![]() |
|
|
#25801 | |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
t
Quote:
)). Hvala |
|
|
|
|
|
|
#25802 |
|
Registered User
![]() |
Ne dirajte mi pirla,covjek je igracina,samo sto je covjek izgubio motivaciju.kako i ne bi kad je osvojio calcio,champions league i world cup.jebe se njemu vise.on je kralj.a s obzirom da imamo takvu upravu koja trpi takve igrace i ne raskida im ugovore onda mi tu nista ne mozemo.ovisimo o tome dali se pirlu igra ili ne igra.kao i jos nekima.ronaldinhu,seedorfu.....
|
|
|
|
|
|
#25803 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
gurni ga na klupu pa ćeš vidit kako će mu se jebat... zna on igrat to je pokazao na svjetskom onih 40 min, za montoliva izmislio nogomet nego treba jak autoritet na klupu... nadam se da će allegri to imat... da mi je dogodine gledat starog pirla rone i seedorfa kako kolju sve u cl... bit će stari u svakom slučaju, ili po godinama ili po ponavljanju nekadašnje igre..................... Forza Milan
nego zna li iko jeli pirlo još u repki? i oće li bit u njoj 2012? pišu brojevi na službenoj stranici milana In Cesare Prandelli's debut as Italy coach tomorrow against the Ivory Coast, here are the squad numbers: 1 Viviano, 2 Motta, 3 Molinaro, 4 Chiellini, 5 De Rossi, 6 Lucchini, 7 Pepe, 8 Marchisio, 9 Balotelli, 10 Cassano, 11 Quagliarella, 12 Rossi, 13 Astori, 14 Antonini, 15 Mirante, 16 Cassani, 17 Palombo, 18 Montolivo, 19 Bonucci, 20 Lazzari, 21 Lazzari, 22 Borriello and 23 Sirigu. sad lazzari je dobio 2 broja, jeli 20 njemu a 21 pirlu?? ne mogu navijat za italiju kad nema pirla antonini na klupi u prijateljskoj, borriello ni na klupi
|
|
|
#25804 | |
|
Registered User
![]() |
ispričavam se, borriello je igrao malo ali me rezultati.com zeza
evo gol pata http://www.youtube.com/watch?v=64kfY...layer_embedded čujem schalke zainteresiran za huntelaara Quote:
|
|
|
|
#25805 | ||
|
Registered User
![]() |
Tebi Jebem Mater
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#25806 |
|
Registered User
![]() |
pozdrav, citam ovaj forum vec duze vrijeme, a sad sam odlucio otic na otvaranje sa lecceom pa me zanima jel neko zna koko nabavit povoljno kartu preko interneta
|
|
|
|
|
|
#25807 | |
|
Moderator
Fave Players: The one and only MALDINI
![]() |
Quote:
Takve navijace koi imaju sezonsku kartu mozes naci po forume milana...zaclenis se i pises da ti je potrebna karta, ako ima neko zainteresiran sigurno dobices odgovor. Ima takodze jedan Clan u MM koj ima svaki put visak karata. zove se WILS6000. trazi ga i pratimu personal message.
|
|
|
|
#25808 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25809 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
40 i Robinja ..odmah ga vodite
))))))))))))))) pohlepa je čudo ))
|
|
|
#25810 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25811 |
|
Registered User
![]() |
jesmo tako govorili i za kaku?dajte 50,60mil i nosite ga.jao jeste svi naivni.tako lako prodat igraca koji ima potencijala da bude novi nesta pa cak i bolji.jao jao.ma neka ide.dabogda otisao i neka mi onda ove sezone primimo 100 golova.ajmo trpaj!
|
|
|
|
|
|
#25812 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ok sad ozbiljno... Memo ti ga ne bi prodao za 40 mil evrića i + Robinja ???
Ako ne bi ti si lud.. On nikad neće biti ni N od Neste, jest dobar al to je rpeveliko očekivanje pogotovo od jednog Brazilca.. Ponavljam jest dobar i svidja mi se al ipak za ovu moju opciju tj pobudu ja ne bi ni trepnuo...odmah bi ga utalio... onda imas robinja, imas a 40 uloziti u bocnog i veznog a sto ostane + Huntelar za Dzeku... Prelijepo...
|
|
|
#25813 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
http://www.tuttomercatoweb.com/milan...dzLml0LTMxNzg4
oficiale Dario Simic otisao u odustao od Calcio i otisao u mirovinu hvala ti Dario za sve sta si uradio za nasi voleni klub... p.s. i ja mislim da thiago moze da bide i boli od nesta :P |
|
|
|
|
|
#25814 | |
|
Registered User
![]() |
ode šimić i sa njim generacija 98, hvala im na svemu
e moj galliani, meni se čini da ćeš ispast nesposoban da dovedeš igrača na posudbu... u životu nisam vidio čovjeka koji je toliko promašio profesiju Quote:
|
|
|
|
#25815 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Nama treba samo jedan igrac kao Zlatan Ibrahimovic i nista vise, niti sredina, niti odbrana, somo ovakav igrac, i ako celavi napravi neku ludost i dovede njega, onda cao prijatno
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|