![]() |
|
|
#26311 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
[quote=kalla1899;580307]jebote u romi su docekali borriella ko da su kupili zlatana....mozda ga nismo smjeli pustit za samo 15 mil.
sad imaju napad borriello,adriano i iza totti i na klupi vucinica.... genoa mi isto djeluje dosta jako, vjerojatno ce biti 4. na bwinu kvota 9. isplati se igrat[/Q <<<<<<<<<<<adriano ce na klupu,nema on vise ni trunke onog starog sjaja....
|
|
|
#26312 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
ko je ovo pisao vidi se da nema pojma, pa Robinho je bio gl. igrac Real Madrida prije nego sto je otisao u Man City, a Mou je jedna obicna seljacina koji nema manire gospodina, mozda je dobar takticar, ali je isto tako egocentricna seljacina koja misli da je pokupio pamet cilog svita pa uporedite Pepea, Capella, Andjelotija, Ferigija, Wengrea s njim = NEUSPOREDIVO ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26313 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#26314 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26315 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#26316 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Današnje vijesti na calciomercatu kažu ono što se već dugo priča, a to je da je Milan uložio lovu jer od sljedeće sezone u klub ulazi oko 150-200 mln eura od Gazproma. Tj. Silviov prijatelj Putin ce malo voditi klub s njm
Sto se mene tiče, samo daj. Ako je mogao Gadaffi Juvetu plaćati, mogu i Rusi nama.Bilo je krajnje vrijeme da se to dogodi jer smo bili stvarno jadni. Sada cemo se oprostiti sa 4,5 igrača siguran sam, a s Marekom na zimu vjerujem. Bitno je da se ovi novci pametno ulože itd. Ne moraju kupovati kao Real idiotski, samo neka ne ostanemo opet bez kvalitete 3 godine! Coates je novi igrač Milana od zime, Urugvajski repretentativac, 19god, 1.95cm., lijevak. Imate ga na youtube-u itd.
|
|
|
|
#26317 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26318 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
previse pricaju o nama cim smo doveli zlatana i robinha znaci da nas se boje. prije tjedan dana nisu nista pricali jer su bili uvjereni u scudetto ali ih je malo rafa i atletico zabrinuo. boje nas se vise nego ikad vjeruj mi. |
|
|
|
|
|
|
#26319 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
nekoliko mojih prijatelja navija za juve,
kazu da nas na njihovom forumu svi smatraju za glavne favorite kad ne dovodimo igrace kazu da smo propali, da nemamo pare kad dovodimo, onda ne znamo sta radimo, drugi klubovi nam uvaljuju igrace itd... ako nas ozlijede zaobidju scudetto je nas |
|
|
|
|
|
#26320 |
|
Registered User
![]() |
evo sta misli Chellini o nama http://www.football-italia.net/aug31v.html
|
|
|
|
|
|
#26321 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Neznam da li sam ovdje već napisao,ali imam Milanov komplet(crveno-crni dres+bijele hlačice) 2009/2010(Bwin reklama),veličine XL,dugi rukavi, sa 7 i PATO na leđima potpuno novi za prodat. Cijena je vrhunska tj. 350 kn pa ako netko želi nek se javi na pm ili ovdje,poštarinu plaća onaj koji kupuje.
Prednost imaju kupci iz HR zbog jednostavnosti slanja |
|
|
|
|
|
#26322 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Inzaghi: Imamo napad za osvajanje Lige prvaka
Dolascima Zlatana Ibrahimovića i Robinha Milan je postao klub koji može računati na trofej. Napadački veteran Filippo Inzaghi vjeruje da je moguć i onaj iz Lige prvaka... - Kakav imamo napad? Fantastičan. Takav da možemo računati na ukupnu pobjedu u Ligi prvaka. S ovakvim igračima nemamo se pravo skrivati - veli Inzaghi koji bi baš nauštrb pridošlih igrača mogao izgubiti svoje mjesto u postavi. - Meni je čast što sam dio Milanove momčadi. Ipak, imam i ja neke svoje ciljeve, primjerice, volio bih prestići Gerda Müllera - kaže. Gerd Müller postigao je 68 golova u europskim utakmicama, Inzaghi je na jednom manje, s time da ih je 48 postigao u Ligi prvaka. |
|
|
|
|
|
#26323 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Allegri: Finale Lige prvaka moramo igrati
Napadački nogomet i finale Lige prvaka kojim bi opravdali ostvareno u prijelaznom roku najavio je trener Milanovih nogometaša Massimiliano Allegri... "Rossoneri" su zaprepastili konkurenciju dovođenjem Zlatana Ibrahimovića i Robinha, dojučerašnjih napadača Barcelone i Manchester Cityja, u posljednjem tjednu nogometne "tržnice". Iznenadilo je to pomalo i samog trenera Allegrija koji je svjestan što je dobio u svoje ruke, pa hrabro najavljuje velike stvari u sezoni. - Naša je momčad prvoklasna. S njom moramo do finala Lige prvaka. Na upit mogu li njegove zvijezde igrati zajedno odgovorio je: - Naravno da mogu, ali to će ovisiti o utakmicama. Dajmo im za početak malo vremena da se upoznaju. Situaciju u klubu na čijoj je trenerskoj klupi sjedio od 2001. do 2009. godine, nakon čega je preuzeo Chelsea, prokomentirao je i Carlo Ancelotti: - Milan je moćan, a četvorica napadača mogu im igrati istovremeno. |
|
|
|
|
|
#26324 |
|
Registered User
![]() |
http://www.calciomercato.it/news/906...oda-Clerc.html
jel ovaj valja za milan?
|
|
|
#26325 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_eng_news
čitam ovo i ne mogu opisati koliko mi je žao šta naši nisu slušali lea... ganso, hernanes, bale... pa mi bi rasturali... sad se razbacujte sa ibrom i robinhom
|
| Tags |
| balkan |
|
|