![]() |
|
|
#25606 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Za mene je mesto šefa struke ubedljivo najbitnije, i od panchine najviše zavisi da li ćemo biti u borbi za titulu.. ovaj tim pa čak i bez i jednog pojačanja je, i dalje tvrdim, za koji gram samo slabiji od merde, ali oni na klupi imaju neopevanu budaletinu koja ne može, jednostavno ne može uzeti titulu.. videli ste šta znači imati Murinja.. videli ste šta znači kad dođe pismen čovek na klupu rome kao što je Ranieri.. da li se sećate rimskog duela 5 kola pre kraja.. poluvreme 0 1 za fašiste i Claudio uradi nešto nezamislivo.. de rosi i toti ne izađu na teren.. ZAMENI ih i roma okrene na 2 1! sa jednim pristojnim ali ne i zastrašujućim kadrom je izgubio titulu za 2 boda i to samo jer je došao u trenutku kad su bili na -17 dakle ako gospodin d’oro pokaže autoritet, sugestivnost, taktičku potkovanost, hrabrost ali ne i pretencioznost koja ga inače krasi.. ako uspe da ukomponuje raspoloživi kadar, ako ne bude podlegao pritiscima, ako zna da motiviše na poluvremenu pri rezultatu 0-2 za palermo.. ako je u stanju da prizna i ispravi sopstvenu grešku, ako shvati da je abate magarac, a bonera konj.. da marek, gatuzo i kaladze više nisu fudbaleri.. i ako bude bio sposoban da na poluvremenu kaže komiranom da ne izlazi iz svlačionice jer ne postoji na terenu.. mi ćemo biti Prvaci sa ovim timom. pojačanja su neophodna da bi igrali kakvu takvu ulogu u CL.. ali za ovakvu seriu A je sasvim dovoljan jedan prekaljeni lisac na klupi. |
|
|
|
|
|
|
#25607 |
|
Registered User
![]() |
navodno smo ponudili 13 milja za hondu, a rusi traže 15... izgleda kao da smo blizu potpisa...
![]()
|
|
|
#25608 | |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
šta se grka tiče bit će jedan od ova 2 slučaja:
1. zalutao u veliki klub kao žigić u valenciju 2. poziv u milan shvati kao izazov i odluči se dokazat maksimalno ------------------------------------------------- Quote:
|
|
|
|
#25609 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Leptiru, gdje je bio taj Ranieri u Juventusu??? Ti sve nesto pratis te trenere i strucnjake, a sta ono bi sa Ranieriem u Torinu? Zbog cega dobi nogu? Sigurno nije zato sto nije htio plaitt racun u kafani... pogledaj mu malo statistiku i rezultate. I sad, covjek nadigao Romu i sad je on kralj. Pa dobro, sto onda ne pricas o Leonardu tako nesto? I on je preuzeo jedan penzionerski klub, gdje svako vodi svoju pricu, gdje cirkusant zeli da bude glavni, gdje se svima igra, i gdje ti jedan celavac soli pamet ko od igraca tebi najbolje treba. I sta covjek napravi? Bori se za titulu sa Interom hahaha
A da, Inter je rupa od tima. To je toliko los tim, da bi Mainz 05 nadigrao Inter, a Vojvodina se mogla nosit do 60 minute trkom. Haj ba majke mi, al majke mi: NE SERIII!!! Julio Cesar, Maicon, Lucio: Brazil Eto: Kamerun Milito: Argentina Stankovic: Srbija a oni cine prvi sastav te momcadi. Jedino cudo je zasto onaj Maradona nije zvao Cambiassa i Zanettia, dvojac koji bi svaki klub pozelio. Ali neeee, jebes ti sve ove igrace, cirkusant je za njih TITO, a on ne igra na Svijetskom. Kako covjece mozes rec da smo mi "gram losiji" od Intera? Pa covjece, Napoli je jaci od nas. Da ne spominjem ostale ekipe: Roma, Fiorentina, pa cak i Lazio i Palermo. Da smo mi toliko jaki koliko ti pricas, pa mi bi sad imali 10 igraca na prodaji, a stvarnost je da imamo samo Pata, Thiaga i Klaasa. Da imamo i Dinha, ali nece niko da plati 10 mil.€ za njega. A ove ostale tarabe nece niko. Ali neeee, mi smo najjaca ekipa svijeta. Nama samo fali Arsen ili FerGuzon ili Van de Gral, da nas dovedu do vrha Olimpa, da opet budemo sampioni Svijeta. E moj Boze, zasto Leptir nije glavni manager Reala, pa da nam otkupi sve ove nase "zvijezde" da nam ucini Bozicni dar vec u julu...
|
|
|
#25610 |
|
Registered User
![]() |
A da, sorry, zaboravio sam odgovorit na tvoj prijasni post upucen meni.
Sta se tu imat citat izmedju redova? Ja sam to vec jucer procitao u njemackim novinama. I potpuna je istina. Jednostavno ne zele da ga daju ispod 40 mil.€ Nista, Dzeko ima pravo. Sad ga zaboli za trud. Ima pare, moze da se izlezava, ovi ga ne smiju kaznit, jer u slucaju ne propisne kazne, moze se zalit na sudu (vidi slucaj Pandev) i jednostavno se izbavit iz ugovora. Drugo, ako ga kazne 3 puta zaredom bez ikakvi pravi osnova, sud oslobadja Dzeku istog momenta iz ugovora. Zato lutko, svi znamo koliko ti vrijedis i koliko si jak igrac. Izdrzi jos godinu i pol tu, zajebaji se, prst u uho, ugledaj se na Seedorfa i Dinha, i odmaraj, a 01.01.2012 imas slobodno pravo da razgovaras sa Milanom. Ne brini, i tada cemo te zeljet.
|
|
|
#25611 |
|
Registered User
![]() |
e moj ensare.. veze ti sa fudbalom nemaš.. claudio ranieri je preuzeo juventus 2007 u trenutku kada su se vratili iz serie B i u toj sezoni ih dovukao do pozicije br. 3 sa sve invalidima kao što su legrotalje, markioni, iaquinta, salihamidžić, grigera, molinaro itd itd.. gde im je del piero i dalje bio najbolji igrač, a chielini još neafirmisan .. u toj sezoni je pobedio merdu u gostima, nas kući, i po jednom nerešeno.. sledeće sezone je doveo juve na stepenicu više.. zauzeo 2. mesto ali je nenormalna uprava odlučila da mu uruči otkaz jer je verovala da ćiro ferara može bolje i više i to sa tri puta jačim timom.. za manje od godinu dana dobili su apsolutni demant.. ferara se raspao a ranieri podigao romu iz mrtvih skoro do trona.. ponavljam, veze ti nemaš.
a za merdu samo sačekaj ovu sezonu, pa ćete ti, mrki i kompanija dobiti pravu potvrdu.. a te igrače što si pobrojao i pored njih napisao reprezentaciju za koju igraju, prejak ti potez.. fali ti samo učinak.. brazilci sa merdinom odbranom isprskani, julio cesar potvrdio ekstra klasu protiv holandije.. eto je više desni bek nego napadač i to je još jednom potvrdio na svetskom.. 31. mesto za kamerun.. milito nije i ne može da bude starter u argentini ko god da je selektor jer ima boljih, a stanković je blagi užas, uostalom on više nije prva postava.. mota moćni ga izbacio.. sneijder je profi klasa kao i maicon ali bez murinja su naš nivo.. ponvaljam, potvrda uskoro stiže. I ne trpaj mi reči u usta, nikada ih nisam nazvao slabim, lošim, već sam tvrdio da nisu vrhunski tim već samo prosek na top nivou iz kojeg je Jose izvukao 300% |
|
|
|
|
|
#25612 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ensare i leptir, smanjite malo međusobna prepucavanja (bez vrijeđanja, može se i normalno odgovarati)
i za ove što mi kritikuju Džeku, ne dirajte ga.. Džeko je kralj ![]()
|
|
|
#25613 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
zalutao u veliki klub kao žigić u valenciju
Hahahahhahhahaha..... Mislim da si pobedio sa ovom izjavom!!! Samo, nikako ne mogu da provalim,sta si hteo da kazes...??!! hahhahahhaha...
|
|
|
|
#25614 |
|
Registered User
![]() |
Leptiru, ja ne hvalim Inter, ali ne mogu dopustiti te tvoje glupe izjave da smo mi sampionski tim koji je na nivou Intera i moze bez problema postat prvak, jer stim rijecima vrijedjas Leonarda. Ispada da je Leonardo neki advokat ili bravar koji je nekim slucajem zalutao u fudbalske vode. Pazi leptiru, pogledaj samo zadnju tekmu kako cijela, ponavljam CIJELA Curva Sud skandira Leonardu. Zasto? Jer je dovukao Milan do 3. mjesta? Po tvom, trebalo ga je odma ubit, jer ovaj Milan mora bjezat ostalim klubovima u Serie A barem 15 bodova, a u Ch. Ligi ko sale dogurat do polufinala. Covjek je sa 0 od igraca, sa idiotima iznad sebe koji su mu vrsili pritisak, uspio da probudi ove penzionere i napravi sjajnu sezonu davsi nam da se radujemo na Bernabeu, da skoro ugrozimo Interovu titulu, da uzivamo u tekmi protiv Manche na San Siru, i zato mu ogromno HVALA!!! I zato non stop spominjem ovo, jer ne mogu dopustit da se nas Milan naziva sampionskim, kad smo mi osrednja klasa trenutno. Ponavljam, a eto ko sto ti kazes sezona ce pokazat, Napoli i Fiorentina su puno jace od nas.
p.s Mirza, to sto ja i Leptir ovako razgovaramo ne treba da te muci, vjeruj mi sve je OK izmedju nas, i da smo blize otisli bi sigurno popit jedno hladno, i raspravit jos koju o "fuci". Bolje se pozabavi sa tim prepucavanjima o navijanju Grobara, Torcida i BBB-ova, posto tome ovdje sigurno nije mjesto. Jer mogu i ja onda uvuc malo temu Formulu 1, pa da vidimo na sta ce ispast ovaj forum. Leptir i ja smo non stop na istoj temi: Milan pozdrav
|
|
|
#25615 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Keisuke Honda nadomak dolaska u AC Milan
Svjetska kriza koja i dalje traje uzdrmala je i primirila u poslovanju i mnoge svjetske nogometne klubove, a primjer štednje može se uočiti i u politici Milana... Tijekom ovoljetnog prijelaznog roka Milan nije doveo niti jednu veliku nogometnu zvijezdu, već se koncentrirao na produljenje ugovora sa svojim postojećim starosjediocima. Tako su vjernost produljili, između ostalih, Zambrotta, Oddo, Abbiati... Ipak, uskoro bi Milan ipak mogao dovesti jedno zvučno pojačanje, a ime mu je Keisuke Honda. Japanski nogometaš je posebno skrenuo pozornost na sebe tijekom Svjetskog prvenstva na jugu Afrike. Zbog tamošnjih igara ovog 24-godišnjaka se prozvalo "japanskim Messijem". Nakon Nagoye je Honda došao u Europu, te je igrao za nizozemski Venlo. Na kraju prošle sezone ruske Premier lige je pojačao redove moskovskog CSKA, no izgledno je da neće ostaviti dublji trag u ruskom gigantu. Milan je prvo za njega nudio 13 milijuna eura. CSKA je potraživao dva milijuna više i kako navode talijanski mediji Milan je ipak odlučio ne komplicirati oko cijene, već isplatiti dotična dva milijuna viška. Idućeg tjedna bi se trebao kompletirati ovaj posao, odnosno, dolazak Honde na San Siro.
|
|
|
#25616 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#25617 |
|
Registered User
![]() |
da se odmah razumemo, smatram da ovaj japanac za razliku od svih ostalih azijata može postati top igrač.. neverovatno je smiren, lucidan i tehnički potkovan.. klasična old firm 10ka sa mogućnošću igre na mestu drugog napadača.. kao totti od pre pola decenije
međutim postavlja se pitanje šta će on igrati, gde i umesto koga?? …………ambrosini…………..flamini………………. pato………………….honda…………………...rone ……………………....marco………………………….. ja protiv ove postavke nemam apsolutno ništa protiv.. ali zaista nisam siguran da je panchina d’oro u stanju da komiranog stavi u 2. plan ako piro bude na terenu, onda će igrati umesto flaminija.. i tu ćemo ponovo prokišnjavati jer je andrea 0 u defanzivi i trči 2 do 3 km manje od francuza, a od ove četvorke gore ne treba očekivati previše u odbrani tako da ostaje jedino kapiten da trči za trojicu što je nemoguće.. treća opcija je da rone izgubi mesto u timu i da se igra 4 3 1 2 ......ambrosini.......pirlo.......flamini........ ........................honda...................... ...............marco............pato............. ovo je formacija koja garantuje pozciju ispod 5. mesta jer mi sa ovakvim kadrom nismo u stanju da igramo bez magije.. staviti hondi 10ku na leđa i očekivati da bude novi usranko je smešno.. tako da bi ovaj dvojac u špicu bio jednostavno neupotrebljiv još jedna nepromišljena odluka..nama jednostavno nije trebao AM.. moraće krupne rezove da prave kako bi se ova investicija isplatila.. i eto, ode 20 mil predviđenih za ovo leto.. na koga, na šta?? e nakazo ćelava. |
|
|
|
|
|
#25618 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Konacno nesto dobro, osim ako i to s Hondom ne zajebu...
|
|
|
|
|
|
#25619 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
honda
to je odličan igrać..prava je osa,razigravač tehničar,brz..baš triba tromom milanu |
|
|
|
|
|
#25620 | |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
to da ne mora uvijek značit da je igrač dobar ako iz male nogometne zemlje dođe u veliki klub... tako je i klaas jan zalutao
Quote:
ako dođe honda imali bi novog igrača za sljedećih 10 godina... samo je najvažnije da izbjegnemo ozljede... nismo stari jbt pa kako je onda zanetti non stop zdrav i može trčat
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|