![]() |
|
|
#25741 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
inače ne bi dao thiaga silvu ni za kakve pare,mlad je,još uvijek uči, i dobar je u igri prema naprijed. što se tiče rafinhe i velosa oni su ipak malo precijenjeni igrači.bolje je uzet onog strassera u vezni red. vidi se da imamo izvrsne mlade igrače i njih treba forsirati i napad podrediti patu a ne ronaldinhu...dakle 2 špice a ne jedna!!!
|
|
|
|
#25742 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Leptiru o mom znanju o fudbalu ne trebas da razmisljas, to te apsolutno ne zanima. Kao sto se i ja ne opterecavam sa tvojim shvatanjem, iako nekad imas ispada. A to hoces li odgovarat na moje postove, zaboli me...
Ali te molim, ne pravi se prepametan. Majke ti, jer ko sto su ti mnogi rekli, nisi pokupio svu pamet svijeta. Ponuda za Thiaga: VdV + 20 mil.€ je super, ali gdje ces opet naci dobrog mladog branica? Ivanovic meni nije ni T od Thiaga. VdV bi nam super dosao, ali u tom slucaju Dinho moze ic, jer onda nema mjesta za njega. Po meni je VdV tacno onaj trequartista kojeg mi trazimo, i omogucio bi igranje Pata i Boriella kao 2 spica. Ali, posto je Dinhov ugovor blizu produzenja, znaci ostaje, jedan VdV nam je onda ne potreban. A Diarru necu ni pod razno u nasem klubu. Zato, nek pljunu 35-40 mil.€ i eto im Thiago, inace hvala najljepsa, vidimo se u Ch. Ligi.
|
|
|
#25743 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
ne ne ne, u tom slučaju bi komirani mogao da pakuje kofere i da se seli u rodnu brešu.. zauvek.
samo ne grk......ivanović......nesta.......antonini ..................flamini............kapiten................ ......pato..................VdV.................... rone ...........................marco..................... ovo je tim koji je bar 3 puta bolji od trenutnog, hteo to neko da prizna ili ne.. naravno mogao bi bane i desno a u sredinu onyewu, i sve je to bilo moguće samo da je sportski direktor ovog kluba razmišljao glavom a ne guzicom.. pri tom bi imali najboljeg beka-štopera na planeti jer niko ne može toliko kvalitetno odigrati na ta dva mesta kao bane.. a siguran sam da bi ga čelsi dao za jaku cifru jer im se bosingwa vraća, a na CB imaju i karvalja i sigurno nikog od njih ne bi ugnjetavali bzvz s druge strane VdV je brži, jači, okretniji, ofanzivniji, defanzivniji, korisniji, mlađi, lepši i generalno 444 puta bolji igrač od andree pirla.. igrač koji igra sve.. od zadnjeg veznog (polufinale i finale SP) preko krilnog napadača do njegove ipak prirodne pozicije ofanzivnog centralnog veznog iliti pakera.. i nema sumnje da bi sa njim i francuzom naša veza konačno delovala čvrsto, britko i dovoljno jako da se suprostavi svakom protivniku |
|
|
|
|
|
#25744 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#25745 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
100% se slazem...
|
|
|
#25746 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
da dovedu mastronunzia iz ancone..napravili bi posal godine
![]() |
|
|
|
|
|
#25747 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Željeli smo Bastosa iz Liona, al po dobrom starom običaju i on nam je PRESKUP...
al pozitivna stvar je ta da ipak trazimo bocnog igraca )))))
|
|
|
#25748 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Ti treba da budeš realan, da staviš na papir ono što real nudi i da prihvatiš činjenicu da smo dobili „nepristojnu ponudu“. Budi iskren i reci da li silva vredi 35-40 mil evra? jel vredi?? jel silva vredi koliko VdV i ivanović zajedno?? E pa upravo nam to real nudi (u prevodu) .. i umesto da se razmisli o ponudi ti tako kategorički odbijaš da se priča o tome i isčuđavaš što se neki od nas slažu da bi je prihvatili-----
to sve stoji,silva apsolutno ne vrijedi toliko,ali opet.zar ne bi trebali graditi momcad? ja mislim da silva ima perspektive da bude medju 5 naj stopera svijeta.i zasto ga prodavati.van der vaart? pa taj otkad je otisao iz osrednjeg kluba hamburga nije odigrao nista posebno.i tko zna kako bi se kod nas uklopio.mozda bi ekslpodirao kao sneijder ali ako cemo se voditi po tom primjeru onda mozemo dovesti boska balabana pa mozda i on eksplodira.ono sto je bitno je to da silva ima cvrste temelje,rekao je da voli ovaj klub i da mu je pri srcu.a takav igrac je zlata vrijedan.koji ce srcem igrati za klub.apsolutno sam protiv prodaje silve.ne vrijedi 30-40mil ali ga ne dam ni za 50mil.jel pato vrijedi 50-60mil? ne vrijedi.jel zelimo da i njega prodaju?naravno da ne.prema tome nek se uprava smiri i neka nam ne priredi jos jedan šok prodajom silve ili pata.to bi bilo pogubno za nas klub i sve navijace.nedaj boze!!! |
|
|
|
|
|
#25749 | |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Quote:
za završimo sa vdv, sada će najvjerojatnije bit dobar u sljedećoj sezoni, mou će napravit "novog sneijdera", jer kaka se opet ozlijedio i pauzira na 2 mjeseca, treba mu zamjena. zasad sve govori kako je prodaja kake bila najbolji potez naše uprave u zadnje vrijeme. šteta šta ništa od toga nismo uložili u klub
|
|
|
|
#25750 | |
|
Registered User
![]() |
Brazilski mediji: Milan prihvatio ponudu Palmeirasa za Ronaldinha
Brazilski mediji javljaju da je AC Milan prihvatio ponudu Palmeirasa, vrijednu 8 milijuna eura, za nekada najboljeg svjetskog nogometaša Ronaldinha... Ovi izvještaji u potpunoj su suprotnosti s tvrdnjom Ronaldinhovog brata i menadžera Roberta De Assisa, koji je prošlog tjedna tvrdio kako je njegov brat otvoren za pregovore o produženju ugovora s Milanom do 2014. godine, kao i s izjavom koju je ponudio predsjednik Silvio Berlusconi, kada je rekao da će ''Dinho'' igrati u Milanu do kraja karijere. Milannews.it javlja da su čelnici Palmeirasa uspjeli privoljeti glavnog Milanovog operativca Adriana Gallianija da prihvati ponudu za Ronaldinha, te dodaje da su Galliani i De Assis sastali sa zastupništvom Palmeirasa i pregovarali oko transfera Ronaldinha. Palmeiras je, zanimljivo, prije samo dva tjedna na službenoj klupskoj web-stranici objavio da ne kani dovoditi Ronaldinha. La Gazzetta dello Sport piše da se u cijelu priču uključio i američki klub LA Galaxy, koji, navodno, također nudi 8 milijuna eura za Ronaldinha. Podsjećamo, član te kalifornijske momčadi je Englez David Beckham, koji je u protekle dvije sezone igrao u AC Milanu na posudbi, ali prošle sezone samo do teške ozljede Ahilove tetive 14. ožujka, koja ga je udaljila sa Svjetskog prvenstva u igračkoj ulozi... ________________________________________________________________ prodamo li ga brže ćemo propast šta je dobro jer i ovako i onako nećemo ništa osvojit sljedećih par godina edit: Quote:
FORZA MILAN Last edited by RossoneroCroato; 05-08-2010 at 11:14. |
|
|
|
|
|
|
#25751 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
strasser treba igrati u prvoj ekipi,ambrosinija poslat u penziju,sve te mladice staviti u seniore neka odmah igraju,vidi se da mogu kao što je bilo protiv arsenala i lyona,dati će milanu više nego ronaldinho
|
|
|
|
#25752 |
|
Registered User
![]() |
[quote]
It’s reported that Inter and Juventus are battling for Michel Bastos, but the Lyon and Brazil star reveals: “Milan told me that I am too expensive.” The left-back impressed during the 2010 World Cup and aged 27 is appetising to all of Europe’s top clubs. There are newspaper suggestions in L’Equipe that the Olympique Lyonnais star is at the centre of a tug-of-war between Inter and Juventus. If Douglas Maicon is to join Real Madrid, then the Nerazzurri could push their attacking verve down the left side rather than the right. Juve’s 4-4-2 system requires attacking full-backs and Fabio Grosso is set to leave after failing to make an impact last season. However, Bastos himself explains that the only real contact he has had was from Milan during the recent 1-1 Emirates Cup draw in London. “There is a long time until the transfer market closes on August 31,” he told L’Equipe. “Right now I am concentrated on Lyon, as I have not received any offers. I only read stories in the newspaper. “In any case, if the club wants to sell me, they ought to say so. During the Emirates Cup someone from Milan told me that I am too expensive. “Perhaps that means they already spoke to the Lyon directors.” _____________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ Ronaldinho is again at the centre of transfer rumours, as Palmeiras are reportedly offering Ł7m to take him on loan this season. The Brazilian has been struggling with injury all summer and is yet to make his first appearance of 2010-11. He had been linked with a return to his homeland at Flamengo, but now stories out of Rio de Janeiro suggest Palmeiras are the new favourites. Newspaper Lancet claims the club would be willing to pay Ł7m in order to have Ronaldinho on loan for this season, possibly up to December 2011. It is rumoured that several investors have already raised enough to push through the deal, while the club is seeking more sponsors to cover his wages. However, Milan would only release Dinho on loan if he extended the contract that currently ties him until June 2011. If he were to put pen to paper on a new deal that expires in June 2014, then the star could be farmed out to Palmeiras to rediscover his form. ____________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________ There are reports in Spain that Zlatan Ibrahimovic called Milan President Silvio Berlusconi to beg for a transfer. The former Inter star had already been linked with a return to San Siro, albeit the red and black end, but the rumours are gathering pace. Ibra struggled to fit in at Barcelona last season and with the arrival of World Cup winner David Villa that situation is even tougher for him. According to the Corriere dello Sport and Spanish newspapers, Ibrahimovic rang up President Berlusconi himself to invite a proposal. Milan cannot afford the €40m price-tag, but Barcelona are eager not to waste their purchase on the bench after only 12 months. It is possible that the Rossoneri could take Zlatan on loan with an already-decided option to buy on a permanent basis in 12 months. It is hoped that by that time Milan’s coffers will have recovered sufficiently from their current cash flow crisis. The alternative would be to sell Thiago Silva to Real Madrid to raise the money needed for Ibrahimovic.
|
|
|
#25753 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
pocinje mi se svigjati ovaj Alegri, sada sam procitao kako planira da Seedorf i Pirlo zamene pozicije i sprema mene to bi bilo odlicno i to je nesto sto jos pre par godina smo trebali uraditi, ipak Pirlo je po prirodi ofanzivni igrac.
|
|
|
|
#25754 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
opet ja nemam trenersku diplomu,tako da ce allegri vec nesto smisliti za taj vezni red ![]()
|
|
|
|
#25755 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=31431
Hvala bogu pa su demantovali.. već sam se usrao od straha da će prodati i dinha i silvu da bi kupili onog plaćenika.. sad se lakše diše |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|