![]() |
|
|
#26281 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
zaboravio sam na Nestu, i do mi je bdebilan broj za centarhalfa :S bilo kako bilo bzze s uovi R 80 R 70 daj od 1 do 22 i cao
![]() |
|
|
|
|
|
#26282 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
#4 Thiagu, #18 Robinhu i to je to. #27 je ozbiljan broj, Boateng ima da igra kako treba!
Poli na zimu ![]()
|
|
|
|
#26283 |
|
Registered User
![]() |
Baš mi je drago što se Milan pojačao, posebno sa Ibrahimovićem i Robinhom ali po meni najbolje pojačanje je KP Boateng. Ako ništa Silvio će dobiti izbore, a idućih nekoliko sezona Milan će teško kupovati i to mi je izuzetno drago.
Zamislite kad iduće sezone nastupi novo pravilo gdje će se moći trošiti samo ono što se zaradi a Milanu dođu rate za Ibru i Robinha, plus visoke plate veterana, minus je zagarantovan. |
|
|
|
|
|
#26284 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
do tada ce Milan osvojiti LP i sve sto ide uz to, Patak zlatna lopta ide u real za 100 000 000 i to je to ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26285 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
do tada ce Milan osvojiti LP i sve sto ide uz to, Patak zlatna lopta ide u real za 100 000 000 i to je to
---ma moze sve ali patak nigdje ne ide.jesi ti normalan? ))) |
|
|
|
|
|
#26286 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
![]() |
bravo Milan, stvarno nisam ocekivao ovakav kraj mercata...
nadam se da je ovo dovoljno da ove sezone uzmemo scudetto i odemo daleko u LP...
|
|
|
#26287 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Quote:
nego ce se postepeno, nekoliko godina, uvoditi promjene kako bi se doslo do toga da klubovi trose onoliko koliko zarade. Na kraju godine 90% klubova ce biti u minusu, ne samo da ne bi bilo transfera nego bi morali otpustati igrace da smanje troskovi, a to je nemoguce. |
|
|
|
|
|
|
#26288 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
@sale e kralju, da te pitam. Hoces li ic ove godine u Udine na tekmu? Jer kontao sam i ja doc, i da te napokon upoznam i popijemo pivo uz akrobacije cirkusanta, Ibrakadabre, Patkice i klovna (Robinho onako mal a nosi 46 haha) Sestra mi je bila na koncertu Olivera Dragojevica u Opatiji, i kaze da te vidjela. A ja te samo znam preko ovog foruma i sjajni mixeva.
|
|
|
|
#26289 |
|
Registered User
![]() |
Vidim da ne pratite mnogo ali od sljedeće sezone Uefini inspektori će češljati poslovanje svih klubova a oni koji budu u minusu ili gdje bude mutnih radnji sa pozajmicama igrača itd. neće moći igrati ligu prvaka.
Isto tako su sami veliki klubovi tražili od krovnih organizacija nova pravila jer konstantno posluju u minusu a tržište nalaže trošenje pa se samo ide iz manjih u veće dugove. Što se tiče velikih klubova kao što je Man Utd koji su u ogromnim minusima, tu predviđam ili prodaju kluba ili bankrot (bez obzira na veličinu). Nedavno sam čitao da su oni prvi klub čiji će dug dostići 1 milijardu. Posao od Glazera u SAD-u tone i već u nekoliko navrata su vukli kapital iz Uniteda da bi pokrili rupe i minuse u SAD-u. Zašto je Real ove godine kupio 5 super-talentovanih igrača ispod 23 godine? Spremaju se za budućnost jer su svjesni da će se tržište malo smiriti. Zašto je Barca tako jeftino dala Ibru i Chegrinskog? Rješavaju se nepotrebnih igrača da im ne terete proračun a narednih godina će cijene igrača padati i ovo je zadnja godina da se kvalitetno proda. Ko je osim Reala i Citiy-ja (koji imaju para ko blata) i Milana (čiji presidente treba marketing za izbore) trošio ovo ljeto? Sprema se nova era u nogometu i treba je dočekati spreman, cijene igrača će pasti ali ukoliko ne posluješ pozitivno nećeš nikog moći kupiti. Rate za igrače poput Ibre, Robinha, Balotellija, Silvu itd. će biti veliki teret klubovima koji su se zadužili. |
|
|
|
|
|
#26290 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta, Flamini, Seedorf, Ibrahimovic
![]() |
Majstore čak i da to pravilo zaživi, sve je to divno i krasno, ali najporazniju financijsku bilancu godinama (desetljećima) u Italiji ima Inter i to jedna sezona u kojoj osvoje triplettu i imaju velike prihode zbog toga neće promijeniti.
Ali zar ti stvarno misliš da vlasnici poput Morattija, Berlusconija, šeika neće moći investirati novac u klub? Jedino bi to moglo biti pogubno za klubove poput Man. Uniteda zbog uzimanja kredita... |
|
|
|
|
|
#26291 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
CHAMPIONS LEAGUE SQUAD
9/1/2010 4:58:00 PM Milan have named 23 players in their A List for the Champions League group stage while Pato and Strasser are on the B List. MILAN - Milan have selected their Champions League 2010-2011 group stage squad list: A LIST: GOALKEEPERS - Abbiati, Amelia, Roma. DEFENDERS - Nesta, Papastathopoulos, Oddo, Jankulovski, Zambrotta, Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini. MIDFIELDERS - Gattuso, Seedorf, Flamini, Abate, Pirlo, Ambrosini, Boateng. STRIKERS - Inzaghi, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho. B LIST: PATO - STRASSER
|
|
|
#26292 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Sta znaci ova B lista? Jel to igraci koji ce se moci mijenjat u januarskom terminu?
Jer ako je tako, onda mi ovo bas smrdi na prodaju Pata ![]()
|
|
|
#26293 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta,Pirlo,Pato
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26294 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
![]() Lista B je za igrace U21, da bi se napavilo vise mjesta na A listi...Jos jedan dobar potez ...kad imamo najboljeg igraca do 21 god na svijetu, ebg ![]() Meni je bezveze samo sto je izbacio Onewyu i novog beka Brunu, a ubacio Jankulovskog...ali opet na ljevoj strani mogu igrati Antonini Zambrotta i vjerovatno Janku je tu kao treci osigurac...
|
|
|
|
#26295 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
interimovicu ne shvacam koje ti zadovoljstvo predstavlja dopisivati se sa navijacima kluba koji organski ne mogu smisliti merdu.imas one svoje forume pa si raspravljajte o tim titulama koje ste osvojili,veličajte marka materacija,govorite si kako ste "najpošteniji" klub u ligi....
istog trenutka kada i ako dođe do tog pravila Milan,Barca,Man utd,Chelsea,Real Madrid, i ostali članovi one famozne grupe najbogatijih i najutjecajnih klubova će osnovati svoju ligu ili kup i od.ebat ligu prvaka....pa MOŽDA inter opet osvoji neki euro trofej
|
| Tags |
| balkan |
|
|