![]() |
|
|
#25891 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
roma želi jankulovskog a braida kaže da nam ne treba novi branič jer da njih 11 može popunit 4 pozicije, šta bi u biti bila i istina da nemamo 4 invalida... ali inter je još žešći... želi closea
i za kraj:---- Reprezentativac Gane postao igrač Đenove, a onda je prosleđen na pozajmicu u Milan. Zbog čega ga je Đenova kupila, pa prosledila Milanu? "Moramo da imamo dobre odnose sa velikim klubovima", rekao je Enriko Preciozi predsednik Ligurijana. -------
|
|
|
#25892 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
![]() |
Quote:
![]() ovi Interovi su najjaci, sad kad su na vrhu doveli su Beniteza sta je ja mislim najvece pojacanje za Milan/Juve/Romu... Bas me zanima koliko ce ga njegova nenormalna rotiranja ekipe i cudni transferi osrednjih igraca odrzat u merdi...
|
|
|
|
#25893 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=224871
Ensare, prevedi ovo ljudima pa pogledajmo svi zajedno što jedan od najvećih stručnjaka kaze o dovođenju Ibre u Milan! Ciao.
|
|
|
|
#25894 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Ali evo i ohrabrujućih vesti u moru crnila.. Fitnes trener Milana Daniele Tonjacini tvrdi da se plejmejker "rosonera" Ronaldinjo skoro vratio na svoju optimalnu težinu. "Dinjo se popravlja. Otkako se vratio u Milan, mnogo je napredovao. Njegova trenutna težina je otprilike jednaka onoj u Barseloni kada je osvojio 'Zlatnu loptu'", rekao je Tonjacini. |
|
|
|
|
|
|
#25895 |
|
Registered User
![]() |
nije on sa ovom pljakom ima ona svoje biznismene...ona je samo posla da se slika sa njim i izbacila na fb...to su glupe price novinara
ona i Sandra Obradovic su se slikali da imaju o cemu novine da pisu posle posto su nebitne potpuno![]() |
|
|
|
|
|
#25896 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Report: Krasic potpisao za Juve, Aquilani dolazi na posudbu u isti...Kuyt pred potpisom za Inter...Van der Vaart vjerovatno napusta Real (Man Utd, najvjerovatnije)
Fkt mi nije jasno sta je s Oguchijem sto ne igra...juce su igrali prvi tim i primavera(4-0), igrao je za Primaveru a jedini iz Primavere za prvi tim Merkel...Mislim da nam Oguchi vise nego potreban za rotaciju tokom prvenstva jer Bonera od 5 tekmi odigra 1 ili 1 poluvrijeme dobro...Jankua i Kalhe se ne mogu rijesiti nikako, da oce bar Juve prihvatit onu zamjenu za Groosa pa se kutarisemo bar jednog, mada je Roma zagrizla za Jankua, izgleda...Odbijena je ponuda za Hunta od Bologne...Vrlo je dobra vijest za Dinha i tezinu, nadam se da ce trkom na terenu to dokazati... Samo se nadam da ce bar kod Max igrati igraci po zaslugama, a ne po broju i prezimenu na ledjima ... U ned u 21:00 protiv Juventusa zadnja prava provjera, nema Neste i Pata, bice prva zvanicna tekma Princa...
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 20-08-2010 at 08:29. |
|
|
|
|
|
#25897 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
jb majku svi se pojacavaju samo ovi nasi kreteni nista mizerno....
|
|
|
#25898 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Meni stvarno nije jasno, kako moze Man.utd koji je duzan ko grcka, 1,6 milijarde evra, moze da si dozvoli da dovede VdV, a mi nemozemo. Pa kolko smo onda mi zaglavili, tu nesto nije u redu. Ili pa posto od sledece sezone, startuje pravilo, koliko zaradis toliko ce da trosis, pa nasi zele da spremni to docekaju. Ali da se sve radi zbog toga, ipak mora se nesto barem sada uloziti, kako ne bi trpili jos godine sranja.
|
|
|
|
#25899 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
eto sta kaze strucnjak. Znaci istina je sto sam govorio, svi strucnjaci i znalci fudbala govore da je problem Milana Ronaldinho, samo Leptir i jos dvoica na ovom forumu vide drugaciji svijet u kojem je Dinho igracina, ikona, Bog i Batina, covjek bez kojeg Milan ne moze zivjet. Od januara govorim da Dinho smeta, da nas kvari, jer ne dozvoljava drugu taktiku sem onu njegovu gdje je on na lijevoj strani slobodan da dribla i zajebaje ne protivnicke igrace, vec svoje suigrace gubljenjem lopte i mahanje sudiji, a nek se Ambro & Pirlo vracaju. Uz Pirla sam, jer je jedini skupio muda i poslao Ronaldinha u pizdu materinu na terenu poslije silnih gubitaka lopte (naravno svi na isti nacin, pokusavanje nemogucih dribljanja). Al sad ce doci sveznaoc Leptir koji ce reci da smo mi svi glupi, nesposobni, amateri, da svi ovi fudbalski strucnjaci su maloumni, i da oni nemaju blage veze koji znacaj ima Ronaldinho. Leptire molim te nauci nas, molim te objasni nam koje je stvarno misljenje, jer vidim da ni Luciano Moggi nema pojma o nogometu, kao i svi ostali skauti koji su predvidili da Ronaldinho skodi Milanu. Molim te pomozi nam Leptire sa tvojim velikim razmisljanjem.
|
|
|
|
#25900 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
zato mene nije ni djelic pogodila prica o odlasku Ronadinha, za raziliku kako sam to prozivljavao s Kakom!!! zato je najlakse igrati protiv Milana, ustopaj Ronadinha i Milan je gotovo, e tu je onda trebao PAto preuzimati odgovornost, ali posto je on vjecito ozljedjen to je padalo na Seedorfa ili neko iz veznog reda..
Last edited by meskalin; 20-08-2010 at 09:48. |
|
|
|
|
|
#25901 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
imam ja rjesenje.umjesto vjecno ozlijedjenog pata na desno krilo ili cak u sam napad stavit tiaga silvu.obecajem minimalno 25 njegovih golova
))a sto se tice ronaldinha,mozda i je to istina da nam igra ovisi o njemu i da on kvari nas sustav i da stopa ostale igrace i bla bla bla,ali ja znam jedno.najbitniji razlog zbog kojeg ja proslu sezonu nisam bojkotirao milanove utakmice jest ronaldinho.koliko god da grijesio i dizao ruke i pricao,njegovih par poteza je cista magija koju kompletna ekipa milana nije u zivotu napravila. tako da,ako ode ronhi,mozda ce se neke dodatne stvari otvoriti i taktike,al s obzirom da je nasa uprava ovu sezonu vise stete napravila nego dobroga,doci ce dani kad cemo se sjetiti,e da je bar ronhi tu,svejedno bi izgubili ali bar bi vidio nesto magije od njega i rekao u sebi : pa jebote,on igra za milan! ........... i to je poanta,mi nemamo apsolutno nikakve sanse u calciu,ligu prvaka necu ni spominjati,pa ajde bar da gledamo neke fine poteze kad nam je ekipa u kurcu. ensaru ja tebe zaista postujem i sve vas,al mislim da malo nepromisljeno govorite.vi kazete da ronhi treba otic,i sta kad on ode? oce pirlo i seedorf opet biti glavni,gatusso povratit staru formu,sta??' oce ista biti bolje? bilo bi kad dosli hernanes,djeko,krasic i pojacanja slicna njima,al mi covjece nikog nismo doveli.mi nemamo sta traziti ove godine.mi smo jadni.mi nista nemamo.tri godine ne mijenjamo ekipu,pa sta tu ima biti nejasno.bio ronhi tu ili ne mi smo losa ekipa.klub nam je unisten.klub nam je drugorazredni.i necu dalje.boli kad pricam ovako.a pricam istinu.nazalost. |
|
|
|
|
|
#25902 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#25903 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Pretpostavljam da ce na ljevom beku koristiti Antoninija i Zambrottu i tu je najmanja borba jer ce Zambrotta bit prvi desni bek,vjerovatno...a na desnom beku Zambrotta Oddo Abate Sokratis, pa i Bonera...od stopera Nesta Silva Yepes Sokratis Bonera i Oguchi...Jer su za sad Janku i Kaladze otpisani... Iskreno mislim da ce ta borba samo pozitivnog donjeti, zato mi je zao da ispadne vec vako rano Oguchi i zao mi je sto nisu nasli zamjenu za Pirla, jer opet cemo previse o njemu ovisiti...a on izgleda opet ne zeli da trci... Meni je najbitnije,ponavljam, da igraju po zaslugama a ne kolko su placeni i sta im pise na ledjima... Ne smiju dopustit da previse ovise o pojedincima, tipa Nesta Dinho Pirlo Pato...zato zdrava konkurencija je najbolja...ovaj Boateng bi mogo dobro doci, trci ko lud a sto je bitno ne jebe nikog vec se bori za poziciju...Ja kontam da ce biti osvjezenje kao Silva prosle god.... Takodjer AS pise da smo zatrazili VDV na posudbu, ali izgleda covjek zeli da ide iz Reala a Man Utd je konkretniji od nas, zasad...Doveli smo novog igraca u Primaveru ADRIA CARMONA (winger, left back, former Spain U18, failed at Barcelona B)...
|
|
|
|
#25904 | |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Quote:
ovo je interesantno sa abateom u napadu, kad je već tukac u obrani i vezi da barem u napadu nešto pokuša sa njim da pato može u špic.
|
|
|
|
#25905 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Ensare, niti ću ti šta objašnjavati niti ću te u bilo šta uveravati.. objasniće ti Rone kao i obično, na terenu a ne na forumu.. ali sujetnim ljudima kao što si ti nema pomoći.. sve i da ponovo osvoji zlatnu loptu, ti ćeš vikati na sav glas da je on glavni krivac što ne možemo da igramo već odavno izumrelu 4 4 2 formaciju. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|