AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 31-08-2010, 12:34   #26251

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Moratti: Milan? Napokon imamo konkurenciju

Interov predsjednik Massimo Moratti itekako je dobro upoznat što su u prijelaznom roku (završava u utorak) napravili gradski rivali "rossoneri", no zbog toga ne djeluje odveć zabrinuto...

Za razliku od kluba s kojim dijele San Siro, talijanski i europski klupski prvaci nisu se istaknuli u ljentim mjesecima prijelaznog roka. Moratti tvrdi da za takvo što nije niti bilo potrebe.

- Milan je oformio dobar napad. Napokon imamo pravu konkurenciju - samouvjeren je Interov predsjednik.

Podsjetimo, Milan je doveo Zlatana Ibrahimovića, spominje se i dolazak Robinha, a od igrača koji gledaju suparnički gol tu su još Ronaldinho, Pato i Inzaghi. Također, Borriello još nije otišao, premda mu je takva želja.

- Transferi? Jaki smo i ovakvi kakvi jesmo, ali vidjet ćemo još - zaključio je Moratti.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2010, 12:35   #26252

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Znaci sex!!!!!
Jesu li ove godine izbori u Italiji,ako jesu treba ih svake godine raspisati
Ovo je fenomenalno sta su izveli,eh da naravno jso jedan bek da nam je i onda smo nezaustavljivi 100 posto,merda nece moci meda ove godine,vrlo vjerovatno ce Rafa popiti otkaz u pola sezone hehehhehehehhehe
Samo da jos kazem za Dinha mene covjek izbio iz cipela protiv Lecce-a ne potezima koji su bili van ove planete,nego borbenoscu,klizio je borio se i bio je motivisan do bola.
Dakle ako moze jos bek bilo bi sjajno,ali nema vezze moze i u januaru ili dogodine,mozemo se pokrpiti sa ovim sto imamo sad.!
Forza Silvio,Forza Milan!!!!
Old 31-08-2010, 12:35   #26253

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Robinho: Sretan sam, Milan je veliki klub

Službene potvrde nema, uslijedit će za nekoliko sati, no sasvim je jasno je da brazilski nogometni reprezentativac Robinho novi član Milanove momčadi...

Danas (utorak) ujutro uputio se Robinho na liječnički pregled kojim je trebalo biti dokazano da ne postoji zdravstvenih razloga zbog kojih bi "rossoneri" odustali od drugog velikog transfera u razmaku od tjedan dana. Onaj prvi, podsjetimo, bio je dolazak Barceloninog Zlatana Ibrahimovića.

I dok se švedski nogometaš već smjestio u novom klubu to tek čeka Brazilca koji je o Milanovim šansama u sezoni koja je započela govorio kao da je već član momčadi. Prevedeno to znači i da jest, samo se još čeka službena potvrda kluba sa San Sira.

- Radujem se što ću upoznati nove suigrače i nadam se da ću igrajući s njima postati prvak. Sretan sam, Milan je veliki klub - kazao je.

Prema prijašnjima informacijama dogovor koji su postigli talijanski klub i Manchester City, aktualni vlasnik prava na Robinha, jest jednogodišnja posudba, a potom otkup ugovora što će koštati 15-ak milijuna eura.
Old 31-08-2010, 12:37   #26254

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
robinho je nas.jao imamo strasnu ekipu,pogotovo u napadu.ocekujem spektakularan milan i gledat cu sto vise tekmi,kad god stignem.nisam dugo imao ovaj osjecaj zadovoljstva,ima da igramo atomski nogomet,samo me strah obrane al nadajmo se najboljemu.pato,ibra,dinho,robinho,,jaoooo.zvuci nevjerovatno ha?
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2010, 12:47   #26255

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
ovaj dolazak Robinja podsjeca me na onu sezonu
kada je dosao Dinho pa je sljedece sezone Kaka napustio klub,
bojim se da bi se to moglo desiti sa Patom.
Definitivno imamo ekipu za scudetto,
sad sve zavisi od Allegria.
adis is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2010, 13:03   #26256

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Hvala Kaha,hvala Marco....Mrs Huntelar...
Old 31-08-2010, 13:29   #26257

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Hvala i Huntelaru
Old 31-08-2010, 13:33   #26258

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Službeno: Robinho potpisao na četiri godine za Milan!

Brazilski nogometaš i reprezentativni napadač Robinho prešao je iz Manchester City u AC Milan, s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor...

Da će Robinho postati novi član Milana, postalo je kristalno jasno već u jutarnjim satima utorka, kada se brazilski 26-godišnji napadač uputio na liječnički pregled u Milanu. No, medijska nagađanja sugerirala su prvo jednogodišnju posudbu, a tek nakon toga trajni otkup ugovora.

No, nije bilo tako. Robinho je s Milanom sklopio četverogodišnju suradnju na stalnoj bazi, a visina odštete, u skladu s običajima, nije objavljena.

Manchester City platio je madridskom Realu 32.5 milijuna funti za Robinha, kada ga je doveo u rujnu 2008. godine. No, Brazilac se nikada nije adaptirao u Cityju na pravi način, pa je drugi dio prošle sezone proveo u Santosu.

Milan je, tako, u ''tišini'' djelovao veći dio prijelaznog roka, a onda je posljednjih dana napravio sjajan posao. Podsjećamo, prije Robinha, na San Siro je u subotu stigao i 28-godišnji Šveđanin Zlatan Ibrahimović, i to na jednogodišnju posudbu iz Barcelone...
Old 31-08-2010, 13:34   #26259

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Borriello iz Milana u Romu na posudbu

Talijanski 28-godišnji nogometaš Barco Borriello, dosadašnji napadač AC Milana, odigrat će ovu sezonu na posudbi u Romi...

Nakon dolaska Zlatana Ibrahimovića i Robinha, Borriellu je postalo jasno da za njega u napadu AC Milana neće biti mjesta. Ranije je odbijao mogućnost prelaska na posudbu u Juventus, uz obješnjenje da Milan može napustiti samo u slučaju trajnog transfera.

No, AC Milan je potvrdio da je Borriella poslao samo na posudbu u Romu, koja će po isteku ove sezone imati prvo otkupa njegovog ugovora na trajnoj bazi.

Sky Sport Italia javlja da je Roma platila Milanu dva milijuna eura za Borriellovu posudbu, te da je spremna izdvojiti dodatnih 13 milijuna sljedeće sezone u slučaju trajnog otkupa ugovora.

- Sada sam Romin igrač i vrlo sam sretan zbog toga – izjavio je Borriello, koji je tijekom karijere prikupio pet nastupa za talijansku reprezentaciju, za Sky Sport
Old 31-08-2010, 13:41   #26260

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by adis View Post
ovaj dolazak Robinja podsjeca me na onu sezonu
kada je dosao Dinho pa je sljedece sezone Kaka napustio klub,
bojim se da bi se to moglo desiti sa Patom.
Definitivno imamo ekipu za scudetto,
sad sve zavisi od Allegria.

Pato da bi napustio ekipu Milana treba biti zlatna lopta, pa da ga Del Boy proda za 70 000 000, nije on glup toliko da pusti koku koja nosi zlatna jaja
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2010, 15:48   #26261

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=n94xErRa1eI

Obratiti paznju na 1:15 . Mislim da se ovom beku Leccea jos vrti u glavi od ovog driblinga :pp
huss is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2010, 16:17   #26262

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

http://www.youtube.com/user/ACMILANFANSCLUB#p/a

http://www.youtube.com/user/ACMILANFANSCLUB#p/a
Old 31-08-2010, 16:44   #26263

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
http://www.acmilan.com/LM_Team_Roster.aspx

Taj mali Bruno RB nije u rosteru...Ibra ce uzeti 11 a Robi 70... ne svidja mi se sto ce Ibra uzeti 11...zadnji igrac koji je nosio taj broj i bio dobar je Crespo

Takodjer izgleda od bekova nista ali zato jedna dobra vijest za sam kraj mercatora

Gasparin: "Poli interessa alle milanesi"

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2010, 16:54   #26264

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
http://www.youtube.com/watch?v=n94xErRa1eI

Obratiti paznju na 1:15 . Mislim da se ovom beku Leccea jos vrti u glavi od ovog driblinga :pp
Nema tog igraca na svetu koji moze ovo da uradi sa takvom preciznoscu,elegancijom i brzinom.... Il GENIO.....
Old 31-08-2010, 17:16   #26265

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ljudi moji pricajte vi sta hocete al on je najbolji,najatraktivniji i najdominantniji igrac svih vremena.jednostavno kad gledam te poteze zapitam se dali je on obican covjek koji igra nogomet ili je bog! premocno.ponosim se sto igra za nas.i neka ovako odigra svaku petu ja cu opet htjeti da ga gledam i da zavrsi karijeru kod nas.ovo je cista magija.savrsenstvo.koliko vidim i smrsao je i brz je kao prije.ne znam ljudi,imam feeling kao da se sprema revolucija u nasem klubu,naravno,s ronaldinhom na celu.

samo da ga robinho ne pokvari i ne navuce na alkohol,sambu i drolje.hehehe.
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules