AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-08-2010, 11:28   #25981

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
barem smo imali normalne bekove, ne tražim ja maicona i cola nego nekog normalnog igrača koji može pristojno odigrat tu poziciju, ali je trenutno važnije da dovedemo ibru sudeći po formi klocova

onda imamo
----------------bilo tko----------------
zambrotta--nesta-----silva------antonini
---boateng------pirlo----flamini--------
---pato---------ibra------ronaldinho----

ako dobijemo robinha onda njega možemo gurnit desno a pato u sredinu ili lijevo a ronaldinho na klupu, barem neka se robinho rone ibra i pato budu morali boriti za mjesto u momčadi. samo neka robinho bude igrao kao za brazil i rasturamo. valjda i oće budući da ima puste brazilce oko sebe.

klupa:drugi golman, pippo, seedorf, ambrosini, yepes/papa, bonera/oddo, jedan od gornje četvorice/netko mladi/borriello/huntelaar.

i za kraj jebem vam mater i hrt i rtl i nova, ne prenosite ni premiership ni ždrijeb ni ništa KREPAJTE

edit

opet real!!! srećom neće im igrati kaka ne bi mogao podnijet poraz od reala u kojem igra kaka ni pod koju cijenu. svejedno oni su moji favoriti ako milan ispadne

Last edited by RossoneroCroato; 26-08-2010 at 11:33.
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2010, 11:44   #25982

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Malo me brine sto Maxu Flamini nije igrao bas u tim pripremnim puno, iako je on rekao da od Flaminia ocekuje puno vise nego sto je do sada pokazao.

Max je izjavio da je probao Dinha u 4-3-1-2 ali da to nije bas dobro zavrsilo

Što se tiče bekova, Antonini djeluje ok, solidno. A Bonera bi nam mogao biti desni defanzivac sto mi se ni najmanje ne sviđa! Da imamo bar jos jednog beka rekao bih da smo u obrani spremni na sve. Ali ovako, ne znam. Da bar tog Bocchettia dovedu nekako... Otpast ce nam Kaladze, Marek, Onyewu, Abate je isto truba. MOZDA nekim cudom dofuramo kojeg beka. Kazu da smo uzeli ona dva Urugvajca od kojih je jedan odlican, 19god, skoro 2m visok itd.

Veza: Joj Galliani, sta nisi tog Sneijdera uzeo umjesto Huntera... Vidjet cemo kakav je BOateng. Ocito je da je jak, bez itd., ali koliko je spreman igrati za Milan, vidjet cemo.

To je to, neka potpisu Ibru i bar imamo napadača i ne moram gledati kako komicno Marco stopa lopte od Dinha.
----------------------------------------------------

A sad pazite ovo. Kada se situacija sa Ibrom sagleda danas, to izgleda presmiješno. Godine 2009. Inter osvaja scudetto, a Ibra igra kao jedan od najboljih igrača na svijetu, praktički je sve sam osvojio, igrao sam itd. Mourinho ga obožava. Ali Inter ga prodaje jer vrijedi hrpu love i oni izgrade novu ekipu itd. Dobiju 40-50mln+Eto'o-a... Ibra bude skuplji od Kake. Dočeka ga pun Nou Camp, ludilo, bla, bla... Covjek igra ok samo sto UOPĆE nije za taj Barcin sistem nogometa. Njima ce Robinho biti savršen, brz, mal, pas-sprint igrač.

I onda Milan koji "nema love", kupi tog Ibru za 30mln, smanjenu plaću, osramoti Inter i Barcu koja se razbacuje s lovom.

Tko bi rekao da ce Ibra doci u Milan godinu dana nakon Intera? A jos cekamo da se Balottelli posvađa tamo za 2,3 god i evo i njega

Sranje, opet cemo biti drugi u grupi i onda idemo na prve itd. Mrzim Real!

Last edited by mrki; 26-08-2010 at 11:46.
mrki is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2010, 11:56   #25983

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ee memo ako ti nisi zadovoljan bio s odbranom protiv Barce ja ne znam, Nesta , Silva, Jepes, Papa jos su nam bekovi ultra defnazivni, po meni je odbrana najbolji dio Milanove momcadi, vezni red i napad jako losi ---

hahaha.mocno.

geoff prijatelju,i tadasnji bokovi su bili bolji od ovih danas.i zaboravljas da smo tad ipak imali maldinija na lijevoj strani.danasnji bokovi su bas ono losi.losi igraci.al bice bolje.idemoooo!!!!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2010, 12:10   #25984

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
bilo je bitno izbjeci tottenham... nasim zvijezdama ce se bit lakse motivirati protiv auxerrea i ajaxa nego primjerice protiv ziline ili basela.. i jos ne treba putovat na istok. ok skupina
kako cu se smijat kad rafa sa interom ne prodje skupnu.
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2010, 12:31   #25985

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Ibrahimovic zatrazio od Galliania da mu da 24h da razmisli o transferu u Milan!!
Old 26-08-2010, 12:32   #25986

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
jel mi igramo u istom terminu kad i chelsea marseille i bayern roma? (općenito jel igraju u istom tjednu prvi s drugim (po ždrijebu) onda idući tjedan npr. u svakoj skupini prvi vs treći i to?)
Old 26-08-2010, 12:39   #25987

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
AC Milan
Real Madrid
Ajax
AJ Auxerre

Crem da la crem europskog fudbala, ostali su manje vise vazni
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2010, 12:49   #25988

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Kakva grupa...mnogo mi je zao sto Partizan nije uletio umjesto Aux...grupa sa ukupno 22 trofeja CL ...

Da, Ibra je izgleda zatrazio od Galliania da razmisli, do sutra, a Celo oce da ga predstavi u ned protiv Leccea...
Ibrahimovic nije prisutan na vecerasnjem treningu Barcelone

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2010, 12:49   #25989

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Mozda je i bolje sto smo dobili najtezu grupu i to drugu godinu zaredom. Da odmah vidimo koliko mozemo ocekivat ove godine. Bice tesko, ali bolje da ispadnemo u grupi pa makar da idemo u liga UEFA, nego ko prosle godine onako nas osramoti Manchester u osimini.
huss is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2010, 13:08   #25990

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

AC Milan
Real Madrid
Ajax
AJ Auxerre

Crem da la crem europskog fudbala, ostali su manje vise vazni ----

iskreno se nadam da prolazimo dalje.sve ostalo je neuspjeh.ista skupina kao i prosle godine.real je tu,umjesto marseilea je tu auxere,a ajax je tu najslabiji po meni.al mogu iznenaditi.
Old 26-08-2010, 13:09   #25991

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Kakva grupa...mnogo mi je zao sto Partizan nije uletio umjesto Aux...grupa sa ukupno 22 trofeja CL ...

Da, Ibra je izgleda zatrazio od Galliania da razmisli, do sutra, a Celo oce da ga predstavi u ned protiv Leccea...
Ibrahimovic nije prisutan na vecerasnjem treningu Barcelone
Real 9 Milan 7 i Ajax 4 = 20 ebem ti uciteljicu
Old 26-08-2010, 13:10   #25992

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
AC Milan
Real Madrid
Ajax
AJ Auxerre

Crem da la crem europskog fudbala, ostali su manje vise vazni ----

iskreno se nadam da prolazimo dalje.sve ostalo je neuspjeh.ista skupina kao i prosle godine.real je tu,umjesto marseilea je tu auxere,a ajax je tu najslabiji po meni.al mogu iznenaditi.
Ma ako Ibrica dodje gazimo sve redom prose smo godine poderali Real ko djete napolitanku
Old 26-08-2010, 13:12   #25993

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

nadam se iskreno da prolazimo dalje.skoro identicno kao proslu godinu.real je tu,auxere umjesto marseilea,a ajax je tu nepoznanica,al mogu iznenaditi.bice show.ajmo uprava,jos koje pojacanje i tu smo.gladni smo vec trofeja.

a sto se tice ostalih skupina,b skupina je sprdacina teska.najlosija skupina ikad u povijesti lige prvaka,al sta rec za barcu u skupini d,pa imat ce gol razliku 30-2 i 18 bodova.strasno.

jao,opet mitski dvoboj s realom.to je ipak nesto posebno.spicaaaaaaaaaaa.i da.sigurni smo bar u dva prijenosa na tv-u,a mozda i jos koji.bice show.
Old 26-08-2010, 13:21   #25994

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ako nedovedemo nikog od pojacanja..Definitivno necemo proci grupu L.P.
Old 26-08-2010, 13:30   #25995

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Ibrahimović u City, Robinho u Milan?

Adriano Galliani, dopredsjednik Milana, se nalazi u Barceloni i pregovara s tamošnjom upravom o mogućem dolasku Zlatana Ibrahimovića u njegov klub.

Švedski nogometaš je definitivno u izlogu i Barcelona je spremna prodati ga. Sve je dobilo smislenije konture nakon što je sam igrač rekao da je dva puta u zadnjih šest mjeseci razgovarao s trenerom Josepom Guardiolom.

"Ja ne bih odlazio, ali mi je sasvim jasno da me klub želi prodati", rekao je kršni Ibrahimović.

Na startu se spominjala moguća posudba igrača u Milan, no takve kuloarske priče je otklonio igračev agent Mino Raiola:

"Ma kakva posudba. Ibrahimović nije igrač za posudbu. Ako ode, otići će iz Barcelone zauvijek".

Katalonska ekipa navodno traži 50 miliona eura odštete za Ibrahimovića, nakon čega je Galliani samo slegnuo ramenima i ustanovio "nemamo mi tih novaca".

No, talijanski mediji napominju da je lako moguće uključenje još jednog kluba u ove pregovore. Dakako, tamo gdje se vrti veliki novac, tamo je Manchester City.

Oni definitivno imaju 50 miliona za Ibrahimovića, a uz to nije da su prenapučeni u napadu. Ibrahimović bi im svakako dobrodošao.

Milan je i dalje u cijelom tom klupku, jer su navodno okrenuli koncentraciju prema jednom igraču Manchester Cityja, a u pitanju je Brazilac Robinho, koji tamo više neće igrati "ni pod razno".

"Igrat ću ili u Španiji ili u Italiji", rekao je prije dva dana Robinho, a talijanski mediji prevode njegove riječi s "igrat ću ili u Barceloni ili u Milanu".

Izgleda da je Milan ta ekipa koja traži Robinha i sada treba pričekati na koji će se način odvrtiti novi nogometni klupko na tržištu.

Tags
balkan

Posting Rules