uostalom knicksi su se pojačali a i nfl počinje u 11-mjesecu pa ću radije njih gledati,za razliku od milana oni imaju srca da ginu za ekipu...
Last edited by dejo; 23-07-2010 at 06:48. |
|
|
|
|
|
#25604 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Ali ipak milsim da je rjec o Grku sto se njega tice velika je enigma ali kako Galliani kaze da se radi o jako zanimljivom igracu koji moze mnogo da pruzi za ekipu..hmmm..
|
|
|
|
#25605 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo jos jedan clanak Moggia danas koji kaze kako je Braida taj koji najvise zna o nogometu u Via Turratti ali Galliani i Berlusconi vode sve. Također tvrdi, i garantira, a tu se 150% slažem, da je igrač koji nama treba Ibrahimović i da Milan mora uciniti sve sto moze da ga dovede. Spominje probleme sa vezom Ambro-Pirlo itd.
Ibra bi nam izbalansirao ekipu i veza bi se manje trošila itd. Prostor za Dinha i Pata bi bio PUNO veći... Usporediti njega i ovo sto radi Borriello naravno nije niti moguce. Ako ne dovedemo njega ili Dzeku bojim se da bih mogao odustati od pracenja ove lakrdije sljedece sezone. Opet isti klinac sa Patom desno, Dinhom koji ce par puta bit super par puta pijan i Borriellom koji zna zabit skaricama ali ne i iz suta. I naravno super-Clarence šetač od 5mln godišnje koji isto odigra 5 dobrih od 35, plus Pirlo "medene noge".... I ja se trebam veselit Yepesu, Sokratu i sta ja znam... Sramota! Zambro i Oddo produzili, ajd bar nema Favalinha... A sve su kriva ova dvojica debila, ćelavi i senilni! Prodajte klub lopine! Čekam do kraja mercata da kupe Ibru pa da mogu gledati gledljiv Milan i nadat se da se NEsta nece ozlijediti i da ce taj Grk odigrati dobru sezonu jer je navodno vrlo talentiran igrač, bla, bla... Leptire, sto se tice Allegrievog otkaza u Cagliariu, mislim da se tu radilo o nekoj svađi itd. On je sezonu prije toga imao odlican rezultat s njima i onda je nesto otislo kvragu koliko se ja sjecam. Mozda nisam u pravu. Vidjet cemo kako ce on to voditi. Kazem najozbiljnije da mi sa Ibrom mozemo spasiti taj nas spori ritam i nekako ga pretvoriti u nesto ucinkovito, a isto tako veza bi se morala manje trositi. On, Pato i Dinho, plus recimo Pirlo sami mogu zabiti 2,3 po utakmici svima.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|