![]() |
|
|
#26236 |
|
Registered User
![]() |
Ajde sad ozbiljno, kako itko moze i u snu reci da ovaj mercato nije apsolutno savrsen za milan obzirom na zadnjih nekoliko godina?
Doveli dva predobra igraca, ibru i robinha, rijesili se panjeva borriella i huntelaara... Rijesili se kaladzea,favallia, mareka,dide i slicnih zderaca proracuna, doveli boatenga koji ce ako mu se pruzi sansa biti odlicno pojacanje za vezu. Mi ovakav mercato nismo imali od dolaska pippa i rui coste, a tu netko dvoji jel bi moglo biti bolje da je doso nekakav bek? De nemojte me nasmijavat! |
|
|
|
|
|
#26237 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#26238 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Treba nam bek!
![]() Pa da, mercato kao u PES-u stvarno. Jos i ekipa izgleda kompaktnije, cvrsce. Treba spomenuti i Ameliu i Sokratisa, koji su korisni igrači.
|
|
|
|
#26239 |
|
Registered User
![]() |
Dinhu istice ugovor na ljeto. A nece da prihvati 4 mil. € godisnje, pogotovo ne sad kad je dosao Ibra sa 8 mil. € Znaci, ili ga prodaj u januaru za bilo sta, ili ga gubis na ljeto za djabaluka. Ili mu daj zeljeni ugovor od 8 mil.€
|
|
|
#26240 |
|
Registered User
![]() |
I jos mozemo igrati i 4-3-3 protiv ozbiljnijih protivnika i 4-2-3-1 ( pato-robinho-roki-ibra ) protiv raznoraznih bunkerasa s kojima smo proslih sezona igrali 1-1 ili 0-0.
Milan je apsolutni pobjednik ovogodisnjeg mercata, ostaje samo vidit sta ce allegri uspjet s ovakim igracima napravit. Sad ima prostora i da odmara starce, cuva nestu, cuva pata, itd. |
|
|
|
|
|
#26241 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Iako, izgleda pomalo smijesno, kao sto je bio slucaj protiv leccea, kada bonera dodje naprijed pa da loptu prvom do sebe, jel i sam zna da centarsutom ne moze pogoditi ni igraca ispred sebe ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26242 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
sada imamo odlicne alternative na svim pozicijama,osim u napadu...
Jedino nam ostaje Pipo..Ali uzeli smo 15 mil.za Marca,toliko ce mo dati Cityu za Robinha.. Dosli su Yepes i Sokratis,koji su solidni stoperi,dosao je taj decko iz Urugvajske repke(kazu da je bio standardan na S.P)sto nije lose jer ima 22 god.. Dosao je Boateng koji moze igrati na vise pozicija... Ibra i Robinho su klasa to se zna... Sa Patom ili Robinhom na krilima nama netreba ofanzivni bek,to moze cak i Bonera koji je bio vise nego dobar protiv Leccea,tu je i Zambrota koji je fizicki jos nespreman,kao i Oddo koji zna bljesnuti na trenutke..Antonini me odusevio zadnju tekmu,pun je snage i volje za igrom...Na klupi imati Sedorfa i Rina koji mogu odigrati 30-ak minuta na vrhunskom nivou nije lose.. Mislim da ove godine imamo tim za trofeje,e sad kako ce Alegri to uspjet izbalansirat vidjecemo...Moja pronoza ..Ibra prvi strjelac CALCIA...
|
|
|
#26243 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ma nikakvi odlasci ne dolaze u obzir.dinho mora ostati,dobit novi ugovor i tocka.pato i i tiago da se prodaju?nikad.nedaj boze.oni su nasa najveca buducnost.odigrali smo dobro ovaj mercato i sve sto predstoji je da zadrzimo ovu ekipu ovu sezonu,a ove mladje i duze.nema vise prodaje.
|
|
|
|
|
|
#26244 |
|
Registered User
![]() |
17:38 Robinho izasao sa Milanovim dresom. Sutra prezentacija.
18:02 Boriello napustio via Turati sa potpisom, sutra prezentacija u Rominom dresu. jos 5h i 52min. do isteka, ja se nadam jos jednom potezu za beka. Jos nam samo ta pozicija fali, i onda nam niko nista ne moze. A sad sam procitao, ranije je neko spominjao sta kad se povrijedi Pato ili Ibra, ko ce preuzet tu poziciju? Znaci od oktobra- novembra opet Penzioner Pippo ce da valja gluposti po terenu. jupiiiiiiiii!!!
|
|
|
#26245 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
ako se pato povrijedi robinho ide desno ako se ibra povrijedi onda robinho desno a pato u špic... imali smo 5 napadača i prošle i ove godine
hvala marco... panj si ali si se borio btw MILAN – After Round 1, Ronaldinho is first in Serie A in terms of creating direct goal-scoring opportunities for his teammates, according to the statistics provided by Panini Digital. The Brazilian leads with seven assists, of which one resulted in a goal in Sunday evening’s Milan-Lecce game e sad će ibra realizirati više assista nego panj... osim ako ga ne začara broj 11
FORZA MILAN Last edited by RossoneroCroato; 31-08-2010 at 11:15. |
|
|
|
|
|
#26246 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A ko nam je preostao kao NON-EU sem ove dvoice? Jer u Italiji moras prodat van Italije jednog NON-EU da bi doveo jednog novog. Thiago i Pato su zvijerke, i za par godina ih vidim u Realu za rekordnih 58 mil. i 82 mil. € hahahhaha A ovo ko ce biti strijelac lige, ja tipujem na Pata. hehehe jest lijepo kad imas u svojoj momcadi 2 igraca koja to mogu da osvoje hehe e vaiiii
|
|
|
|
#26247 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
A zbog čega se ti toliko cimaš oko Silviovih milijardi, ne kapiram?
Da li si ti gledao meč protiv lećea? Čovek leti po terenu kao nekad u barci.. vraća se u odbranu, trči, ulazi u sredinu, asistira.. bio je ponovo ubedljivo najbolji na terenu, a što je još važnije, pokazao je ogromnu želju i htenje. Zbog čega razmišljati o njegovoj prodaji? Zato što ima 30god? Pa i pirlo ima 31 i igra očajno 3 godine pa zašto njega ne bi menjali.. drogba ima 32 i dalje gazi, milito je odigrao sezonu života u 31. , xavi takođe.. Stvar je samo u tome da li rone ima želju.. a videli smo u nedelju da je ona ogromna i tek sad posle ovih pojačanja, može biti samo podsticaj da uloži 100% sebe u povratku na vrh. A naša uprava ako je pametna, neće dozvoliti da ode već će po svaku ceni pronaći kompromis i sastaviti ugovor na obostrano zadovoljstvo. Svestan je i rone da ne može dobiti 10miliona, i sigurno ne traži ni blizu toga.. nemoj mi samo reći da palmeiras nudi više. I dok god bude igrao na ovom nivou, a on to već radi konstantno godinu dana, o bilo kakvoj prodaji ne treba razmišljati. |
|
|
|
|
|
#26248 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Valjda nece otici, ali neda mi se sada zivcirati. Jedva cekam Cesenu da vidim Ibru pa da nastavimo gdje smo stali. U prve 3 tekme moramo imati 9 bodova, onda ide LAzio vani.
|
|
|
|
#26249 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Treba se naći neko riješenje sa Dinhom definitivno, ja ni pod razno ne bi da ga se proda... al na kraju krajeva njega je Berlusconi htio toliko dugo da ga se bas nece tako lako odreci vjeruj mi... izuzev ako nesto oni u MilanLabu znaju sto mi ne, kao npr sa Kakom i Shevom.
|
|
|
#26250 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Eto i malo brazilce je nase na 4 god
...I ja sam konto da ce Dinho ici, medjutim zasto bi prodali Hunta i Borija, pa u jan Dinha???...i tako ostali sa 4 napadaca...mislim da od tog nema nista...Berlu je uzivao i uziva u Dinhu, to je za njega fudbal...a i izjavio je da zeli da zavrsi karijeru... Ja do kraja ocekujem Maxwella...Genova nam je ucinila nevjerovatne usluge ove god, malo mi je to nejasno ali hvala im...pogotovo na Kaladzeu.... Sto se tice Borriella na kraju me dosta razocarao svojim izjavama i postupcima...prvo cim je dosao Ibra odma oce da ide, a drugo nije htjeo da bude posudjen i na kraju jedva pristao, a izjavio kao rece sve na pressici....jedva cekam ![]() Ja ga nisam pljuvao uopste prosle sezone iz samo jednog razloga, sto je bio borac i trudio se na terenu, ali realno on ne zna....kao sto Mrki rece panj... Milan je njemu ucinio veliku uslugu prosle sezone, a po znanju nije zasluzio...samo kad pogledate koje sve igrao u napadu i bio prvi napadac Milana, pa Borriello nije da ne moze vec ne smije tu imati mjesta....
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 31-08-2010 at 12:25. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|