AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 25-07-2010, 12:16   #25636

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Da, da ovo je prava komedija...ustvari exkurzija...varesa se pojacala, jebg sto jeste jeste ...zato sam namjerno prije tekme stavio ovu njegovu izjavu, da nema transfera jedino ako neko ode i da je sastav vise nego dobar...pa ja ne zelim da Kala bude 6 stoper u ekipi, hvala mu za sve ali vrijeme je da ide u egzoticne krajeve...kao sto je i rekao prije par dana Leptir, napadacki smo i najjaci u ekipi i zato jedino ako ode Hunt doce neki napadac i to je ok...ali ukoliko ne nadju nekog trkaca u sredini ali da zna igrat s loptom jer trenutno u vezi Pirlo zna dati pass, Seedor i Dinho, a od tog su prvi i drugi jaaako spori tako da djaba nam svi napadaci ako nema neko ko ih zna uposlit,a trkac jer je to jedino Flamini i Ambro koji je svako tekmu pravi kapiten, a kako vidim i od Abatea pokusavaju napravit nes u sredini i bar dovest lijevog beka jer tamo desno se moze nes nekako iskombinovat...mada opet kazem trenutno ima dosta dobri bekova vec evo 2 god i bio bi zlocin ne iskoristiti to na obje strane...ako ostanemo ovako ne znam bil mogao i Sacchi nam pomoci a kamoli Max...znam da su tek par dana u treningu i da nije to ta ekipa, ali svejedno ovako odigrati poluvrijeme, tuzno i zalosno...puno zive u proslosti i puno su si umislili da su veci od Milana i takodjer se previse zajebavaju sa imenom kluba...

@Nesta...mali Albetrazzi je na U-19 EP sa Italijom bio do juce...(u tri tekme imali 1 bod i nula pogodaka uz gol razliku 0-5, mali je odigrao dvije tekme a protiv Hrv dobio crveni)

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 25-07-2010, 14:09   #25637

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Uopšte ne želim da komentarišem utakmicu u kojoj je štoperski par bio bonera-kaladze.

Ja bih se osvrnuo na nešto drugo, i izrazio jednu veliku sumnju u već najavljeni sistem koji će forsirati gospodin anonimus. veliki sam skeptik formacije 4 4 2 tj. 4 3 1 2. Zašto?

Prvo, ta formacija polako ali sigurno izumire.. kao nekad 3 5 2.. potvrdu smo dobili i na svetskom i u CL.. to je postavka koju još samo forsira naš selektor i englezi.. a rezultati engleskih klubova i reprezentacije su kao što znate u velikom kanalu. A što je najgore, oni su tu formaciju usavršili, imaju prave igrače za tako nešto ali ipak novokomponovane postavke se pokazuju kao bolje rešenje.

Da mi imamo fabregasa ili lamparda u vezi pa i da shvati čovek.. da imamo jake bekove, onda bi se to još i nekako moglo uigravati ali nama su upravo te pozicije najslabije. za 4 3 1 2 moraš imati spoljne igrače koji jedu malu decu jer upravo oni prave višak u ofanzivi pošto nema klasičnih krilnih napadača.. moraš imati fantastičnog pakera iza napadača (kao usranko nekada), a po najavljenom panchina d’oro planira da na to mesto postavi magiju.. ja ću mu poželeti isto što i sudiji lariondi ukoliko to učini jer je imao 2 jebene godine slike i prilike da vidi gde je rone najproduktivniji.. retard leo je do novembra pokušavao tu postavku ili ga je gurao na 2. špica i naravno rezultati su bili očajni. nakon nekoliko meseci mu je došlo iz dupeta u glavu i počeli smo da ličimo na ozbiljan tim.. ukoliko gospodin anonimus i dalje to ne shvata i ukoliko do septembra to ne shvati, crno nam se piše.

dakle, ako rone ostaje mi treba već sada da uigravamo 4 2 3 1, gde bi komirani ili seedorf igrao ispred kapitena i ludog francuza, kako bi sa ta dva trkača mogli pokriti slabiju defanzivu na levoj strani gde će biti magija.. a naravno ako se obestini priča da putuje u LA galaxy, onda treba tražiti novi sistem i novog igrača naravno.

Last edited by Efekat leptira; 25-07-2010 at 14:11.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 25-07-2010, 14:26   #25638

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
svi nam se smiju.dokle god je ova uprava na celu ja zelim propast klubu.zelim da propadnu jer zelim da ova govna odu i da krenemo ispocetka s nekom novom upravom.milan nije obiteljska igracka milan je svjetski poznat i renomiran i jedan od najtrofejnijih klubova.gade mi se svi u klubu.osim nekih igraca koje cijenim.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 25-07-2010, 16:13   #25639

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Ovakve stvari su neminovnost,s obzirom na "lucidan" i "pametan" rad nase uprave na celu sa genijalnim Gallianijem,kome je on produzio ugovore i kakve ugovore ljudi imaju pa to nema ni na Monthy PHytoon letecem crikusu,moze za trenera doci bilo ko al stara narodna ne moze pita od g....a.
Ali eto nadam se da je nas novi strateg danas otprilike vidio ko moze prici klupi a ko moze igrati u prvih 11.
Bit ce ovo duga sezona...........
Old 25-07-2010, 16:47   #25640

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Uopšte ne želim da komentarišem utakmicu u kojoj je štoperski par bio bonera-kaladze.

Ja bih se osvrnuo na nešto drugo, i izrazio jednu veliku sumnju u već najavljeni sistem koji će forsirati gospodin anonimus. veliki sam skeptik formacije 4 4 2 tj. 4 3 1 2. Zašto?

Prvo, ta formacija polako ali sigurno izumire.. kao nekad 3 5 2.. potvrdu smo dobili i na svetskom i u CL.. to je postavka koju još samo forsira naš selektor i englezi.. a rezultati engleskih klubova i reprezentacije su kao što znate u velikom kanalu. A što je najgore, oni su tu formaciju usavršili, imaju prave igrače za tako nešto ali ipak novokomponovane postavke se pokazuju kao bolje rešenje.

Da mi imamo fabregasa ili lamparda u vezi pa i da shvati čovek.. da imamo jake bekove, onda bi se to još i nekako moglo uigravati ali nama su upravo te pozicije najslabije. za 4 3 1 2 moraš imati spoljne igrače koji jedu malu decu jer upravo oni prave višak u ofanzivi pošto nema klasičnih krilnih napadača.. moraš imati fantastičnog pakera iza napadača (kao usranko nekada), a po najavljenom panchina d’oro planira da na to mesto postavi magiju.. ja ću mu poželeti isto što i sudiji lariondi ukoliko to učini jer je imao 2 jebene godine slike i prilike da vidi gde je rone najproduktivniji.. retard leo je do novembra pokušavao tu postavku ili ga je gurao na 2. špica i naravno rezultati su bili očajni. nakon nekoliko meseci mu je došlo iz dupeta u glavu i počeli smo da ličimo na ozbiljan tim.. ukoliko gospodin anonimus i dalje to ne shvata i ukoliko do septembra to ne shvati, crno nam se piše.

dakle, ako rone ostaje mi treba već sada da uigravamo 4 2 3 1, gde bi komirani ili seedorf igrao ispred kapitena i ludog francuza, kako bi sa ta dva trkača mogli pokriti slabiju defanzivu na levoj strani gde će biti magija.. a naravno ako se obestini priča da putuje u LA galaxy, onda treba tražiti novi sistem i novog igrača naravno.
Bas si mi uzeo rijec iz usta...upravo tako...al nas staje najzalosnije sto je to naredba Silvia, pogledaj malo intervjue njegove u zadnji mjesec...kad kaze da Dinho mora igrati iza napadaca u sredini, da zeli dva napadaca i da postuje Lea ali se nije slagao snjim da Dinho igra lijevo na strani kako Silvio kaze daleko od gola...zato i kazem Maxu nek je Bog na pomoci on je prvi na tapeti, a Silvio naredjuje neda pare, a Celo kaze da imamu ekipu i po...jednostavno Silvio hvala za sve uradjeno tu se ne smije nista reci..ali od stare slave se ne zivi, uvijek bilo i ostalo...on nek radi svoj posao i ulaze ili otjera Gallianija ako ovaj ne radi svoj posao...ali nek se kloni taktike i ekipe...ima ko se brine i zato...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 26-07-2010, 08:11   #25641

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
jel valja tša ovaj

Quote:
Marseilleovog krilnog nogometaša Hatema Ben Arfu (23) čelnici talijanskog Milana rado bi vidjeli u svojim redovima u nadolazećoj sezoni. Spominje se jednogodišnja posudba...

Francuski prvoligaš spreman je za takav oblik suradnje za što će zauzvrat tražiti milijun eura, te ponuditi opciju Milanu da otkupi njegov ugovor (vrijedi do 2012.) za sedam do osam milijuna.

Nekadašnjeg Lyonovog temperamentnog nogometaša koji već ima pet naslova francuskih prvaka istovremeno se povezuje s novim/starim engleskim Premierligašem Newcastelom.

Povremeni kandidat za reprezentaciju "tricolora", dođe li u Milan, trebao bi zauzeti mjesto koje obično pokrivaju Alexandro Pato i Ronaldinho. Brazilci bi tako imali okomitiji put prema suparničkim vratarima.
Old 26-07-2010, 08:31   #25642

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
AC Milan želi Ben Arfu

Marseilleovog krilnog nogometaša Hatema Ben Arfu (23) čelnici talijanskog Milana rado bi vidjeli u svojim redovima u nadolazećoj sezoni. Spominje se jednogodišnja posudba...

Francuski prvoligaš spreman je za takav oblik suradnje za što će zauzvrat tražiti milijun eura, te ponuditi opciju Milanu da otkupi njegov ugovor (vrijedi do 2012.) za sedam do osam milijuna.

Nekadašnjeg Lyonovog temperamentnog nogometaša koji već ima pet naslova francuskih prvaka istovremeno se povezuje s novim/starim engleskim Premierligašem Newcastelom.

Povremeni kandidat za reprezentaciju "tricolora", dođe li u Milan, trebao bi zauzeti mjesto koje obično pokrivaju Alexandro Pato i Ronaldinho. Brazilci bi tako imali okomitiji put prema suparničkim vratarima.
Old 26-07-2010, 09:37   #25643

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma kolko se sjecam, u utakmicama protiv nas prosle godine taj Ben Arfa je ulazio sa klupe. Ako ne moze izborit prvih 11 u Marseju, kakvo li bi tek nama pojacanje bio :Pp
huss is offline   Reply With Quote
Old 26-07-2010, 10:42   #25644

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
momak je potencijal,ali koliko bi on bio dobra kupovina to ne znam, ma to je maslo celavaca da ga posude na goidnu i cao.... pa doveli smo Flaminia, koji po meni nije spojio 4-5 tekmi da je dobro odigrao sve sto je postigao je xy zutih i crvenih kartona, ali opet i on je dosao dzabe

Last edited by meskalin; 26-07-2010 at 10:48.
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2010, 04:01   #25645

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Aydiah posudjen Mainzu
Old 27-07-2010, 04:46   #25646

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Ben Arfa je smatran velikim talentom, ali se onda naglo "izgubio" sa scene
ako i dođe neće se ppuno naigrati..

usput
--------------------------

Uoči meča protiv SAD-a
Menezes vratio Pata, izostavio Ronaldinha
Novo poglavlje otvorila je brazilska nogometna reprezentacija s čije je klupe otišao Carlos Dunga, a na nju zasjeo Mano Menezes. Neka su poznata lica odmah vraćena u izabranu vrstu.
Ronaldinho (Foto: AFP)
Ronaldinho (Foto: AFP)
Za prijateljski susret protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, koji će se odigrati 10. avgusta u East Rutherfordu, Menezes je tako pozvao Milanovog asa Alexandrea Pata (20) kojeg je Dunga odbio voditi na južnoafrički Mundijal.

Također, u reprezentaciju je ponovno pozvan još jedan igrač "rossonera", Thiago Silva (26). Za 30-godišnjeg Ronaldinha se mjesta nije našlo.

Podsjetimo, Brazilci nastoje izgraditi reprezentaciju koja bi trebala zabljesnuti na SP-u 2014. godine kojem su i sami domaćini. Orijentacija u izboru reprezentativaca stoga je okrenuta, u pravilu, mlađim igračima. Tako nije pozvan niti cijeli kontingent igrača iz talijanske Serije A kao što su Julio Cesar, Maicon, Lucio, Doni, Juan, Julio Baptista i Felipe Melo.

"Samo zato što neko igra u Evropi ne znači i da će biti pozvan", objasnio je Menezes.

Popis brazilskih nogometaša za predstojeću utakmicu protiv SAD-a:

Golmani: Jefferson (Botafogo), Renan (Avai), Victor (Gremio)

Braniči: Andre Santos (Fenerbahče), Daniel Alves (Barcelona), David Luiz (Benfica), Henrique (Racing Santander), Marcelo (Real Madrid), Rafael da Silva (Manchester United), Rever (Atletico Mineiro), Thiago Silva (Milan)

Veznjaci: Carlos Eduardo (Hoffenheim), Ederson (Lyon), Hernanes (Sao Paulo), Jucilei (Corinthians), Lucas Leiva (Liverpool), Paulo Henrique Ganso (Santos), Ramires (Benfica, Portugal), Sandro (Internacional)

Napadači: Andre (Santos), Neymar (Santos), Alexandre Pato (Milan), Robinho (Santos), Diego Tardelli (Atletico Mineiro)
Old 27-07-2010, 05:19   #25647

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

maicon će imati dobre 33 god. ali bi ga zvao barem kao rezervu uz julia cezara... ovo ostalo je jad (juan, melo...), ali gdje mu je kaka? takav se igrač po meni ne bi smio izostaviti kao što se sad nije smio ronaldinho... svejedno neka brazil osvoji a pato najbolji strijelac.... aaaaa
Old 27-07-2010, 06:18   #25648

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Agent: Navijači ostanite mirni, Ronaldinho ostaje u Milanu

Medijsko seljenje Ronaldinha (30) iz Milana u Flamengo i LA Galaxy ne počiva na realnim temeljima, tvrdi njegov brat i agent Roberto de Assis...

- On je sretan u Milanu. Njihov je igrač i tako će ostati, stoga molim navijače tog kluba da ostanu mirni.

Upitan radi li na novom ugovoru između brata i talijanskoga kluba Roberto de Assis je odgovorio:

- Time se bavimo već posljednjih šest mjeseci, a za obnavljanje suradnje imamo još godinu dana vremena. Obavit ćemo to polako jer razloga za žurbu nemamo.

Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport tvrdi da bi Ronaldinho dres "rossonera" želio nositi do 2014. godine djelomično i zbog toga što bi dobrim igrama ondje mogao izboriti reprezentativni dres. Misao vodilja mu jest nastupiti na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2014. kojeg će organizirati Brazil.

Ipak, aktualni izbornik Mano Menezes radi na pomlađivanju reprezentacije, a sasvim je jasno i da će svoj ostanak u Milanu Ronaldinho morati platiti smanjenjem plaće. Osam milijuna eura koliko prima godišnje tako bi moglo doživjeti drastičan rez.
Old 27-07-2010, 11:19   #25649

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
maicon će imati dobre 33 god. ali bi ga zvao barem kao rezervu uz julia cezara... ovo ostalo je jad (juan, melo...), ali gdje mu je kaka? takav se igrač po meni ne bi smio izostaviti kao što se sad nije smio ronaldinho... svejedno neka brazil osvoji a pato najbolji strijelac.... aaaaa------

nemoj pricat protiv juana,kakva je to zvijer od stopera.jedan od rijetkih koji ima prolaznu ocjenu na svjetskom prvenstvu.gledao sam ga detaljno.e da je nama jos jedan takav stoper.koji ujedno i dosta zabija.uf.e to je igracina.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2010, 14:32   #25650

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
triba kupit srnu
fdlspalato is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules