AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 27-08-2010, 18:35   #26041

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
jbt pojedinci se ovdje na forumu ponasaju prije svega ko d aiz njihovog dzepa ide lova a drugo presmjesno je da Milan nema para ko od vas pada na to pravo je naivan ... Berluconi ima na racunima oko7 milijardi a to su one za koje mu se zna, a gdje je ono za sta se ne zna od novca zlata i td... zato smao opustenooooooo
Old 27-08-2010, 18:42   #26042

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
jbt pojedinci se ovdje na forumu ponasaju prije svega ko d aiz njihovog dzepa ide lova a drugo presmjesno je da Milan nema para ko od vas pada na to pravo je naivan ... Berluconi ima na racunima oko7 milijardi a to su one za koje mu se zna, a gdje je ono za sta se ne zna od novca zlata i td... zato smao opustenooooooo
ma kakvi 7 milijardi, ja sam davno citao da mu se bogatstvo procjenjivalo na oko 13 milijardi mojajedina utjeha je u ovome svemu je ta da Ibra di je god igrao osvajo jes cudeta, nadam se da nece nas mimoici scudeto
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 21:14   #26043

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Idemooo.Ibra Kadabra....Navodno sutra je u Milanelu....
Opaaaa...Jos jedan u nizu velikih Igraca koji ce obuci najdrazi nam dres...
Old 28-08-2010, 01:04   #26044

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
leptiru stvarno jesi kralj al sta reci kad covjek vidi tvoje uvrede prema navijacu suparnickog tima.daj smiri se.treba nam biti cast sto je dosao kod nas.to dovoljno govori koliko je ovaj forum dobar i raznovrstan kad nam dolaze drugi ljudi.stvarno bih te volio vidjet uzivo da vidim tu ljudinu ili budaletinu od covjeka koja ima smisla za takve dobre,kvalitetne,duboke ali i uvredljive rijeci.heh,jedan jedini.poseban si.

a sta rec za ensara koji smatra da je dolazak ronaldinha promasaj?to ne mogu nikako pojmiti.u ovo doba kad smo katastrofalna ekipa on je bio jedina svijetla tocka.samo budala moze vjerovati da bi bilo bolje bez ronhija pa cak i da su tu i djeko,i krasic ili hernanes ili sta ja znam tko jos.pa ekipa se ne stvara preko noci.a uostalom u nasoj je ekipi toliko starih i istrosenih otpadaka tako da nam ni 5 messija ne bi pomoglo.

bravo mrki,tebe totalno podrzavam.sve si dobro rekao.

a ti interimovicu dobrodosao,drago mi je sto mozemo raspravljati s nekim navijacem drugog kluba pa makar to bio i inter.probaj zanemariti ove neke uvrede i diskutiraj s onima kojima mozes.al budi u granicama normale.ne pretjeruj.ipak ti je klub sinoc lagano spusio superkup.hehe.bice bolje.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2010, 02:45   #26045

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
cini se da odlazi flamini a kao moguce destinacije spominju se tottenham i lyon...ako se flamini zrtvuje radi dolaska ibrahimovica onda je taj transfer jako glup potez jer koliko god neki mislili da je nama dobar ambrosini flamini je ipak za njega izmislio nogomet....
i mene ne interesira taj ibrahimovic,za te pare mogli su dovesti desnog beka i jednog kreatora kao što je van der vaart i igrat sa dve spice....strasno...
Old 28-08-2010, 02:47   #26046

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Sinoć poslje utakmice super kupa veliko mahanje dobio je Interimovic od J.A. Reyes-a i S. Agüera... uz najbolje želje da im se ono sinoc ponavlja narednih 20 godina ))))))))))))))
Old 28-08-2010, 02:48   #26047

dejo

Registered User

dejo's Avatar

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=32981 kao nema se para za dzeku a za ovog "šveđanina" se ima
Old 28-08-2010, 03:03   #26048

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Vidim da likujete nakon sinoćnje utakmice, iskreno ja nisam mogao gledati od mučnine. Sad se vidi kakav je kralj Jose Mourinho.

Ovaj idiot me podsjeća na Raymonda Domenecha i jedina sreća je što je Moratti lak na okidaču pa će ga brzo škartirati ukoliko bude ponavljao ovakve eksperimente.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2010, 03:06   #26049

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
e ali ibra će prodati više dresova i ulaznica... zato je odabran prije džeke... mene brine šta će im ovo plaćanje 40 mil na rate biti alibi dogodine da nemaju para za nikoga... bogatašu 10 kuna vrijedi više nego siromahu nažalost... al isvejedno konačno smo dali pare za nekoga. i bez pretjerane euforije JOŠ, jer ništa još nije službeno potvrđeno. vidite da gallianiju treba vremena koliko hoćeš.
Old 28-08-2010, 03:12   #26050

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Interimovic View Post
Vidim da likujete nakon sinoćnje utakmice, iskreno ja nisam mogao gledati od mučnine. Sad se vidi kakav je kralj Jose Mourinho.

Ovaj idiot me podsjeća na Raymonda Domenecha i jedina sreća je što je Moratti lak na okidaču pa će ga brzo škartirati ukoliko bude ponavljao ovakve eksperimente.
inter opet postaje komedija,nakon što su si napravili podlogu 2006. i monopolizirali transfer politiku na apeninskom poluotoku i tako napravili ekipu za osvajanje trostruke krune stvari se vracaju na mjesto

rafael benitez je idiot a ne trener uostalom upropastio je liverpool kupovinom poluproizvoda iz zemalja koje nisam poznavao ali me rafa naucio...dakle interista pripremi se na sezonu iz pakla jer rafa to itekako zna priustiti navijacima kluba kojeg trenira
Old 28-08-2010, 04:24   #26051

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Nije najveca zabluda lige prvaka sto je inter istu osvojio prosle sezone ( iako ulazi u uzu konkurenciju ), nego njen najbolji igrac prosle sezone, diego milito. Kao sto bi leptir to slikovit objasnio, trebalo bi te mozgove koji su ga birali staviti na lagano promatranje, da kako su uspjeli od svih silnih dobrih igraca ( pa i u samom interu - sneijder,eto'o,cambiasso npr.) izabrati bas njega da bude perjanica prosle sezone lige prvaka. Sto, u neku ruku, jasno i govori o kvaliteti iste.

Kao sto sam vec i napisao, prodajom flaminija, naseg zasigurno fizicki najspremnijeg veznog igraca, kvaliteta transfera ibre opada bar za 50% jel nasa veza ostaje na sporim i nezainteresiranim starcima.

Sto se tice dileme izmedu ibre i dzeke, ja ne vidim sto se neki bune. Birati izmedju najboljeg napadaca serie a zadnjih 5 godina koji je u najboljim godinama (29) da jos sigurno 3 sezone bude nositelj nase napadacke igre i nedokazanog igraca izvan bundeslige ( kojeg ja iznimno cijenim btw. ) je apsurdno. Uostalom, nije milan poligon za prilagodbu i odgajanje igraca. Nama treba napadac jos jucer, a budite sigurni da se svim stoperima u italiji tresu gace na spomen dominacije ibrahimovica. Dok se veliki potencijal dzeko prilagodi, ode nama sezona. Naravno, mogu biti u krivu sto se ovakve pretpostavke tice, a li ibra je siguran dobitak vec od leccea, pa i ako bude na tribini.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2010, 04:39   #26052

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
hernanes smo ispustili za smesni 13 mil i rafinja za 7 mil i red drugi
ma neda mi se da pricam oko mercato i ako prodae flaminia bice stvarno previse
stoim na svoe ibrahitovic te oddio .....

Forza benitez ....

p.s. za najava milan vs leece bonera e desni a seedorf u startni sastav flamini e izostaven ,

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2010, 04:50   #26053

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Vec vidim sliku pred ocima. U nedelju na tribinama celavac sa Ibrom se smijesi. A na terenu Milan - Lecce 0:1 nakon neke kontre. :Ppp Malo sale, al nije daleko od moguceg
huss is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2010, 04:56   #26054

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
sve e moguce jucer baern e kiksirao za kaicafhaea 2 - 0 hrvati su dali dva gola...
i ja tipuem da leece bice teska utaknica 1-1 ili 1-0 za nas.....

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2010, 05:05   #26055

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Vec vidim sliku pred ocima. U nedelju na tribinama celavac sa Ibrom se smijesi. A na terenu Milan - Lecce 0:1 nakon neke kontre. :Ppp Malo sale, al nije daleko od moguceg
Hehe, bas sam to i ja htio napisat...samo da sad nekako pobijedio lecce, vald boriello moze zabit neki gol ledjima ili koljenom ili slican samo njemu svojstven...

Nego, prema gazzetti flamini i boateng na klupi...znaci, bit ce trke
geoff is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules