![]() |
|
|
#26086 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#26087 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Milan - Lecce 3-0 KP
Pato X2, Ronaldinho 1
|
|
|
|
#26088 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Ibrahimović: Sada želim osvojiti sve s Milanom!
'Vrlo sam sretan ishodom pregovora, jer situacija nije bila nimalo laka. Otišao sam iz Intera u Barcelonu prošlog ljeta s velikom motivacijom kako bih napravio nov iskorak u karijeri' - Osmijeh je opet na mom licu. Odabrao sam AC Milan jer je jedan od najboljih klubova na svijetu, veći čak i od Barcelone – rekao je novi nogometaš Milana Zlatan Ibrahimović. Ibrahimović u Milan stigao na posudbu Švedski je 28-godišnji centarfor u subotu postao igrač Milana nakon što je vodstvo kluba sa San Sira dogovorilo uvjete njegove jednogodišnje posudbe iz Barcelone. Nakon što ona istekne, Milan će imati pravo otkupa preostalih triju godina Ibrahimovićeva ugovora s Barcelonom, i to za 24 milijuna eura, ili osam milijuna eura po svakoj od preostalih sezona ugovora. - Vrlo sam sretan ishodom pregovora, jer situacija nije bila nimalo laka. Otišao sam iz Intera u Barcelonu prošlog ljeta s velikom motivacijom kako bih napravio nov iskorak u karijeri. No, ne pođe uvijek sve onako kako se zamisli – izjavio je Ibrahimović nakon - Zašto sam izabrao Milan? Zato jer se radi o jednom od najvećih klubova svijeta, klubu sjajne tradicije, većem čak i od Barcelone. Radujem se igranju s Ronaldinhom i Patom. Mislim da bismo mogli tvoriti fantastičan napadački tercet. Sad je sve na nama. Milanovi će navijači sasvim sigurno imati ove sezone jako puno zabave. Na pitanje što će na sve reći Interovi navijači, čiji je Ibrahimović bio ljubimac, Šveđanin je rekao: - Mislim da u ovom trenutku Interovi tifozi nemaju neke naročite potrebe frustrirati se zbog mene s obzirom na to da su bez mene osvojili sve što se osvojiti moglo. Ja, međutim, sada s Milanom želim osvojiti sve što se može: Ligu prvaka, scudetto, sve moguće... - Jesam li se pozdravio s Guardiolom? Nisam. Mislim da je u ovom trenutku tako najbolje – rekao je na kraju povratnik u Seriju A, jedan od rijetkih igrača koji je igrao u redovima triju najslavnijih talijanskih klubova, Juventusu, Interu i sada Milanu. Ibrahimović, koji je već u subotu navečer telefonski razgovarao s vlasnikom kluba i talijanskim premijerom Silvijem Berlusconijem, u Milano će doputovati u nedjelju. Liječnički pregled i potpis ugovora očekuju ga u ponedjeljak.
|
|
|
#26089 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Omako mi se broj vidis da sam pisao kasno,bio mrak,jbg...
|
|
|
#26090 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Milan-Lece...
2-0..Marco,Sedorf.. K.P.
|
|
|
#26091 |
|
Registered User
![]() |
Milan-Lecce 2-0 Borriello,Pato
|
|
|
|
|
|
#26092 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan : Lecce
3 : 0 Dinho, Borielo, Ambrosini K.P.
|
|
|
#26093 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
napisao sam predict u temi ali evo opet : milan-lecce: 1-0 (ronaldinho) k.p.
ali najjači su mi ovi plaćenici... u kojem god su klubu, taj je najveći na svijetu. taman ne osvojili ništa zadnjih par godina. pa i silvio kaže da smo najveći klub na svijetu. koliko god srali po gallianiju... bravo, sredio si ih za 24 miliona samo se bojim da ćeš ovo koristit kao alibi... ma koristi ionako dugo nisi nešto napravio
|
|
|
#26094 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
11 je proklet na nasem dresu. Ja sam mislio da će Huntelar da skine to prokletstvo al nazalost nista , sad ako Ibra uzme 11 hmm opet mač s dvije oštrice
)))
|
|
|
#26095 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
dobro došao zlatane.
dovede ga ćelo.. i to za 24 milke.. smešne pare (pozajmica s pravom otkupa).. što će reći da fester može samo ako hoće.. dok u slučaju edina evidentno nije hteo.. do pre nekoliko meseci ibra mi je izgledao kao sigurnija i bolja opcija, ali do danas mišljenje mi je evoluiralo i zaista mi je žao što džeko neće nositi Milanov dres.. kako god, ne žalim se jer je klub dobio kvalitetnog igrača koji će sigurno pomoći u borbi protiv Zla ono što mi smeta jeste da pojedinci već sad ćelavog poistovećuju sa bogom i ostalim nadprirodnim bićima.. pitao bih vas da li ste normalni? imamo 3 beka dinosaurusa i jednog koji ne obećava.. u prevodu nemamo ih.. u veznom redu pola decenije igramo bez zamene za komiranog.. gattuso i seedorf su i dalje opcije.. ovo je jedino pojačanje u dve jebene godine ali izgleda dovoljno da zamaže vaše oči i da fester ponovo digne kredit kod većine navijača zbogom propalice.. ode klas jan govedar.. dočekašmo i to.. bilo ne ponovilo se.. i te pare što su dobili od nemaca treba pokloniti nekoj humanitarnoj organizaciji jer su proklete kao i sam igrač, i ni slučajno ih ne stavljati u opticaj. A dres sa brojem 11 spaliti. večeras je pobeda imperativ, igra u drugom planu.. panchina slepac zove boneru pre yepesa, zambrote i onyewua, zaista nečuveno.. vidim i abate je još uvek član kluba.. dokle? mrki , nek svako vodi evidenciju 2 meseca.. ja mogu do novembra.. ti uzmi do januara.. a do tad nek se jave dobrovoljci koji će pokriti ostatak do juna i to je to.. i zbog čega pišete ovde, imate lepo temu za predicte.. ne pada mi na pamet da odavde češljam i tražim ko je šta stavio.. to što ste ovde stavili se ne računa.. lepo napišite tamo Last edited by Efekat leptira; 29-08-2010 at 05:35. |
|
|
|
|
|
#26096 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Ibrahimovic je smrad, al je fantastican igrac
imamo najbolji napad lige, konacno bi mogao pasti koji trofej |
|
|
|
|
|
#26097 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
AC Milan : Lecce 2-0 Pato , T.Silva k.p
|
|
|
|
|
|
#26098 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Leptire, tko bi tebi igrao desnog beka? Onyewu? Ili Zambro koji se još fizički sprema, zato i nije protiv Barce igrao? Bonera je jedini izbor danas.
Da, Galliani je ovu ekipu unistio, sada neka ju i popravi. Ova veza i bekovi su sramotni i zato mi nemamo šanse u LP. Maicon u Mardid... dobro za serie a, loše jer ce nas Real nabit u LP i onda cemo biti drugi pa ispasti u osmini. Sada Galliani idemo dalje, nađi beka i jednog pravog veznog! Danas Seedorf ispred Boatenga... uh...
|
|
|
|
#26099 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
kao prvo, nije jedina opcija.. sokratis može u nuždi odigrati RB i manje je loš nego bonera
kao drugo, ime zambrote ne stoji u odeljku „unavailable“ već „not called up.. i nije bio povređen 2 meseca pa da mu treba vremena da vrati fizičku spremu, već nedelju dana i ono osnovno, bonera igra ne zato što je prinudna opcija, već zato što mu panchina veruje.. veruje da je to igrač koji može pomoći Milanu.. da nije tako ne bi imao toliku minutažu u prijateljskim utakmicama.. a ja zaista ne mogu da imam poverenja u slepca koji ne vidi koliko je on bio očajan.. do sad nisam video ni jedan pozitivan komentar na račun njegove igre, naprotiv. I svi mi koji smo gledali ovu kantu od igrača znamo kolika je opasnost i pretnja po sopstveni gol. |
|
|
|
|
|
#26100 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
I meni je bolji zambro, čak i Sokrat, ali vidjet cemo sto ce biti. Ovo je prvo kolo. Kazem, sada ce stanka, pa mozda tempiraju fizicku spremu Zambrotte za 2 tjedna, ovo je prva tekma ipak.
Bitno je da dobijemo nekako danas.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|