AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 27-07-2010, 15:36   #25651

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
triba kupit srnu
bas imamo 20 milijuna eura za beka......

evo samo sto ga nisu kupili.....

jednako je realno da cemo ga dovest ko i messija.....pa se nadaj...
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2010, 17:57   #25652

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
cuo sam da Milan dovodi super talentiranog momka koji je s nasih podrucija inace zivi u Svicarskoj zove se Mesud Biscervic, momak je strasan na loopti kalibar Rui Coste iako ima 18 godina kazu straha potencijal!!!
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2010, 01:49   #25653

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
nešto kontam kad bi naši uradili ovo, ne bi nam ostalo svega par igrača

-------------------------------
Juventusovi ultrasi u borbi protiv "plaćenika"

Najžešća skupina Juventusovih navijača ne krije neslaganje s klupskom politikom te je spremna igrače s ugovorima na isteku protjerati iz kluba. Jedan takav je i Mauro Camoranesi.
Veznjak "stare dame" ugovorno je za klub vezan još samo u nadolazećoj sezoni. Budući da ima 34 godine, od njega ultarsi ne očekuju partije iz snova, a svjesni da je za kupovinu pojačanja nužna prodaja pojedinaca svoje su ideje usmjerili prema Camoranesiju i igračima u sličnoj situaciji. Osim njega, "plaćenicima" su prozvani i Christian Poulsen i Fabio Grosso.

Sam Camoranesi javno je svima dao na znanje da će ugovor odraditi do kraja osim ukoliko na njegovu adresu ne stigne neka unosna ponuda. Odradi li ga do kraja, sljedeće je sezone slobodan pronaći si novo odredište, a pritom će klupska blagajna torinskog kluba ostati prazna.

Imao je Camoranesi priliku otići u Olympiacos prošloga mjeseca, no primanja koja mu je ponudio grčki klub nisu mu bila po volji. Uslijedilo je stoga u ponedjeljak očitovanje ultarasa u vidu transparenta na trening kampu u Vareseu.

"Onima koji moraju otići, ali inzistiraju na ostanku, sljedeće ćemo sezone priuštiti pakao", pisalo je na njemu.
Old 28-07-2010, 02:35   #25654

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
šta se juana tiče imam snimljeno niz brazil, i gledao sam prije par dana, juan nije ništa napravio, sve što bi ta obrana napravila, to su radili maicon i lucio. znam da je dao gol protiv čilea i da je bio koliko se sjećam, malo korisniji u prijašnjim utakmicama ali je bio rupa u toj utakmici.

vidim ja cijeli se juve uhvatio posla... mi u 3pm, romi otišao ranieri, inter dovodi neke sitniće, ali su veće šanse kako će moratti većinu para zadržat za sebe tako da mislim da imamo novog prvaka, po 28. put

razlika između morattija i našega silvija je u tome, čini mi se, šta naš prvo napravi najveći klub dok moratti osvoji jednu ligu prvaka i onda ništa (neka neka)... prvo je radio protiv juve i milana za inter, sad će protiv intera za sebe. toliko sam uvjeren da neće ništa više osvojit sa morattijem osim pokoje serie a... samo čekam da chelsea ili man.city osvoje ligu prvaka da vidim hoće li i onda uvako bolesno ulagati u klub, dobro, kod cityja ćemo se načekati, ipak je tu naš najdraži i najsmotaniji mancini... samo čekam iduću sezonu da vidim kako se city opet nije plasirao u ligu prvaka
Old 28-07-2010, 03:38   #25655

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Quote:
Real Madrid’s Mahamadou Diarra is in Milan’s sights as they search for a quality player to anchor their midfield, according to Il Corriere dello Sport.

Max Allegri is ready to change tactics following Sunday’s 2-0 defeat to Serie B side Varese.

He had hoped to play either a 4-3-1-2 or a 4-3-3, but Il Corriere understands that Allegri is now in favour of a more conservative 4-2-3-1 with two sentinels screening the defence.

Milan Vice-President Adriano Galliani apparently believes Diarra could be a decent option as Real Madrid are keen to offload the 28-year-old Mali international.

Diarra has lost his place at the Santiago Bernabeu, partly because of a checkered injury history.

If Milan fail in their approach for him, they will make inquiries at Napoli about signing Manuele Blasi.
Quote:
Milan striker Alexandre Pato has been called up to Mano Menezes’ Brazil squad after missing out on the World Cup in South Africa earlier this summer.

The 20-year-old didn’t enjoy the best of relationships with Menezes’ predecessor Dunga and reportedly argued with him at the Beijing Olympics two years ago.

Since then his appearances for Brazil have been few and far between, but Menezes’ appointment represents the dawn of a new era for the Selecao.

Brazil are due to face the United States in a friendly match, which will be held in East Rutherford, New Jersey on August 10.

Pato’s Milan team-mate Thiago Silva was also called up, although there was still no place for Ronaldinho.

A number of Serie A’s Brazilian contingent weren’t included such as Julio Cesar, Maicon, Lucio, Doni, Juan, Julio Baptista and Felipe Melo.

“There are no restrictions,” Menezes said. “We don’t have to call up a player just because he plays in Europe. But when one does well, it’s difficult for them to stay in Brazil.”
inače sve ima ovde http://www.acmilan-online.com/
Old 28-07-2010, 04:10   #25656

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
šta se juana tiče imam snimljeno niz brazil, i gledao sam prije par dana, juan nije ništa napravio, sve što bi ta obrana napravila, to su radili maicon i lucio. znam da je dao gol protiv čilea i da je bio koliko se sjećam, malo korisniji u prijašnjim utakmicama ali je bio rupa u toj utakmici.---

tocno.protiv nizozemske je bio nesto losiji al u svim prijasnjim utakmicama je bio medju najboljima.i stvarno je dobar igrac.volio bi ga kod nas.kad nesta ode juan bi dobro to zamijenio.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2010, 04:47   #25657

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
He had hoped to play either a 4-3-1-2 or a 4-3-3, but Il Corriere understands that Allegri is now in favour of a more conservative 4-2-3-1 with two sentinels screening the defence.
Ovaj deo mi se najviše sviđa, ako je istina.. to bi značilo da je u stanju da brzo identifikuje problem, i da ne mora da čeka do novembra da bi mu iz guzice došlo u glavu.. ohrabrujući znak u svakom slučaju
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2010, 05:17   #25658

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Gattuso ostaje u Milanu, to je riješeno. Rino vise nije igrac kakav je bio, i htio sam da ga prodaju i zamjene. Ali ako netko ima pravo ostati to je on i Ambro!

Novine kazu da Milan hoce jednog veznog svakako. Sto se tice Diarre on je bio STRASAN igrac, ali Madrid unisti i najbolje. Ne znam u kakvoj je formi sada i u kakvom stanju, ali vec sam navikao da to sto netko ne igra u realu ne znaci da je los.

Leptire, nisam bas za to da se ovako preko brojeva definiraju formacije. To i ti znas naravno. Ali ovo 2-3-1 bi moglo funkcionirati ako bi imali 2 KLASNa zadnja vezna. Recimo Ambra u punoj formi i ako bi Diarra dosao i igrao kako on moze. A toznaci pokriva jako puno prostora i tehnicki je smiren i stabilan, pametan. Tu su i Flamini i Rino, mozda je to i previse.

Ako ce jedan od ova 2 iza biti Pirlo, onda je to sranje i to uopce nece biti 2-3 nego opet 1-2...

Daj neka uzmu bilo kojeg igraca samo da gledam neka nova lica. Svi kazu da je Yepes odlican bio protiv Varesea ( znam da je to smijesno, ali on je prosle godine bio u dobro formi, mozda tako i nastavi, i bude ok za rotaciju ).

Pato ce nam opet zavrsit na desnom krilu, a Dinho lijevo igrati samo napad. To znaci da cemo se opet braniti sa 6 igraca a s obzirom na nase bekove to znaci da cemo biti rupa ponovno!!!

I tako to, dajte Dzeku ili Ibru da se bar malo veselimo nekim potezima! I jednog veznog koji moze raditi kao lud 120min!

Dzekson na kraju mercata i veznjak kao Poli i ja sam sretan. Allegri navodno hoce Polia... taj mali je potencijal odlican.
Old 28-07-2010, 05:20   #25659

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
triba kupit srnu
Treba kupit Ba<lea nagodinu kada Rusi doju lovu i sve to. A u vezi ubacit Modrica koji po mom misljenju moze igrati u kojoj god ekipi hoce i jedan je od podcjenjenijih igraca u svijetu s obzirom na to kako zapravo moze igrati. Ove godine špica i jednog veznog mladog, nagodinu Alvesa iz Almerie na gol, Modrica i Balea i to to je to. Malo po malo. Ali kako Galliani to rjesava sa ovim ugovorima, mi cemo imati istu ekipu do 2015... govnar!!!!
Old 28-07-2010, 05:41   #25660

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
ne mogu da verujem da gatusso ostaje.. pa čovek je izgubio na oštrini, brzini.. nema više kondiciju ni za 10km a ne za nešto više.. samim tim koncentracija je nula i postaje apsolutno neupotrebljiv.. video je i na svetskom da jednostavno ne može da se nosi sa nadolazećim talasom.. ne kapiram ga

ambrosini i flamini su beskonačno korisniji od njega.. ako će doći diarra to znači da će biti 4. opcija i da će se sva minutaža svoditi na kup utakmice.. ok, ako njemu ne smeta da bude vodonoša nakon takve karijere, ne smeta ni meni.. ima naravno pravo da ostane, ali to radi na svoju štetu i štetu kluba.. umesto da je otišao za nekih 6,7 mil napolje, pomogao timu i bukvalno otplatio transfer za diarru.. on ostaje da muči i sebe i nas.. jbg, kad nemamo trenera koji može da kaže kao murinjo raulu da je višak..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2010, 06:18   #25661

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
pa zato se i razlikujemo od Raul Madrida... ne tjeramo legende, eto i Pippa trpimo još jednu sezonu, Maldini je igrao u četrdesetima 'delle Madonnine'... doduše, znamo i pretjerat s nekim nazovi bože legendama, ali otjerat Raula... pa onda i Gutija koji je rekao da bi ipak ostao... nemam komentara!
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2010, 07:08   #25662

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Juventus Consider Klaas-Jan Huntelaar/Mauro Camoranesi Swap With Milan - Report

Da li da placem,ili da se smejem???
Old 28-07-2010, 08:04   #25663

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Treba kupit Ba<lea nagodinu kada Rusi doju lovu i sve to. A u vezi ubacit Modrica koji po mom misljenju moze igrati u kojoj god ekipi hoce i jedan je od podcjenjenijih igraca u svijetu s obzirom na to kako zapravo moze igrati. Ove godine špica i jednog veznog mladog, nagodinu Alvesa iz Almerie na gol, Modrica i Balea i to to je to. Malo po malo. Ali kako Galliani to rjesava sa ovim ugovorima, mi cemo imati istu ekipu do 2015... govnar!!!!
modrića bi u italiji polomilo..neki igraći nisu stvoreni za tamošnji balun..pa da su i svijetske klase,oni propadnu..u ovom slučaju to je modrić..srna je drzak i čvrst..on bi se uklopija,a bek nam je po meni najpotribniji..fale nam bekovi..i to je milanov problem!!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2010, 08:06   #25664

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by senna_cro View Post
pa zato se i razlikujemo od Raul Madrida... ne tjeramo legende, eto i Pippa trpimo još jednu sezonu, Maldini je igrao u četrdesetima 'delle Madonnine'... doduše, znamo i pretjerat s nekim nazovi bože legendama, ali otjerat Raula... pa onda i Gutija koji je rekao da bi ipak ostao... nemam komentara!
opće je poznato da je to smeće od kluba bez duše i tila!!!real je samo gomila kapitalista i reklama
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2010, 09:02   #25665

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
4-2-3-1 s ovo se formacijom ne osvaja scudeto, previse defanzivna za Barije, Modene i slicno,ona je dobra ukoliko se igra s Manchesterom u gostima, pa izvuci povoljan rezultat.....
meskalin is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules