![]() |
|
|
#25621 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ako dodje honda ovo je idealna formacija pa vi pricajte sta hocete:
ambrosini pirlo honda ronaldinho pato borriello ...ne vidim tu neku dilemu.flamini je tu ali kako maknut ambru.daj boze da dodje honda.prejebeno je odigrao svjetsko prvenstvo. a za ova gora prepucavanja,pa mi nismo blizu interu.imaju duplo jacu ekipu od nas.zalosno ali istinito.njihove rezerve su bolje od velike vecine nasih prvotimaca.pa osvojili su trostruku krunu.hahaha.tu svaka prica prestaje.a po meni mourinho nije nista bolji trener od beniteza koji je onakav liverpool dovukao do trofeja lige prvaka.to se ne smije zaboraviti.bice zanimljiva sezona,nadam se medju prvih pet da cemo zavrsiti.sve bolje od tog je uspjeh za ovu istrosenu,neizbalansiranu i losu momcad ac milana. |
|
|
|
|
|
#25622 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Američki mediji: Ronaldinjo do kraja jula potpisuje za L.A. Galaksi
Novinar američkog Soccer Channel-a Nik Vebster objavio je na svojoj Tviter stranici da ima vrlo pouzdane informacije da će Brazilac Ronaldinjo do kraja jula preći u Los Anđeles Galaksi. "Da se zna da ste prvo čuli ovo od mene. Ronaldinjo će biti u dresu Galaksija do kraja jula", napisao je Vebster. Iako iz Milana svakodnevno poručuju da su tvrdnje medija o odlasku Ronaldinja obične gluposti, američki mediji sve češće naglašavaju da je pitanje nedelje kada će se Brazilac pridružiti svom povremenom saigraču Dejvidu Bekamu. |
|
|
|
|
|
#25623 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
onu formaciju koju predlazes....to moze funkcionirati na pro evolution socceru ali u stvarnosti je idealna za maximalno 8.mjesto. u veznom redu bi bilo trke manje nego u prvim galaktikosima,a znas kako su oni prosli. nemoj ti pisati ni predlagati formacije...nije to za tebe... |
|
|
|
|
|
|
#25624 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ha ha ha mourinho nije bolji od rafe...zabole me trbusni misici od smijanja....
onu formaciju koju predlazes....to moze funkcionirati na pro evolution socceru ali u stvarnosti je idealna za maximalno 8.mjesto. u veznom redu bi bilo trke manje nego u prvim galaktikosima,a znas kako su oni prosli. nemoj ti pisati ni predlagati formacije...nije to za tebe...---- ajde ti slozi bolju ekipu s tim kadrom igraca.??cekam?.... mourinho?jako dobar trener,al s obzirom kakve je igrace vodio jos je malo i osvojio.benitez je s onakvim liverpolom osvojio ligu prvaka a mourinho s onakvim chelseajem nije.onaj chelsea je tad imao najjace igrace na svijetu.prema tome mourinho uopce nije toliko dobar trener koliko neki misle.malo razmislite i vidjet cete da sam u pravu.mourinho je jedan obicni takticar.daj mu takticarsku ekipu i osvojit ce nesta.daj mu barcu i sad real i nece nista osvojiti.nista!!! |
|
|
|
|
|
#25625 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
a Porto? Sigurno je imo ekipu punu zvijezda.
|
|
|
|
|
|
#25626 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
MILAN - This is the probable starting XI that will line-up for Milan tomorrow evening at 18.30 at the Ossola stadium in Varese:
Abbiati (32), Papatathopoulos (15), Bonera (25), Kaladze (4), Jankulovski (18), Abate (20), Ambrosini (23), Flamini (16), Seedorf (10), Pato (7), Borriello (22). Substitutes: Amelia (1), Roma (30), Antonini (77), Nesta (13), De Vito (56), Oddo (17), Yepes (76), Strasser (14), Merkel (52), Novinic (53), Inzaghi (9), Beretta (51), Oduamadi (54), Verdi (55) Not called up: Onyewu, Ronaldinho mourinho je osvajao engleska prvenstva a benitez to nije... benitez je bio bolji od mourinha u cl a mou u premierligi... mada ja mislim da je rafino vrijeme prošlo već odavno... dok je mou još jak trener, i siguran sam da će osvojiti barem 2 trofeja od 3 (prvenstvo, kup liga prvaka)... ionako su mu dali za uvjet da žele ligu prvaka u roku 2 godine.
|
|
|
#25627 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Honda ne pregovara o prelasku u Milan
Fudbalski reprezentativac Japana Keisuke Honda ne pregovara o prelasku iz moskovskog CSKA u Milan, rekao je menadžer tog igrača Kes Plegsma. "Stvarno ne znam ništa o tome. Niko me nije kontaktirao. Bilo je poziva nekoliko klubova, ali to su sve bili neformalni razgovori. Honda sa CSKA ima ugovor do 2013. godine", rekao je Plegsma za poznati italijanski sajt Kalčomerkato. Honda, koji ima 23 godine i igra u napadu, u CSKA je došao u januaru ove godine. "Ne znamo ni da li bi CSKA želeo da ga proda. Za Hondu je čast što ga dovode u vezu sa velikim klubovima. Mene to ne iznenađuje jer je Honda i na Mondijalu i u CSKA pokazao koliko je dobar", zaključio je Plegsma. Honda je na Mondijalu u Južnoj Africi postigao dva gola za Japan, koji je poražen u osmini finala. |
|
|
|
|
|
#25628 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
pa i je na neki način,imao je baiu na golu,tu su bili jorge costa,ricardo carvalho,deco,maniche,derlei,mccarthy ali on je ligu prvaka osvojio te godine jer mu se mnogo toga poklopilo.svaka čast izbacio je on manchester u osmini finala golom u 90. minuti...međutim on kasnije nije imao jakog suparnika...real i milan dvije najjače ekipe u europi u tom trenutku su bile ispale tako da su mourinhovi protivnici deportivo u polufinalu i monaco u finalu bili skoro pa lak zalogaj....
|
|
|
#25629 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Osim vitora baie svi ovi ostali su tada bili ajmo rec manje poznati igraci, tek su nakon uspjeha s mourinhom postali face (nakon osvojenog kupa uefe i lige prvaka), al dobro.
cuj da bi bio prvak uvijek ti se moraju neke stvari poklopit, treba imat veliku dozu srece, al treba i znat naravno, a reci da mourinho nije tako dobar trener kako neki misle je meni krajnje smijesno. a tek stavljat ga u usporedbu s benitezom, nemam rijeci. taj benitez gdje god je bio je ostavio rasulo u klubu sa njegovmo mocnom transfer politikom, tako da na tog sarlatana ne zelim trositi rijeci. A sad sto se tice naseg milana svida mi se novina koju vidim da ce koristiti alegri a to je igra s dva napadaca. nadam se da to nije smo za narednu utakmicu i volio bi kad bi ce to prakticiralo cesce jer sam misljenja da pato mora igrati spicu a ne nekog krilnog napadaca. |
|
|
|
|
|
#25630 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
i da pato bi trebao igrati u špici
|
|
|
|
#25631 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan Should Offer Ronaldinho A Renewal, He Will Stay - Adriano Galliani
The Rossoneri CEO is adamant 'Dinho will not be going anywhere... By Adam Scime Jul 25, 2010 3:40:00 PM Share Photo GalleryZoomRonaldinho - Milan (Getty Images) Related Links Teams Milan Players Ronaldinho Milan vice-president Adriano Galliani has bluntly told the press that Ronaldinho will be remaining at the San Siro and that he believes the player could stay even longer than his current contract, which expires in 2011. "He is a Milan player, we will not give him up, the hypothesis should not even be considered," he revealed in an interview with gazzetta.it. "He has never asked to be transferred. He will remain at Milan next season and I hope even longer." The former Barca man has been linked most prominently with MLS outfit LA Galaxy, but also Flamengo and West Ham United. Meanwhile, he also commented on the rest of the transfer market, suggesting no major moves will be made. "The market is closed, assuming no one departs, this is the team," he stated. "If someone does leave, then someone will come. If a small part then a little reinforcement, if medium an average one, and if a champion leaves than a champion will arrive. But I think this will be our squad." Rossoneri fans have become restless at the lack of transfer activity over the last couple of seasons. This summer the team has once again been low key in the market, signing goalkeeper Marco Amelia and defenders Mario Yepes and Sokratis Papastathopoulos.
|
|
|
#25632 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Milan gubi 1-0 hahahahaha
|
|
|
|
|
|
#25633 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
uključen rezultati.com, čujem da je pao gol, i ja "sto posto je za varese"... kad ono stvarno... daj jel iko gleda, pa da napiše šta je bilo na utakmici, ko je kako igrao... leptir je imao pravo, postajemo komedija iz tragedije jer ja se stvarno smijem evo već 2 min
jadni klub ušao u seriju b ove sezone, išao guglat "varese" da pronađem tu info a ono nema ni riječi o klubu na prvoj strani... upoznao ih kad sam počeo igrat manager prije mjesec dana... a u jebote odo ja navijat za juve dogodine jer je očito da bi mi mogli sa vareseom u seriu b
FORZA MILAN Last edited by RossoneroCroato; 25-07-2010 at 12:08. |
|
|
|
|
|
#25634 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Kaladze Kaladze Kaladze Kaladze Kaladze Kaladze Kaladze Kaladze Kaladze....!!!!!!!!!!!
Koliki ugovor ima???!!!! Na 3 miliona!!!??? HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHHAH Jebe ga u glavu napadac Varesea! hahahahahhah Ne mogu da prestanem da se smejem ![]() Galijani jebem ti sve sto imas konjino jedna!!!! Ovaj covek nije ni za Cesenu!!! Nadam se da mu je ovo poslednja utakmica,jer i da ostane,valjda Alegri posle ovoga nece ni na klupu da ga pusti...
|
|
|
|
#25635 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Neka mi objasni neko ako zna,zasto sada ne igra mali Albetrazzi umesto ovog invalida???? Pa gore od ovoga ne moze,jbt ni ja ne bi gore odigrao!!!???
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|