AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2010, 13:21   #25801

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
t

Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Puno ima tog petljanja sa Genovom ove god. Pogotovo ovo oko Boatenga, ali eto na kraju ce Celo reci trazio si veznog doveo sam veznog i cao.

Dobro ba Memo vise, evo promjenio sam nacin pisanja. A ko zeli i koga zanima da nesto procita, on ce to i uraditi kako god da pise. Ja sigurno necu gluposti pisat.

P.S. Memo poslje tacke ide velko slovo
To kralju... )). Hvala
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 13:23   #25802

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Ne dirajte mi pirla,covjek je igracina,samo sto je covjek izgubio motivaciju.kako i ne bi kad je osvojio calcio,champions league i world cup.jebe se njemu vise.on je kralj.a s obzirom da imamo takvu upravu koja trpi takve igrace i ne raskida im ugovore onda mi tu nista ne mozemo.ovisimo o tome dali se pirlu igra ili ne igra.kao i jos nekima.ronaldinhu,seedorfu.....
Old 10-08-2010, 14:19   #25803

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
gurni ga na klupu pa ćeš vidit kako će mu se jebat... zna on igrat to je pokazao na svjetskom onih 40 min, za montoliva izmislio nogomet nego treba jak autoritet na klupu... nadam se da će allegri to imat... da mi je dogodine gledat starog pirla rone i seedorfa kako kolju sve u cl... bit će stari u svakom slučaju, ili po godinama ili po ponavljanju nekadašnje igre..................... Forza Milan

nego zna li iko jeli pirlo još u repki? i oće li bit u njoj 2012? pišu brojevi na službenoj stranici milana

In Cesare Prandelli's debut as Italy coach tomorrow against the Ivory Coast, here are the squad numbers: 1 Viviano, 2 Motta, 3 Molinaro, 4 Chiellini, 5 De Rossi, 6 Lucchini, 7 Pepe, 8 Marchisio, 9 Balotelli, 10 Cassano, 11 Quagliarella, 12 Rossi, 13 Astori, 14 Antonini, 15 Mirante, 16 Cassani, 17 Palombo, 18 Montolivo, 19 Bonucci, 20 Lazzari, 21 Lazzari, 22 Borriello and 23 Sirigu.

sad lazzari je dobio 2 broja, jeli 20 njemu a 21 pirlu?? ne mogu navijat za italiju kad nema pirla

antonini na klupi u prijateljskoj, borriello ni na klupi
Old 11-08-2010, 03:07   #25804

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

ispričavam se, borriello je igrao malo ali me rezultati.com zeza

evo gol pata http://www.youtube.com/watch?v=64kfY...layer_embedded

čujem schalke zainteresiran za huntelaara

Quote:
Menezes je nakon preuzimanja izborničke funkcije obećao da će promijeniti Dungin prilično defenzivni stil igre i vratiti tradicionalni brazilski napadački nogomet. Zasad se čini da je na dobrom putu. Protiv Amerikanaca je predstavio sustav igre 4-3-3 s Patom u sredini, te Neymarom i kapetanom Robinhom na krilnim pozicijama u napadačkoj liniji.
ovo i mi trebamo samo nema tko igrati desno krilo pa mora pato... treba neymara dovest a huntelaara prodat i onda igramo isto ovako samo sa ronaldinhom lijevo...2 špice više niko ne igra i onako... haha robinho kapetan mislio da će bit dani alves
Old 11-08-2010, 07:12   #25805

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Tebi Jebem Mater

Quote:
I pored toga što su čelnici Barselone izjavili da Ibrahimović ostaje na Kamp Nou, Milan ne

odustaje od potere za Šveđaninom.

Rosoneri su u potrazi za novim napadačem, posebno od kada je postalo jasno da će Klas Jan

Huntelar napustiti klub, a trener Masimilijano Alegri vidi Zlatana Ibrahinovića kao

savršeno rešenje.

Milan se nada da će uspeti da dovede napadača na jednogodišnju pozajmicu, gde će oni i

Barselona plaćati igraču po polovinu plate, ali je teško verovati da će Katalonci

prihvatiti takvu ponudu.

U međuvremenu, Milan se takođe interesuje za Lukaša Podolskog, koji je sjajno igrao na

Svetskom Prvenstvu pa se očekuje da napusti Keln i pređe u neki veći klub.
Quote:
Mančester Siti se uključio u trku za Brazilcem Tijagom Silvom. Građani nude 40 miliona

evra za štopera Milana.

Kako saznaje španska "Marka", nakon Real Madrida u trku za sjajnim štoperom se uključio i

Mančester Siti.

Građani su navodno već ponudili 40 miliona evra Milanu za usluge reprezentativca Brazila,

a to je svakako više nego što je Real spreman da ponudi u ovom trenutku.

Silva je u više navrata izjavio da želi da ostane u Milanu, ali bi i on i čelnici kluba

mogli da promene mišljenje nakon pomenute astronomske ponude za njegove usluge.
dajte 3 igrača po izboru i nosite ga besplatno.
Old 11-08-2010, 07:49   #25806

crorossonero

Registered User

crorossonero is on a distinguished road
pozdrav, citam ovaj forum vec duze vrijeme, a sad sam odlucio otic na otvaranje sa lecceom pa me zanima jel neko zna koko nabavit povoljno kartu preko interneta
crorossonero is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2010, 08:18   #25807

kastriot

Moderator

kastriot's Avatar

Fave Players: The one and only MALDINI
kastriot is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by crorossonero View Post
pozdrav, citam ovaj forum vec duze vrijeme, a sad sam odlucio otic na otvaranje sa lecceom pa me zanima jel neko zna koko nabavit povoljno kartu preko interneta
Najlakse je naci nekog tko ima seozonsku kartu i platit njemu da ti posudi(moguce je to preku acmilan.com) za taj mec ako on sam ne odluci da bude prisutan.

Takve navijace koi imaju sezonsku kartu mozes naci po forume milana...zaclenis se i pises da ti je potrebna karta, ako ima neko zainteresiran sigurno dobices odgovor.

Ima takodze jedan Clan u MM koj ima svaki put visak karata. zove se WILS6000. trazi ga i pratimu personal message.
Old 11-08-2010, 08:59   #25808

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
Mančester Siti se uključio u trku za Brazilcem Tijagom Silvom. Građani nude 40 miliona

evra za štopera Milana.

Kako saznaje španska "Marka", nakon Real Madrida u trku za sjajnim štoperom se uključio i

Mančester Siti.

Građani su navodno već ponudili 40 miliona evra Milanu za usluge reprezentativca Brazila,

a to je svakako više nego što je Real spreman da ponudi u ovom trenutku.

Silva je u više navrata izjavio da želi da ostane u Milanu, ali bi i on i čelnici kluba

mogli da promene mišljenje nakon pomenute astronomske ponude za njegove usluge.
dajte 35 i nosite.. pohlepa je smrtni greh
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2010, 09:08   #25809

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
40 i Robinja ..odmah ga vodite ))))))))))))))) pohlepa je čudo ))
Old 11-08-2010, 11:42   #25810

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
40 i Robinja ..odmah ga vodite ))))))))))))))) pohlepa je čudo ))
slažen se..nikad se više neće prodat toliko..ima dobrih i jeftinih rješenja milan..a lova je potribna
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2010, 13:28   #25811

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

jesmo tako govorili i za kaku?dajte 50,60mil i nosite ga.jao jeste svi naivni.tako lako prodat igraca koji ima potencijala da bude novi nesta pa cak i bolji.jao jao.ma neka ide.dabogda otisao i neka mi onda ove sezone primimo 100 golova.ajmo trpaj!
Old 11-08-2010, 13:34   #25812

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ok sad ozbiljno... Memo ti ga ne bi prodao za 40 mil evrića i + Robinja ???
Ako ne bi ti si lud.. On nikad neće biti ni N od Neste, jest dobar al to je rpeveliko očekivanje pogotovo od jednog Brazilca.. Ponavljam jest dobar i svidja mi se al ipak za ovu moju opciju tj pobudu ja ne bi ni trepnuo...odmah bi ga utalio... onda imas robinja, imas a 40 uloziti u bocnog i veznog a sto ostane + Huntelar za Dzeku... Prelijepo...
Old 11-08-2010, 15:22   #25813

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
http://www.tuttomercatoweb.com/milan...dzLml0LTMxNzg4
oficiale Dario Simic otisao u odustao od Calcio i otisao u mirovinu
hvala ti Dario za sve sta si uradio za nasi voleni klub...

p.s. i ja mislim da thiago moze da bide i boli od nesta :P

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2010, 15:36   #25814

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

ode šimić i sa njim generacija 98, hvala im na svemu

e moj galliani, meni se čini da ćeš ispast nesposoban da dovedeš igrača na posudbu... u životu nisam vidio čovjeka koji je toliko promašio profesiju

Quote:
Milan have plans for Lukas Podolski, Serie B top scorer Eder or Tottenham’s Giovani Dos Santos, but Klaas-Jan Huntelaar is holding them all up.

The Rossoneri must sell before they can bring in reinforcements and Huntelaar is the only one capable of a €15m deal.

If they manage to offload the Dutchman, then they can turn that money towards a bid for Germany and FC Köln man Podolski (pictured).

The 25-year-old spent three seasons at Bayern Munich, but returned to Köln on a four-year contract last summer for €10m.

According to the Corriere dello Sport, there are also back-up plans for Tottenham’s 21-year-old Mexican talent Giovani Dos Santos and Eder of Empoli.

Eder was top scorer in Serie B last season and has been on the verge of joining newly-promoted Brescia for several weeks.

However, he keeps putting off the final negotiations and it’s reportedly because he is waiting for a call from Milan.

It is all academic until the club manages to sell Huntelaar, but he has continually rejected offers from the likes of Benfica and now Schalke 04.

The San Siro giants are also waiting to take Ghanaian World Cup sensation Kevin Prince Boateng on loan from Genoa once he is signed by the Marassi side.

Genoa had a deal to take Boateng in exchange for cash plus Anthony Vanden Borre, but it’s reported that the Belgian international has scuppered the move by refusing a permanent switch to Portsmouth.
@srbi kako je btw odigrao papa
Old 11-08-2010, 18:00   #25815

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Nama treba samo jedan igrac kao Zlatan Ibrahimovic i nista vise, niti sredina, niti odbrana, somo ovakav igrac, i ako celavi napravi neku ludost i dovede njega, onda cao prijatno

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules