![]() |
|
|
#25966 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
protiv barce 1-1 na nou campu.nije lose.nisam uopce gledao tekmu ali vidio sam malo sazetke.odusevljen sam pipovim golom.on takav smotan da zabije takav gol.kakva ironija.a covjek ce uskoro u cetrdesete.hehe
neko kaze da smo kao neki favoriti za scudeto ako dodje ibra.ljudi mi nismo nikakvi favoriti.mi smo jos tanki na nekoliko mjesta.tako da se treba malo ohladiti i probat mirno docekat pocetak sezone i onako malo u tajnosti se nadati necem vise.nista vise. |
|
|
|
|
|
#25967 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
S ibrom imamo daleko najbolji napad lige, vrlo dobru vezu ( ukoliko se neke stvari posloze ), najbolji stoperski par lige i vrlo dobra dva golmana, usudim se reci i odlicna. Ukoliko max bude pravio momcad kako je logicno, seedorf, gattuso, ambro idu na klupu i tako dobivmo dvojbenog pirla ( koji ce varirati od smijesnog do velicanstvenog ) ,kojeg pak mozemo mijenjati sa seedorfom ovisno od utakmice, i dva sjajna trkaca zeljna dokazivanja. Opet ponavljam, ukoliko bi se neke stvari na radost svih nas uspjele posloziti, ulazimo u ravnopravnu borbu za naslov s interom. |
|
|
|
|
|
|
#25968 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta, Flamini, Seedorf, Ibrahimovic
![]() |
Quote:
a siguran sam da će to Allegri bar solidno posložiti, pa već se vide pomaci u igri, posebno defenzivno... |
|
|
|
|
|
|
#25969 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Dobivamo novu dimenziju u napadu, pored pata i ronaldinha, a cak mislim da bi nam tada bili dostatni i vrlo dobri defanzivni bekovi kakve ipak imamo. Mislim da ce opet puno toga ovisiti o pirlu, posto bi on tada imao pata ibru ili ronia za gađanje, a vald ce, uz svu svoju nezainteresiranost posljednjih sezona, ipak moci pogoditi bar jednog. |
|
|
|
|
|
|
#25970 |
|
Registered User
![]() |
To sam i spomenuo za bekove. Ali mogucim dolaskom ibre, dobivamo osovinu pirlo-ibrahimovic sto nam omogucuje da pirlo salje sjajne lopte prema ibri koji tada moze poentirati ili spustati na pata ili ronia ili cak i boatenga. To je nacin na koji je inter uzeo sva scudetta s njim u sastavu, i to je je nesto sto smo mi pokusavali provesti s boriellom ili huntelaarom ali su obojica panjevi pa to nisu uspjeli provesti naravno.
Dobivamo novu dimenziju u napadu, pored pata i ronaldinha, a cak mislim da bi nam tada bili dostatni i vrlo dobri defanzivni bekovi kakve ipak imamo. Mislim da ce opet puno toga ovisiti o pirlu, posto bi on tada imao pata ibru ili ronia za gađanje, a vald ce, uz svu svoju nezainteresiranost posljednjih sezona, ipak moci pogoditi bar jednog.--- sve to stoji,al svi smo se slozili da nam bekovi nisu dorasli.napad ce biti najjaci u ligi,veza je solidna i moze se dici ako neki igraci daju maksimum.i ja jedva cekam pocetak sezone kao sto to biva svake godine u osmom mjesecu ali nisam veliki optimist.bekovi ljudi moji,bekovi! glavni nas problem. i niko me ne moze razuvjeriti u drukcije.kad se sjetim igre sa cafuom,serginhom,maldinijem i ove danas onda vidim kolika je razlika u igri.jednostavno ne ide.s takvim bekovima mi imamo probleme u obrani,a i u napadu.kraj price. |
|
|
|
|
|
#25971 |
|
Registered User
![]() |
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=32833
ide li to Hunter u Schalke za nekih 15 milja? 15:14 - Huntelaar accetta lo Shalke 04. Dopo una lunga serie di tira e molla e continui rifiuti da parte dell'olandese di lasciare Milano, pare che il cacciatore si sia convinto a trasferirsi a Gelsenkirchen, dove lo aspetta l'ex compagno al Real, Raul. Con Huntelaar in Germania, arrivano circa 15 milioni di euro da riversare nell'affare Ibrahimovic. (indiscrezione raccolta da MilanNews.it)
|
|
|
#25972 |
|
Registered User
![]() |
Mislim bekovi...
Dolaskom ibre, po prvi put nakon odlaska sheve imamo napadaca koji je top5 u svijetu. Dolaskom boatenga, imamo mladog, brzog, agresivnog igraca u vezi kakav nam je trebao godinama. Thiago je godinu iskusniji, dakle imamo i vjerojatnog world class stopera pored nenadmasnog neste. Abbiati i Amelia su sjajni golmani, maltene ne znas kog bi stavio na gol. Da ne govorim kako imamo par iskusnih igraca tipa ambro, seedorf i pippo koji MORAJU biti na klupi, ali uvijek mogu odigrati sjajnu utakmicu u svojih 30 minuta. ALi tebe jebu bekovi. Mislim, ajmo malo biti objektivni i realno pogledati da se milanova igra u zadnjih deset godina nije ni oslanjala puno na bekove i krila pa smo postigli sjajne uspjehe. ( sergio je igrao pretezno krilo/poluspicu, maldini stopera, cafu je odradio 2 sjajne sezone ) Uvijek je tu bio neki trequartista, sada je to samo malo diverzificirano s patom i dinhom. Dakle, ono sto nije najbolje rjesenje , ali da pokrpati, jesu nasi ipak solidni defanzivni bekovi. Naravno, ukoliko ne dodje ibra, a boriello opet bude glavni u 16ercu sve uredno pada u vodu. Pritom je totalno nebitno sto tko od nas osobno misli o ibri, moze biti ovakav ili onakav. Osobno, nikad ga nisam preferirao posto se ponasao kao smece veci dio karijere, ali nam takav igrac treba. |
|
|
|
|
|
#25973 |
|
Registered User
![]() |
Mislim, ajmo malo biti objektivni i realno pogledati da se milanova igra u zadnjih deset godina nije ni oslanjala puno na bekove i krila pa smo postigli sjajne uspjehe. ( sergio je igrao pretezno krilo/poluspicu, maldini stopera, cafu je odradio 2 sjajne sezone ) Uvijek je tu bio neki trequartista, sada je to samo malo diverzificirano s patom i dinhom. Dakle, ono sto nije najbolje rjesenje , ali da pokrpati, jesu nasi ipak solidni defanzivni bekovi.---
uf,ne znam kako si mogao ovo reci.ako se ne varam mi svi ovdje na forumu samo milijun puta utvrdili i slozili se da je nasa igra ovisila o bekovima zadnjih 10 godina.cast izuzecima kao 2007 kad je kaka manje-vise sam donijeo ligu prvaka.tako da ti ne stoji bas ta tvrdnja. kad kazem bekove ne mislim samo na napad,mislim na obranu,u cafu-u si imao i napad i obranu,a u serginhu uglavnom napad,al je tu bio paolo nas lijepi legendarni.ono sto zelim reci jest da smo imali bar jednog odlicnog beka na jednoj strani,a sad nemamo nijednog.znaci mi imamo protok lopte samo kroz sredinu.mi nemamo drugih varijanti.nekad ce mozda neki od bekova iznenaditi al kad nam dodje jaci klub koji ima prave bekove mi smo gotovi.nemamo sta o tome razglabati.sve je jasno.sjeti se samo prosle sezone.al smo ispljuvali abatea,antoninija,zambrotu.toliko su nam trebali pravi bekovi ali nista.vjeruj mi,bekovi su osovina ekipe,prave ekipe.bez njih smo totalno nekonkurentni. |
|
|
|
|
|
#25974 |
|
Registered User
![]() |
Izgleda da je sve dogovoreno!
http://www.rossoneriblog.com/live-ib...agree-on-e30m/ 16:07: The local media claims Milan and Barcelona have agreed on €30 million that will be paid in 3 tranches. EDIT: 16:09: Galliani hopes to conclude the deal by tomorrow evening, as he wants to present Ibrahimovic in Milan’s first league games on Sunday against Leece. ![]() ![]() ![]()
Last edited by senna_cro; 26-08-2010 at 09:27. |
|
|
|
|
|
#25975 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
bekovi su upravo ti koji donose prevagu na terenu( visak igraca na terenu) , pa zamislite Intera, Barcu bez bekova na sta bi to licilo......ali takodjer bez dobrog prednjeg veznog ekipa nema sta traziti, a Milan je upravo bio tim koji je ima nedju najboljim vezninm igracima, Gulit, Boban, Savicevic, Rui Costa, Kaka, ovo su samo iz blize proslosti ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25976 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Navodno da je Braida dogovorio Robinha....
Auu,Ibra i Robinho........ Mama miaaaa...
|
|
|
#25977 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25978 |
|
Registered User
![]() |
Navodno da je Braida dogovorio Robinha....
Auu,Ibra i Robinho........ Mama miaaaa...---- a daj,ma nije valjda,imat cemo paklen napad,al ne mogu nesta i tiago sami drzat obranu.jao.postajemo blijeda kopija reala.sve u napad,obrana nista.ne ide to tako. |
|
|
|
|
|
#25979 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ee memo ako ti nisi zadovoljan bio s odbranom protiv Barce ja ne znam, Nesta , Silva, Jepes, Papa jos su nam bekovi ultra defnazivni, po meni je odbrana najbolji dio Milanove momcadi, vezni red i napad jako losi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25980 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|