AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2010, 07:35   #26311

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
[quote=kalla1899;580307]jebote u romi su docekali borriella ko da su kupili zlatana....mozda ga nismo smjeli pustit za samo 15 mil.
sad imaju napad borriello,adriano i iza totti i na klupi vucinica....
genoa mi isto djeluje dosta jako, vjerojatno ce biti 4. na bwinu kvota 9. isplati se igrat[/Q

<<<<<<<<<<<adriano ce na klupu,nema on vise ni trunke onog starog sjaja....
Old 02-09-2010, 08:42   #26312

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Iako su Talijani već napravili skicu dream-teama, koji će igrati u sustavu 4-2-3-1 i gdje će čuvena trojka iza isturenog Ibrahimovića biti Pato - Robinho - Ronaldinho, uz podršku Ambrosinija i Pirla, sumnjam da će momčad tako i izgledati. Previše “umjetnika”, previše egoista i taj sastav samo na papiru zvuči čarobno i nepobjedivo. I dok se gasi Ronaldinhova zvijezda, a Robinho, koji je ostavio blijedi trag u Realu i Manchester Cityju, razgorijeva maštu navijača Milana, uvjerenih da je došao kraj Morattijevog Intera, susjed je vrlo tih. Odlaskom Mourinha otišao je “bič”, koji je nemilosrdno šibao sve klubove i novinare i koji je prezirao talijanski nogomet.

ko je ovo pisao vidi se da nema pojma, pa Robinho je bio gl. igrac Real Madrida prije nego sto je otisao u Man City, a Mou je jedna obicna seljacina koji nema manire gospodina, mozda je dobar takticar, ali je isto tako egocentricna seljacina koja misli da je pokupio pamet cilog svita pa uporedite Pepea, Capella, Andjelotija, Ferigija, Wengrea s njim = NEUSPOREDIVO
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 11:21   #26313

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
ko je ovo pisao vidi se da nema pojma, pa Robinho je bio gl. igrac Real Madrida prije nego sto je otisao u Man City, a Mou je jedna obicna seljacina koji nema manire gospodina, mozda je dobar takticar, ali je isto tako egocentricna seljacina koja misli da je pokupio pamet cilog svita pa uporedite Pepea, Capella, Andjelotija, Ferigija, Wengrea s njim = NEUSPOREDIVO
Carlo Ancelotti ili po Vuku Karlo Anćeloti....bez tog dj,dž,đ....mislio sam da to sam onaj komentator griješi ali prevario sam se.....
Old 02-09-2010, 11:25   #26314

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
Originally Posted by dejo View Post
Carlo Ancelotti ili po Vuku Karlo Anćeloti....bez tog dj,dž,đ....mislio sam da to sam onaj komentator griješi ali prevario sam se.....
a jbg brate tast. mi je devstirana :S
Old 02-09-2010, 11:37   #26315

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Quote:
a jbg brate tast. mi je devstirana :S
a sorry sorry....
Old 02-09-2010, 11:57   #26316

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Današnje vijesti na calciomercatu kažu ono što se već dugo priča, a to je da je Milan uložio lovu jer od sljedeće sezone u klub ulazi oko 150-200 mln eura od Gazproma. Tj. Silviov prijatelj Putin ce malo voditi klub s njm Sto se mene tiče, samo daj. Ako je mogao Gadaffi Juvetu plaćati, mogu i Rusi nama.

Bilo je krajnje vrijeme da se to dogodi jer smo bili stvarno jadni. Sada cemo se oprostiti sa 4,5 igrača siguran sam, a s Marekom na zimu vjerujem. Bitno je da se ovi novci pametno ulože itd. Ne moraju kupovati kao Real idiotski, samo neka ne ostanemo opet bez kvalitete 3 godine!

Coates je novi igrač Milana od zime, Urugvajski repretentativac, 19god, 1.95cm., lijevak. Imate ga na youtube-u itd.
Old 02-09-2010, 12:06   #26317

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
vidim da neki interisti imaju problem sa novim trenerom i sa tim sto nismo kupili neko veliko pojacanje , pa imaju strah da ekipa nije u stanju ponoviti igru i rezultat proteklih sezona , istu brigu imaju i navijaci protivnickih klubova posebno milanisti koji se nadaju da ce inter biti slabiji tako da se mogu ukljuciti u borbu za titulu .
prije par godina kad je i inter i milan bio u igri za ronaldinha pokazala se tacnim procjena struke da on nije igrac za ozbiljan klub, iako je dobar igrac i bljesne na trenutke ali nema konstantnost i rizican je a to se i pokazalo , robinho je slican profil igraca i moze unijeti kvalitetu vise u igru milana u nekim tekmama ali samo u nekim , dok ce jedino pravo pojacanje biti ibra ali opet samo ako se igra podredi njemu , on je u stanju napraviti stvari koje niko drugi ne moze sam rijesiti tekme fenomenalnim potezom . milan je kupio dva igraca koji vole loptu i vole igru ali nisu timski igraci a kako u ekipi imaju vec jednog takvog bice veoma tesko sve to posloziti da svi budu zadovoljni i ako oni budu zadovoljni a da ispasta Pato onda su napravili najvecu mogucu glupost , sa druge strane Alegri je sigurno dobar trener ali sa nikakvim iskustvom vodjenja velike ekipe i velikih zvijezda i bice pod velikim pritiskom i navijaca i berlusconia i galliania , a oni koji kritikuju rafu zaboravljaju da je dva puta sa valenciom osvoji prvenstvo a kad su ti konkorentni real i barca onda te titule imaju svoju tezinu , dva finala LP i osvojena LP , vodjenje ekipe sa zvijezdama , dakle dajte rafi malo vremena bice to sve ok , pojacanja koja su trebala doci tipa kuyt i mascerano su dobri igraci ali interu nepotrebni , imamo tim koji moze osvojiti novi scudetto i jos u tim uvoditi igrace tipa santon , koji poslije povrede nije onaj pravi , marigu , coutinha ...
dakle vjerujem u ispravnost odluke o ne kupovini nekih igraca i cekanja pravog pojacanja , vjerujem da rafa ima kvalitet i vjerujem da ce bar dva od ovih nabrojanih mladih postati veoma vazni igraci intera i nosioci igre za buducnost
FORZA INTER
slucajno sam trazio Milanov forum i naletio na Interov i zanima me sto vi mislite o boldiranom??
Old 02-09-2010, 12:28   #26318

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
slucajno sam trazio Milanov forum i naletio na Interov i zanima me sto vi mislite o boldiranom??
ma pusti debili. oni bi dali i eta i milita i pandeva za dinha....zavide ljudi...platili smo ga 15 milijuna a sam nas je drzao u borbi za naslov do proljeca. najgledanija smo momcadl lige a zamisli tek sad. sad cemo svakom klubu napunit stadion zbog virtuoza koje imamo. mislis da ce neko platit da gleda rafin inter?
previse pricaju o nama cim smo doveli zlatana i robinha znaci da nas se boje. prije tjedan dana nisu nista pricali jer su bili uvjereni u scudetto ali ih je malo rafa i atletico zabrinuo.
boje nas se vise nego ikad vjeruj mi.
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 12:41   #26319

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
nekoliko mojih prijatelja navija za juve,
kazu da nas na njihovom forumu svi smatraju za glavne favorite
kad ne dovodimo igrace kazu da smo propali, da nemamo pare
kad dovodimo, onda ne znamo sta radimo, drugi klubovi nam uvaljuju igrace itd...
ako nas ozlijede zaobidju scudetto je nas
adis is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 12:51   #26320

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

evo sta misli Chellini o nama http://www.football-italia.net/aug31v.html
Old 02-09-2010, 15:24   #26321

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Neznam da li sam ovdje već napisao,ali imam Milanov komplet(crveno-crni dres+bijele hlačice) 2009/2010(Bwin reklama),veličine XL,dugi rukavi, sa 7 i PATO na leđima potpuno novi za prodat. Cijena je vrhunska tj. 350 kn pa ako netko želi nek se javi na pm ili ovdje,poštarinu plaća onaj koji kupuje.
Prednost imaju kupci iz HR zbog jednostavnosti slanja
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 05:58   #26322

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Inzaghi: Imamo napad za osvajanje Lige prvaka

Dolascima Zlatana Ibrahimovića i Robinha Milan je postao klub koji može računati na trofej. Napadački veteran Filippo Inzaghi vjeruje da je moguć i onaj iz Lige prvaka...

- Kakav imamo napad? Fantastičan. Takav da možemo računati na ukupnu pobjedu u Ligi prvaka. S ovakvim igračima nemamo se pravo skrivati - veli Inzaghi koji bi baš nauštrb pridošlih igrača mogao izgubiti svoje mjesto u postavi.

- Meni je čast što sam dio Milanove momčadi. Ipak, imam i ja neke svoje ciljeve, primjerice, volio bih prestići Gerda Müllera - kaže.

Gerd Müller postigao je 68 golova u europskim utakmicama, Inzaghi je na jednom manje, s time da ih je 48 postigao u Ligi prvaka.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 06:01   #26323

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Allegri: Finale Lige prvaka moramo igrati

Napadački nogomet i finale Lige prvaka kojim bi opravdali ostvareno u prijelaznom roku najavio je trener Milanovih nogometaša Massimiliano Allegri...

"Rossoneri" su zaprepastili konkurenciju dovođenjem Zlatana Ibrahimovića i Robinha, dojučerašnjih napadača Barcelone i Manchester Cityja, u posljednjem tjednu nogometne "tržnice". Iznenadilo je to pomalo i samog trenera Allegrija koji je svjestan što je dobio u svoje ruke, pa hrabro najavljuje velike stvari u sezoni.

- Naša je momčad prvoklasna. S njom moramo do finala Lige prvaka.

Na upit mogu li njegove zvijezde igrati zajedno odgovorio je:

- Naravno da mogu, ali to će ovisiti o utakmicama. Dajmo im za početak malo vremena da se upoznaju.

Situaciju u klubu na čijoj je trenerskoj klupi sjedio od 2001. do 2009. godine, nakon čega je preuzeo Chelsea, prokomentirao je i Carlo Ancelotti:

- Milan je moćan, a četvorica napadača mogu im igrati istovremeno.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 07:01   #26324

dejo

Registered User

dejo's Avatar

http://www.calciomercato.it/news/906...oda-Clerc.html
jel ovaj valja za milan?
Old 03-09-2010, 08:02   #26325

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_eng_news

čitam ovo i ne mogu opisati koliko mi je žao šta naši nisu slušali lea... ganso, hernanes, bale... pa mi bi rasturali... sad se razbacujte sa ibrom i robinhom

Tags
balkan

Posting Rules